سلام من یه مشکل در اجرای بازی lord of the rings conquest دارم.من درارم بازیو انجام میدم همون مرحله اول از یک دروازه رد نمیشه چه کار کنم؟؟کــــمـــــــــک.:wac::2 4:
اگه میشه یه کرک سالم براش بزارین که مشکل من حل بشه ممنون.:11:
Printable View
سلام من یه مشکل در اجرای بازی lord of the rings conquest دارم.من درارم بازیو انجام میدم همون مرحله اول از یک دروازه رد نمیشه چه کار کنم؟؟کــــمـــــــــک.:wac::2 4:
اگه میشه یه کرک سالم براش بزارین که مشکل من حل بشه ممنون.:11:
سلام دوستان .
یه مشکل برام پیش اومده .
بازی flatout 3 را نصب کردم ولی روی بازی که میزنم ارور میده و اجرا نمیشه .
این اروری هست که میده .
Flatout 3 has stopped worked
دوستان خواهشن اگه کسی بلده بگه باید چیکار کنم .
در ضمن بازی رو یه بار کامل پاک و سپس در یه درایو دیگر هم نصب کردم نشد . انتی ویروس هم غیر فعال کردم .
مشکل چیه منتظر جوابتون هستم.
پیشاپیش از همه شما ممنونم.
سلام من بعد از نصب بازی call of juareza bound in blood وقتی وارد بازی شدم بازی صدا نداشت و در منوی option هم صدا فعال بود ولی صدا نداشت می شود کمک کنید لطفاٌ.:40:
ببخشید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عیبی نداره فقط تو رو خدا پچش رو بده.
والا من خیلی وقت پیشا دنبالش بودم گرفتم دیدم اینجوریه بعدشم انتی ویروس پاکش می کرد دیگه کلا ولش کردمنقل قول:
تو نت سرچ کرده بودم پیداش کردم
سـلام.نقل قول:
سـپهر جـان ایـن کـرک-فـیکس رو دانـلود کـن بـبین مـشکلت حـل مـیشه یـا نـه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگـه شـماره سـریال خـواست ،از ایـن اسـتفاده کـن :
مـوفق باشـ:40:ـید!.کد:Serial : IXQY-7BDU-D8W2-R7R7-1911
من بازی call of juareza boUnd in blood نصب کردم صدا نداره و صدا در منوی آپشن هم فعال بود می شود کمک کنید ترو خدا این بار دوم
با سلام .
دوستان من بازی flatout 3 را نصب کردم اما وقتی روی بازی میزنم اجرا نمیشه و ارور زیر را می دهد .
Flatout 3 has stopped worked
بازی را دوباره پاک و انتی ویروس را غیر فعال و در یک درایو دیگر نصب کردم اما باز هم اجرا نشد و همون ارور را می دهد .
دوستان اگه ممکنه بگید باید چیکار کنم .
در ضمن ویندوزم سون هستش .
منتظرم جوابتون هستم پیشاپیش از کمکتون ممنونم
اکثرا مشکل صدای بازیها به خاطر نرم افزار Open Al هست شما یه نسخه از این نرم افزار گیر بیارید و بنصبید به احتمال زیاد حل میشه!!!:8:نقل قول:
با سلام ، بنده وقتی میخوام بازی Gears of war 1 رو اجرا کنم این پیامو میده مشکل از کجا میتونه باشه؟
Xlive نصب هست اما نمیدونم مشکل از کجاست!دایرکت ایکس هم همچنین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]