فکر کنم تازه واردا رو یکم بی خیال میشن بعد شروع میکنن :n02:نقل قول:
Printable View
فکر کنم تازه واردا رو یکم بی خیال میشن بعد شروع میکنن :n02:نقل قول:
نقل قول:
شايد دارن دووون مى پاشن فعلا:n02:
به سرویستون نیستنقل قول:
شما برید از سر خط خونه تست کنید
پریزهاتون رو عوض کنید و نتیجه رو اعلام کنید
خطتوون شدیدا نویز داره
مودم رو با یه اسپلیتر جدا و به خط جدا وصل کنید
مودمتون دقیقا چ مارک و برندیه؟
درودنقل قول:
من از سر کافوی تو کوچه یک کابل مستقیم اوردم !
حتی از سر خطی که مخابرات برام کشیده هم کابل نیاوردم گفتم شاید نویز داشته باشه
کابل هم مستقیم از وسط کوچه تا پشت مودم امده ، از کابل به مودم هم یک تبدیل گذاشتم که سیم دو رشته را به rj11 تبدیل میکنه
وقتی از اسپیلیتور جدا میکنم و مستقیم وصل میکنم rate خطم پایین میاد ،نمیدونم دلیلش چی هست ، حتی الان از کافوی وسط کوچه که کابل مخابرات از زیر زمین بیرون میاد چک کردم rate خطم روی 5500 هست اما وقتی از داخل خونه با اسپیلیتور چک میکنم 6000 هست .
مودم هم مارک D7 tplink هست ، حدود 450 قیمت داشت که 2 سال پیش خریدم .
طبق شماره هایی هم گذاشتم 1-سیم مخابرات هست 2 -سیمی که از تبدیل به اسپیلیتور میره و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کابل خوبی استفاده کرده باشی احتمالا این وضعیت به دلیل فاصله خونتون تا نرکز مخابراته
attenuation 50 هستش که خیلی بالاس
الان راه حلی برای مشکل من نداری ؟نقل قول:
چون بدون اسپلیتور rate من پایین هست اما با اسپلیتور rate من بالا میره
سلام دوستان از مخابرات درخواست تخلیه دادم دیروز برم های وب بعد از چند روز رانژه نکردن 195 شکایت کنم?
واسه رانژه که شکایت لازم نیستنقل قول:
3 روز حداکثر طول میکشه
امروز منم درخواست دادم واس های وب ساعت 9 صبح الان رانژه شده یعنی 3 ساعت
بستگی به مرکز داره
دوستان گرامی چطوری باید فهمید که روی چه مسیری هستیم؟ و این مسیرهارو کی تعیین میکنه isp ها یا جای دیگه؟
چند روز پیش توی یک سایت خبری کامنت گذاشتم پرچم رو واسه کشور ایتالیا زده بود یک مدتی هم که توی اسپید تست مکانمون رو توی ایتالیا نشون میداد چرا اینطوریه بنده خیلی در این موارد کنجکاو نبودم البته تا الان :n13: دوستانی که تجربه و اگاهی در این موارد دارند مارو هم بی نصیب نذاربد با سپاس :n11:
یه trace از 8.8.8.8 بگیر اونجایی ک جهش پینگ داری مسیر خروجی از کشوره ای پیش رو بزن تو سایتهای ip location بهت میگه از کجاستنقل قول:
فک کنم مسیر های اینترنت دست زیر ساخته ( مطمئن نیستم )
سرویس دهنده ها ای پی کم میارن از کشورا خارجی ای پی میخرن ک ارزونتر در بیاد برا همین زده ایتالیا