نه ربطی نداره.نقل قول:
مودم را ریست کنید از داخل مودم اگه درست نشد ریست سخت افزاری کنید و دوباره کانفیگ کنید
Printable View
نه ربطی نداره.نقل قول:
مودم را ریست کنید از داخل مودم اگه درست نشد ریست سخت افزاری کنید و دوباره کانفیگ کنید
ممنوننقل قول:
ولی ....
بلد نیستم چجوری کانفیگ کنم :n01:
192.168.1.1نقل قول:
بقیش دیگه کاری نداره یک سری اعداد و ارقام رو باید وارد کنید ...
اگه در این حد بلد نیستید بهتره بگید از ISP بیان نصب کنن .
آقا من مودمو ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم، الان با کابل با پی سی کانکت می شم ولی وقتی میخوام همزمان با لپ تاپ به صورت وایرلس وصل شم مودم یه چیزی شبیه ریستارت میشه و کانکشنم تو هر دو از دست می ره و باید مودمو خاموش روشن کنم تا دوباره کار کنه
علت از چیه ؟
مودم رو درست کانفینگ کردی؟نقل قول:
PPPOE ؟
منظورت از ریست اینه که ظاهرا خاموش و روشن میشه؟
آره فکر کنم درست کانفیگ کردم.نقل قول:
یه سوزن گذاشتم تو مودم 10 ثانیه اینا صبر کردم تا چراغاش خاموش شد ول کردم. به این میگم ریست :n01:
آره PPpoe
بعد VCI و اینا رو 0 و 33 دادم یوزر نیم پسوردمو دادم و رو وایرلس پسورد گذاشتم و تمام. دیگه به چیز دیگه ای دست نزدم. نمی دونم شیوه درست کانفیگ چیه. الان کار می کنه کانکت میشم
نه منظورم از ریست اونی بود که بالا گفتم . ریستارت میشه یعنی همه چراغا به جز چراغ پاورش خاموش میشن و بعد از مدتی یکی یکی روشن میشن
خیلی عجیبهنقل قول:
ندیدم تا حالا اینجوری بشه
قبل کانفینگ چه وضعیتی داشت؟
ظاهرا این مدل مودم مشکلاتی در این ضمینه داره!و احتمالا از فریمورش هست!تاپیکهای زیر را دنبال کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اخر اگر مشکل حل نشد:
فریمور مودم را آپگرید کن!
حواست باشه فریمور مودم را اشتباهی نگیری که مودم به ملکوت اعلا می پیونده و احتمال زنده شدنش ممکنه نباشه!
به همین منوال بود وضعیت :n03:نقل قول:
نقل قول:
آپگرید هم کرده بودم
ACL چی هست ؟
محدودیت تعداد کاربران قابل اتصال هست ؟
احتمالا اونجا مشکل دارم
گارانتی نداره مودم؟!نقل قول:
ACL?! یا WPS?
WPS غیر فعال باشه یا اگه فعال می کنی مک آدرس و مشخصات مودم را اد کن تو مودم!