یه سوالی پیش میاد:
من اگه الان این اکانت Goldم تموم بشه، رسماً دیگه هـــــــــــیـــــــــــچ کاری تو Live نمی تونم بکنم؟
حتی آپدیت کردن Profileم؟
مرسی
یه سوالی پیش میاد:
من اگه الان این اکانت Goldم تموم بشه، رسماً دیگه هـــــــــــیـــــــــــچ کاری تو Live نمی تونم بکنم؟
حتی آپدیت کردن Profileم؟
مرسی
من یه جوی پد برای pc دارم .چطوری میتونم به x360 وصلش کنم و باهاش بازی کنم؟؟؟ممنون
یه سوال دیگه:
اگه دسته 2 رو اول روشن کنیم میشه player1.چیکار کنم با روشن کردن دسته 2 بشه همون player2???
با توجه به حدس و گمان ها برای قیمتش در امریکا بر روی 150$ ، قاعدتا" باید در تهران این دستگاه رو تا 200.000 تومان بشه گیر آوردنقل قول:
نه منظورم هارد بود و نه درایو.منظورم لنز بود که اگه به سوال دقت میکردید میدیدید.:10:نقل قول:
دوستان من چند تا سوال داشتم در مورد xbox اول اینکه تاریخ ساخت دستگاه و fw ش رو از کجا میتونم بفهمم ؟
دوم اینکه من بازی rdr رو قیل از اینکه عرضه بشه بازی کردم و سیوهاش قبل از عرضه رسمی هست این میتونه مشکلی برای لایو و بن شدن باشه ؟ راه حلش چیه ؟
سومم اینکه این اکانت گلدی که میگن برای اولین بار وصل شدن به live به صورت فری هست برای آرکید هم هست ؟ چجوریه ؟ یوزر و پس داره ؟
ممنون
تنکس
اگه دقت کرده باشید تو سایت xbox.com اون ایکس باکس جدیدش که 250گیگ هارد داره و 2 ماه دیگه عرضه میشه / جایی که تفاوتهای این ایکس باکس رو با قدیمی ترا نوشته یه جاش عنوان شده kinect ready کسی میدونه منظورش چیه؟:13:
ممنون از شما دوستان که منو چپو راستم کردین ولی بچه ها اینجا تاپیکه بحث و سوال هست درسته ؟ پس لطفا حمله نکنید و بیایید به نظر هم احترام بگزازیم من هیچوقت نگفتم که گرافیک حرف اولو میزنه ولی منظوزم این بود که بازیهایی با گرافیک رئال فکر نکنم براش تولید بشه به نظر من فقط بدن انسان کافی نیست تا ما بتونیم تو یه بازیه تمام عیار تمام کارهارو راحت انجام بدیم مثل بازیه cod تازه تاخیر زمانی هم بماند خودتون انصافا دیدین که چقدر تاخیر داشت و توی کنفرانس ماکروسافت هم دیدین که چقدر تاکید داشتن که این وسیله فقط واسه بازی نیست ( به نظر من میحواستن ضعف این وسیله رو تو بازی یه جوری پوشش بدن ) لطفا اگه کسی منبع موسخ داره که کینکت و موو از چه بازی هایی قراره پشتیبانی کنن بزاره ببینیم چند مرده حلاجن اینم بگم وقتی kinect بیاد تو بازار اولین نفری که میخردش خودمم البته بعد از sonixas بلاخره شما دستت زودتر میرسه بهش
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
یعنی واسش سوکتی تعبیه شده که کینکت بهش وصل میشه و دیگه نیازی به منبه تغذیه اضافی نداره تو ایکس باکس قدیمی کینکت به یو اس بی وصل میشه و نیاز داره که جداگونه با یه آداپتور دیگه به برق هم زده بشه:41:نقل قول:
سلام دوستان من بازی جام جهانی آفریقا رو دارم
ولی یه مشکلی دارم . این که new game میزنم و وارد بازی جام جهانی میشم
و سیو میکنم وقتی بازی رو انجام دادم خارج میکنم
و بعدا که میخوام بازی رو دوباره اجرات کنم دوباره باید new game بزنم
نمیدونم چشه آخه سو قبلی میپره و البته فقط تو بازی جام جهانی آفریقا این مشکل
وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببين دوست عزيزنقل قول:
بهتره يكم منصف باشيم
من نميخوام بگم Kinect خوبه يا Move بده
هر وسيله اي كه ساخته ميشه يه هدف خاص داره
و همين طور مخاطب هايي هم داره
و بهتره وسيله اي رو كه امتحان نكرديم با وسيله ي ديگه اي مقايسش نكنيم
به نظر من Move هم يه وسيله ي جالبه و براي بازي هاي مثل Star Wars و بازي هاي ورزشي مثل پينگ پنگ كاربرد داره
ولي گستردگي Kinect بيشتره
چون Kinect حركات بدن رو اسكن ميكنه و امكانات بيشتري رو فراهم ميكنه
علاوه بر اين Kinect احتياج نداره وسيله ي خاصي رو دستتون بگيريد
مثلا شما ميتونيد با Kinect فوتبال بازي كنيد
يا با حركات زرمي به دشمنتون بزنيد
و اگه جنبه ي بازي كردن با اين وسيله رو كنار بزاريم ميتونيم واسه كارها ي ديگه ازش بهره ببريم
مثلا ميتونيد با اين وسيله ورزش كنيد
يا با حركت دستتون توي منو ها حركت كنيد
يا مثلا با گفتن كلماتي مثل: Xbox play,Xbox pause,Xbox stop,Xbox music,... پلير رو كنترل كنيد
توي دموي بازي فورزا كه گذاشتم ميتونيد جذابيت اين وسيله رو ببينيد
مثلا توي بازي فورزا ميتونيد با حركت دستتون در ماشين رو باز و با با به چپ و راست رفتن ذور ماشين بچرخيد
و يا با عقب و جلو رفتن از ماشين دور يا نزديكشيد
همون طور كه گفتم هر وسيله اي كاربرد خودشو داره
ولي كاربرد هاي Kinect خيلي بيشتر از Move و يا كنترلر هاي ديگس
من الآن داشتم modern warfare2 را بازی میکردم دیدم چراغهای دسته دارن به نوبت روشن میشن یعنی 1 با 4 بعد 2 با 3.حالت چرخشی روشن میشدن.نگاه کردم دیدم یه دونه از شارژ باطری دسته کم شده اما مدام این روشن شدنها بود.من هم ترسیدم و کنسول را خاموش کردم.
مشکل از چیه؟