لینک طرح نوروزی 1 مگ را لطفا قرار بدبد؟
ما که چیزی پیدا نکردیم
Printable View
لینک طرح نوروزی 1 مگ را لطفا قرار بدبد؟
ما که چیزی پیدا نکردیم
دیشب برای نمونه یکی از لینک های دانلود سرور ایران سایت bazikids رو گذاشتم دانلود بشه
سرعتش نسبتا خوب بود ولی نه اینقدر که ادم رو راضی کنه. نسبت به شبهای دیگه حدودا 400 مگ بیشتر دانلود داشتم (بطور متوسط سرعت دان رو 65 کیلو بوده)
با این حساب زیاد هم رو سرورهای ایران نمیشه امید داشت.
باید قبول کنیم مبین نت سرعت شبانه رو روی 512 قفل کرده و در بهترین حالت می تونیم حداقل از سرعت کامل همین 512 استفاده کنیم
اگه بعضی شب ها هم سرعت بالاتر هست فقط از دست مبین نت در رفته و هیچ دلیل دیگه ای هم نداره.
خاک تو سر ما که مساله و مشکل زندگیمون که فکرمون رو مشغول کرده سرعت اینترنته. فکر کنم اگه یروزی سرعت اینترنت تو ایران عالی بشه از بیکاری دیگه نمیدونیم چکار کنیم. فکرش رو بکن این تاپیک رو هم میبندن دیگه کسی نمیاد اینجا.:n27:
باید تو صفحه مشترکین قسمت تغییر طرح برینقل قول:
باید اونجا باشه
اسکن از کارت دانشجوی کافیه میشه بیشتر توضیح بدی رفیق:n13:نقل قول:
دیگه چیکار می شه کرد ... اشتراک تموم شد کوچ کن به وایمکس ایرانسل برای دانلود شبانه بهتره بچه ها می گن! از طرفی قیمت هاش نسبت به وایمکس مبین نت ک خیلی پایین تره اگه روزها هم مصرف داری پهنای باندش خیلی ارزون تره مثل مبین نت فضایی نیست ...بحث سرعت شد نمایشگا موبایل تو روسیه بود بعد طرف داشت گوشی رو تست و معرفی می کرد سرعت دانلود اینترنت موبایل روسیه که اصلا ادعایی هم تو اینترنت نداره 700 بود! توجه گفتم سرعت دانلود !! ادم وقتی این چیزارو می بینه واقعا افسوس می خوره بازم الان خوب شده ی مدت با دیال اپ می شستیم موزیک ویدیو با حجم 20 مگ دانلود می کردیم...:n23:نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید یه سوالی ؛ مودم های مبین نت فقط از طریق وای فای به کامپیوتر متصل میشه ؟؟؟ یا این که پورت لن هم داره ؟؟؟
یه مودم میخام حداقل دو تا پورت لن داشته باشه . چنین مودمی موجود هست واسه مبین نت ؟؟؟
پورت لن دارند ولی فکر نمکنم مودمی باشه که بیشتر از 1 پورت لن داشته باشهنقل قول:
وایمکس ایرانسل مشکل شبانه ی مبین نت رو نداره خوشبختانه
من دیشب با سرعت ۱۲۵ تا ۱۲۸ حدودا دانلود داشتم با اشتراک یک مگ. دقیقا همین سرعت هم تو روز دارم. خوشبختانه واسه من سرعت نوسان نداره
چه مدته شما ایرانسل دارید؟نقل قول:
مبین نت معمولا هرکاربری که ازش خرید کنه یک دو ماهه اول همین سیاست رو بکار میبره تا مشترکش راضی باشه!
دوستان من تمام هیتلرشکن ها رو تست کردم همه رو بستن
کسی راهی،هیلتر شکن جدیدی چیزی داره معرفی کنه لطفا؟:n27: