خب طبیعی هست که برای لپ تاپ خودتون پسورد نخواد ولی وقتی میگین که با گوشی پسورد خواسته یعنی پسورد داره دیگه :n02:نقل قول:
شما چرا یه بار ریست نمیکنی تا دوباره هم کانفیگش کنی مودم رو و هم اینکه پسورد بذاری؟
Printable View
خب طبیعی هست که برای لپ تاپ خودتون پسورد نخواد ولی وقتی میگین که با گوشی پسورد خواسته یعنی پسورد داره دیگه :n02:نقل قول:
شما چرا یه بار ریست نمیکنی تا دوباره هم کانفیگش کنی مودم رو و هم اینکه پسورد بذاری؟
خب این قضیه مال یک سال نیم پیشه ! مطمئن نیستم
دکمه ای به جز پاور ندیدم پشتش کجاش هست ؟
کنار پاور یه سوراخ هست که یه دکمه توش هست باید با سنجاقی یا چوب کبریتی چن ثانیه فشارش بدین تا ریست بشه.نقل قول:
سلام من یه مودم tp link 8811 دارم که بصورت pppoe کانفیگش کردم
تا دو سه روز کار میکنه اما بعد دو سه روز با اینکه چراغ اینترنت مودم روشنه اما سیستم اینترنت نداره و کنار ارم شبکه ویندوز(ویندوزم 7 هستش) یه مثلث زرد میاد
اما وقتی bridge میکنم مودمو به نت وصل میشه بی مشکل!!!!!
بنظر شما چه کنم که pppoe وصل شه؟آخه میخوام یه مودم وایرلس بگیرم میترسم pppoe وصل نشه و عملا مودم وایرلسم به درد نخوره
دوستان یک مشکلی دارم:n04:
مودم TP-Link 8901G یکی از دوستان، تنظیماتش بهم ریخته!
یعنی چراغ ADSL روشن هست، ولی چراغ اینترنت خاموش شده!
خواستم دوباره کانفیگش کنم، ولی: رمز کنترل پنل مودم عوض شده(همون admin).
خواستم ریستش کنم، ولی نشد! یعنی اون دکمه کوچیک که کنار پاور هست رو با سوزن 15 ثانیه نگه داشتم ولی نشد! چند بار هم تست کردم(بار آخر کابل برق و تلفن رو هم جدا کردم، ولی نشد)
این ریست کردن روش خاصی داره؟ (مودم باید روشن باشه؟)
چون برای تنظیم دوباره مودم باید ریستش کنم، ولی نشد که نشد!
ببینین وقتی که 192.168.1.1 رو میزنین تو مروگر اگه پاسخ بده بهتون و یوزر و پس بخواد پس مودم مشکلی نداره و طبیعتا وقتی که روشن هست اگه چن ثانیه اون دکمه ریست رو نگه دارین مودم ریست میشه ولی اگه پاسخی مودم وقتی که آی پی آدرسش رو میزنین بهتون نده یعنی مشکل داره.نقل قول:
در ضمن این دوستتون رمزی رو که عوض کرده یادش نیست که چی بوده؟
یه عکس از تنظیمات مودمتون بگیرین و بذارین تا راهنمایی کنم.نقل قول:
ممنون! مشکل حل شد!نقل قول:
رمز یادش رفته بود! بهتر بگم، میگفت کلا رمز نداده...
رو تمام دستگاه هایی که به مودم وصل میشننقل قول:
اینترنت نداره؟
با سلام
دوستان یه سوال بپرسم بخندین
من یه مودم بی سیم تک پورت تی پی لینک دارم،
مدلشم حتی W8151N هستش
با اون سیم سوکت دار به PC ام وصل کردم، ولی الان که می خوام با لپ تاپ وایرلس وصل شم نمیشه و کلا ارتباط اینترنت قطع میشه، باید مودمو خاموش روشن کنم درس شه
این مشکل به خاطر تک پورته بودن مودم هس یا چیز دیگه ایه؟