دستت درست اوني جان
دستت درست اوني جان
نقل قول:
در گفت و گو با فارس
رحمتي: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم ملي گفت: از خدا مي خواهم در تيمي مثل پرسپوليس بازي كنم و از اين پيشنهاد استقبال مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي رحمتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه چه نظري در مورد پيشنهاد پرسپوليس دارد، اظهار داشت: مسئولان اين باشگاه نامه اي به باشگاه مس ارسال كردند. من عضو تيم مس كرمان هستم و هر تصميمي كه باشگاه بگيرد تابع آن هستم.
وي افزود: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم. چرا نبايد به اين تيم بروم؟ با اين حال هرگز نگفتم با اين تيم قرار داد سفيد امضا مي كنم.
رحمتي كه در جريان بازي مس كرمان و استقلال با فحاشي هواداران تيم سابقش روبرو شد گفت: من هواداران استقلال را تحريك نكردم. عده اي مي خواستند من به استقلال باز نگردم و موفق هم شدند. مطمئن باشيد ديگر به استقلال باز نخواهم گشت.
دروازه بان تيم ملي در مورد بازي امروز مقابل سنگاپور عنوان كرد: بازي خوبي بود. به تيم سنگاپور فشار آورديم؛ البته آنها زور آنها به ما نمي رسيد.
عجب
....
!
در انتخابات مجمع سازمان ليگ
كفاشيان: اميدوارم باز هم بهترين فدراسيون آسيا شويم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: اميدوارم در سال هاي آينده باز هم بهترين فدراسيون آسيا شويم.
علي كفاشيان در جمع مديران عامل باشگاههاي ليگ برتر اظهار داشت: در يك سالي كه در فدراسيون هستيم توانستيم شكل جديدي از كار را اجرا كنيم. كارهاي خوبي انجام شده كه كمترين آن مربوط به ما و بيشترين سهم مربوط به هياتها و مديران باشگاهها است.
وي عنوان كرد: اين مهم از ديدگاه AFC باعث شد فدراسيون جمهوري اسلامي ايران بهترين فدراسيون شود.
كفاشيان ادامه داد: بار زيادي روي دوش سازمان ليگ برتر است. بيشتر از 70 درصد از نگاهها روي اين مجموعه است پس ما هم بايد بيشتر وقت بگذاريم.
مجمعي كه در اسفند ماه تشكيل ميشود اگر 70 عضو داشته باشد نصف آن را باشگاهها تشكيل ميدهند.
كفاشيان با اشاره به بازديد از 24 هيات اظهار داشت: قصد داريم طرح آسيا ويژن را در همه شهرستانها راه اندازي كنيم تا در سال آينده همه استانها جزو آسيا ويژن باشند.
رئيس فدراسيون فوتبال افزود: بحث اجرايي بايد حداقلي شود. شفاف كردن ساختار اجراها بايد در اولويت قرار گيرد. بحث اقتصادي و استاندارد سازي باشگاه ها نيز مهم است .
وي خاطرنشان كرد: از علي كاظمي خواستيم كميته مسابقات را بازنگري كند. اين كار بايد سازماندهي شود. اين موضوع همكاري مديران عامل تيمها را مي طلبد. وضعيت باشگاهها و پتانسيلي كه دارند بايد مشخص شود. اگر باشگاهي زمين مي خواهد به جاي آنكه باشگاه را زمين بزنيم بايد دستش را گرفته و از زمين بلند كنيم.
كفاشيان در مورد ورزشگاههايي كه با استانداردهاي AFC مطابقت ندارند؛ خاطرنشان كرد: مقصر ما هستيم چون بايد پيگري كنيم و هشدار دهيم و از مسئولان مربوطه بخواهيم كه براي اين كارها نياز به كمك اعضاي اين مجمع داريم. از مديران خواهش ميكنم كمي از فعاليت اجرايي خود كم كرده و آنها را به ديگر اعضاي باشگاه تفويض كنند. بيشتر وقت خود را براي درست كردن ساختار فوتبال كشور بگذارند.
كفاشيان خطاب به مديران باشگاه ها عنوان كرد: فدراسيون؛ مجمع دارد و مجمع هم شماها هستيد كه بايد كمك كنيد. آييننامههاي فدراسيون را بايد تصويب كنيم كه تقريبا 12 مورد در دستور كارمان است. در جلسه بعدي پس از تاييد تصويب مي شود.
وي با اشاره به اينكه برخي استان ها تبليغات محيطي ندارند؛ افزود: بايد پيگيري كنيم و حق واقعي فوتبال را بگيريم. چيزهايي كه مربوط به خودمان است را خودمان اصلاح كنيم. فوتبال ما شروع اميدوار كننده داشته كه باعث شد در AFC نگاه خوبي به ما شود و ما را به عنوان فدراسيون برتر انتخاب كردند. اميدوارم سال هاي بعد اين اول شدن را ادامه دهيم و رو به جلو حركت كنيم
در گفت و گو با فارس
رحمتي: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم
خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم ملي گفت: از خدا مي خواهم در تيمي مثل پرسپوليس بازي كنم و از اين پيشنهاد استقبال مي كنم.
مهدي رحمتي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال كه چه نظري در مورد پيشنهاد پرسپوليس دارد، اظهار داشت: مسئولان اين باشگاه نامه اي به باشگاه مس ارسال كردند. من عضو تيم مس كرمان هستم و هر تصميمي كه باشگاه بگيرد تابع آن هستم.
وي افزود: از حضور در پرسپوليس استقبال مي كنم. چرا نبايد به اين تيم بروم؟ با اين حال هرگز نگفتم با اين تيم قرار داد سفيد امضا مي كنم.
رحمتي كه در جريان بازي مس كرمان و استقلال با فحاشي هواداران تيم سابقش روبرو شد گفت: من هواداران استقلال را تحريك نكردم. عده اي مي خواستند من به استقلال باز نگردم و موفق هم شدند. مطمئن باشيد ديگر به استقلال باز نخواهم گشت.
دروازه بان تيم ملي در مورد بازي امروز مقابل سنگاپور عنوان كرد: بازي خوبي بود. به تيم سنگاپور فشار آورديم؛ البته آنها زور آنها به ما نمي رسيد.
من دقیقا اخرین بازی النصر رو دیدم از ابوضبی ! وقتی سومین تعویض رو انجام دادن و عنایتی چزو 3 تعویض نبود ! کاور و ... چیزاش رو پرت کرد طرف نیمکت ! استقلالم بازیکن زیاد داره ! برهانی هم خوب کار میکنه ! گفتم نیاد اینجا این کارارو بکنه !نقل قول:
در گفتگو با مهر مطرح شد:
تمهیدات ویژه برای بازی استقلال و برق پیش بینی شده است
شیراز - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان شیراز از پیش بینی تمهیدات انضباطی و امنیتی ویژه برای بازی دو تیم فوتبال برق شیراز و استقلال تهران خبر داد.
ابراهیم عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز افزود: برای این بازی طی هماهنگی با نیروی انتظامی و مسئولان تربیت بدنی استان راهکارهای خاصی برای برقراری نظم و امنیت ورزشگاه حافظیه شیراز دیده شده تا مردم با آسودگی خیال به ورزشگاه مراجعه کنند.
وی تصریح کرد: فروش بلیط باید از ساعت شش صبح روز شنبه در ورزشگاه حافظیه شروع خواهد شد که برای این دیدار، حضور 15هزار نفر را پیش بینی کرده ایم.
فرماندار شهرستان شیراز همچنین تاکید کرد: همواره در چنین مسابقاتی با تجمع تماشاچیان بعد از اتمام بازی در خارج از ورزشگاه مواجه هستیم که این امر به ایجاد مشکل برای سایر مردم و برخی بی نظمی ها منتهی می شود که البته برای این مسئله نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
عزیزی تصریح کرد: در عین حال از مردم شهرستان شیراز و استان فارس می خواهیم که در صورت امکان این بازی را از طریق تلویزیون تماشا کرده چراکه ظرفیت ورزشگاه محدود بوده و ممکن است برای آنها مشکلاتی را ایجاد کند.
وی متذکر شد: همچنین مردم نیز باید نتیجه بازی را بپذیرند تا در انتهای مسابقه شاهد بروز احساسات نامناسب و در نتیجه درگیری بین تماشاچیان و بر هم خوردن نظم نشویم البته در عین حال طرح های لازم برای ایجاد نظم ورزشگاه نیز دیده شده و به افراد متخلف که مبادرت به بی نظمی کنند در راستای قوانین به شدت برخورد خواهد شد.
به گزارش مهر، دیدار دو تیم فوتبال برق شیراز و استقلال تهران روز شنبه 28دی ماه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار خواهد شد.
واگذاری استقلال و پرسپولیس به وزارتخانهها، خلاف قانون است
ورزش > چشمانداز - جواد آرینمنش واگذاری تیمهای استقلال و پرسپولیس به وزارتخانهها راعین بیعدالتی دانست.
روزنامه وطن امروز از طرح ویژه سازمان ورزش و دولت نهم برای واگذاری دو تیم محبوب پایتخت پرده برداشت؛ واگذاری استقلال و پرسپولیس به وزارتخانههای راه و ترابری و صنایع و معادن.
این همان طرحی است که علی سعیدلو معاون اجرایی رئیس جمهور چند روز قبل وعده اش را داده بود ؛ همان طرحی که دو ماه قبل محمد علی آبادی از ارائه اش به دولت برای سامان بخشیدن به وضعیت دو تیم پرطرفدار خبر داده بود. طرحی که دو هفته قبل تقدیم دولت شد و با دستور کتبی رئیس جمهور در دستور کار هیات دولت قرار گرفته است. بر این اساس اختیارات این دو تیم به وزارتخانه های یادشده واگذار می شود و در عوض وزیران دو وزارتخانه یاد شده در مقام رئیس مجمع می توانند مدیران و هیات مدیره دو تیم را برگزینند. همچنین بر اساس این طرح و با مشارکت همزمان سازمان ورزش باید استقلال و پرسپولیس در طی 5 سال صاحب استادیوم های اختصاصی شوند.
انتخاب دو وزارتخانه یادشده هم به دلیل وجود بستر ورزشی در این وزارتخانه ها بوده است. اما این طرح که در منافات با اصل واگذاری بی قید و شرط 51 درصد سهام تیم های دولتی به بخش خصوصی تا پایان سال 1388 است و همچنین مصوبه هیات دولت برای واگذاری پرسپولیس به بخش خصوصی تا پایان 1387 را زیر پا می گذارد آیا می تواند راهی برای کمک به اوضاع نا بسامان این دو تیم اسیر در چنگال مدیریت دولتی شود؟ این پاسخی ست که تاریخ غیر از شکست پیشاپیش طرح را پیش رویش نمیگذارد. در همان سال اول روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد بود که بر اساس توافقنامه ای سه ساله باشگاه استقلال به وزارت رفاه سپرده شد که وزیری فوتبالی در راسش بود.
علاقه پرویز کاظمی به حضور در ورزش با شعارهای ایده آلیستی او برای توسعه ورزش قهرمانی در وزارتی که مهمترین کارکرد تعریف شده در تشکیلش ایجاد نشاط عمومی بود خیلی زود رنگ باخت چون او نتوانست دوام زیادی در کابینه محمود احمدی نژاد داشته باشد و برکنار شد و با عزل او استقلال بی آنکه عایدی از این واگذاری برده باشد درحالی که قهرمان لیگ بود دچار کابوسی تلخ شد و نتیجه این نا به سامانی حذف تیم از لیگ قهرمانان آسیا شد. داغی که تا مدت ها بر دل هواداران این تیم شد و سازمان ورزش که می خواست از بار مشکلات مالی تیم کم کند ، کمتر از یکسال بعد تیمی را از وزارت رفاه پس گرفت که دو میلیارد دیگر هم به بدهی هایش افزوده شده بود.
حالا آیا طرح واگذاری این دو تیم به وزارتخانه ها می تواند کمکی به حل مشکلات مالی تیم های محبوب پایتخت کند؟
جواد آرین منش نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی اینکه لحظه ای تردید کند می گوید:« این طرح شکست خورده است. طرحی که در تضاد با قوانین کشور است بدون شک نمی تواند هیچ کمکی به بهتر شدن اوضاع این دو تیم داشته باشد.»
سازمان ورزش در طرح پیشنهادی اش برای رئیس جمهور آورده است ؛ این دو تیم توسط شرکت های خصوصی وابسته به این وزارتخانه ها اداره می شوند تا زمانی که به سوددهی برسند و خودشان توان ادامه حیات را بی کمک دولت داشته باشند. این ها نکاتی هستند که روزنامه وطن امروز و خبرگزاری ایسنا در گزارش ویژه شان به آن اشاره کرده اند و محمد علی آبادی هم در مصاحبه با خبرگزاری فارس بر این واگذاری مهر تائید زد و گفت:« هرچند هنوز قطعی نشده اما این انتقال هم یکی از برنامه های ماست.»
جلال یحیی زاده نماینده مردم تفت درباره طرح واگذاری می گوید:« قبلا هم چنین طرحی را سازمان مطرح کرده بود که ما با آن مخالف بودیم. این طرح منطقی نیست . دولت باید تیم ها را بر اساس قوانین کشور تا پایان سال 1388 به بخش خصوصی واگذار کند. باید بدنه دولت کوچک شود نه اینکه اموال دولت از جایی به جای دیگر منتقل شوند.»
آرین منش هم درباره تامین هزینه این تیم ها توسط شرکت های تابعه اما خصوصی وزارتخانه ها می گوید:« متاسفانه وزارتخانه ها به جای اینکه قوانین کشور را در اجرای واقعی اصل 44 شرکت هایی را درست کرده اند که حیات خلوتی ست برای وزارتخانه ها. اسم این موسسات ، تعاونی های غیردولتی است اما در حقیقت دولتی اداره می شوند که این کار خودش یک تخلف است. البته دولت می تواند این تیم ها را به بخشی دیگر از دولت واگذار کند اما اگر بخواهد مالکیت شان را به این موسسات وابسته واگذار کند چون لقب غیر دولتی را یدک می کشند ، این انتقال تنها از طریق سازمان خصوصی سازی ، می تواند قانونی باشد.»
تردید بزرگ در راه واگذاری تیم ها به وزارتخانه ها ترس از تکرار تراژدی استقلال در واگذاری به وزارت رفاه است. جلال یحیی زاده در این باره می گوید:« با توجه به اینکه ماه های آخر دولت را پشت سر می گذاریم ، تردیدها را برای چنین طرح بی ضمانت اجرایی برایمان بیشتر می کند. البته من می خواهم بگویم تجربه دوره 4 ساله دولت نشان داده حتی اگر مردم باری دیگر هم به دولت رای اعتماد بدهند خیلی بعید نیست که خود ارائه کنندگان طرح ، در وسط کار افکارشان عوض شود و با این کار فقط لطمه بزرگ دیگری را به تیم های محبوب پایتخت بزنند.»
جواد آرین منش هم نظری مشابه با یحیی زاده دارد او معتقد است که دولت باید قانون را اجرا کند و بی قید و شرط این تیم ها را واگذار کند؛« رقابت این قدر نابرابر شده که هیچ نهاد غیر دولتی توان پرداخت هزینه های فوتبال را ندارد. این تیم ها تا خصوصی نشوند ، کوچکترین کمکی برای فرار از بحران برای شان انجام نگرفته است. به نظر من واگذاری تیم ها به وزارتخانه ها نه تنها برخلاف قوانین داخلی کشور و مقررات فیفاست که عین بی عدالتی است چون دولت با این کار فرصت سرمایه گذاری را از بخش خصوصی می گیرد و من نمی دانم دولتی که شعارش عدالت محوری است چه پاسخی برای این بی عدالتی آشکار دارد»
شرایط برای استفاده از داور ایرانی در دربی مهیا نیست
25 دی 1387 16:14
نایب رئیس كمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت : در اوضاع كنونی استفاده از داور ایرانی برای بازی پرسپولیس و استقلال به صلاح جامعه داوری نیست.
"غلامرضا بهروان" كه به تازگی در این سمت منصوب شده است در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : درباره داور بازی پرسپولیس و استقلال در نخستین جلسه كمیته داوران تصمیم نهایی گرفته خواهد شد، به هرحال همه می خواهیم یك داور ایرانی در این بازی حضور داشته باشد ولی باید به گونه ای عمل شود كه داوری ایران از این كار متضرر نشود .
بهروان ادامه داد : فكر می كنم در اوضاع كنونی فضا آنچنان مهیا نیست كه یك داور ایرانی این بازی را قضاوت كند، از این رو نمی خواهیم به خاطر این بازی چند داور ایرانی را از دست بدهیم.
نایب رئیس كمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت : معتقدم فعلاً حضور داوری ایرانی در بازی پرسپولیس و استقلال به صلاح نیست .
نایب رئیس كمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره نقش تركیب جدید كمیته داوران در اداره این كمیته هم گفت : این اعضا در همه مسائل داوری دخالت می كنند و همه مسائل این كمیته با حضور این چند نفر بررسی می شود.
"غلامرضا بهروان" درباره بهبود روند داوری ایرانی هم گفت : باید با همت بیشتر فدراسیون و خود داوران به این كار پرداخت و با كنترل وضع بدنی و تكینكی داوران ، برای بهتر شدن این وضع اقدام كنیم .
وی ادامه داد : باید با افزایش كلاس های داوری به آموزش داوری توجه بیشتری شود و برای بهتر شدن وضع داوری باید كلاس های آموزشی را جدی تر گرفت.
نایب رئیس كمیته داوران فدراسیون فوتبال تصریح كرد : از همه پیشكسوتان داوری می خواهم با ارائه راهكارهای مناسب برای بهتر شدن داوری به كمیته داوران كمك كنند .
استقلال یک بازیکن خارجی به خدمت گرفت
فوتبال- همشهری آنلاین:
یک بازیکن خارجی جدید با باشگاه استقلال تهران قرارداد امضا خواهد کرد
پائولو رینالدو كروزادو دوراند [Paulo Rinaldo Cruzado Durand] یك هافبك پرویی است كه با 24 سال سن به جمع بازیكنان استقلال اضافه میشود.
به گزارش فارس این بازیكن 1متر و 80 سانتی متری امروز در تست پزشكی شركت كرد و با تایید پزشك استقلال ساعت 17 در باشگاه حضور مییابد تا قرارداد 18 ماهه خود را به امضا برساند.
پائولو رینالدو كروزادو دوراند چهار بازی ملی در كارنامه دارد و در مسابقات مقدماتی جام جهانی نیز برای تیم ملی پرو به میدان رفته است.
وی در آخرین بار برای تیم اسپورتینگ كریستال پرو به میدان رفته است.
مسابقات لیگ پرو یك ماه قبل به پایان رسیده است. وی با این تیم به نایب قهرمانی رسیده است.
پائولو رینالدو كروزادو دوراند قرار است در استقلال با شماره 28 به میدان برود.
در صورتی كه این بازیكن امشب 25 دی یا فردا صبح قراردادش را در هیات فوتبال به ثبت برساند به بازی مقابل استقلال اهواز خواهد رسید.
سرمربی استقلال در گفتوگویی با خبرگزاری فوتبال ایران در خصوص رضا عنایتی اعلام كرد: «من خواهان حضور رضا عنایتی در استقلال هستم حتی زمانی كه در مس كرمان بودم رضا با من تماس گرفت و بیمیل نبود كه به تیم ما بیاید اما عنایتی در صحبتهایی كه اخیرا با من داشته اعلام كرده كه به استقلال می آید. عنایتی به لحاظ فنی و اخلاقی كاملا مورد تایید ماست و فكر میكنم قسمت اینگونه بود كه ما در مورد جذب مهاجم صبر كنیم تا عنایتی به استقلال بیاید. عنایتی مهاجم موردنظر ماست و ما قطعا این موضوع را پیگیری خواهیم كرد.»
قلعهنویی در ادامه در رابطه با باخت مقابل هما اظهار داشت: «دو دلیل برای باخت ما مقابل هما وجود داشت اول آنكه تیم ما در بدنسازی قرار داشت و به همین دلیل بازیكنان ما به لحاظ بدنی مقابل هما به مشكل برخوردند ضمن آنكه تیم هما در برابر ما انگیزه زیادی داشت و به عقیده من اگر آنها در لیگ یك نیز مانند دیدار با ما بازی كنند حتما جزو مدعیان صعود خواهند بود.»
سرمربی استقلال در پایان در رابطه با دیدار با برق خاطرنشان ساخت: «تیم ما یك سری ایراداتی داشته كه قطعا آنها را در دیدار با برق برطرف خواهیم كرد ضمن آنكه به خوبی از برق شیراز شناخت داریم و میدانیم كه میزبان تنها برای جبران مافات بازیهای قبلیاش به مصاف ما میآید.بازی آسانی در پیش نداریم و باید از موقعیت خودمان در صدر جدول دفاع كنیم