مثل .. دروغ گفته، اصلا همه بخاطر سرویسهای نامحدود رفتن طرف مخابرات !!نقل قول:
نخیر دوست عزیز، من خودم 512 نامحدود رو ماهی 25 تومن میگرفتم. البته چند وقت گرونش کردن.. بعدم که برداشتنش..نقل قول:
Printable View
مثل .. دروغ گفته، اصلا همه بخاطر سرویسهای نامحدود رفتن طرف مخابرات !!نقل قول:
نخیر دوست عزیز، من خودم 512 نامحدود رو ماهی 25 تومن میگرفتم. البته چند وقت گرونش کردن.. بعدم که برداشتنش..نقل قول:
من با همین قیمتای جدید بودم که طرفدار نداشتننقل قول:
الان اگه برگردن شما 54تومن برا 512 نامحدود میدی؟
کسی خبر داره که چجوری میشه اینترانت و اینترنت رو با هم داشت؟
نامحدود برگرده، من که 256 میگیرم فکر کنم حدود 35تومننقل قول:
کسی هم که نامحدود میخواد با سرعت بالاتر باید بیشتر خرج کنه
اجباری هم که نیست، اگه کسی نمیخواد، میتونه حجمی بگیره
(من هم دوست دارم، قیمت مثل قبل بشه، اما وقتی نمیشه باید با همین قیمت بگیریم دیگه. چون با حجمی حتی کار وبگردی من راه نمیفته، دانلود شبانه هم که همش قطع میشه)
نامحدود برگرده، من که 256 میگیرم فکر کنم حدود 35تومننقل قول:
کسی هم که نامحدود میخواد با سرعت بالاتر باید بیشتر خرج کنه
اجباری هم که نیست، اگه کسی نمیخواد، میتونه حجمی بگیره
(من هم دوست دارم، قیمت مثل قبل بشه، اما وقتی نمیشه باید با همین قیمت بگیریم دیگه. چون با حجمی حتی کار وبگردی من راه نمیفته، دانلود شبانه هم که همش قطع میشه)
من که هیچ قطعی ندارم اتفاقا این چند شبه خیلی گیت وی های تک رقمی و 89میاد واسم و سرعت تک کانکشن سرعتش فولهنقل قول:
نیازی به بحث نیست ... برنمگیردن 100 درصد ! مدرک هم نمیخواد ! شما هم میتونی منتظر بمونی ... IP هایی رو که نمایندگی باهاش به سرویس نامحدود دسترسی داشتن دارن یکی یکی قطع می کنن .به فکر تعویض ISP باشید . خود دانید ... :n26:نقل قول:
ممکنه حذف شدن سرویس نامحدود به بقیه شرکت ها هم برسه ؟مثل محدود کردن سرعت که شاتل شروع کرد و الان همه شرکتا میکنننقل قول:
شروع کننده مخابرات خوزستان نبوده... الان تقریبا فقط نصف یا کمتر از کل استان های کشور نامحدود دارن ! از بهار خیلی از استان ها ( فقط مخابرات منظورمه ) شروع کردنبه حذف این سرویس ها ، مثلا همین هفته گذشته مخابرات چهارمحال و بختیاری هم حذف کرد نامحدود هارو ! شرکت های خصوصی هم یه سری خبر شنیدم ولی اطلاعی ندارم که این کار رو می کنن یا نه !نقل قول:
به نظرم وايمكس ايرانسل به شرطي كه منطقه پوشش خوب داشته باشه براي نامحدود خوبه!
يكي از بچه ها 1 مگ نامحدود داره ماهي 80 تومن سرعتش 120 هست همش مي ريم اونجا استفاده مي كنيم :n02:
ولي خب كي ماهي 80 تومن مي تونه بده براي اينترنت خودش بحثي ديگه است!