نقل قول:
بلانسبت شما ى رفيق ا حمق و پرادعا دارم که فکر مى کنه آخر تکنولوژى و اين حرفاس!!! هرچى من بهش مى گم تو کلش نمى ره و رسيدم ب جواب ابله خاموشیست !! و ممنون از جوابتون خواستم مطمئن شم
Printable View
نقل قول:
بلانسبت شما ى رفيق ا حمق و پرادعا دارم که فکر مى کنه آخر تکنولوژى و اين حرفاس!!! هرچى من بهش مى گم تو کلش نمى ره و رسيدم ب جواب ابله خاموشیست !! و ممنون از جوابتون خواستم مطمئن شم
نه تفاوتی در حجم مصرفی ندارهنقل قول:
فقط چون شاید اونی که خطش رو 16 مگ باشه چون سرعتش بیشتره صفحه ها زودتر براش باز بشن در نتیجه صفحه های بیشتری رو باز کنه فکر کنه که حجمش داره زودتر تموم میشه !
اونی که سرعتش بیشتره حجمش زودتر تموم میشه بیشتر وقتا ، ولی دلیلش این نیست که داره حجم بیشتری ازش مصرف میشه !
نقل قول:
جدى!؟ مطمئنى عزيز!؟
خب کسى که رو16 هست ميزان سرعت و اپلودش طبيعتا بالاتره، يعنى ميزان اپلود خط4يا خط بايد کمتر باشه دگه
چه ۱۰۰ مگ چه ۱ مگ سرعت .وقتی یه فایلی ۵ مگ حجم داره یا یه صفحه برای بارگذاری کامل ۵ مگ حجم مصرف میکنه فرقش اینه که کسی که سرعت بالاتر داره زودتر براش انجام میشه. مدیریت حجم با خودمونه به سرعت بالا یا پایین تموم شدن بیشتر حجم هیچ ارتباطی نداره . اون ماشینه که هرچی بیشتر گاز میدی سرعتش بیشتر میشه بنزین بیشتر مصرف میکنه ولی تو اینترنت هرچقدر هم سرعت بیشتر باشه حجم مصرفی همون قدری هست که خودمون مصرف میکنیم . یعنی یه فایل ۱ گیگی برای دانلود چه با سرعت ۱۰۰ مگ چه با سرعت ۱ مگ یه حجم رو مصرف میکنن:n02:نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز وقتی شما بخوای یک فایل دانلود کنی که 1 گیگ هست یا 4 تا سایت سر بزنی که 50 مگ هست چه با اینترنت سرعت 16 مگ چه با اینترنت سرعت 4 مگ فرقی نمیکنه هر 2 باید یک حجم دانلود کنه و بیشتر که دانلود یا اپلود نمیشه! فقط با اینترنت 16 مگ سریعتر سایت لود میشه و دانلود انجام میشه و با سرعت 4 مگ دیرتر!
مرسى از همه دوستانى که جواب دادن:n16:
و ى سوال دگه!!!! قند شکن ها باعث مى شه حجم دوبرابر مصرف بشه يا فرقى نمى کنه!؟
بستگی به نوع وی پی ان داره که به اصطلاح چطور overhead میکنه. وقتی اتصال امن برقرار میشه از طریق ssl یا ipsec . بعضی ها ۲۰ درصد بعضی ها هم تا ۴۰ درصد والی بیشتر رمزگذاری میشن و باعث استفاده بیشتر حجم میشن . نمیشه گفت یه نوع وی پی ان حتما دو برابر و نوع دیگ ۵۰ درصد بیشتر مصرف میکنه کاملا به نوع اتصال وی پی ان بستگی داره. پس مصرف بیشتر نسبت به حالت عادی قطعیه ولی دو برابر بودن قطعی نیست.نقل قول:
تو صفحه باز کردن بیشتر نشون میده به نظر من ولی تو دانلود نه !!!نقل قول:
نقل قول:
که اينطور!!! ممنون.. من بيشتر از سا ي فون استفاده مى کنم