نفهمیدیم اینجا تاپیک مبین نت هست یا تست هاست و وی پی اس؟!!!
Printable View
نفهمیدیم اینجا تاپیک مبین نت هست یا تست هاست و وی پی اس؟!!!
شما سوالی داری یا مشکلی داری در مورد مبین نت بپرس، ولی وقتی این لعنتی به قدری افتضاحه که دیگه جای بحث باقی نمیذاره، به نظر شما ما در مورد چیش بحث کنیم؟؟نقل قول:
شما درست میگید حرف حساب جواب نداره :n13:
تعرفه های جدید مبین نت کی اعلام میشه؟
نقل قول:
اگر صرفا در مورد vps بحث بود اونوقت حق باشماست باید بریم تاپیک خودش
ولی مشکل اینجاست وضعت دانلود مبین خیلی محدود و بد شده دوستان در مورد vps شخصی بحث میکنن تا ببینیم دانلود ازش با چه سرعتی میشه کرد
حرفتون درسته ، من از طرف خودم معذرت میخوام ، اگه دوستان از بحث پیش اومده ناراضی هستن بگن پست هامو ویرایش کنمنقل قول:
بازم شرمنده ، فقط خواستم به این نتیجه برسیم که کدوم سرور تو ساعات رایگان سرعت بهتری میده که شاید دوستان چند نفری اجاره کنن و فایل هاشون رو با سرعت بهتری دانلود کنن
ای بابا اگه اینجا تاپیک مبین نته حتما که نیاید تو پست هامون کلمه مبین نت باشه، خود این بحث هم غیرمستقیم به مبین نت مربوطه :n02:نقل قول:
.................................
دیشب نرسیدم لینک هلند رو تست کنم ولی با این حساب که دوستان می گن اخرین راه اینه که سرور های ایران رو هم یه چکی بکنیم
بله . من دیشب سرور هلند رو چک کردم، سرور آمریکا رو یادم رفت. حالا یه جایگزین برای وی پی اس ایران پیدا کردم. یه هاست مخصوص دانلوده که توسط hostiran ارائه میشه. پکیج اولش حجمش 10 گیگ و پهنای باند 250 گیگ داره (که از وی پی اس خیلی بیشتره) و قیمتش ماهی 10 تومنه. حالا من به پشتیبانیشون تیکت زدم گفتم که آیا در ایران میزبانی میشه ولی هنوز جواب نداده. تا ببینم چه شود.نقل قول:
با سلام
دوستان کسی خبر نداره ایا برای تابستون تعرفه جدید اعلام میشه یانه؟:n13:
واقعا گندش رو در اوردن من فقط پارسال به خاطر تنوع طرح ها بود که اینترنت مبین نت گرفتم
این واقعا ظلمه من تو یکسال هم از 18 گیگ اینترنت 512 روزانه استفاده نمیکنم چه برسه تو شش ماه اونم با قیمت 89 تومن
با 30 تومن بیشتر میشه 20 گیگ اینترنت یکساله گرفت تو شرکت های دیگه
دیگه مثل اینکه مجبوریم مبین نت رو کنار بگذاریم بریم سراغ یک شرکت دیگه با این روند مثل اینکه هدف اینده شرکت مبین نت کلا مشتری پروندن هست
تو سایتش هم مثل اینکه بعلت کمبود مشتری بی تی اس نه شهر رو کلا جمع کرده
خدا لعنتشون کنه تنها چیزی که برای ما داشت 150 تومن مودم بود که دیگه به هیچ دردی نمیخوره:n28:
راستی ایا راهی هست که کلا مودم رو بشه فروخت و به نام یکی دیگه ثبتش کرد ؟اگه میدونید تو ضیح بدید
با تشکر
به نظرم شما طرح نوروزی رو بگیرید به صرفه تره. 1 مگ (که دوستان میگن در اصل روی 2 مگ بسته شده) 18 گیگ - 6 ماهه. 80 تومن. از طریق care قابل خریداری هست.نقل قول: