سلام
من پرینترم samsung هست
بدون اینکه دست بزنم یهو صدای جاروبرقی میده موقع پرینت.
باید چیکار کنم؟
Printable View
سلام
من پرینترم samsung هست
بدون اینکه دست بزنم یهو صدای جاروبرقی میده موقع پرینت.
باید چیکار کنم؟
یکی ما رو هم میشه راهنمایی کنه .نقل قول:
دوستان من امروز پرینتر 4655 سامسونگ از کارتون در اوردم خواستم نصب کنم دیدم هر کاری میکنم سیستم پرینتر و که نمیشناسه بعد به زور شناخت ولی پرینت نمیگرفت !
زنگ زدم سام سرویس گفت مشکل از کابل usb 2 هستش که خریدی ( معمولاً داخل جعبه پرینتر کابل usb 2 نیستش باید خودمون تهیه کنیم)
من یک عکس گرفتم از اروری که وقتی دستگاه و میزدم به pc یکم نا واضحه ولی معلومه خواستم شما دوستان هم راهنمایی کنید.
ممنون میشم کمک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان یک پرینتر MFPا 1120 HP دارم اما درایور رو شو نمیتونم روی ویندوز سون 32 بیتی نصب کنم
یعنی از سایت سازنده گرفتم حجمش در حد 250 مگ اما زمان نصب نزدیک ها آخر نصب که میشه
میگه پرینتر رو وصل کنید در صورتی که وصل هست بعد مدتی که این اخطار میره کلا لغو میشه
چند بار روشن خاموش کردم یا در زمان درخواست کابل رو متصل کردم اما فایده ای نداشته
بعد برگشت مراحل نصب یک اخطار میده که دقت نکردم فقط کلمه یوزر توش بوده
حالا بنظر باید تو سون در محیط فعال شده ادمین نصب کرد یا فرقی نمیکنه کسی از دوستان
تا حالا مشکلی مشابه من داشته
در ضمن این پرینتر روی ویندوز ایکس پی راحت کار میکنه
سلام من یک فروشگاه اینترنتی دارم و میخوام برای هر محصول کاور خودش(البته رنگی) رو بزنم ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مارک پرینتر و چه مدلی بگیرم( قیمتش بین 300 تا 400 هزارتومان باشه)
سلام من یه پرینتر اچ پی m 1132 mfp درایورش مراحل نصبو طی می کنه ولی آخر سر میخوام برم ببینم نصب شده یا نه اصلا آیکون نصب پرینتر دیده نمیشه تو دیوایس منیجر یکی از دوستام گفت درایورش خوب نصب نمیشه من چیکار باید بکنم؟
نقل قول:
من پيشنهادم Epson P-50 هست. هم مقرون به صرفهتره و هم اينكه كيفيت چاپش خوبه.
البته بايد تانك اين چاپگر رو جداگونه بخريد.
شاد باشيد:n12:
نوع سيستم عاملتون چيه؟نقل قول:
آيا مراحل نصب به صورت كامل انجام ميشه؟
آيا از CD Driver خودش براي نصب استفاده ميكني؟
آيا كابل USB رو تا حالا عوض كردي؟
شما يه بار كابل USB اون رو عوض كنيد.نقل قول:
احتمالاً مشكلتون حل ميشه.
به نظر من جواب درستي به شما دادند.نقل قول:
من هم همين عقيده را دارم. با تعويض يه كابل USB خوب مشكلتون حل بشه.
سعي كنيد كابل مشكي شيلددار تهيه كنيد.
اگه در سيستم بهتون نشون ميده كه شارژ داره پس بايد شارژ داشته باشه.نقل قول:
به احتمال زياد مشكل از تنظيمات مربوط به پرينترتون هست.
يه بار تنظميات پرينترتون رو به صورت پيش فرض در بياريد به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
جديداً اينطوري شده يا اينكه از ابتدا به همين صورت بوده؟نقل قول:
اگه از ابتدا به همين صورت بوده كه نبايد مشكلي باشه.
در غير اينصورت به يه تعميركار مجاز براي اينكار مراجعه كنيد.
سلام دوستان
من پرینتر Samsung ML-1640 دارم. قبلا رو ویندوز ایکس پی راحت نصب می شد ولی الان تو ویندوز سون هرکاری میکنم این ارور رو حین نصب میده
setup program has encountered with an error at installing Samsung ML-1640 Series printer device
آنتی ویروس رو هم غیرفعال کردم ولی نشد
چیکار کنم؟
سلام دوستان:
من یک چاپگر canon ip 4000 دارم که باهاش به مشکل برخوردم:
1- در صفحه پرینتر ست آپ رنگ مشکی را با علامت تعجب نشان میده یعنی شارژ نیست در صورتی که تازه براش رنگ مشکی خریدم یه ماهم نمیشه
2- تصاویر را نصفه چاپ میکنه یکجا پر رنگ و یک جا کم رنگ
برای برطرف شدن ین مشکلات لطفا کمکم کنید
با سپاس:
نقل قول:
شما بايد نسخه مربوط به ويندوز 7 رو نصب كنيد.
براي اين كار شما به آدرس زير مراجعه كنيد و آخرين درايور رو دانلود و نصب كنيد.
به احتمال زياد مشكلتون حل خواهد شد.
نقل قول:
آقا یه دونه ای :n18:
نه تو باید کابل رو وصل نکنی ابتدا نصب کنی وقتی گفت کابل رو نصب کنی ولی اگر اینکار رو کاری و جواب نداد. کابل پرینتر رو عوض کننقل قول:
سلام خسته نباش من یک 1200 دارم که کاغد رو قبل از فیوزینگ جمع میکنه البته 10 سانت سر کاغذ از فیوزینگ میاد بیرون بعد گیر میکنه میشه راهنمایی کنید ممنون
باسلام به اساتيد گرانقدر
يه دستگاه ديجتال رنگي مينولتا c450دارم جايي ديدم ه نوشته شده با اين دستگاه ميشود پرينت رنگي باطول 120 سانت وعرض 31 سانت جهت كاتاتوگ گرفت ولي هركاري كه كردم نشد توي قسمت تعريف كاغذ استاندارد فقط تا سايز 18*12 اينچ زده كه اگه ايج را به ميليمتر تبديل كني ميشود 475*304 ميليمتر ووقتي بصورت دستي كاغذ رو تعريف ميكني ارورميده واندازه رو ثبت نمكنه ؟ اگه كسي اين نمونه دستگاه رو داره ويا ميتونه منو راهنمايي بكنه ممنون ميشم
احتمالا فیوزینگ فیلم دستگاه پاره شده و یا چیزی تو قسمت هیتر دستگاه (فیوزینگ) دستگاه کرده. البته می تونه روغن که توی فیلم فیوزینگ هست خشک شده باشه. اگر قبل از این اتقاف ابتدا پرینت که می گرفته مقدار فونتها رو می کشیده و تونر رو مقدار پخش می کرده. می تونه بخاطر روغن فیلم فیوزینگ باشه.نقل قول:
درب پشت دستگاه رو باز کن اون قطعه ای مثل نوار می مونه (البته فشارش ندی شاید پاره شه) اگر پاره یا سوراخ باشه می تونی ببینی البته همه فیلم پیدا نیست حدود 30 % فیلم پیداست اگر چندبار این کار رو بکنی و خاموش روشن کنی تمام فیلم رو می تونی ببینی.
همچین Option ی داره ولی یادم نیست کجا هست. البته تو سایز کاغذ نیست. بلکه فکر کنم تو قسمت تنظیمات admin هست یه نگاهی بکن اگر نبود بگو من ببینم برات.نقل قول:
من پرینتر hp1020 دارم .برگه های پرینت شده خطوط مشکی پررنگی داره.چکارش کنم؟
يه عكس بذاريد ازش. خطوط سايه دارن يا خط هاي ثابتي هميشه در برگه هست.نقل قول:
در كل بايد ديد تا نظر داد
باسلام ووقت بخير جناب خضوعينقل قول:
اگه ممكنه من نتونستم پيدا كنم حضرتعالي زحمتشو بكشيد ممنون ميشم
خطوط پرررنگ ( 4 خط ) و بدون سایه با فاصله یکسان.خیلی مرتب و شیک.
اگر خط ها افقی هستن و به صورت کاملا یکسان تکرار میشه از کارتریج دستگاه هست ولی بازم اگه میتونید یک نمونه ازش بذاریدنقل قول:
خوب اگر شیک هست که خوبهنقل قول:
اگر حالت رندوم داره یعنی تکرارش منطقی نیست احتمال مگنت کارتریج هست و مشکی یک دست هست.
با سلام من یک پرینتر اپسون پی 50 دارم هد این پرینتر کثیف شده بود که با کلین کردن آن مشکلشو داشتم بر طرف می کردم که دو تا از چراغ دوم و سوم آن (چراغ قطره و برگه و سطل زباله) شروع به روشن و خاموش شدن به صورت پشت سر هم شدن زمانی که پرینتر روخاموش و مجدداَ روشن کردم هیچ عکس العملی مکانیکی از خودش نشان نداد . من خودم فکر می کنم نیاز به ریست کردن کنتور اون باشه .من توی این تاپیک در مورد این مشکل خیلی جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم .میشه لطفا راهنمایم کنید. باتشکر.:n03:
سلام من میخوام برای چاپ کاورهای بازی یه پرینتر رنگی بخرم بهتره مارک کنان بگیرم یا اچ پی ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
samsung 1640 دارم.
میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید بعد از آخرین شارژ، چه تعداد پرینت گرفته شده ؟
سلام من HP Laserjet M1132 MFP دارم ...... پرینترو از دفتر کارم آوردم خونه ....قبلا روی سیستمم جواب میداد ....الان پرینت نمیگیره....اسکن میکنه ولی پرینت نمیگیره !!!
سیستمم ویندوز 7 هست.
باید پرینترو آنیستال کنم دوباره نصب کنم ....بعد چند بار که این کارو میکنم پرینت میده ....ولی به محض اینکه خاموشش میکنم یا سیستم ری استارت میشه دوبه همون آش همون کاسه
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
عزیزجان درود.
این ایراد عجیبی، خیلی موارد می تونه باشه. من نظرم اینه که 1- کابل پرینتر رو عوض کن. 2- درایور دستگاه رو از سایت HP دانلود کن و نصب کن (از سایت HP نه هر سایتی) قبل از اینکه درایور جدی رو نصب کنی برو پرینتر رو پاک کن برو تو فولدر Inf که hidden هم هست در فولدر windows و کلیه فایلها رو move کن پاک نکنی فقط move کن به یه فولدر دیگه و شرو ع کن با این درایور جدید به نصب پرینتر و ببین کار می کنه یا نه. خیلی مهمه که اون فولدر خالی باشه. بعد از اینکه کارت تموم شد اون فایلها رو برگردون سر جاش وگرنه به مشکل می خوری.
با سلام. به اساتید محترم.چطور میشه فهمید یه پرینتر مثل اپسون p50چند تا تا حالا پرینت گرفته؟:n01:
با سلام ببخشید مزاحم شدم کانون جوهرافشان mx320 دارم تا حالا هر وقت شارژ می کردم با دو سه بار هدکلین آماده پرینت می شد اما این بار دو هفته شایدم بیشتر از آن استفاده نکردم حالا هر چقدر هدکلین می کنم رنگ مشکی را ناقص می زند در نازل چک مستطیل مشکی وسطش خالی است فقط اطراف آن را می گیرد ته کارتریج را در آب داغ هم گذاشتم چندین بار هدکلین کردم اما مشکل همچنان باقی است دوستان اگر کسی اطلاعی دارد راهنمایی کند سپاس فراوان
سلام
من پرینتر brother dcp-7055 دارم
تونر رو شارژ کردم
باز هم ارور replace tuner میده
به چند جا زنگ زدم گفتن باید دستگاه رو بیاری گفتم با چرخ دنده ریست میشه گفتن نه :|
نرم افزاریه؟
کسی نمیدونه چجوریه؟:((
با سلام دوستان
پرینتر من تازه کارتریج را عوض کردم تست هم گرفتم مشکلی نبود ولی پرینت یا کپی که میگیرم کاغذ سفید بیرون میاد و چاپ نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان
یه مشکلی واسه چاپگرم پیش اومده هر کی میتونه کمکم کنه خدا خیرش بده
canon ip4840 مدلشه
موقع ای که میخوام رو کاغذ چاپ بگیرم رنگ مشکی رو نمیزنه ولی بقیه رنگها اوکی هستن
در ضمن این مشکل روی چاپ رو دیسک اصلا پیش نمیاد و کاملا درست چاپ میکنه مشکل از چی میتونه باشه
سلام
پرینتر من hp 1010 هست
دو تا سیستم به اون متصل هستند .
یکی از سیستم ها به خوبی کار میکنه ولی یکی از سیستم ها وقتی پرینت میگیره کمی طول میکشه و چراغ قرمز روشن میشه و بعد باید یک دکمه ضربدر پایین دکمه ها هست که وقتی می زنیم شروع میکنه به پرینت گرفتن .
میشه راهنمایی کنید برای حل مشکل
سلام
یکی از دوستان لطف کرده یه پرینتر clp-300 سامسونگ داده ولی یه مشکلی که داره چراغ status قرمزه چندبار کاتریجهاش عوض شده الانم یدست کاتریج نو رووشه دوستان مشکل کار کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
مصرفی شو خالی کن و تمیز تمیز کن اگرنشد باید شیر سلنوئیدی که سمت چپ پرینتر هست رو سرویس کنی