اگه اینجوریه که شما میگید پس این دوستامون چجوری به بانک مجازی دسترسی دارند؟نقل قول:
من دیشب ثبت نام کردم شماره مشتری هم بهم داده ولی رمز رو نمیفرسته.:n03:
Printable View
اگه اینجوریه که شما میگید پس این دوستامون چجوری به بانک مجازی دسترسی دارند؟نقل قول:
من دیشب ثبت نام کردم شماره مشتری هم بهم داده ولی رمز رو نمیفرسته.:n03:
شما از نمایندگی ثبت نام کردی یا از خود سایت؟نقل قول:
انگار فقط کسایی که از طریق خود سایت ثبت نام کردن میتونن به امور مشترکین وارد بشن،کسایی که از نمایندگی ثبت نام کردن باید از طریق Quick Task(دسترسی سریع به سرویسها) وارد پنل بشن،که فقط میتونن از اونجا سرویسشون رو تمدید کنن و رمز عوض کنن
کسایی که از نمایندگی ثبت نام کردن به بانک مجازی دسترسی ندارن،و باید برن با نمایندگی سر و کله بزنن:n23:
کلا پنل به درد بخوری نداره آسیاتک مخصوصا ریز مصرفش
حضوری برو عزیز . شماها مساله اینجاست فقط به تلفن اکتفا می کنید . برید زیر رو رو کنید و جواب بگیرید . من که الان هم پشتیبانی مرکزیش رفتم هم همه نمایندگیهاش .بالاخره کارم راه افتاد . دیگه خود دانید . :n02:نقل قول:
من که حضوری رفتم و جواب گرفتم عزیز . شهرستانی ها طبق گفته پشتیباین تهران , حتما باید حضوری برن . ببین این پشتیبانی مشهد چقدر کلک هست که 1544 رو مشغول کرده . اصلا برای ورود به سیستم که نباید مشغولی بزنه :n02:نقل قول:
بیخیال بری اونجا هم یه گوه دیگه میخورند.
بعدم فکر کن اینجا پورت خالی کنم
کجا برم؟؟؟
مخابرات؟شاتل؟صبانت؟
همش یکیه دانلود تو روز 200 به بالا شب 40 به پایین
شارژ هم میدزدن
هیچ گزینه ای نیست باید بسازی و بسوزی
پیگیری هم چرتو پرته نهایتش پولتو بدن میخوای از کره ماه اینترنت بگیری؟؟؟:n13:
باید از یکی از همین آشغالهای دزد بگیری دیگه:n14:
خر همون خر هست پالونش عوض میشه :n02:
تو تاپیک هر isp بری همینه همه میگن این ماه دیگه تمدید نمیکنم تا ورشکست بشن میرم مخابرات
بعد یارو مخابراتیه باز همینو میگه میاد آسیاتک:n02:
ما به نت احتیاج داریم اگه سرعت یک کیلو بایت هم بشه مجبوریم بگیریم
این همه اعتراض کردیم درست شد؟؟:n13:
نه تازه بدترم میشه هر روز پس نتیجه میگیرم اعصابه خودم واسه یک مشت دزد خورد نکنم
سرویس من تموم شد به سلامتی
فعلا سه روز موقتی قراره استفاده کنم
نامردا فقط 70 مگ بهم حجم دادن!
این 3 روز شب هاش رایگانه یا نه؟ (2 مگ 10 گیگ داشتم)
آره سه روز موقت مثل همون سرویس قبلهنقل قول:
الان واسه من رمز اومد و وارد شدمنقل قول:
اما این ربطی به adsl که الان دارم نمیشه یعنی سرویس الانم توش ثبت نشده
باید با Task Scheduler خود ویندوز یک مرورگر رو سر ساعت 8 ران کنید (مثلا کروم) بعد لینک کنترل پنل که مودم رو سافت ریست می کنه (اگه داشته باشه) رو به عنوان پارامتر ورودی بهش بدید. اون وقت ساعت 8 ویندوز خودش مرورگر رو باز میکنه و میره توی اون لینک مودمتون ریست میشه.نقل قول:
باید یک مقداری سرچ بزنید متناسب با مودمتون راهش رو پیدا کنید. مودم به مودم دستورش فرق میکنه.
اینو نمیدونم که نرم افزاری باشه که مودمو سر ساعت خاموش کنه یا نه اما یهنقل قول:
نرم افزاری هست که حرکات موس و ضبط میکنه و میتونی خودت بری یه بار از طریق خود مرورگر مودمتو خاموش روشن کنی و همزمان هم برنامه در حال ضبط باشه بعد به نرم افزار تایم میدی سر تایم مشخص اینکار و میکنه
من خودم 2سال پیش که صبا داشتم و یوزر و پس شبانش فرق داشت با این نرم افزاره مودمو خاموش روشن میکردم.
اگه پیدا نکردی بگو تا اسمشو بدم چون نرم افزارشو رو پی سی ندارم.