ای خدا یعنی سربازی انقدر سخته که میخوان ازش فرار کنن ....یا حسین !:n17::n12:نقل قول:
این وقاعیت هستش و دروغ نمیگم یه جایی دیدم .
گفته بودن اگه با یک دختر معلول ازدواج کرد هم از سربازی معاف میشه .
Printable View
ای خدا یعنی سربازی انقدر سخته که میخوان ازش فرار کنن ....یا حسین !:n17::n12:نقل قول:
این وقاعیت هستش و دروغ نمیگم یه جایی دیدم .
گفته بودن اگه با یک دختر معلول ازدواج کرد هم از سربازی معاف میشه .
سلامنقل قول:
بله ; خود من تو وزارت دفاع خدمت میکنم.
از جات راضی هستی؟؟؟نقل قول:
کجا داری خدمت میکنی؟ کدوم شهر؟
آقا الان این راسته که میگن 99درصد لیسانسه ها رو میندازن 01 تهران ارتش؟ اگه تابستون آموزشی برم هرجایی بیوفتم بعد مهر برم ارشد 2سال بعد بیام برم ادامه خدمتم اونوقت باید برم همون جایی که آموزشی رو گذروندم ؟نقل قول:
نقل قول:
ببين الان در اين كه ليسانسه ها زياد شدن شك نكن و نتيجش اينه كه بعضي از وظايف سرباز صفر ها رو بايد انجام بدن(چون ديپلمه كم شده )
در اين كه كجا ميندازن من اطلاع ندارم
ولي اگه محل خدمتت معلوم بشه ديگه بايد همون جا خدمت كني حتي بعد از فوق
99 درصد میندازن 01؟نقل قول:
این میزان در خوشبینانه ترین حالت کمتر از 5 درصد هست
TAPATALK
اما مثل اینکه سر کنسولی فقط مدارک رو تایید میکنه و می فرستند دبی اونجا وفت میدن و باید برم اونجا! خواستم ببینم اگر مطمئنا معاف میشم اینهمه خرج کنم میدونید که خرج های پزشکی در کشور دیگه خیلی بالاست!نقل قول:
شما تشریف ببرین نزدیکترین سفارت و یا نمایندگی اونجا خودشون راهنماییت میکنند
اکثر سفارت خونه ها پزشک دارند اونجا معرفی تون میکنند به یک بیمارستان برای تایید مدارک پزشکیتون وقتی از طرف نمایندگی محل سکونت خودتون همه چیز اوکی شد تمام مدارک رو میزارید تو یه پاکت بعد خودتون با پست
میفرستید سر کونسول مونیخ اگر اروپا هستید و اگر خارج اروپا هستید سرکنسول دبی اون ها دیگه خودشون کارها رو انجام میدهند اصلا نیاز به مراجعه حضوری نیست
سلام
آقا لطف کنید به ما راهنمایی کنید
من متولد دی ۷۳ هستم خرداد ۹۱ دیپلوم گرفتم تا خرداد امسال ۹۲ مهلتم تموم میشه ؟
میخوام تابستون برا دانشگاه شرکت کنم اگه آخر خرداد دفترچه بگیرم تاریخ اعزامم چند وقت بعد میفته متونم تو این فاصله برم دانشگاه علمی کاربردی ؟؟؟؟؟؟ ( از این میترسم دفترچه پر کردم سریع بفرستن نتونم برم دانشگاه)
یه سوال دیگه اگه همین الان مشمول نشدم برم دانشگاه پیام نور (ثبت نام داره) بعد تابستون یا مهر میتونم برم علمی کتربردی و از پیام نور انصراف بدم یا باید دو تاشو باهم بخونم برا سربازی مشکلی نداره؟؟؟؟
ممنون
نقل قول:
از تاريخ فارغ التحصيلي (يا انصراف از تحصيل )1 سال فرصت داري بري +10 دفترچه پست كني چون ديپلمه هستي هرماه 18 ام فك كنم تارخ اعزامته يعني احتمالا 18 تير .
ميتوني درخواست تمديد اعزام تا 2 ماه بدي اگه قبول كنن در هرصورت اگه دانشگاه كارشناسي پيوسته (نه كارداني) قبول بشي ميتوني ترخيص بشي و بعد از فراغت از تحصيل همون جا كه خدمت ميكردي دوباره خدمت كني .
دوستان یه سوال ؟؟؟/
من میخواستم با پند پ خودمو تو سپاه شهر خودمون بندازم ولی چون دیر اقدام کردم نشد
تاریخ اعزامم هم 1/4 هست
میخواستم بدونم میتونم وایسم تا کد محل خدمتم بیاد بعد اگه خیلی دور بود مثلا تمدید کنم برای 1/6؟
چون 1/6 با اون بند پ میتونم یه کارایی کنم
فقط سوالم اینه که میشه بعد از اینکه کد محل خدمت اومد تقاضای تمدید داد ؟ و اگه بشه اونوقت مثلا 1/6 دوباره باید برم همون کد ؟ یا میشه با بند پ یه کارایی کرد ؟