ســـاکــس کار میکنه من الان از سرور خودم تست کردمنقل قول:
Printable View
ســـاکــس کار میکنه من الان از سرور خودم تست کردمنقل قول:
کسی تو روز با مبین نت مشکل نداره و معمولا سرعت دان حدود 300 هست مشکل همه شبانه است که سرعت رو روی 65 محدود کردننقل قول:
اصل مشکل هم از عید به بعد شروع شده که هم سرعت افت کرد و هم گرون شد. وگرنه قبل از عید شبی 3 گیگ دان داشتم.برای همین نمی صرفه دوباره برای ایرانسل هزینه کنم. و......
اگه اهل حلال حروم نبودم دوباره اینترنت ماه.واره ای رو راه می نداختم خودم رو راحت می کردم ( ای بابا لعنت به شیطون)
ارهنقل قول:
من مودمم swc9200 هست 2 تا پورت لن هم داره.
دوستان یه سوال دارم امیدوارم منظورمو خوب برسونم:n02:
خب ببینید من دو تا سیستم دارم یکی طبقه اول یکی دوم
روی سیستم دوم یه کارت شبکه وایرلس نصب کردم تا بتونم از وای فای استفاده کنم
اما سیگنال از طبقه دوم ضعیفه و اونجایی که سیستم دوم هست تقریبا سیگنالی وجود نداره تا کنار پنجره فقط هست
حالا می خوام بدونم راهی روشی هست که بتونم مثلا اونجای که انتن وایرلس کیس هست سیمی کابلی اهنی چیزی وصل کنم بکشمش تا پنجره کار میکنه؟:n02::n04:
اخه اون انتن وایرلس پشت کیس باز و بسته میشه گفتم یه چیز بلند تر بچسبونم بهش کسی روشی نداره:n13:
یه راه هست که یکم باید هزینه کنینقل قول:
یه ریپیتر بخر بزار دم پنجره راحت استفاده کن
مودم به کدوم وصله؟ و کدوم طبقه اسنقل قول:
سیستم اول چطوری وصل شده؟
یه بار جابجاشون کن ببین سیگنال بهتر میشه یا نه (یعنی وایرلس رو ببر طبقه اول و مودم رو طبقه دوم)
بهترین و راحت ترین راه اینه که یه روتر وایرلس بگیری یا از یه کارت وایرلس قویتر استفاده کنی
راه کم خرج تر اینه که یه کابل شبکه از طبقه اول تا طبقه دوم بکشی
سلام
تو سایت میهن دانلود سرعت شبانه من از 300کمتر نمیشه با مبین نت اونجارو درو کردم چیز بدرد بخوری توش نمونده
ایا به نطر شما اگه یه هاست دانلود بگیرم از میهن دانلو و یه رپیدلیچ نصب کنم بصرفست ؟کسی تست کرد همون سرعت رو خواهم داشت بنظرتون ؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
سلام
سرعت دانلود در ساعات رایگان (2 تا 8 صبح) برای طرح های ویژه با پهنای باند 512kbps و 128kbps چقدره ؟
میخوام ببینم کدومشون ارزش خرید داره؟
قیمتش چنده؟ کاراییش چیهنقل قول:
تنها راه وایرلس هست و نمیتونم اصلا پیسی جابجا کنمنقل قول:
سیستم اول مودمش adsl هست وای فای میفرسته
سیستم دوم کارت وایرلس تو پیسی نصبه اما ضعیفه
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سلام
برای اتصال به وی پ ی ان باید تنظیمات روتر رو تغییر داد?من با گوشی نمیتونم وصل بشم.پشتیبانیش هم میگه باید پرت های فایروالش رو باز کنی...
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2