ميشه يه فروشگاه معتبر معرفي كنيد DT 880 داشته باشه اگه خودتون هم قيمت دستتونه پ خ كنيد.
با تشكر
Printable View
ميشه يه فروشگاه معتبر معرفي كنيد DT 880 داشته باشه اگه خودتون هم قيمت دستتونه پ خ كنيد.
با تشكر
سلام.
قیمت هدفن panasonic HJE-300 حدوداً چقدره؟
اگه جایی این هدفن رو میفروشه ، بهم معرفیش کنید (برای خرید تلفنی) ...
دوستانی که این هدفن رو استفاده کردن ، نشتیه صداش به بیرون چقدره ؟
راستی ، متال و راک گوش میدم :8:
ممنون.
Audio technica M30 هم چیز خوبیه توی این رده قیمت.نقل قول:
سلام به شمانقل قول:
احتمالآ اینجا داشته باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر بزنید به تاپیک همسایه یا توی خود سایت Beyerdynamic تا مشخصات تماس هر سه نمایندگی اونها رو بدست بیارید احتمالآ اینجا:نقل قول:
آخرین قیمت حدود 400 تومن 20 تومن کم یا زیاد و حتی تا 80 تومن بالاتر ارزش خرید داره چون یکی از بهترینهای موجود اینجا و دنیا هست
سلام به شمانقل قول:
اگه اشتباه نکرده باشم حدود 30 تومن باید باشمتسفانه جایی که موجود داشته باشه سراغ ندارم اما حتمآ توی جمهوری سوال کنید پیدا خواهید کرد
بقیه سوالها رو هم نمیتونم دقیق جواب بدم (:
شما هم موفق باشید.
تو تاپیک قیمت ها و فروشگاهایی که می شناسم ندیدم این مدل رو داشته باشت، از کجا سراغ کنم؟ Open Air بودنش رو احساس موزیک راک تاثیر منفی نداره؟ من خودم صداهای گرم و عمیق رو دوست دارم...نقل قول:
پیشنهاد خوبیه... ولی نمی دونم چقدر از هدفون خودم بهتر جواب می ده... از بچه های اینجا کسی تست کرده؟نقل قول:
از نظر قیمت جهانی تو رده هدفون خودمه... قیمت ایرانش چنگی به دل نمی زنه...
راستش بزودي موجود خواهد شد در نمايندگي نامداران.ولي با توجه به صداي رو به فلتش فكر نميكنم بيس و گرمي صداش اونطور كه عنوان كردين پاسخگو باشه ولي از لحاظ ميد جزو بهترينها تو اين رنج قيمت هستش .با اين حال k99 يا audio technica m30 انتخابهاي خوبي براتون خواهند بود.نقل قول:
ریوویو های خوبی راجع به اچ دی 518 خوندم.نقل قول:
<br />نقل قول:
تو تاپیک قیمت ها و فروشگاهایی که می شناسم ندیدم این مدل رو داشته باشت، از کجا سراغ کنم؟ Open Air بودنش رو احساس موزیک راک تاثیر منفی نداره؟ من خودم صداهای گرم و عمیق رو ...
راستش بزودي موجود خواهد شد در نمايندگي نامداران.ولي با توجه به صداي رو به فلتش فكر نميكنم بيس و گرمي صداش اونطور كه عنوان كردين پاسخگو باشه ولي از لحاظ ميد جزو بهترينها تو اين رنج قيمت هستش .با اين حال k99 يا audio technica m30 انتخابهاي خوبي براتون خواهند بود.
هدفون خقلی جذابیه و اینطور که عنوان شده نسبت به قیمتش ارزش بالایی داره. با این جثه نیازی به آمپ هم نداره. چون با عجله نمی خوام خرید کنم حتما همه این پیشنهاد ها رو تست خواهم کرد. فرق اچ دی 555 با این مدل از نظر صوتی چقدره? میشه به اون هم فکر کرد?
کلا سنهایزر برای راک پروگرسیو مناسب هست? اونم مدل های اوپن ایر?
Sent from my Xoom using Tapatalk
سلامنقل قول:
من 518 رو تست کردم و خیلی از صداش خوشم اومد و بلا فاصله سفارش دادم 555 رو تا بحال امتحان نکردم ولی فکر میکنم زیاد تفاوت محسوسی نداشته باشه(البته فکر میکنم اگه تو یه سبک باشن احتمالا فقط 5% با هم تفاوت کیفیت صدا داشته باشن)ولی با توجه به کیفیت و شفافیت صدایه 518 با این قیمت دلاری واقعا ارزشش رو داره.ولی برای سبکهای مختلف نمی دونم پاسخگو خولاهد بود یا نه چون من با iphone امتحانش کردم اونم با تراک mp3 پس نمیتونم دقیق وضعیت فرکانسهای بالا و پایینش رو روشن کنم.باید از اساتید خواهش کنیم توضیحات تکمیلی رو در اختیارمون قرار بدن.
این M50 هم که دیگه ظاهرا زیر 270 نمیشه ! واقعا متاسفم برای خودم و این بازار من عمرا دیگه 1قرون جنس از ایران بخرم اون از
وضع هارد و ... اینم از این !:2:
:13:
بله همین چند دقیقه پیش klipsch s4 رو 139 هزار تومان خریدیم در صورتی که 10 روز پیش 110 هزار تومان تهیه کرده بودیم. به همین صورت هم ادامه خواهد داشت چون خودمون اینطوری دوست داریم و لایقشیم.نقل قول:
ولی دیروز من 110 گرفتم ولی هنوز به دستم نرسیده که ببینم اصله یا نهنقل قول:
مبارکتون باشه.تو اصل بودنش شک نکنین .فعلا بار جدید نیاوردن که احتمال وجود تقبلی بینشون باشه.من از پایتخت به مبلغ 139 تهیه کردم براشونم فرق نمیکنه که خرید قدیم باشه یا جدید به قیمت روز دلار حساب میکنن .نقل قول:
آخه یک چیزی برای من عجیبهنقل قول:
قیمت جهانیش 77$ دلاره تقریبا اگه با دلار 200 حساب کنیم بازم 139 در نمیاد هزینه های گمرک ,حمل ونقل و...
ببخشید شما استادی ولی اینی که خریدید مطمعنی اصله؟
اینم مشخصش
سلامنقل قول:
قيمت دلاريش ٧٩$ هست ولي تا جايي كه يادمه اواخر تابستون بود كه وارد كردن كه دلار ارزون بود.بعدشم وقتي به تعداد خريد ميكنن حداقل٢٠٪ از قيمت فروش پايينتر خريد ميكنن.در مورد اصل وتقلبي بودن نميشه ١٠٠٪ از روي عكس قضاوت كرد حتي هاي كپي ها خيلي شبيه اصل هستن كه اصلا از رو عكس نميشه تشخيص داد ولي نگران نباشين فعلا اين مدل تقلبيش وارد نشده يا تا جايي كه من ميدونم تو بازار نيست فعلا.چون بقيمت مناسبي تهيه كردين دليل نميشه كه اصل نباشه.مگر اينكه از صداش راضي نباشين.ولي بنظر من كه خيالتون راحت باشه و خيلي مباركتون باشه.
خیلی ممنون
راستش این اولین تجربه منه در خرید هدفون بالای 10 هزار تومن
اول با راهنمایی هیا آقا رضا میخواستمCX 300ii رو بردارم ولی نامداران هر دفعه میگفت بار ما هفته دیگه میرسه (تا الان یک ماه شده)منم گفتم شاید بارش هیچ موقع نرسه :دی
با توجه به تعاریفی که شده بود همون S4رو گرفتم امیدوارم که اصل باشه
سلام
میخواستم این هدستو بخرم
Logitech Notebook Headset H110
به قیمت 27 هزار تومان
واسه desktop و کارای معمولی فیلم و آهنگ و اینا
مث اینکه noise canceling هم داره که خیلی به درد من میخوره
میخوام یه چیزی بخرم که یه چند سالی دووم بیاره
کسی این هدستو داره/داشت؟ راضی هستین/بودین ازش یا ناراضی؟
یا اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگین
با تشکر:20:
با سلام خدمت شما دوستان گل بنده میخوام یه هدفون خوب بخرم حداکثر بودجه هم 30 40 هست از این این ایر ها هم میخوام که راحت تو گوش میره بیشتر به کیفیت ساخت و خروجی خوب توجه دارم تا برند خاص با توجه به تجرباتتون چی خوبه تو این رنج ؟
سلامنقل قول:
panasonic hje 300 با توجه به قیمتش تعاریف خوبی ازش شده.
سلام به همه دوستای گلم
و یه عذرخواهی واسه اینکه خیلی دیر به دیر میام
الآن هم فقط اومدم یه خبر بدم که امیدوارم خوب باشه و البته تکراری نباشه چون متاسفانه وقت خوندن پست های قدیمی رو ندارم
دیروز یک عدد آمپ fiio E7 رویت شد .... البته فروشنده گفت الآن فقط همین رو داره ( از قیافه که معلوم بود استفاده شده است ) اما گفت تا قبل از عید یک سری داره وارد میشه .... از شرکت وارد کننده بی اطلاع هستم اما فکر کنم در آینده نزدیک شاهد حضور یک برند برای آمپ پرتابل توی بازار داخل باشیم ( شاید برند سطح بالایی نباشه اما مطمئنا بودنشبهتر از نبودنش هست )
و یه خبر هم برای آقا رضای گل ... آقا مثل اینکه گرانی دلار رو هرچی تاثیر بگذاره رو هدفون شما تاثیر نمیگذاره .... از ایران رهجو بعیده واقعا :31:
همگی شاد و پیروز باشید.
با سلام و تشکر از خبر خوبتون.اولین کسی بودین که این خبر رو بهمون داد.نقل قول:
بله ایران رهجو فعلا تغیری در قیمت نداده ولی تو خرید سال 91 تغییر جزئی خواهند داشت بخاطر 100 تومان اختلاف دلار ولی در هر صورت چون خریدشون رو با دلار دولتی انجام میدن باز هم قیمتهاشون مناسب خواهد بود.
با تشکر از شما
والله متاسفانه تو سرزمین ما همه شرکت هایی هم که با دلار دولتی خرید میکنند الآن سوار موج افزایش قیمت شده و دارند نهایت استفاده رو از این افزایش میبرند. برای مثال همین ایران رهجو با نوت بوک هاش داره این کار رو میکنه و یا شرکت هایی مثل بانیان، سام سرویس، بازرگانی ایران و بسیاری از شرکت های دیگه ..... بابت آف تاپیک معذرت میخوام.نقل قول:
با سلام
بالاخره بعد از مدتها امپ schiit lyr بدستم رسید .فعلا مجددا دارم اهنگهام رو با hd800 مرور میکنم .بعد از اتمام با بقیه هدفونها هم تست میکنم یه نظر اماتوری در حد توانم عرض میکنم خدمت دوستان.
سلام به شمانقل قول:
شما مطمئن هستی که قیمت این هدفون 27 تومنه و نویز کنسلینگ اون فعال (Active) هست؟
اگه اینطور باشه بسیار با ارزش خواهد بود هر چند که بعید می دونم ولی کیفیت صدای هدفون خیلی مهمتر از امکانات جانبی هدفون هست هر چند که به این امکانات جانبی برندها به عنوان آپشن مهم توجه نمیکنند پس با دقت بیشتری انتخاب کنید چون حتی هدفون تنها و بدون این آپشن های وسوسه کننده نمونه های با کیفیت اونها قیمت بیشتر از 27 تومن دارند
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
خیلی جالبه تا شروع میکنیم درباره مدل یا Setup خاصی یه دفعه موجود میشه فقط نمیدونم چرا برای ابزارهای مورد نیاز خودم این اتفاق خوشایند رخ نمیده
EX1000 که یادتونه اون از رو انداختن و شرمنده شدن من و اون هم از ایران رهجو که دقیقآ همین مدل رو موجود کرد و توی زمان خودش با نصف قیمت دلاری قیمت فروش زده بود و این هم از این که همه چیز قیمتش بالا رفته الی این مدل هدفون انگار همه چیز EX1000 مخالف با منه
ترسیدم HE-6 سفارش بدم یه دفعه خدای نکرده فرداش Fabio عزیز بیاد بگه:
HE-6 رویت شد به قیمت 500 هزارتومن
اون وقته که دیگه . . .
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
سلام به شمانقل قول:
بسیار مبارکتون باشه فقط نفرمودین چند و از کجا؟
شما هم موفق باشید.
با سلام خدمت اقا رضای عزیز
قابل شما رو نداره استاد بدون تعارف,پیشکش .اگه یادتون باشه گفته بودم که از طریق شرکت نامداران سفارش دادم.فقط حیف که همون موقع مبلغش رو پرداخت نکردم چون با مبلغ دلار الان حساب شد که با تخفیف 900 هزار تومان شد.
الان با اجازتون به titanium hd +lyr+hd800 وصل کردم .بنظرتون مشکلی که نداره (چون تخصصی نمیدونم کدوم سرد و کدوم گرمه.lyr که فرموده بودین گرمه و hd800 سرد و titanium؟) ولی الانhd800 از لحاظ جنس صدا واقعا تغییر کرده.الان دیگه بیس داره و صدا حدود 50% یا بیشتر فکر کنم بعد پیدا کرده البته نه soundstage که یه جوره دیگه نمیدونم چطور بگم یه حالتی مثل عمق بیس صدا هم عمیق شده .یه جوری صدا ها از حالت فلت خارج شدن ولی متاسفانه نمیدونم چطور منظورم رو برسونم.همش وسوسه میشی ولوم رو زیاد کنی که خدا اخر عاقبت گوشها رو بخیر کنه.
با ســـلام !
یه هدفون خوب با بیس قابل قبول در حد 50تــ چی پیشنهاد میدید ؟!
سپــاس !
crative ep 630 با بیس زیاد وpanasonic hje 300 با بیس متعادل و خوب.نقل قول:
630 20تــ نیست ؟!نقل قول:
داشتم این مدل ـو حتی 650 را هم امتحان کردم ولی قیمت هاشون کمتر از این ها بود !!
بله درسته من تا 50 تومان عرض کردم خدمتتون که گویا اشتباه شد.ببخشین.الان متاسفانه بخاطر ارزش دلار قیمتها صعودی بالا رفته و شاید همون هدفونهایه 50 تومنی الان 80 یا 90 تومن باشن .متاسفانه تو این رنج قیمت هدفون خوبی که بیس قابل قبولی ارائه بده سراغ ندارم .احتمالا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن باز هم شرمنده.نقل قول:
نوشته شده توسط viul
سلام
اگه میخواید هدفون مناسبی بگیرید، بهتره بودجه رو حداقل تا 30 اضافه کنید.
فقط بهتون توصیه میکنم مدل WH-701 نوکیا (که قیمت کمی داره و اخیرا تو بازار زیاد شده) رو نگیرید. چون مشخصات صوتی خوبی نداره و تو گوش هم راحت نیست (این تجربه من و دو تا دیگه از دوستامه که ازش استفاده کردن). تو رنج تا 30 تومن اگه inear میخواید، panasonic HJE-300 خیلی خوبه و اگه earbud میخواید، nokia HS-28 +extension کارایی به قیمت خیلی بالایی رو بهتون میده.
دوست عزیز من ازنوعی که میکروفون هم داره لازم دارم فکر کنم به جای هدفون باید میگفتم هدست به هرحال من تو شهرمون (نجف اباد-اصفهان)ولی اصفهان کمتر گشتم ولی کسی این دو مدل رونداشت.شما خودتون جایی رو میتونید بهم معرفی کنید که داشته باشه(فرق نمیکنه کجا باشه).اینکه تو گوش راحت جا بگیره ودر نیاد وهمچنین کیفیت صدا واحتمالا وجود میکروفون برام مهمه ایا مدل دیگه ای دارند؟
****دوستان ظاهرا این عزیز نیست که جواب مارو کامل کنه .من تا چند روز دیگه میخوام برم تهران دوستان لطفا در این مورد با قیمت مناسب ویا ادرس مغازه بنده رو راهنمایی کنید****
سلام به شمانقل قول:
بسیار تشکر از لطف شما و امیدوارم که سالهای سال براتون با همون کیفیت روز اول کار کنه
اما قیمتش خیلی بالا هست و نمیدونم چی بگم اما برای کسی که در این سطح از صدا این هزینه های زیاد جزء جدانشدنی از مشکلات هست
به هر حال اگه درست خاطرم مونده باشه شما لامپ جداگانه هم براش سفارش داده بودید اونها هم تهیه شد یا . . .
در مورد گرم و سردی صدای کارت کریتیو میشه گفت اگه تمام افکت ها غیر فعال باشه صداش مانیتور هست و در غیر اینصورت میشه مثل هدفونهاش یعنی نه میشه گفت گرم نه سرد و نه مانیتور چون خیلی توی صدا دستکاری صورت میگیره که حرفه ای نیست چون یه صدای حرفه ای یعنی همه چیز مثل واقعیت
صدای Setup شما حدود 100 ساعت دیگه به گرمی واقعی خودش نزدیک تر میشه و اگه فعلآ از لامپ های استوک استفاده میکنید تصورم اینه که باید صدای خیلی گرمی داشته باشه که به مرور زمان این گرمی بیش از حد اون کاهش پیدا میکنه و به سمت مانیتور پیش میره که تقریبآ حدود 100 ساعت از Break in آمپ شما گذشته توی این فاصله تا جای امکان سعی کنید از HD800 برای Break in آمپتون استفاده نکنید و به جای اون از یک هدفون با امپدانس پایین تر استفاده کنید تا این مرحله سپری بشه
تقربیآ الان خبری از SoundStage آمپ نیست بلکه هر چیزی هست مربوط به Soundstage بسیار باز HD800 هست ولی طبق آخرین اطلاعی که دارم Schiit آمپهاش رو Break in میکرده البته فقط مدلهای خاص و به مدت زمان بسیار محدود یعنی چیزی کمتر از 50 ساعت هر چند که برای ما به عنوان استفاده کننده خیلی خوبه ولی همه چیز نیست
آمپهای لامپی به دلیل سرعت پایینی که دارند خیلی خوب نمی تونن جزییات رو به نمایش بزارن به همین خاطر با هدفونهای کم سرعتی مثل داینامیک ها سخت بشه جزییات رو شنید یه جور بلور در صدا البته اگر صدا رو تصویر فرض کنیم البته بلوری که بعد از اعمال اون کمی شارپ شده باشه
حالا تصور کنید صدای سرعت پایین برسه به هدفونی که برخلاف اکثر هدفونهای داینامیک بسیار پرسرعت هست لبه های صدا بسیار با جزییات اما درون صدا به دلیل محو شده گی کمی محو و جنس صدای گرم اون باعث میشه بیش از قبل از صدای HD800 لذت برد
منتظر ریویوی شما درباره آمپ LYR هستم
فعلآ مخالف خرید ابزار و لوازمی هستم که به دلایل غیر قابل قبولی قیمت غیر منطقی دارند البته مثل همیشه کمی صبر میکنیم و سپس روز از نو و روزی از نو چون برامون طبیعی می شه یا یه جور عادت و همچنان این داستان ادامه داره . . .
شما هم موفق باشید.
ممنون به خاطر جوابتوننقل قول:
راستش قیمت این هدفونو تو چند تا سایت ایرانی چک کردم همین 27 تومنه
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قیمت رو 13.8$ زده که میشه همین حدودا
چند تا review هم خوندم (از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اکثرا تعریف کرده بودند و رو noise canceling هم تاکید داشتند
میخواستم بخرم ولی الان راستش دو دل شدم
ای کاش یه مدلم خودتون پیشنهاد میدادین
دوستان تا قیمت 50 تومان کسی هدفون خوب میتونه معرفی کنه؟ in-ear نباشه به میکروفونم نیازی ندارم، صدای محیطم اگه شد کم کنه
با تشکر:11:
Dr. Dre .. من که هنوز نتونستم معادلی واسش پیدا کنم ... به خصوص مدلی که خودم هم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. خداست ... حالا شما دارید در مورد چی چونه میزنید رو نمیدونم . . .
با تشکر از توضیحاتتوننقل قول:
راستش beak in رو اصلا نشنیده بودم یعنی تو رویو ها هم هیچ اشاره ای بهش نشده بود.خیلی ممنون از راهنماییتون .چشم سعی میکنم با k99 این کار رو انجام بدم .
بله یه جفت لامپ یدکی سفارش دادم همراه با کابل برای ie8 و hd800 بهمراه استند گیره ای سنهایزر که گفتن رسیده ولی تو گمرک هست که به زودی تحویل میگیرن.
در مورد رویو هم چشم حتما ولی خودتون که میدونین نمیتونم اونطور که انتظار دارین توضیح بدم.ولی سعی میکنم اون چیزای که ازتون یاد گرفتم رو بکار ببرم.
ولی کلا تجربه جالبیه استفاده از امپ.کلا فرکانسها و تونالیته صدا تغییر میکنه اصلا باورم نمیشه اینا همون هدفونهای بودن که ازشون استفاده میکردم حتی k44 هم تبدیل به یه هدفون حرفه ای با قدرت و جزییات شده.
سلام به عزیزان.بنده می خوام هم در لپتاپ هم در iphone 4s برای موزیک یه هدفون بگیرم.BH503 اصل رو گزینه مناسبی دیدم.بلوتوث هست و همه کاره
اما ibeats که از سنسیشن xe بر می دارند خیلی وسوسم کرده.
برای استفاده هم در لپ تاپ هم در آیفون،شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
جنبه اقتصادیش رو لحاظ نکنید.یه باره دیگه.خرج می کنیم!
سلام بچه ها ..
من یه هدفون میخام قیمت حداکثر 100 تومن
فقط و فقط واسه موسیقی میخام .. میکروفون هم نداشته باشه .. رویه گوش باشه .. شکل ظاهری خوبی ام داشته باشه تو خیابون مسخرمون نکنن :دی
به نظرتون چی بگیرم ؟؟؟؟
-
AKG - k420 - k430 - k520
رو دوس دارم ولی نه قیمت میدونم .. نه اینکه از کجا میتونم بخرمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم 100 تومن بتونی گیر بیاریش ...
کیفیتش خوبه ، از نظر شکل ظاهری هم که خداست ...
یه هدفون تا 60 70 معرفی کنید - واسه آهنگ سازی میخوام ! ( :) بی پولی دیگه ...)
فقط گیر بیاد یا اگه سایتی واسه فروش انلاین داشته باشه که عالیه . ممنون .
یه نگاهی هم به klipsch image s4 بندازین .ارزش تحقیق داره قیمتشم خیلی مناسبه.نقل قول:
حالا قیمت این چنده؟نقل قول:
به نظر شما ibeats اصلی(جدا از اونی که تو XE هست)رو میشه ایران پیدا کرد؟
چند می تونه باشه؟