ي بسته مى خوام بگيره ى ماهه واسه وب گردى و اينستاگرام و تلگرام. کاربرد منم بيشتر روزانه هست کدوم بسته رو پيشنهاد مى کنيد؟
Printable View
ي بسته مى خوام بگيره ى ماهه واسه وب گردى و اينستاگرام و تلگرام. کاربرد منم بيشتر روزانه هست کدوم بسته رو پيشنهاد مى کنيد؟
دوستان فعال شدن سیمکارت فور جی همراه چقدر طول میکشه؟ بیشتر از 48 ساعت شده ولی هنوز فعال نشده...
کمتر از یک ساعت.نقل قول:
تو این چند روزه سه تا فعال کردم در کمتر از یک ساعت.
دوستان کسی با 4g یا 3g همراه اول بازی آنلاین انجام داده؟ پینگش چطوره با سرورای خارجی؟ من قبلا ایرانسل استفاده میکردم ولی الان خیلی بد شده واسم اگر کسی استفاده میکنه ممنون میشم اطلاع بده
با تشکر
:n28::n28::n28:
میرداماد میدان مادر
سرعت 3مگابیت بیشتر نمیشه چجوری شماها 3 مگابایت (24مگابیت*) دانلود دارید
هرچی هم زنگ میزنیم و اعتراض و شکایت از همراه اول و ایرانسل چیزشونم حساب نمیکنند که حتی پیگیری کنند
195 هم دیگه جوابگو نیست:n35:
زنگ بزن به همونجایی که سیکارت عوض کردی یا حضوری برو . برای من هم دیر فعال شد بهشو زنگ زدم به کم سر و صدا کردم تازه یادشون افتادهنقل قول:
من با فورجی ایرانسل و همراه اول بازی کلش رویال میزنم و هیچ مشکلی هم ندارم هر دو عالی و پینگ زیر 30, ولی با تریجی نمیشه، بازی تاخیر و لگ داره در حالی که سرعت دانلود تریجی از فورجی بیشتره برام،مهم پینگه،نقل قول:
تریجی دقیقا مثل اینترنت های وب میمونه واسه بازی آنلاین بدرد نمی خوره.
من قبلا ایرانسل داشتم منتها از وقتی خبر lte ثابته چیه اون اومد دیگه ریده شد بهش پینگم از 120 شده 200 تا 2000 متغییر کل زمان.نقل قول:
میرداماد سمت ولیعصر هم ب همین صورت هست ... :n35: :n27:نقل قول:
اگه اس نیاد رایگان تعویض نمی کنن
حواستون باشه
بخصوص دائمی ها
ماله من ۷ تومن کم کرد دزد! با اینکه خودشون میگن رایگان ولی اگه اس نیاد ۷ تومن میخوره تو قبض یا اعتباری ها ۵ تومن شارژ مصرف میکنه.البته واسه اعتباری ها باید ۵ تومن توش شارژ باشه و الا اصلا انجام نمیشه!
فقط موندم این اس ام اس چطور میاد؟
فکر کنم هر چند روز یه دف واسه گوشی هایی که نسل۴داره و تا حالا اس نزدن میفرستن
الان من ۴ تا سیم کارتم اس گرفتن دو تا شون نیومده با اینکه توی گوشی اس ۷ه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من تو فروردین تعویض کردم ، هزار تومن ! (سیم دائمی):n33: یعنی الان هفت برابر شده ؟ :n04:نقل قول:
دوستان گوشی من iphone se هست و متاسفانه فرکانس 2600 که برای 4g همراه اول هست رو ساپورت نمیکنه.
کسی خبر داره که آیا این فرکانس تغییر میکنه یا باید کلا قید 4g همراه اولو زنم ؟؟؟
اگر از باند ۱۸۰۰ هم پشتیبانی بکنه که فکر میکنم همینطوره، باز هم کار میکنه، همراه اول هم مانند ایرانسل شروع به استفاده از هردو این فرکانس ها کرده.نقل قول:
مدلش A1662 هست؟نقل قول:
گوشیم ازین فرکانس ها پشتیبانی میکنه LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 29(700)نقل قول:
من بسته آلفا پلاس خریدم و lte گوشیم فعال کردم ولی میتونم بگم هیچ جایی lte رو گوشیم ظاهر نمیشه و همه جا 3g نشون میده
ولی ایرانسل که میندازم خیلی سریع به lte وصل میشه
ایرانسل خیلی وقته که باند ۱۸۰۰ رو فعال کرده، ولی همراه اول تازه داره فعال میکنه، و خیلی خیلی کند از نظر پوششی پیش میره.نقل قول:
شما مطمئنید همراه اول داره رو 1800 فعال میکنه؟ آخه من هرچی سرچ کردم جایی نزده بود. ممنون میشم منبع خبرتونو بگید.نقل قول:
اگه بدونم که رو 1800 فعال میکنه که هیچ ولی اگه بدونم رو همون 2600 میمونه تنها راه اینه که ترابرد کنم
بنده خودم توصیه به ترابرد میکنم، ولی بله از این فرکانس ۱۸۰۰ اطمینان دارم، ممکنه خیلی طول بکشه تا پوششش کامل بشه.نقل قول:
دوست عزیز ۱۸۰۰ همراه اول مجوز گرفته و من خودم چند جا دیدم که فعال بوده..مثلا دیروز سمت حسن اباد کرج به ۱۸۰۰ وصل بودمنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
همراه اول اگر پیغمبر هم باشه باز هم بی فایده هست اصلا حسای کتابی نداره کاراش مثلا همین بسته های اینترنت که قیمت های نا معقول داره انتن نداشتن فنی نبودن اپراتور قطعی شبکه اش و....
همراه اول با کاراش به ادم توهین میکنه من نمیدونم به چه امید فعالیت داره هنوز
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سیم کارت هم عوض کردین؟ کدوم شهر هستین؟نقل قول:
سلام
حجم مجاز بسته های زیر چندگیگ هست؟
یک روزه 2 تا 7 صبح
یک روزه 1 تا 11 صبح
یه بسته ۲+۲ هم میده ولی معمولش ۵ تومن نه هزار تومن! خیلی ازت کم گرفته دیرتر ازین حرفاننقل قول:
یه بسته ۲+۲ هم میده ولی معمولش ۵ تومنه نه هزار تومن! خیلی ازت کم گرفته دزدتر ازین حرفاننقل قول:
کاملا موافقم فقط زور حمایت دولتو داره و الا صد دفه پودر شده بود اینقدر عقب افتاده استنقل قول:
مثلا کدام اپراتور گل و بلبله که همراه اول انقدر بده؟!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی از شما.نقل قول:
حجم مجاز بسته های زیر چندگیگ هست؟
یک روزه 2 تا 7 صبح
یک روزه 1 تا 11 صبح
20 گیگ دانلود و آپلود با هم (18.5 یا حداکثر 19 گیگ دانلود کنید اگر نمیخواید شارژ صفر بشه)نقل قول:
نامحدود
ساعت دو شب یه بسته نامحدود دو تا هفت خریدم اس ام اس فعال سازی هم اومد،29 هزار تومن هم شارژ داشتم ساعت شش اینترنت قطع شد وقتی حسابمو چک کردم دیدم صفر شده،به همراه اول زنگ زدم زیر بار نمیرفتن،رفتم سایت 195 شکایت کردم اذشون چند ثانیه بعد از همراه اول تماس گرفتن و گفتن مشکلتونو بررسی میکنیم،کسی این مشکل واسش پیش اومده شارژ رو برمیکردونن،
قبلا اینجوری نمیشد دانلودم به شانزده گیگ هم نمیرسید،
بعد از های وب همراه اول دزدترینه،
ایرانسل شرف داره به این دزدا
تهران هستم. بله یوسیم گرفتم از فروشگاه مرکزی همراه اول تو اتوبان کردستاننقل قول:
البته یسری سیمکارتم سوخت و رفتم از دفتر خدمات الکترونیک گرفتم. بهش تاکیید کردم که یوسیم باشه که گفت ازین جدیداس سه پانچه!
این پوکه سیمکارتمه الان به شک افتادم که نکنه 4g نباشه؟!!
حدود 4 ماهه پیش گرفتم قاعدتا باید 4g باشه دیگه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;[/IMG]
الان با 9990 تماس گرفتم و ازونا استعلام سیمکارتمو گرفتم که اپراتو گفت سمکارتتون معمولیه ! ( این به کنار که اون دفتر خدماتی بهم دروغ گفته بود)
اما جالبتر اینجاست که سری قبل که سیممو رفتم خود شعبه مرکزی "دزد اول" تو ونک تعویض کردم دقیقا به اسم یوسیم گرفتم و پوکشم به این شکل بود
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;[/IMG]
اما وقتی استعلام این یکی تعویضمو گرفتم در کمال تعجب گفت اینم معمولی بوده و یوسیم نبوده !!!!!
و این است "دزد اول"
وقتی ازش پرسیدم پس از کجا بفهمم که واقعا یوسیمه گفت هیچ راهی نداره فقط ما میتونیم تو سیستم ببینیم.
تا الان فقط دوتا 7هزار تومن بابت تعویض یوسیم دادم که سیم معمولی بهم دادن. البته این بار اولی نیست که همراه اول دزدی میکنه و به روش های مختلف مثله خوردن حجم اینترنت یا گرفتم پول برای فعال سازی SMS و غیره دزدی کرده.
من که دیگه ترابرد میکنم به ایرانسل
خداحافظ "دزد اول"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم از اینه،همراه اول میگه 4 جی نیست!
مشترک گرامی،رنج سیمکارت شما مناسب برای استفاده از اینترنت نسل چهارم نمی باشد.
این که نوشته LTE!نقل قول:
کی گفته 4g نیست؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
نقل قول:
من تقریبا 20 روز پیش اینجا
هشدار دادم مواظب شارژتون باشه بعضی ها گفتن نه ما تست کردیم حتی بیشتر از 20 گیگ هم تو طرح 2 تا 7 یک روز دانلود کردیم مشکلی نبوده!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=672548&p=8923248&viewfull=1#post8923248
اگه واقعا 16 گیگ دانلود کردین 2 گیگ هم حداکثر بگیم آپلود جمعا میشه 18 گیگ .. حتما تا آخرش پیگیر 195 باش احتمال زیاد با این شرایطی که گفتی مجبورن شارژتو برگردونن... من خودم چونکه هیچ وقت بیشتر از 200 یا 300 تک تومنی اعتبار اضافه نداشتم ارزش شکایت کردن رو نداشته
پیشنهاد من به همه ی کاربرای همراه اول اینه برن تو سامانه 195 شکایت کنید و بنوسید طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا رو فعال کنند
متن من رو هر کی خواست کپی بزنه که دیگه وقتش گرفته نشه
با سلام
لطفا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. مثل ایرانسل رو فعال کنید (( هم کد فعال سازی طرح بدین هم در برنامه ی همراه من امکان فعال سازی طرح رو اضافه کنید)) که زمانی که بسته ی اینترنتی مون تمام میشه طرح فعال بشه و اجازه ی کم شدن از شارژ ( اعتبار ) داده نشه و اینترنت قطع بشه
تا حالا 2 بار به خاطر همین مورد پیش پا افتاده که اشاره کردم شارژم صفر شده از سازمان تنظیم مقررات رادیویی تقاضا دارم لطفا این مورد رو پیگیری کنند و سریعا ( طرح کنترل مصرف آزاد) دیتا. رو به اجبار برای کاربران همراه اول فعال کنند
با تشکر
اولین نفر خودم شکایت کردم لطفا همه حمایت کنید هر چی تعداد شکایت ها در سامانه 195 بیشتر باشه زودتر به نتیجه میرسه باید جلوی ضرر مالی خودمون و کسانی که خبر ندارن گرفته بشه:
محتوای مخفی: [URL=http://uupload.ir/
خود همراه اول!:n29:نقل قول:
دقیقا موضوع همینه !نقل قول:
وقتی با 9990 تماس بگیرید اونا تو سیستم میتونن از رو سریال نامبر سیمکارت چک کنن که usim هست یا نه. حتی سیمکارتهای سوخته قبلی رو.
من اون اوایل راه اندازیش یعنی مهر سال 94 رفتم usim رو از خود شعبه مرکزی گرفتم. اما حال که استعلام میگیرم میگه اصلا usim نبوده.
بعید میدونم شکایت ازینجور دزدای بزرگ به جایی برسه. اون ازون باند فرکانس مسخرش برای LTE اینم ازین سیمکارتاش. بهترین کار ترابرد به یه اپراتور دیگس.
امروز رفتم سیمکارت جدید اعتباری یوسیم بگیرم ندادن گفتن فقط از قبل اگه داشته باشی میتونیم برات تعویض کنیم این دیگه چه طرحیه من میخوام جدید بگیرم اعتباری و فورجی چکار باید کنم
یعنی شما رو گوشیت 4g/LTE نیومد؟نقل قول:
نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk