نقل قول:
راست میگی ... !
من وقتی تبلیغاشو که اولین بار دیدم وسوسه شدم برم یه ایرانسلم بخرم !
اصلا" خوشم میاد میتونم یه ربع بشینم به این تبلیغاش رو بیلبوردا نگاه کنم ! ;)
نقل قول:
راست میگی ... !
من وقتی تبلیغاشو که اولین بار دیدم وسوسه شدم برم یه ایرانسلم بخرم !
اصلا" خوشم میاد میتونم یه ربع بشینم به این تبلیغاش رو بیلبوردا نگاه کنم ! ;)
آقا ممنون از عكس و توضيحاتت :10:
ولي
روي دكل هاي همراه اول هم من اون دايره اي شكلها رو ديدم :18:نقل قول:
در ضمن وجه تمایز دیگر دکل های همراه اول و ایرانسل در این است که بر روی دکل های ایرانسل یک آنتن دایره ای شکل نیز نصب شده اند که در شکل کاملا مشخص هستند. اگر کسی در باره این آنتن ها اطلاعاتی دارد بد نیست ما را هم در جریان بگذارد
من كه توي يزد به جز يه جا ديگه جايي نديدم كه روي ساختمون زده باشننقل قول:
اگر ساختمانی که دکل بر روی آن نصب می شود از ارتفاع و موقعیت مناسبی برخوردار باشد دیگر از دکل های مشبک خبری نیست بلکه یک ستون کوچک فلزی بر روی ساختمان نصب شده و آنتن ها روی آن قرار گرفته اند. عکس زیر نمونه ای از چنینی دکل هایی را نشان می دهد.
حالا ميشه يه توضيحي هم براي تفاوت دكلهاي روي زمين ايرانسل بدين
همانطور که قبلا هم گفتم توضیحات من برای دکل ها بر اساس مشاهدات در تهران بود. تو شهرستان ها و خصوصا شهرهای کوچک که فضا ها خالی و باز زیاد پیدا می شود از پشت بام ها برای نصب دکل استفاده نمی شود. دوستان خوب شهرستانی می تونن عکس دکل های ایرانسل تو شهرهای خودشون رو برامون بذارن
دوست خوبمون گفت که آنتن های دایره ای شکل برای GPRS است. بنابراین اگه همراه اول هم به این امکان مجهز بشه ( که داره میشه ) روی دکل های همراه اول نیز این آنتن ها دایره ای شکل دیده خواهد شد ...
نقل قول:
اگه با 1400 000 0935 مشکل دارید از 1420 000 0935 استفاده کنید.
البته اگه به خارج sms میزنید که اولش 98+ یا 0098 رو هم بگذارید.
خیلی ممنون از صحبت های قشنگت.نقل قول:
اگه باز هم آیه ی یأس داشتی برامون بگو/.:27:
آدرس چون طولانی هستش مجبور بودم بخشی از اون رو در قسمت منطقه بنویسم.نقل قول:
میلی هم که زدی با فونت خوبی ننوشته بودی و قابل خواندن نبود. (آخرین میل)
ابنطور که معلومه کسانی که از طرح های تشویقی استفاده می کنند (اعتبار ی ها) تا زمانی که شارژ نکنند توی طرح هستند.
من هر کی رو که دیدم از اول خرداد توی طرح هستش و آخرین بار توی تیر ماه شارژ کرده از طرح بیرون نرفته.
این موضوع فقط در حد یک حدس هستش و دوست ندارم به عنوان یک خبر کاملاً درست از طرف من پخش بشه و بحثی هم بهمیان بیاد.
چون تا حالا من 10 -20 نفر رو دیدم که بعد از شارژ کردن از طرح رفتن بیرون.
پس بعد از خواندن این متن از هرگونه سؤال و درخواست توضیحات بیشتر خودداری کنید.
مرسی که گوش می کنید.
برخی از دوستان درخواست ها یا سؤال های خودشون رو با SMS به من می دهند و از اونجایی که توی گروه SMS های چرت و پرت:27: هستم نمی تونم به موقع جواب بدم.
و بعضی روزها انقدر sms های جوک زیاد میشه که مجبورم خیلی از sms هارو نخوانده پاک کنم.
پس ممنون می شم از همون میل استفاده کنید.
می دونم سخته ولی هم من بهتر می تونم جواب بدم و هم شما به هدفتون می رسید
با تشکر
این مانع تراشی مخابرات یا هر سازمان دیگه در مقابل ایرانسل اعصابمو بهم ریخت:42:ه ... آخه یکی نیست بگه دوست داره SMS رو 10 تومان بده به شما چه مربوطه مگه کار غیر قانونیه اونم برای سیم کارت هایی که فقط مخصوص sms هستند قیمت غیر معقولی بنظر نمیرسه ....
.... حالا اگه خودشون بخوان SMS رو مجانی می کنن هیچ کس هم صداش در نمیاد ... البته باید تو خواب دید که اینا SMS رو مجانی کنن ...
... خودم تو برنامه گفتگوی ویژه خبری دیدم که وزیر مخابرات ( نگفتم دربون دم در گفتم وزیر مخابرات ) گفت قیمت کف برای ایرانسل در نظر گرفته نشده بنابر این می تونه قیمت هاشو رو پایین بیاره و رقابت کنه حالا این کلمه دامپینگ از کجا اومده من نمی دونم. :18:
یه بار داد و بیداد می کردن ایرانسل تعرفه هاش بالاست و تو اخبار 20:30 هر روز یه خبر از نرخ بالای ایرانسل منتشر می شد ( که البته فکر کنم برای خراب کردن ایرانسل بود) ... حالا میگن چرا قیمت رو می خواد کمتر بده ... نمی دونم بخندم :27:یا گریه کنم :37:... حالا بعضی بیان بگن تقصیره ایرانسله یا ایرانسل کلاهبرداره .... :45:
:47: اگه مجتهد بودم فتوا می دادم استفاده از سیمکارت همراه اول مکروه است :47:
رقابت تو ایران یعنی هر چی دولتی میگن گوش کنی .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :4: :32: :4: :32:
عجب انسان های سه نقطه ای هستن!
خوب تابلوئه که داره یه جاییشون میسوزه!
"این اپراتور به منظور جلوگیری از بحث دامپینگ باید تعرفه سیم کارت پیامک خود را به گونه ای تعیین کند که امکان رقابت با بخش دولتی را از بین نبرد."
حواستونه چی گفته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به این نمیگن رقابت پس لابد به قطع کردن ام ام اس اپراتور مقابل میگن رقابت!!!!!!!!
عجب کثافتاییند!
آقا gprs هم اینجا پوکید!از صبح 1000 بار قطع و وصل شده!
برای این موجودای.... سه نقطه خیلی کمهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید براشون یه چهل ، پنجاهتایی نقطه گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این راه درست کردم ای میل خود گوشی رو به ما هم یاد بدید دیگه (:نقل قول:
عجب حكايتي داريما از دست اين ماله مردم خورانقل قول:
ام ام اسو كه ازمون گرفتن به اميد اينكه آخر سال اپراتور اول هم MMS بزنه
مگه تو خواب
بالاي همين سيماي 10 هزاز تومنيم ميخوان 1000 تومن ماليات بگيرن
ديگه چه مرگشونه
ولي به اميد خدا اجرايي ميشه
چون سازمان تنظيم مقررات و وزارت ارتباطات OK دادن
ايرانسل اين كارت واقعا عالي بود
ايرانسل متشكريم
آقا شاهين از شما ديگه بعيدهنقل قول:
خوب اگه فونتش بد بود خوب كپيش ميكردي تو مثلا نوت پد تا با فونت معمولي ديده بشه
دسته خط كه نيس
حالا اشكال نداره
ماله خستگيه
از بس ما به شما زحمت ميديم
خوب شاهين جون بالاخره فعال كنيم يا نكنيم؟نقل قول:
من كه طبق فرمايشاتت واسه اينكه طرحم تا 19 مهر تمديد بشه دوباره طرح قرمزو زدم
البته هنوز sms تاييدش واسم نيومده
من كه فقط يه بار اونم تو 19 خرداد زدم تا امروز
طرحم از ماله روزه اول تا الان برام فعاله
ديگه نميدونم
اگه ميشه برامون دوباره فعالش كن كه تا 19 مهر داشته باشيم
ممنون
کار تقریبا ساده ایه....تا حالا با outlook express کار کردی؟اینم عین اونه...فقط اگه گوشیت سونی اریکسونه یه چند تا گواهی هم باید بریزی توی گوشیت...یه سرچ توی همین تاپیک بزن من قبلا اینو گفتم و یه لینک دادم که همه چی توی اون هست.نقل قول:
و اما برای دوست عزیزمون moderntalking123
my friend برای هر سروری نمیشه استفاده بشه...یه سرور های خاص داره...شما توی گوگل سرچ کن esato که اسم یه فروم مخصوص سونی اریکسونه و وقتی رفتی توش یه سرچ کن یا اگه پیدا نکردی یه تاپیک جدید بزن حتما بهت میگند که چه سایتهایی میتونند این کارا رو بکنند.من قبلا داشتم و یه سرور خیلی پرت بود...
آهان راستی...این سرویس برای چته!
مشکل این سرویس اینه که هیچ ایرانیی توشون نیست و فقط باید با خارجیا سر و کله بزنی که اصلا جالب نیست پس فعلا ولش کن.
آره برنامش يك ماهسنقل قول:
بعدم يه جا وقتي ميخواي اكانتشو تنظيم كني ازت شماره سيم كارتتو ميخواد
فك كنم اگه شماره بدي يه كارايي تو ايرانسل واست انجام بشه
مثلا با شماره با هم چت كنيم
يا اينكه تعرفشو در آينده كمتر حساب كنه
دقيق نميدونم چون هنوز باهاش كار نكردم
كسانيم كه سوني اريكسون دارن و ميخوان از طريق خود گوشي ايميل بفرستن تو صفحات قبل يه سرچ بزنن
آموزششو يه بار به كمك سروش جون نوشتم
تكذيب ميشهنقل قول:
چون منم كسي رو ديدم كه شارژ كرده ولي بازم تو طرح مونده و
تا الان با همون يك دفعه داره اس ام اس رايگان ميفرسته
edited.........
خيلي ممنون از راهنماييت! من خيال ميكردم با سرور ياهو هم ميشه از اين سرويس استفاده كرد، اينطور كه شما ميگيد يه مسنجر مخصوص گوشيه و با سرورهاي مسنجر ديگه نميشه كار كرد!نقل قول:
خيلي بد شد!!
اگه يك نگاه به همون بخش مسنجر ايرانسل بندازيد كه جديداً آپديت شده مي بينيد كه سوالاتي نوشته و جواب داده كه جواب اي سوال شما هم اينه:نقل قول:
• پرسش: چرا بايد شماره موبايل خود را در اختيارتان قراردهم؟
پاسخ: شماره تلفن موبايل شما براي بازيابي كلمه عبور گمشده و تاييد شناسه MovaMessenger شما مورد استفاده قرارميگيرد.
آقا شاهین ... من ایمیل رو با فونت پیش فرض در یاهو نوشتم ... در ضمن منظورم این نبود که چرا بخشی از آدرس رو تو قسمت منطقه نوشتی منظورم رو یکبار دیگه در 2 قسمت توضیح میدم...
1- ما تو منطقه یک هستیم شما تو e-care نوشتین 19
2- در قسمت طبقه هم بنویسید طبقه اول
ممنون . . .
اگه خواستین دوباره میل می زنم ...
:10:پسرخاله من كه خيلي واسه خودش آدم مخيه و از همه چيز سرش ميشه در مورد اون آنتن دايره ها كه رو دكل هاي ايرانسله فرمودند كه: يك نوع آنتن براي ارسال اطلاعات و داده هاي اون دكل به صورت wireless هستش كه اين كاره ايرانسله! اگر ميتونستيد بريد بالاي اون دكل ميديديد كه اون آنتن كه (شبيه بشقاب ماهواره هستش) دقيقاً به سمت نزديكترين دكل اصلي اشاره شده كه نياز به سيم كشي و اون زيرساخت ها و از اين حرفا نباشه و به اين صورت دكل ها به همديگه متصل شدند.:27:نقل قول:
البته من اطمينان دارم كه حرفش درست باشه چون به طرف يك دكل ديگه اشاره ميكنه!!
از كي تا حالا!!:20:
نقل قول:
دیدی زود قضاوت کردی...
منظورم بعد از پایان یافتن طرح تشویقیه.
شما توی منطقه 1 شهرداری قرار داریدنقل قول:
اما در منطقه 19 پستی هستید.
یعنی اگه بسته پستی برای شما بیاد و به پست برگشت بخوره باید بروید به پست منطقه 19
چون کد پستی شما با 19 شروع میشه.
این عکس یه دکل BTS است که به شکل درخت درست کردند ... سلیقه رو حال کنین ... البته نمی دونم ماله کدوم کشور یا اپراتوره .. هر چی باشه ماله همراه اول نیست ! :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آقا شاهین ... حرف شما درسته ... ما تو منطقه یک شهرداری و منطقه 19 پستی هستیم ...
در هر صورت من فکر کردم در قسمت منطقه باید منطقه شهرداری نوشته بشه نه منطقه پستی اما شما اوستا هستین هر جور صلاح می دونین همانطور عمل کنین ... در ضمن اگه بره به پست منطقه 19 درسته چون نزدیک خونمونه ( خیابان شریعتی جنب پل صدر)...
نقل قول:
یعنی به طور خلاصه میشه گفت ارتباط بی سیم بین دکل هاست ... مگه نه ...:20:
از اطلاعات خوبتون ممنونم ... فکر کنم در آینده نیز به مخ پسر خالت نیاز داشته باشیم :10:
ما کنار درمانگاه محمد رسول الله مینشینیم ولی فکر کنم تا فلکه ی معلم فول آنتن بده ضمنا جاهایی که جدیدا آنتن زدن GPRS فعال نیست!!!!نقل قول:
-----------
با من هم؟
این ایرانسل از ساعت 16 تا الان داره روی اعصابه من راه میره.
آنتن پر ، شبکه در دسترس ولی نه تماس و نه sms
نوبت منطقه ما شد.
اعتباری درسته ولی دائم تعطیل
تا 22 شهریور درخواست ندید که 2 روزش رو OFF هستم و 2 روز دیگه شیفت ظهر. از 23 شهریور در خدمتتون هستم
منطقه 10 - دامپزشکی
نقل قول:
من کوچیکتم ، ولی زمانی که کد پستی رو وارد می کنم به طور اتوماتیک وار منطقه پستی رو ثبت میکنه.
برای اینکه مطمئن بشی برو سایت 0936 و یک شماره طلائی انتخاب کن و در صفحه ثبت نام کد پستی خونتون رو وارد کن یعد دکمه Tab رو بزن و همه چیز برات روشن میشه.
شوخی میکنی!!!!نقل قول:
گور پدر Gprs! اینکه خوبه...میشه امیدوار بود!
کیفیتش چطوره؟
نقل قول:
پس بگو چرا دليوري اس ام اس هايي كه به شما زدم نمياد
من فكر كردم ديگه كلافه شدي منو زدي تو بلك ليستت :27:
نقل قول:
ديگه بعد از طرح تشويقي چيه؟ :20:
من نفهميدم ببخشيد
اون آنتن های گرد آنتن های Mıcrowave هستش که همونطور که گفتن برای ارتباط دکل به دکل استفاده میشه.نقل قول:
به نظر من اون عکسهایی که شما گذاشتید هم آنتن ایرانسل نیست چون من هر آنتن ایرانسلی که دیدم از اون آنتن سفیدا نداشت.
بزودی یک عکس از آنتن ازگل-قائم براتون میزارم.
یک آنتن هم توی خیابون فردوسی روی پشت بوم پاساژ فردوسی دیدم ، اگه از اونجا رد شدید دقت کنید.
آقا همونطور که گفتم توی اصفهان دو سری دکل خیلی زیاد شده . یه مدلش همونه که عکسشا گذاشتم یه مدلشم که باز روی پشت بوم ها نصب میشه ارتفاع خیلی کمی داره شاید به 2 متر نرسه . نمونش توی خیابونه نظر اصفهان یه دوتا دکل کوچیک کنار هم روی پشت بوم پاساژ مریم و دقیقا 200-300 متر وسط خیابون یه دکل خیلی تر و تمیز روی مرکز تجاری اصفهان هست.
آقا ما امشب زدیم تو خط فوضولی رفتیم پیگیری! اول رفتین پاساژ مریم و از مغازه دارها پرسیدیم جالب اینجا بود که خیلیاشون نمیدونستن رو سرشون اصلا دکل وجود داره ! تا خلاصه رفتیم پیش هیئت مدیره و اونا هم کاملا با شک وتردید گفتند مال مخابراته !!!
بعدش رفتیم اون یکی پاساژه که گفتن ایرانسله اما با اینکه چراغش روشن بود اما تاثیری تو آنتن دهیش نداشت ! خلاصه حالا باید باز هم تحقیق کنم ببینم از چه قراره !
شاهین عزیز خبری نداری ایرانسل برای پاییز چه خوابی دیده.یا فعلا تو اب نمک خوابونده یک دفعه اعلام کنه.
در هر صورت خبر داری بگو.الان همه بچه ها منتظر پاییز هستن میخان ببین تو پاییز میخا چه گل سر ما بزنه.
ایشالا با طرحای قویتر میاد. مخصوصا واسه ی سیم کارت جدیداش (10 تومنی ها)
دوستان سلام.
بعد از چند بار که این مسنجر اعصابمو داغون کرد دوباره امتحانش کردم و ردیف شد.
عااااالییییه. یعنی از یاهو مسنجر هم جذاب تره.
چون توش رنگ و وارنگه خیلی جالبه.
پیشنهاد میکنم که شب این موقع ها که شبکه خلوته راش بندازین. تو سایت ایرانسل نوشته که میتونین از ما بخرین و هزینش میاد روقبض یا از اعتبارتون کم میشه. صفحه اش امروز آپدیت شده!
منظورتون از آنتن سفیدا چیه .... تقریبا تمام آنتن ها روی دکل ها سفیدند ... حالا بعضی ها که که از عمرشون زیاد می گذره در اثر آفتاب و گرد و خاک ممکنه کمی از سفیدی در بیان و بعضی نیز از اول شیری رنگه در کل میشه گفت همشون سفیدن ... اگه از اون آنتن هایی که سفید نیستند عکس بگیری و بذاری بد نیست ...نقل قول:
اینم یه عکس از آنتنها ..... که همشون سفیدن ..
برای اولین بار که تو سایت ایرانسل رفتم تو کادر سمت چپ عکس ها یا تبلیغات به صورت کج نمایش داده می شد حقیقش خیلی حال نکردم .... یه جوری اون کج بودن رو اعصابم راه می رفت ... هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام ... وقتی عکس بصورت کجکی تو کادر قرار میگیره تقارن از بین میره و وزن اون کادر بهم می خوره ... بعد ها فهمیدم که این اساس و یک شاخصه مهم تبلیغات شرکت MTN است. یعنی هر جا که MTN میره این اساس و الگو رو با خودش میبره و ربطی به بچه های ایران یا ایرانسل ( منظورم قسمت ایرانیشه) نداره ...
این عکس بیلبورد تبلیغاتی ایرانسل تو خارجه که عکس بصورت اریب تو کادر قرار گرفته
من ديروز حدود 2 ساعت وقتمو روي برنامه Mova Messenger گذاشتم و باهاش كار كردم
در كل برنامه جالب و خوبيه
فقط به نظر من دوتا اشكال عمده داره:
1) اگه توي ليست دوستان كسي رو به عنوان دوست نداشته باشيم يا از داخل برنامه همه دوستامونو حذف كنيم
ديگه به هيچ وجه نميتونيم كسي رو اضافه كنيم و در نتيجه برنامه بدون استفاده ميشه
اشكال كار هم در همين جاس كه زماني كه دكمه سمت چپ گوشي رو ميزنيم يك منو باز ميشه كه يه تنظيماتي داخلشه
و زماني كه روي يك فرند دكمه سمت چپ رو ميزنيم همون منو به همراه يه برگه ديگه باز ميشه
كه داخل برگه دوم هم تنظيماته مربوط به اون فرند وجود داده
و يكي از گزينه هاي مربوط به برگه دوم گزينه Add هستش
كه وقتي دوستي داخل ليست نباشه در نتيجه برگه دوم هم ديده نميشه
پس بايد سازندگان برنامه گزينه Add رو در برگه اول ميذاشتن كه وقتي كه دوستي داخل ليست نيست بشه دوباره دوستي رو Add كرد
پس به هيچ وجه همه دوستاتونو پاك نكنين
اگه اين كارو كردين يا اينكه از همون اولم تو اكانتتون هيچ دوستي Add نشده بايد از طريق مسنجره اكانتتون (مثلا ياهم مسنجر) يه آيدي رو اد كنين بعد وارد برنامه بشين
2) درهنگامه چت با دوستتون نميتونين فارسي تايپ كنين و فقط بايد فينگليش بنويسين
چون فارسي رو برعكس نشون ميده
مثلا سلام رو مينويسه م ا ل س
يكي ديگه از معايب اين چنين برنامه ها اينه كه نميتونين مثل چت روم ياهو با افراد زياد و ناشناس چت كنين
و فقط يه كنفرانس چند نفره ميتونين با دوستاتون انجام بدين
مگه اينكه آيديه مردم رو الكي اد كنين
ولي در كل برنامه خوبيه
ميتونين باهاش چندين مسنجر معروف رو باز كنين
نمايش عكس دوستتون در بالاي صفحه(در صورت وجود)
فشرده سازيه اطلاعات
ارسال sms به يكي از دوستان براي دعوت كردنش به چت با متنه پيش فرضه برنامه(در صورت دونستن شماره دوستتون)
و چندين كاره ديگه كه خودتون بايد ببينيد
با قابليت تغيير رنگ تم و ويبره و زنگ در حالت اومدن مسيج و ...
در كل برنامه خوش دست و ويژوال خوبيه
پيشنهاد ميكنم كه حتما ازش استفاده كنين
روي ريزوليشن 168 در 120 هم به خوبي و تمام صفحه نمايش داده ميشه و برنامش هم از نوع جاواس
در كل از sms به صرفه تره
چون در هر بار وارد شدن فقط 3 تومن كم ميكنه
و در يه چته يه ربه با يكي از دوستان فقط 20 تومن از من كم كرد
از sms هم خيلي سريعتره
و سرعتش با سرعت چت تو ياهو برابري ميكنه
اكثر دوستان هم ظاهرا توش گير كردن
مشكل كار اينجاس كه بايد برين به آدرس h t t p://www.movamessenger.com و از اونجا SignUp كنين
و يك يوزرنيم و پسورد بنويسين و يك شماره تلفن و دكمه Create Account رو بزنين
شماره تلفن الكيه و فقط به درد زماني ميخوره كه پسوردتونو فراموش كردين
بقيه اطلاعات صفحه بعد نيازي نيست تكميل بشه و واسه برنامه Movamail هستش
بعد همين مشخصات رو در صفحات اول برنامه در داخل گوشي وارد كنين تا Login بشين
دادن ايميل و شماره تلفن در قسمت Login گوشي ضروري نيست و ميتونين كنسل كنين
ولي حتما بايد يوزر و پسو وارد كنين
كار كردن با برنامه هم آسونه
ولي اگه مشكلي داشتين بگين تا كمك كنم
هنوزم اسما زياد اشغال نشده , من راحت واسه خودم گذاشتم rasoul
فقط من ندونستم ايرانسل اين وسط چي كارس؟
ميگن با شركت Mova قرارداد اسپانسري بسته
الله اعلم