نقل قول:
نه متاسفانه تهران نیستم!
خط من بیشتر از 1.5MB سرعت دانلود نمیده (سرعت دانلود تو IDM منظورم هست)!واسه همین میخوام ببینم سرعت دانلود تو art7 و art8 چقد هست اختلاف قیمتشم خیلی زیاده!واسه من سرعت مهمه نه اختلاف محدودیت دانلودشون:n41:
Printable View
نقل قول:
نه متاسفانه تهران نیستم!
خط من بیشتر از 1.5MB سرعت دانلود نمیده (سرعت دانلود تو IDM منظورم هست)!واسه همین میخوام ببینم سرعت دانلود تو art7 و art8 چقد هست اختلاف قیمتشم خیلی زیاده!واسه من سرعت مهمه نه اختلاف محدودیت دانلودشون:n41:
جدا؟!تا حالا نشنیدم اینکارو بکنن!!نقل قول:
سلام
من فردا میخوام شاتل ثبت نام کنم میزان مصرف ماهانه من ۵۰ گیگ
برام مهمه سرعتم ازاد باشه
این جشنواره زمستانی بگیرم؟
۲ سال ۲۰ خورده ای هست
سلام
از دیشب کسی نبود یه راهنمایی کنه؟
سرعت سرور خارجی سرویس های جشنواره شاتل رو 4مگ محدود هست.نقل قول:
کدام بسته بهتر هست تهیه کنیم که سرعت آزاد باشه؟
سلامنقل قول:
سرويس هاي حجمي اكثرا سرعت بازه
شبانه هم نامحدود ندارن كه سرعت رو محدود كنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام و تشکرنقل قول:
یعنی شانسی هست؟
یا اگر پکیج خاصی بهتر هست خریداری بشه که بعدا گیگ خریداری کنیم ارسال کنیم
+
همچنین ممنون میشم از دوستان کسی از بسته های گیگباکس مثل اسیاتک شنیدم شاتل داره عکس بزاره ببینیم چه چیزایی را دارد
تقريبا ارهنقل قول:
خط كه تا جايي كه كشش داشته باشه باز
حالا بستگي به منطقه و يوزر مركز داره كه چقدر بتوني بكشي
فعلا به نظر فقط روز تعطيل حجم تخفيف دار داره
اونم ٥ گيگ ٢/٥٠٠ فكر كنم
در كل فعلا از همه بهترين شاتل بعد صبانت
اگر هم دسترسي داري فورجي رو امتحان كني بد نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
دوست گرامی xpn چیه؟
پس شانل مثل اسیاتک فعلا چیزی مثل گیگ باکس نداردنقل قول:
برای من این بسته بسیار مهم است چون هزینه ی هر گیگ تا ۷۰۰ تومن در اسیاتک برام محاسبه میشه
اما دوست داشتم شاتل هم تجربه کنم که ظاهرا نمیشه
سلام
دوستان من میخوام مخابرات رو تخلیش کنم کلاً برای این که دارم 47 هزار پول بی زبون رو میریزم توی گلوی این مفت حورها که با سرعت 130 کیلوبایت دانلود کنم!
سوالی که دارم اینه که بین سرویس های آرت و اکو شما کدوم رو به بنده پیشنهاد میدید؟؟؟؟ مصرف بنده زیاده (برای دانلود هم میخوام)
چیزی باشه که سرعتش خوب باشه شبا بشه راحت دانلود کرد (بین اینا کدومش خوبه) هر چند میدونم نامحدود فقط اسمی وجود داره (ادبیات فارسی نابود شد)
دوستان عزیز لطفاً هر کسی تجربه خوبی از سرویسی یا از جشنواره و یا هرچییزی از شاتل داره دریغ نکنه لطفاً.
سلام کسی طرح 240 گیگ دوساله رو گرفته؟؟ شبانه اش رایگانه یا نه؟؟
همون V-P-N هست دوستان اینجوری میگن که کلمه فیلتر نشهنقل قول:
دوستان این شاتل کال رو کسی استفاده نکرده؟
یه بازخورد بدید ببینیم ارزش داره سرویس ش یا نه
همین سیستم تماس تلفنی و شماره شاتل رو
من دارم اما زیاد کارامد نیست. فقط با اینترنت شاتل کار میکنه...نقل قول:
نقل قول:
میشه یعنی از شماره های دیگه بهش زنگ زد؟؟
من خونه هم شاتل دارم
موسسه هم کلا شاتله
یعنی شاتل تقریبا همه جا در دسترسمه
با تلفن ثابت و همراه اول تماس که میگیری میگه: "چنین شماره ای در شبکه وجود ندارد"نقل قول:
با ایرانسل مشکلی نداره و فقط کافیه به نت شاتل متصل باشی تا تماس دریافت کنی.
پینگ بالای ۳۰۰
پاکت لاست
گیم تعطیل
خبریه باز یا کلا شاتل هم رفت قاطی باقالیا؟؟
:n27:
آقا یکی جواب ما رو هم بده ممنون میشم.نقل قول:
اشکال نداره به جاش امنیت داریم :n09:نقل قول:
سلام
میگم فقط منم که تقریبا هر ربع ساعت یه بار نتم واسه ۳۰ ثانیه قطع و وصل میشه و بعدش هم میام میبینم آی پیم هم عوض شده یا شما هم اینجورید؟:n13:
البته خطم مشکلی نداره
البته من پینگم همیشه بجز آخر شب خوبه فقط مشکلم قطع شدنه اصلا نمیشه گیم زد:n14:
سلام دوست عزیز این امضای شما واقعیه سایت ------.ir ؟مثلا اگ سرعت دانلود 65 باشه سرعت دانلود چقدمیشه؟نقل قول:
دوست عزیز اگ دانلود زیاد داری 30گیگ ب بالا آرت بگیر سرعت دانلود خوبی داره بستگی ب منطقه مسکونیتون داره وپهنای باند اون منطقه.آرت 3 اگ بگیری شاید 200ب بالا باشه هرچند ک الان برا من 65 میزنه چون پهنای باند مرکز مخابراتی مدرس کم شده و به ترتیب آرت 5 وآرت 6 و....نقل قول:
پ.خ چک شود.نقل قول:
دوستان بنده های وب دارم مصرفم بالاس ! و اینکه های وب میگه خطط بیشتر از 5 نمکشه ! حالا خدا داند! و اینکه سرعت شاتل چه جوریه به صرفه ترین بسته چقد در میاد؟و شاتل لند دانلود کلا رایگانه ؟
دوستان با دانلود منیجر یه تست بگیرند بذارن مرسی
سلام. آرت 3 حداکثر بعد از چقد استفاده سرعتتو کم میکنن؟ دانلود ندارم فقط یوتیوب زیاد میرم. مرسی.
دوستان سلام، پینگ شما هم طی 10 روز اخیر شدیدا بالا رفته ؟ البته برای من پینگ داخلیم خوبه و حدودا بین 40 تا 50 هستش ولی پینگم با سرور اروپای غربی که سابقا حدود 120 ms بودش الان بین 200 تا 380 ms هستش ! ضمن اینکه time out هم دارم. به خود شاتل که زنگ زدم میگن ایراد از سیم کشیتونه و خط شما نویز داره در حالی که همین چند وقت پیش برقکار اوردم تا سیم کشیو عوض کنه و حتی به من گفتن که سر سیم رو که لخت هست ببرم چون احتمالا سولفاته شده، اینکارک کردم ولی بازم وضع همونه.
میخواستم ببینم هستن کساییه که مثله من به مشکل خورده باشن تو این 1 هفته؟
پینگ داخلیت همیشه اینقدر بوده؟ سرویس گیم فعال کردی؟ اگه فعال کنی حدود ۳۰ میلی ثانیه پینگت کم میشهنقل قول:
و اینکه نه پینگ من زیاد نشده حتما کار خودشونه
ببین با سرورای داخل هم تایم اوت داری؟ اگه نداری دیگه واقعا مشکل از خودشونه
بله تایید میشهنقل قول:
نقل قول:با سلامنقل قول:
اگر پینگ براتون مهمه پروفایل گیم رو درخواست بدین. اگر خط شما بکشه ریت دانلود خط رو 9 و اپلود رو 1 می بندن.
اما در مورد تایم اوت این پست رو ببینین.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=673327&p=8897800&viewfull=1#post8897800
ممکنه مشکل از نویز خطتتون باشه. برای تست به پشتیبانی بگید پروفایل گیم رو براتون فعال کنن و ریت خط رو بیارن پایین ببینین مشکل حل میشه یا نه.نقل قول:
سلام
همیشه آخر شب پینگم میره بالا+تایم اوت
امشب هم که سرعت با سرور های خارجی نابوده...
کلا شاتل یه ماهی میشه از ساعت 10 شب تا 1 شب واسه من میپوکه. پینگم با اروپا میره بالای 300. سرعت سرور خارجی هم نابود میشه. تو این سه روز معروف هم که دیگه نگو...
تا حالا ندیده بودم پینگ بالای 300 بره که امشب رفت.
واسه منم دقیقا همینطورهنقل قول:
دقیقا بعد از اون اختلال ۶ ساعته وضع خیلی بدتر شد
یه ماهه هوا که تاریک میشه اینترنت داغون میشه. با خودم میگفتم کمبود پهنای باند دارن، تا چند وقت دیگه حلش میکنن :n28:
بعد از دیروز دوباره اینرنتو ملیش کردن. ایندفعه کوسه کابلو گاز زده یا لنگر کشتی گیر کرده؟ :n34:
خداییش واسه یه اینترنت یه مگابایتی چقدر باید حرص بخوریم؟
(مثل اینکه آسیاتک هم همینجوری شده)
میخوام شاتل بگیرم برا گیم و دانلود دیتای بازی و فیلم چی پیشنهاد میدین بگیرم ؟ جشواره خوبه بگیرم ؟ پینگش چطور ؟ جشنواره شبانه رایگان داره ؟ممنون میشم زود جواب بدین
ظاهرا اختلال فقط درمورد سرور های خارجیه چون با سرویس کاهش پینگ که امتحان کردم فیکس شدنقل قول:
فکر کنم یکم صبر کنیم خودشون درستش کنن:n06:
دقیقا! مخصوصا از حدود ساعت 9 به بعد که اینترنت رسما اینترانت میشه. پینگ هم تا قبل از این خرابیا روی 120 بود که الان رسیده به 240. معلوم نیست دارن چکار میکنننقل قول: