شما اینو تست کن ببین جواب میده ؟ :نقل قول:
به تنظیمات سلولار دیتا (در اندروید mobile networks) رفته و نوع شبکه رو روی wcdma only یا lte only یا 3g only قرار بده . ببین داخل منزل مشکل حل میشه یا کلا آنتن میره ؟
Printable View
شما اینو تست کن ببین جواب میده ؟ :نقل قول:
به تنظیمات سلولار دیتا (در اندروید mobile networks) رفته و نوع شبکه رو روی wcdma only یا lte only یا 3g only قرار بده . ببین داخل منزل مشکل حل میشه یا کلا آنتن میره ؟
من بسته سه ماهه دارم با یک گیگ حجم تا 27 شهریور اعتبار داره، خب حالا اگر بخواهم یک طرح ۶ ماهه بگیرم آیا به طرح قبلی اضافه میشه؟ آیا طرح قبلی سوخته میشه؟ آیا هر دو طرح باهم فعال میشه؟
من گوشیم حالت LTE only نداره کد *#*#4636#*#* هم توش کار نمیکنهنقل قول:
باید چکار کنم؟
huawei ascend p7
شما نمیخواد بزاری رو lte . اول بزار رویwcdma only ببین آنتن میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل از راه اندازی شبکههای نسل سه (۳G) و چهار (۴G/LTE) بعنوان سریعترین شبکه اینترنت کشور در خطوط متروی تهران خبر داد.به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در حال حاضر ایستگاهها مولوی، حسنآباد، گلبرگ و سبلان تحت پوشش شبکه نسل سه و چهار ایرانسل قرار گرفتهاند و با ادامه همکاری مدیریت متروی تهران، به سرعت سایر ایستگاهها، تحت پوشش خدمات باندپهن همراه ایرانسل قرار خواهند گرفت.
پیش از این تعدادی از ایستگاههای متروی شهرهای شیراز و مشهد مقدس تحت پوشش شبکه باندپهن همراه ایرانسل قرار گرفته بود.
براساس این گزارش، در حال حاضر بیش از ۴۱۸ شهر و دهستان و ۵۶ مسیر جادهای اصلی در تمامی ۳۱ استان کشور، تحت پوشش شبکه ۳G و بیش از ۹۰ شهر و دهستان، تحت پوشش خدمات ۴G/LTE ایرانسل قرار دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از طریق وبسایت این شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است.
برای اتصال به شبکه ۴G ایرانسل کافیست مشترکین ضمن تعویض سیمکارت فعلی خود به سیمکارت نسل چهارم و یا همان یوسیم و یا خرید یوسیم جدید، این سیمکارت را در تلفن همراه دارای قابلیت پشتیبانی از خدمات نسل چهارم ایرانسل قرار داده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را روی موبایلخود اعمال کنند. استفاده از تمامی بستههای اینترنت همراه ایرانسل، براساس منطقه تحت پوشش، نوع سیمکارت و تنظیمات تلفن همراه، بدون محدودیت در سرعت و فناوری، برای تمامی مشترکین سیمکارت های دائمی، اعتباری و دیتای ایرانسل امکان پذیر است.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات باندپهن همراه ایرانسل، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
عزیز من مشکل نسل سه ندارم و راحت استفاده میکنمنقل قول:
انتن 4g اینجا ضعیفه واسه همین دنبال LTE only میگردم
سلام
دوستان درسته که ایرانسل در عربستان اینترنت رایگان در اختیار قرار میده ؟ یه سیم کارت بگیرم و رومینگشو فعال کنم کافیه ؟
یا اگه همه اینا سرکاریه از چ اپراتوری بگیرم در عربستان که یه ماه حداقل 1 گیگ حجم بده ؟ هزینش ؟
ممنون میشم کامل جواب بدید فوریه یکم
با تشکر
سلامنقل قول:
۴۰۰ متر؟ مطمئید اشتباه نمیکنید؟
برد مفید دکل ها به کیلومتر هست.
فکر میکنم این صحبت مربوط به دکل های WIFI باشه .
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
۴۰۰ متر؟ مطمئید اشتباه نمیکنید؟
برد مفید دکل ها به کیلومتر هست.
فکر میکنم این صحبت مربوط به دکل های WIFI باشه .
اینجا هم آنتن 2 تا دارم یهو پر میشه.کم و زیاد میشه اینجا از جای دیگه آنتن میگیرهنقل قول:
دوستان چه قضیه ای که تو سرچ کردن نسل 3 رو پیدا میکنه ولی موقع اتصال به نسل 2 وصل میشه
تنها من نیستم گوشی های دیگم برسی کردم
با برنامه هم برسی کردن میزنه 2g