1 مبارکه... بسته بخری هدیه ازبین نمیره منتها رزور نمیشه وهمراه همین بسته فعال هست همزماننقل قول:
2انتن ربطی به 4جی نداره شما جاهای که خود رایتل فورجی نیست رومینگ روشن کن بشه فورجی
3بله توتنطیمات تو پنل کاربری سایتش بود این گزینه ها
Printable View
1 مبارکه... بسته بخری هدیه ازبین نمیره منتها رزور نمیشه وهمراه همین بسته فعال هست همزماننقل قول:
2انتن ربطی به 4جی نداره شما جاهای که خود رایتل فورجی نیست رومینگ روشن کن بشه فورجی
3بله توتنطیمات تو پنل کاربری سایتش بود این گزینه ها
سلام اطلاع دارین سیم کارت دیتای رایتل روی مودم td lte ایرانسل جواب میده یا نه؟
فقط روی مودم tfi60انلاک شده و یکسری مودم همراه انلاک شده جواب میده مابقی خیرنقل قول:
سلام.در منطقه ما انتن تری جی رایتل هست ولی فورجی نه.
من میخام فقط به خاطر تعرفه های اینترنت رایتل از این سیم کارت استفاده کنم.
در منطقه ما فورجی همراه اول هست و شبا هم با سرعت خوبی ازش دانلود میکنم.ایا اگر سیم کارت رایتل هم گیرم میتونم با سرعت تمام از فورجی همراه اول استفاده کنم ؟
ایا بسته های دانلود ناکحدود رایتل به درد میخورن ؟
ایا بسته های نامحدود صقف مصرف دارن ؟
- - - Updated - - -
در منطقه ما فورجی همراه اول هست و شبا هم با سرعت خوبی ازش دانلود میکنم.ایا اگر سیم کارت رایتل هم گیرم میتونم با سرعت تمام از فورجی همراه اول استفاده کنم ؟
- - - Updated - - -
سلام
رایتل گزینه ای نداره برا غیر فعال کردن مصرف آزاد !؟
و یه سوال دیگه سیم کارت دائمی مصرف آزاد 1 گیگ چند در میاد دقیقا!؟ اگه به صرفه باشه آزاد استفاده کنم:n13:
در مناطقی که رایتل تریجی باشه خیلی مشکل پیدا میکنه بره رومینگ همراه اول چون در اصل قضیه انتن دهی خودش مطرح هست اما وقتی هم رومینگش در همراه اول درستکار کنه عالی هستنقل قول:
شماهم وقتی همراه اول داری سرعتت وتعرفه هاش خوبه چه نیازی به رایتله
خیر نداره متاسفانهنقل قول:
اصلا بصرفه نیست میتونی تو سایتش حجم رو با تعرفه ازاد ببینی ..فقطدر موارد ضروری که نیازشدید باشه و چاره ای نداری ازاد بزنی
اینترنت رایتل با ایرانسل و همراه اول قابل مقایسه نیست.
روی همراه اول و ایرانسل بسته بگیرید براتون بهتر هست ، برخلاف تبلیغاتی که انجام میدند ، اصلا پوششی به عنوان سراسری نداره (حد اقل در منطقه ای که ما قرار داریم به این صورته) قطعی هم زیاد داره
منطقه ما بعد ۴ سال بعد پوشش تریجی تحت پوشش قرار گرفت تک باند با ۱۰ مگاهرتز فورجی :n08:نقل قول:
سرعت ۴۰ مگابیت ته تهش
این حرفت اشتباهه.جایی که من هستم رایتل پوشش نداره و به همراه اول وصل میشه وسرعت نت هردو یکیه برام.چه خط رایتل چه همراه اولنقل قول:
بله امکان داره که متصل بشه به همراه اول ، ولی سرعتی که همراه اول میده با سرعتی و سرویسی که رایتل به همراه اول وصل میشه زمین تا اسمان فرق داره ، بنده با منطقه ای که شما حضور دارید کاری ندارم ، منطقه ما به همین صورت است که عرض کردمنقل قول:
بله خیلی پایینه سرعتش ، کیفیت خوبی هم ندارهنقل قول:
همون همراه اول یا ایرانسل بهتره ، اگر در یک منطقه ثابت هم استفاده میکنید سرویس های td lte بهرت و با صرفه تر هستش
میخاستم اون بسته 200 گیگ یک سالش رو بخرم .و همینطور بستهنقل قول:
بسته اینترنت ۷ روزه
ویژه ساعات ۶ تا ۱۲ ظهر***
به نظر به صرفه میاد.
هر چند همراه اول هم بسته دانلود شبانه رایگان داره.
اگر نوع اتصال رو در گوشی روی حالت
only lte بزاریم فکر کنم هیشه روی فورجی همراه اول سوییچ کنه
اقا بسته 200گیگ روبخر چون همچین بسته ای توهیچ اپراتوری نیستنقل قول:
اون 7روزه هم بستگی به مصرف هر شخص داره
بله رومینگ سویچ میشه فورجی... همکنون تستش کردم سرعتش روی همراه اول 70مگابیت داد
همراه اول پینگ عالی تری داره سرعتشم بهترهنقل قول:
ایرانسل مواقع خلوت خوبه
تی دی هم تحت پوشش ایرانسلم ولی زیاد جالب نیس
فعلا با شاتل کانکتم هشت مگش جواب کارامو میده
نقل قول:
سلام
سرعت رایتلی که به شبکه همراه اول متصله
تا
همراه اولی که به شبکه خودش متصله متفاوته؟
سلامنقل قول:
من اخیرا به علت نرخ مکالمه دارم از رایتل استفاده میکنم.
در چند نقطه تهران و چند شهر دیگه تست کردم و این صحبتی که دوستمون کردند، اشتباه هست.
سرعت رایتل چه در شبکه خودش و چه در حالت رومینگ خوب و قابل قبول هست.
یعنی من تفاوت خاصی بین رایتل و همراه اول و ایرانسل در شهرهای مختلف نمیبینم.
به نظرم اگر کسی روی هر سه اپراتور آنتن داره، اولویت را باید روی هزینه با توجه به مصرفش بگذاره. چون عملا کیفیت اپراتورها در اکثر جاها نزدیک بهم هست.
نقل قول:
سلام
تایید می شود
من که به خاطر حرکت بسیار زشت ایرانسل ( تشویق به دائمی ) اخرم هزینه مکالمه مثل همراه اول کرد
کلا سیم کارت اول و اخرم مثل سالهای گذشته دائمی رایتل انتخاب کردم
خونه ما رایتل یک روز کاملا lte هست و یک روز 3G میشه و روی lte به هیچ عنوان نمیره !
شیفتی کردن ظاهرا [emoji28]
حتی با انتخاب only lte [emoji58]
ولی سرعت 3G هم خوب و قابل قبوله ، lte که بماند.
من 2تا خط اعتباری و1دائمی رایتل دارم حدود10روزه یکی از سیم کارتهای اعتباریم انتن نداره هرچیم جستجو با حالت اتومات ودستی میزنم وصل نمیشه نه به رایتل نه همراه اول وایرانسل
دوخط دیگم وصله ومشکلی نداره با دوگوشی ومودم4جی تست کردم بازم وصل نشد درحالی که10روز پیش وصل بود
اپراتور هم میگم میگه اینکار بکن اینکارو بکن.هرچیم میگم اینکارو تست کردم نتیجه نداده واسه همین سوال میکنم میگه الان کجایی؟اونجا تحت پوشش نیست برو فلان جا. میگم اگه مشکل از تحت پوشش بودنه چرا این یکی انتن داره میگه نمیدونم:n08::n08::n08::n08:
به نظرتون سیم سوخته؟هزینه تعویض چقدره؟
اگه دسترسی به سیم نباشه میشه ترابرد کرد؟
نه نمیشه ترابرد کردنقل قول:
جای دیگه هم همینه؟ رو گوشی دیگه؟
با این توضیحات شما سیم خرابه، قیمتی هم نداره، ۴ ت یا ۵
تعویض کنید
مثل تلفای همراه اول با اپه و از خود وایفای کالینگ گوشی نیست.
بعد از اربعین هم مثل تلفای قطعش میکنند احتمالاSent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
با سلام
دوستان من بسته 1 ساله 120 گیگ روز +120 خریدم و دارم استفاده میکنم
الان میخوام روی همین خط بسته نامحدود 3 ساعته بزنم آیا امکانش هست ؟یوقت بسته نزنم برم ببینم از 120گیگ کم شده باشه
اگر کسی اینکار رو کرده و مطمئن هست راهنمایی کنه
بعد اینکه اصلاً به مودم دسترسی ندارم که بخوام خاموش و روشن کنمش ، چون مودم تو مغازه استفاده میشه و بصورت وا فا داخل خونه میخوام استفاده کنم
با سپاس
نه اولویت با بسته های کم مدت هستنقل قول:
نیازی نیست اما اگر خواستی از کنسول مودم ریبوتش کنید
رایتل هم که خیلی بی سر و صدا بعضی بسته ای نامحدودش رو حذف کرد
من بسته اینترنت خریدم ولی فعال نمیشه.
زنگ زدم رایتل میگه شاید خطت مسدود باشه
مگه خط دیتا هم مسدود میشه؟
ماه قبل بسته خریدم استفاده کردم. معلوم نیست با این سیستم جدیدشون چه گندی زدن!
قبلا نمیدونم بسته های نامحدودش چی بودنقل قول:
ولی یکی دوماهه که رایتلمو فعال کردم بسته های ساعتی ویه روزه ویه هفته وماهانش فرقی نکرده
امروز بسته یک هفته نامحدود6-12 خریدم بامالیاتش شد5450تومن صبح زدم دانلود87.2گیگ دانلود کردم
سرعت نوسان داشت که مربوط به سرورهایی بود که میگرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان رایتلی جدید،
یه موضوع در مورد باتری گوشی هست که قبلا بعضی ها میگفتن
از وقتی استفاده میکنید آیا مصرف باتری گوشی شما بیشتر نشده؟
نقل قول:
قبلا بسته های ساعتی و هفتگی و ماهانه نامحدود بیشتری داشت.الان تعدادشون فکر کنم نهایت سه یا 4 تا باشه.
بهترینش هم همینه که شما گفتید.امیدوارم اینم م حذف نشه.
چون میخاستم به جای همراه اول از سیم کارت رایتلم استفاده کنم.
فعلا همراه اول بدون مشکل داره دانلود شبانه رایگان و بدون محدودیت میده.ولی چون ساعات نامحدود رایتل بهتر بود.میخاستم بیام رایتل که فعلا توی این یک هفته چند تاش رو حذف کرده
سلامنقل قول:
من از روزهای اول مشترک ثابت رایتل بودم
خیر این مشکل نیست
مگر اینکه سیگنال شبکه منطقه شما ضعیف باشد که به صورت کلی در این شرایط برای هر اپراتوری باتری تلفن همراه کاربر بیشتر مصرف خواهد شد
ممنون از جوابتوننقل قول:
بله دقیقا همینه که شما میگید
به خاطر همین از کاربرایی که جدید استفاده میکنن، خواستم که تجربشون رو در اختیار بقیه بزارن
چون شما که کاربر قدیمی هستی شاید دیگه عادی شده باشه، اما کاربر جدید حتما متوجه میشه
در کل میخوام ببینم این داستان رومینگ و تغیی دکل و ... تاثیرش رو انتن چقدره
کلا رایتل چه تماس چه نت قاتل باطری هست زود تموم میکنهنقل قول:
من هم ی مدت بود رایتل استفاده نمیکردم و دوباره برگشتم برای استفادش، فکر میکنم مصرف باتریم بیشتر شده و میشه کامل حسش کرد، واسه منی که باتری زیاد قوی نیست به چشم میاد شاید دوستان دیگه باتری بهتری دارننقل قول:
هم تو گوشی آیفون و هم در استفاده از سیم کارت در مودم huawei e5577 با باطری 3000 مصرف باطری به شدت در مقایسه با همراه اول بالاست با اینکه سیگنال خیلی هم ضعیف نیست.نقل قول:
من خیلی گفتم.به رایتل هم زنگ زدم قبول نکردند.منم از خیلیا پرسیدم راه حلی پیدا نکردم. احتمالا برای رومینگهنقل قول:
من تو مودم جیبی هم انداختم مصرف بالا بود و باطری داغ میکنه
احتمالا به خاطر تغییر دکل بیش از حده
پس فقط من نبودم، بقیه هم متوجه شده بودن
چون باتری من اون موقع یه روز کامل از ۱۰۰ به ۲۰-۳۰ میرسید یعنیآخر شب شارژ میکردم
اما
اون زمان که از رایتل استفاده میکردم ، غروب که بر میگشتم گوشی تقریبا داشت خاموش میشد
سلام
من چند ماه پیش مشکل مصرف زیاد باتری با رایتل رو داشتم. یه گوشی قدیمی xperia دارم که حداکثر میتونه توی شبکه 3G کار کنه. وقتی سیمکارت رایتل داخلش بود با وجود اینکه آنتنش پر بود و کاری هم با گوشی انجام نمیدادم ، هر سه چهار ساعت باید باتری رو شارژ می کردم. اما الان یه مدت هست که این مشکل ظاهرا رفع شده چون اگه با گوشی کار نداشته باشم ، باتریش تا دو روز هم دوام میاره.
رایفون کار میکنه یا الکیه؟
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk