دوست عزیز من 512 پورت مخابرات اندیشه هستم قبلا پورت خود اندیشه رو داشتم زیاد خوب نبود یعنی اصلا خوب نبود 1 مگش به 200 نمیرسید. ولی پورت مخابراتش تا الان که دارم عالیه الان اینی که دارم همیشه بالای 180 هستش.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من 512 پورت مخابرات اندیشه هستم قبلا پورت خود اندیشه رو داشتم زیاد خوب نبود یعنی اصلا خوب نبود 1 مگش به 200 نمیرسید. ولی پورت مخابراتش تا الان که دارم عالیه الان اینی که دارم همیشه بالای 180 هستش.نقل قول:
نقل قول:
تو اسپید تست آی پی شما رو برای کجا نشون میده ؟ اندیشه یا مخابرات ؟
مخابرات 2020 سرویس 512 نامحدود اپلود اصلا نمیشه کرد .سرعت اپلود 54 کیلوبایت اما تمام فایل ها سر 80 درصد یا 90 درصد قطع می شوند.تست شده در مدیا فایر و یاهو.
مخابرات نشون میدهنقل قول:
دوستانی که مخابرات 2020 دارند(ضحی کیش) می توانند از speed test تست سرعت بزارند؟
من از اون روزی که از مخابرات نت گرفتم اصلا نتونستم وارد این سایت بشم:n13:نقل قول:
هر وقت هم وارد میشدم ارور کانکشن میداد :n29:
یعنی چی :n02: حالا من از کجا بدونم پورت اندیشه ام یا مخابرات :n02::n13:!؟ از اندیشه ثبت نام کردید یعنی گفتید میخوام پورت مخابرات باشم ؟! یا چی ... :n13:گیج شدم :n02:نقل قول:
+
ما این ماه رو میزنیم رو 512 ببینم چی میشه . یا شانس :n01:
اگر یوزرنیم شما از حروف انگلیسی و عدد تشکیل شده شما پورت اندیشه دارید .اگر فقط عدد است وشماره خط است شما پورت مخابرات را دارید.اندشه حدود 1 سال است دیگه پورت خودش را نمیفروشه.و 2 شرکتی یکی ضحی کیش(2020)و یکی اندیشه پورت مخابرات میفروشن)نقل قول:
درسته شماره تلفن خونست !! پس پورت مخابرات هستش :n01:مرسی :n11:نقل قول:
امروز وضعیت سرعت و باز کردن صفحه تو مخابرات اشغال بود.:n21:وضعیت دوستان دیگر هم به این شکل هست؟