zed ap هست این چمپ جدید واقعا گنک کردنش خیلی سخته فکر کنم خیلی زود نرف بشه
Printable View
zed ap هست این چمپ جدید واقعا گنک کردنش خیلی سخته فکر کنم خیلی زود نرف بشه
گنک نکنن خیلی بهتره :n02: اکثر اوقات وقتی گنک میکنن double kill میشه :n35:
دوستان این سیزن کی تموم میشه ؟
با این Ekko خیلی مسخرس .......... دمیج زیاد ..... Slow ......... Stun .............Heal..........Shield ..............فرار و بگیر ...... دیگه چی میخواست ؟
کامرون دویل بیا این ایکو رو بگیر بزا نرف ش کنن :n02:
اگر خواستی مارم ادد کن بازی کنیم
راست میگینقل قول:
کامرون دویل بیا این ایکو رو بگیر بزا نرف ش کنن :n02:
اگر خواستی مارم ادد کن بازی کنیم
من وارویک رو برداشتم نرف شد
جینکس برداشتم نرف شد
باید دست به عمل بزنم
بن شده اکانت اصلیم جیگر =))
در ضمن من تو بازی خیلی بد اخلاقم این م شماره میدونه. بد بازی می کنه فوش رو بهش میرم :) این بنده خدا هم خونسرده هیچی نمیگه. یک موقع هم میگه =))
معمولا هر سیزن ماه اخر سال تموم میشه ( ماه میلادی منظورمه ) و بعد سال جدید که شروع میشه 1 2 هفته یا 1 ماه بعدش سیزن جدید شروع میشهنقل قول:
دوستان این سیزن کی تموم میشه ؟
با این Ekko خیلی مسخرس .......... دمیج زیاد ..... Slow ......... Stun .............Heal..........Shield ..............فرار و بگیر ...... دیگه چی میخواست ؟
نترس تو 1 2 ماه خودشون نرفش می کنند:n10:
یه چیزی بگین یخ کرد تاپیک :|
اخه بحثی سر اسکینی نرف کردنی مسابقاتی شکایت از اسمورف و نوبی دیویژن برونزی قانون جذبی لگی دیسکانکتی چیزی :|
انقدر بچه درس خونید رفتید همه درس می خونین :|
راستش من که بچه درس خونم :n26:و واقعا دیگه وقت بازی کردن ندارم تا31 ام!:n02:نقل قول:
ولی شما صبر کن این آقای k*mron_dev*l اکانت اصلیش از بن در بیاد و رنک رفتنو دوباره شروع کنه این تاپیک اینقدر گرم و شلوغ میشه که حتی وقت نمیکنی همه پستاشو بخونی!!:n08::n07::n02::n09::n10::n07::n08::n3 1:
منظور خاصیم ندارما!:n07:
اولین نرف
Ekko
- Parallel Convergence [W] - Mana cost increased to 50/55/60/65/70 (up from 30/40/50/60/70)
- Phase Dive [E] - Damage increased to 50/80/110/140/170 (up from 30/60/90/120/150)
اینکه بیشتر شبیه باف میده تا نرف :n27:نقل قول:
یا امام زاده بیژن!نقل قول:
زدن اکو رو از وسط نرفش کردن کثافتا!:n02: