شرکت مخابرات و پیمانکارانش در قبال تعویض سیم های پست و نواحی کافو تا سر خط منازل نباید هزینه ای اخذ کنن منضورم کابل های مخابراتی بیرون هست اگه داخل ساختمان منضورتونه بله خودتون باید لوازم رو تهیه کنیدنقل قول:
Printable View
شرکت مخابرات و پیمانکارانش در قبال تعویض سیم های پست و نواحی کافو تا سر خط منازل نباید هزینه ای اخذ کنن منضورم کابل های مخابراتی بیرون هست اگه داخل ساختمان منضورتونه بله خودتون باید لوازم رو تهیه کنیدنقل قول:
اینارو چطور میشه فهمید و مقدار مجاز برای هر کدام باید چقدر باشد؟نقل قول:
سلام قبض برامون اومده و تو بخش سایر خدمات زده 15000نقل قول:
تنها چیزی که تو این مدت اتفاق افتاده قطعی کابل های زیرزمینی بوده که 4 هفته اس هنوز درستش نکردن.یعنی به خاطر همین قطعی کابل های زیرزمینی اومدن 15 هزار گرفتن؟ چون ما اصلا از تلفن ثابت استفاده ای نمی کنیم که بخایم خدماتی داشته باشیم.
سلام
لطفا بگید نویز خط من چطوره
کد:uupload.ir/files/hang_capture.png
سلامنقل قول:
وضعیت خط شما اصلا قابل قبول نیست .البته میرایی خط شما نشون میده فاصلتون تا مرکز کمه و باید بتونید تا 24 مگ رو بگیرید ولی یک جایی یه مشکلی هست که نویز افتاده روی خططتون مثلا نبودن اسپلیتر روی تلفن و یا مشکل در سیم کشی داخلی ، عبور سیم از کنار سیم های برق و ..
snr شما 4 هست در صورتی که میزان snr نرمال باید بالای 12 باشه ، ریت خط شما هم خیلی بالا بسته شده .بهتره بعد از چک کردن از سر خط و نبود مشکل در سیم کشی داخلی ،دیتا ریت رو به پشتیبانی بگید براتون کم کنه تا snr بیاد بالا .البته پایین بودن snr و میزان زیاد نویز روی خط به این معنی نیست که شما نمیتونید چنین پهنای باندی بگیرید ولی میتونه باعث بروز مشکلاتی مثل بالا رفتن پینگ ،افت سرعت ، پرش لینک و ... بشه و برای استیبل بودن دایم بهتره دیتاریت رو طوری تنظیم کنید که snr بالای 12 باشه که پیشنهاد من 15 هست.
ممنون از پاسخگویی
سرویسی که من دارم 8 مگ هستش همیشه هم سرعت دانلودم رو 1 هست خططمم فیبر نوریه برام تعجب بود که چرا snr انقدر پایینه درحالی که تو دانلود یا باز کردن سایت اصلا مشکلی نداشتم نه افت سرعت نه دیسکانکتی
اسپلیتر هست رو خط جدا هم کردم دستگاه فکس هم وصل بود اونم جدا کردم بازم همونه نمیدونم چرا اینجوریه snr اصلا تکون نمیخوره
فکر نکنم بخاطر تعویض کابل 15000 هزار از شما گرفته باشن احتمالش کلیه اون نواحی شامل این خدمات شدن و یا این احتمال هست که هزینه ها را مخابرات و شما مشترکین تقسیم کردن چون مخابرات خصوصی شده احتمال هر کاری هستنقل قول:
نقل قول:
مشکل دوست عزیز ما نهایتا تعویض سیم کشی کنه 6 بره 9 تغیر انچنانی نمیکنه این مشکل به کافو تا پست و مفصل برمیگرده طبق تجربه میگم اگه پیمانکار مخابرات بیاد با اهمتر زوج های پست رو تست کنه همشون مقاومت عایقی بالایی دارن
با این حال شما از سر خط اصلی باید چک کنین اگه مشکلی نداشت سیم کشی رو تغیر بدین اما اگه تو سرخط برقرار بود واویلا نمیان درستش کنن خیالتون راحت کنین مگر اینکه شانس بیارین کل پست نابود بشه بیان نوسازی کنن طبق قانون شرکت مخابرات 5 سال یکبار وظیفه نوسازی پست و زوج های مشترکین رو دارن که پشت گوش انداخته شده شما میتونین از خط استفاده کنین مشکل زیادی بزرگی هم نیست ولی کیفیت انچنانی ندارین ..من خونمون رو 6 بود حفاری کردن کابل هارو عوض کردن بازم رو 6 چون مفصل پست همون جایی که انشعاب سیمی قرار داره خرابه پس از پست بالاتر به صورت هوایی کابل رزور رو متصل کردن اومده رو 50 البته کافوی ما فیبر نوریه کلی تاثیر داره تنها راه اینه که پست اسیب شدید طی حفاری یا هر چیز :n16:
سلام دوستان
این نویز خط من روی 8 مگابیت بسته شده
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
مناسب گیمینگ هست ؟ یا باید سرعت کمتر شه؟
بنظر من باید پینگتون را چک کنید .نقل قول:
سلامنقل قول:
اول از همه یه سوال :
شما که برای گیم میخواهید چرا سرویس گیمینگ فعال نکردید ؟
همونطور که دوستمون فرمودند شما پینگ رو چک کنید اگر تایم اوت نداشت مشکلی نداره ولی با توجه به اینکه snr شما مناسب گیم نیست و سرویستون هم 8 مگه بهتره که دیتاریت رو روی 8 مگ ببندید چون الان روی 9 مگه و اگر بیاد روی 8 snr کمی بالا میره یا اینکه اصلا میتونید بگید سرعت اپلود رو روی 512 ببندند اینطوری دیگه نیاز نیست پهنای باند دانلود رو کم کنید .
بله تماس گرفتم سرویس گیم فعال کردم.پینگ تایم اومد روی 85 که خیلی عالیه. فقط یک سوال من چطوری میتونم دیتا ریت کم کنم؟نقل قول:
بايد با پشتيباني تماس بگيريد بگيد ديتا ريت رو با حفظ سرويس گيمينگ كم كنند ، ولي شما الان مشكل پينگ نداريد ديگه ، اگر پرش لينك و كندي سرعت نداريد لزومي نداره ديتاريت رو كم كنيد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بازی اینترنتی انجام میدم ولی متاسفانه بازی قطع میشه و میگه سرعت شما پایینه. این تصویر بالا وضع اینترنت رو چجوری نشون میده؟
خطم نویز داره پست تلفن تو کوچه است و میخوام مودم رو به پست وصل کنم تا ببینم دان استریم چنده و اگه بالا بود سیم جدید تا خونه بکشم حالا این کار رو فقط مخابرات باید کنه؟ یا برق کار و نماینده شرکت اینترنتی adsl هم میتونه این کار رو کنه؟
شما بايد از سر خط چك كنيد كه همون ورودي خط تلفن به منزل هست ، يعني كابلي كه از پست اومده داخل منزل بايد به اون وصل كنيد ، مگر اينكه كابل ورودي منزل هم پوسيده و خراب باشه ، پست رو هم فقط مامور مخابرات ميتونه باز كنه كه معمولا اينكار رو براي كسي انجام نميدن ، نماينده شركت هم از سر خط تست ميكنه البته شايد از توي پست هم چك كنه ولي من تا حالا نديدم كسي غير از مامور مخابرات پست رو باز كنه.به پست هم دست نزنيد چون وضعيت اشفته اي دارند و خرابكاري ميشه .نقل قول:
سلام
یه تغییراتی تو خط ساختمان دادم ببینید به نظرتون بهتر شده یا نه
عکس زیر برای قبل تغییرات هست:
این عکس هم بعد از تغییرات هست
بله الان خوبه ولی روی اپلود نویز هست که خیلی هم مهم نیست .مهم سرعت دانلود هست که اوکیه ، فقط توی شب ببینید SNR روی چند هست چون شب ها snr میاد پایین و نویز کمی بیشتر میشه ولی نه در حدی که مشکل ایجاد کنه.نقل قول:
دوستان عزیز من نت ۱۶ مگ مخابرات گرفتم ، اولش سرعت دانلود روی ۶۰۰kb/s بود الان اومده رو ۴۰۰kb/s زنگ هم میزنم مخابرات یه موقع هایی ریست میکنن باز میره رو ۶۰۰ ولی دوباره میاد پایین. میگن خطتمون نویز داره باید برید از سر خط تست کنید که اینک خوب کار من نیست واقعا . خودشونم که انجام نمیدن ، موندم واقعا چیکار کنم
با توجه به عکسی که گذاشتید کشش خط شما کمتر از 6 مگابیت هست و نویز زیادی روی خطتون افتاده .برای چک کردن از سر خط شما خودتون باید مودم رو به سیم تلفنی که از توی خیابون اومده داخل منزل وصل کنید اگر اونجا داون استریمتون بالاتر رفت که با تعویض سیم کشی داخل ساختمان مشکل حل میشه در غیر اینصورت باید با این سرعت کنار بیاید و به جای 16 مگ 4 مگ بگیرید .ضمنا شما پروفایلتون روی fast هست که خودش کمی نویز ایجاد میکنه.فعلا از سر خط چک کنید یا کسی رو بیارید براتون این کار رو انجام بده.نقل قول:
اضافه بر توضیحات کامل دوستموننقل قول:
پیشنهاد میکنم در بخش Setup وضعیت ADSL Mode را روی یکی از حالت های ADSL2+ بگذارید که در این صورت در بخش Status بعد از اتصال مثلا با چنین عبارتی روبرو می شوید:
Adsl Mode : ADSL2+ M
علت این موضوع این هست که بعضی وقت ها مودم هایی که در حالت اتوماتیک یا مولتی مود تنظیم شده هستند ، با وجود اینکه میتوانند اتصال پرسرعت و بهتری با شبکه برقرار کنند اما از انواع قدیمی تر اتصال استفاده میکنند و این باعث کاهش پهنای باند شما می شود.
همچنین به عدد جلوی عبارت SNR Margin Down Stream توجه کنید
زمانی که مودم را در سر خط متصل کردین توجه کنید که اگه سرعت شما 16 مگابیت شده بود و همینطور این عدد بالاتر از 10 بود .
این نشانه خوبی خواهد بود که میتوانید نویز خط خود را برطرف کرده و سرعت بالا با پایداری مناسب بدست آورید.
خط شما برای پروفایل گیم (FAST) مناسب نیست. تماس بگیرید که interleaving مناسب برای شما اعمال بشه . خصوصا اگه با عمق بالاتر اعمال بشه خط شما 10-12 مگ رو بدون مشکل احتمالا بکشه. بعد از اون خود شما هم سعی کنید موانع ایجاد نویز رو برطرف کنید.نقل قول:
یعنی اگه دقیق تنظیمات رو انجام بدن تا همون 10 12 مگ هم میتونم استفاده کنم ؟نقل قول:
اگه درست اعمال بشه، بله. به احتمال قوی کشش افزایش قابل توجهی پیدا میکنه. ولی نیازه که با عمق مناسب تنظیم بشه. (پشتیبانها خودشون بلدند)نقل قول:
بنظر شما خط من چطوره؟
میتونم 16 مگ بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودمم دیلینک 2770 هست راهنمایی کنید چون هیچ کدام اون پارامترها ندارد
نقل قول:
میتونی بگیری ولی اوضاع خوبی نداره خط شما
- - - Updated - - -
یعنی چی مگه میشه وقتی وارد 192.168.1.1 نمیادنقل قول:
دوست عزیز مشکل شما باید از سیم ورودی یا به اصطلاح سرخط چک کنید اگه اختلاف 4% داشت سیم کشی ایراد نداره اگه تغیر محسوس کرد و کلا ایده ال شد که بعید میدونم بشه ...تلفن شما وصله آیا بوق میخوره تماس میگیرید چطوریه ؟نقل قول:
من از سر خط تو راه پله جایی که کابل مخابرات وارد خونه میشه چک کردمنقل قول:
اوضاع خط کمی بهتر میشه. مثلا اون max rate میشه 18500
و SNR میشه 17.4 البته شب افت می کنه و نویز بیشتر میشه
کابل مخابرات از خیابون روی دیوار حیاط ما کشیده شده تا ورودی راه پله
از این قسمت یه سوراخ هست که کابل تلفن در کنار کابل برق وارد ساختمون
میشه که خوب نیست.
من میتونم روی دیوار حیاط کابل تلفن رو لخت کنم سیم های خط تلفن خونه رو پیدا کنم
و یه سیم بصورت انشعاب بهش وصل کنم و از اونجا بکشم برای مودم؟
بنظرتون اوضاع خطم خوب میشه؟
17 خوبه برو سیم فروشی کابل فویل دار درجه یک بگیر متری 1200 هست اگرم نخواستی ارزون هست 300 ولی کیفیت ارتباطی رو بد میکنه ..مستقیم کابل جدید رو وصل کن قشنگ بپیچ چسب مخصوص اعلا هم بخر عایق بندی کامل انجام بده از کنار سیم برق هم ردش نکن تا کنار مودمت سیم بکش انشالله درست میشه خیالت راحت فقط سیم قبلی رو از سر خط قطع کن پارازیت و نویز روی خط نیفته فقط یک سیم روی سر خط بزار ...:n16:نتیجه رو هم بهم بگو اگرم مشکلی داشتی بیا پیام خصوصی بده ای دی تلگرام میدم بهت راهنماییت کنمنقل قول:
چرا میاد اما اون پارامترها مهم که گفتید هیچ کدام نداره که ببینم اوضاع خطم چطورهنقل قول:
سلام دوستان.من جدیدا یه مودم دو انته وای فای tp link td-w8961n گرفتم.مشکلی که داریم اینه که وقتی مودم رو به خط وصل میکنم تا زمانی که دستگاه تلفن رو از خط جدا نکنم چراغ اینترنت مودم جدید روشن نمیشه.یه مودم قدیمی با سیم tp link 8811 دارم که با اون اصلا این مشکل رو ندارم و همزمان هم تلفن و هم اینترنت وصل میشن.با اسپلیتر و بدون اونم تست کردم.نتیجه ای نداشت .ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان منو.خط ام هم 8 مگ هست و از اینترنت خود مخابرات استفاده میکنم و مشکلی در سرعت دانلود اینا ندارم.
اسپلیتر مودم جدید رو تست کنید آیا چراغ adsl یا همون چراغ شماره دوم مودم کنار پاور مودم جدید روشن میشه هنگامی که تلفن وصله اگه روشنه با 2020 تماس بگیر بگو چراغ اینترنتم روشن نمیشه تا پورت شمارو از مرکز ریست کنن ..دوست عزیز اگه از مودم استفاده کنید پورت شما در مرکز به عنوان اسپم یا سرقتی تشخیص میدننقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم مخابرات چطور یک سرخط رو برای چند واحد در نظر گرفته ولی علت افت snr وصل بودن اون واحد هاست اگه اون ها از روی سیم خارج خارج بشن شما snr 30 پیدا میکنی ...تنها راه حل اینه بالاتر سیم رو با احتیاط لخت کنی سیم جدید رو متصل کنینقل قول:
دوستان من متوجه نمیشم چطور ممکنه یک زوج سیم به عنوان سر خط دو واحد استفاده کنن یکی منو قانع کنه ؟؟
عرض بخدمتتون :نقل قول:
مخابرات کابل (مشکی) میکشه که داخل اون کابل چند زوج سیم وجود داره.
منضور شمارو بد متوجه شده بودم من از این کابلی که شما میگی 200 زوجش رو هم خریدم پس شما باید زوج خودتون رو پیدا کنید مسیر سیم کشی رو پیدا کنید که به زوج سر خط رفته به اون وصل کنید و کاری به بقیه نداشته باشیدنقل قول:
من فکر کردم اون کابل مشی کلفت که برای انتقال تک خط استفاده میشه برای مسافت طولانی رو منضورتون بوده :n09: ...پس مشکلی نیست زوج رو پیدا کن و سیم جدید رو وصل کن اگرم بلد نبودی وصل کنی سر خط رو پیدا کنی دست به چیزی نزن زنگ بزن اعلام خرابی مخابرات هر وقت اومدن بگو اقای پیمانکار این سیم رو به سرخط اصلی برام وصل کن البته اگر شانس بیاری الان شما مسیر سیم کشی رو تعقیب کنی تا به زوج خوت برسی
فاصله از سر خط تا واحد شما چقدره؟نقل قول:
یه جعبه سر خط بزار مودمو بزار داخلش (بیرون خونه همونجایی که میگی سیم اومده تو ) یه اسپلیتر هم یزار توی همون جعبه بعد یه cat5e یا cat6 ترجیحا outdoor بکش تا داخل واحد , برای تلفن هم از بعد اسپلیتر یه سیم وصل کن به مسیر قبلی که سیم کشی شده تا داخل واحد...
این میشه بهترین حالت ...البته مودم چیپ broadcom هم کمک می تونه بکنه (بسته به شرایط)...
روش خوبیه ولی هم دست و پاگیر میشه و هم شاید دشوار برسه برای دوستمون و هم باعث افت snr و upstream میشه باید مستقیم تا مودم کابل بکشهنقل قول: