پس بهتره اینطوری بگم ی سیستم خوبه بدون پخش تا سقف 2.2میلیون واسه پراید که ساب 12 اینچیو داشته باشه
پس بهتره اینطوری بگم ی سیستم خوبه بدون پخش تا سقف 2.2میلیون واسه پراید که ساب 12 اینچیو داشته باشه
سلام به همگي
دوستان من قد خريد يه فروند ضبط خودرو تصويري دارم.
ماشينم تندر 90 هست.
حدود 600 تومن چه گزينه هايي ميتونيم داشته باشيم كه كيفيت مطلوب رو داشته باشه
ممنون
سلامنقل قول:
پایونیر مدل AVH-165 DVD با قیمت 690 تومن میتونید بگیرید.قاب رو هم باید تعویض کنید . نمیدونم قابش الان چنده.
پیشنهادی که میدم خدمتتون کلا از برند هلیکس هست(اگر مایل باشید میتونم مستقیم از شرکتبراتون تهیه کنم با قیمت کمتر از بازار:نقل قول:
استیج جلو جای فابریک هلیکس E4X قیمت مصرف کننده 140 اگر بخواهید روی در ببندید مدل E6X قیمت 185(اگر بتونید کامپوننت نصب کنید مسلما کیفیت صدا بهتر میشه ولی خب باید کیک پنل روی در سوار نمائید)
استیج عقب 9*6 مدل E69X قیمت 240
آمپلیفایر 4 کانال MA40FX قیمت 590 تومن.
ساب مدل P12W قیمت 440
باکس ساب حدود 130 تومن
اکسسوری هم حدود 200 تومن.
دوست عزیز شما باید منوال پخشتون رو دانلود کنید.ولی به احتمال قوی خروجی داره برای نصب آمپلیفایر.نقل قول:
این مارک هممن تاحالا نشنیدم. چند گرفتید؟گارانتی رسمی شرکتی داره؟
یعنی من یه کامپوننت 300 هزار تومنی ببندم صداش از یه جفت 718ex بیشتره؟ ، از دو جفت هم بیشتره؟ ، کیفیتش چطور?
منظورم این مدله JBL Gt6-5C
سلام اقا حميدنقل قول:
اين مدل 2دين هست.
مطمئنيد تندر 2دين ميخوره؟
واينكه به اين مدلها tvtuner يا dvbt ميشه نصب كرد؟
اين مدل بلوتوث نداره؟
اقا حميد سوال اخر با حدود اين قيمت ميشه مدلهاي برادران چيني هم(مثل مارشال و گلد اسكاي و...)رو هم با امكانات بيشتر گرفت ،ايا توجيه داره؟
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
520 تومن
ممنون
65 تومن گرفتمش شما چه مدل امپیلی میگید ببندم
منوال پخش چیه؟
پس توصیه شما اینه ک از یک جفتش استفاده کنم .حالا کدومش رو انتخاب کنم .چون واقعا اطلاعاتی ندارم در این زمینه.نقل قول:
اگه یک جفت بشن قدرت و حجم صدا کم نمیشه؟
در کنار باند انتخابی از چه پخش و امپیلیی استفاده کنم ک خوب جواب بده؟
پخش های پایونیر رو ترجیه میدم .مثل سری میکس ترکش.چطور پخش هایی هستن؟
سلامنقل قول:
یک یا دوجفت 718 صدای بیشتری تولید میکنه ولی به چه قیمتی؟
دوست خوبم موزیک فقط بلندی صدا و دوپس دوپس نیست. کاری که این گونه اسپیکرها و ساب ووفرها خیلی عالی براتون انجام میدن.بحث من لذت بردن از صدای موسیقی داخل خودرو هست. حالا یه وقت یه جا هم خواستیم کمی هم ولوم بدیم صدامون اینقدر گوشخراش نباشه تا اگر کسی هم همراهمون هست سریع بگه کم کن.بله مسلما کامپوننت کیفیت صدای بهتری از کواکسیال داره. چون تمامی فرکانسها تفکیک شده به گوش میرسه و لذا نه تنها خسته کننده و گوش آزار نیست بلکه مفرح هم هست.
دو جفت 718EX هم حجم بیس بالائی داره و هم تیس تیسش مخ رو میخوره:n02:
این مدل جی بی ال رو من نشنیدم .
بله قاب دو دین برای ال 90 آمده.نقل قول:
بله تی وی دیجیتال بهش میخوره.بلوتوث نداره
مسلما پایونیر خیلی بهتر از مارشال و امثالهم هست.من شخصا هیچ وقت طرف این گونه کالاها نمیرم.
فکر نمیکنم نیاز به آمپلیفایرذ داشته باشه. مستقیم به پخش متصل کنیدنقل قول:
منوال همون دفترچه راهنما هست گلم.
پیشنهاد بنده این هست.اگر میخواهید حجم رو داشته باشید باید دو جفت از یک مدل نصب کنید.نقل قول:
به نظر من شما یک جفت 7158 جی وی سی بگیرید احتمالا راضی خواهید شد.
برای این اسپیکر ک عرض کردم 8604 پایونیر مناسبه.
پخش هم بستگی به بودجتون داره پایونیر از حدود 175 تومن داره به بالا.
آقا یه سوال این که اگه با infinity 6933 آمپ ببندم چقدر حجم صدا، کیفیت و بیس تغییر میکنه؟ الان با 7650 پایونیر SLA=0 و HPF=63hz، تا ولوم 45-48 صدا بدون خرابی و کیفیت عالی میاد ولی بیشتر که میشه بهم میریزه و بییش هم داغون میشه انگار باند داره پاره میشه :n02:
امپ 2 کانال واسه همین یه جفت چی پیشنهاد میکنید؟
آمپ 4 کانال + ساب چی پیشنهاد می کنید؟ (یا 2 تا آمپ در صورت نیاز)
بودجه دوروبر 500، هر چی کمتر بهتر :n02:
هزینه اکسوری چقدر میشه؟ چیا لازمه؟
ببخشید سوالام زیاد شد، ممنون :n16:
سلام
یه پخش ایکس 400 با باند Kenwood KFC-6994PS دارم . بدون امپ.صداش بازه و بیسش کمه و واسه اکثرا اهنگها هم ولوم رو بیشتر از 25 نمیشه برد. اهنگ به هم میرزه و قابل تحمل نیس. بنظر شما چیکار کنم که بیسش بیشتر و در هم ریختگیش تو ولوم بالا حل بشه ؟مشکل کجاست باند یا نداشتن امپ؟ ممنون میشم کاملا راهنمایم کنید.
مرسی