:n29:روزی 200 مگ سرعت 60 ، یعد از اون سرعت بین صفر تا 6 متغیر ( 512 نامحدود برنزی :n19:)
Printable View
:n29:روزی 200 مگ سرعت 60 ، یعد از اون سرعت بین صفر تا 6 متغیر ( 512 نامحدود برنزی :n19:)
برای حل مشکل میتونید مودم رو از حالت کانکشن اتوماتیک خارج کنید و به کانکشن دستی بزارید وقتی ویندوز خاموش بشه ارطبات مودم هم بسته میشه و دیگه مصری نخواهید داشت
توی کشور ما هیچ قانونی وجود نداره قانون همیشه گذار دزده و ما هم بره ایم این است فراماسونری مدرن اسلامی.نقل قول:
مشکل اینجاست که نیاز به وایرلس برای گوشی موبایل داریمنقل قول:
باید زمان دقیق شبانه را پیدا کنیم
بین 12 الی 1:30 بوده من که تست کردمنقل قول:
اسیاتک نه سرعت دانلود داره نه پینگ درستی داره نه قیمت درستی داره پس چرا باید موند:n13: مدیران شرکت اسیاتر فکر کنم یا دیوانه شدن یا مردم رو دیوانه فرز کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سرویس بنده 512 به نامحدود برنزی.قمت 30 هزار تومن :n24:
یکی از دوستان نمایندگی اسیاتک رو داره ازش پرسیدم چرا اینجوری کردن میگه اتفاقا یکی از اهداف اسیاتک این هست که کسانی که دانلود زیاد دارن با این تعرفه ها بهشون نصرفه و جمع کنن برن شرکت دیگه ای .
من توی 7 ماه 80 گیگ دانلود داشتم نامحدود 512 دوستم محدود 2 مگ شب های رایگان 500 گیگ دانلود داشته این ادم های بیشعور فرق من و اون دوستم که محدوده رو نمیفهمن این جور مشتری های خوب شون رو از دست میدن.خاک بر سرشون با این سیاست مسخره که دارننقل قول:
آسیاتک نامحدود هاش رو جمع کنه کلا سنگین تره !