دوستان شما سرعتتون درسته یا هنوز 12 همه چیز خراب میشه!؟:n29:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان شما سرعتتون درسته یا هنوز 12 همه چیز خراب میشه!؟:n29:
iهنوزم همونه! صبخ ها پرواز میکنه یکدفعه کن فیکون میشه!!!نقل قول:
هر روز همینه ولی ساعتش فرق میکنه بعضی وقت ها تا 3 هم خوبه!
الآن مثلا برای من درسته! این تست ها رو فعلا داشته باش. چند ساعت دیگه هم تست میزارم(اگر اسپید تست بازشه!!!)
ساعت 4 بعد از ظهر : پینگ چی میگه؟!! انقلاب شده؟!!
آدم 1 مگ میگیره هی دوست داره تست بگیره:n08:
چیه چیکار میکنه رو همه مرورگرا جواب میده؟نقل قول:
لینک دی ال بده
میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
من خودم توضیح لازممنقل قول:
کسانی که مشکل چیز دارن
محتوای مخفی: چیز
------ فایر منظورته؟نقل قول:
دقیقا:n02:نقل قول:
ip address یادتون رفته.نقل قول:
ببخشید دوستان ای پی یادم رفته بود ویرایش شد!!
کسانی که مشکل چیز دارن
شما کلا یه چیزیت میشه!:دی یه بار به دوستتم گفتم این افکار خطرناکو از سرتون بیرون کنید همون گذشته یک عده دست در دست هم دادن کافیه برای هفت نسلمون!باید تلاش کنید اینترنت هم بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره و ... از اون حساسیت ها و محدودیت و انحصار اولیه در بیاد :n08:وگرنه شما هر راهی پیدا کنی اینا هم با پول و سرمایه و نیروی نامحدود راه بستن و کنترلش رو دیر و زود پیدا میکنن!!نقل قول:
اینکه گفتید دنبال راه اصلی بریم و به این فکر نکنیم که خب v..p..n بستن s....s...h میزنیم و.... خب شما بگید ما یکار کنیم؟ اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم از اول باید پشت ف..لتر میموندیم و از چیز پی ان استفاده نمیکردیم چون به هر حال الان تونستن چیز پی ان ها رو ببندن!
آیا منظورتون اینه که باید دست به کار بشیم و... خب یک دست صدا نداره مردم هنوز یک دست نشدن چاره ای نیست
من بهت اعتماد ندارم اول دستاتو از زیر در نشون بده!:دینقل قول:
port: 443
https
ip adress :proxy.freeanti.tk
use:free
pass:95102
با برنامه چیزوکسی فایر
آره چون تمام تبادل دیتا ما با سرورهای داخل ایران و مخصوصا تهرانه سرعت اونم که فوق العادست!!!:n19:ولی باقی سرورها/کشورها چون اصولا نیازی نداریم لطف کردن پهنای باندشو محدود کردن ما تشکر میکنیم!!!:n09:نقل قول:
انقدر تست میگیریم که اسپید تست خراب بشه!:دی
ساعت 5:
البته ما کاملا دلخوش به این مقدار هستیم دیگه از این بدتر نشه یه وقت ...
خودتو میزنی به اون راه شیطون؟:دینقل قول:
البته همین الانم مشکوک میزنه مثل همیشه نیست! ولی خب همه اینها موقتی هستند و قابل بسته شدن!!
ultra surf/psiphone3/freegate/hotspot shield /tunnel bear/your freedom/JonDo/Safe IP
یه سری صرفا تغییر IP یه سری + رمزنگاری در مجموع اکثرا با امنیت متوسط!دانلودشم که یه سرچه دیگه ... البته معرفی و تشویق به استفاده از هرگونه ابزار دور زدن فیلترینگ جرمه!:n24:
این سری پیشدستی مسئولین بازتاب جهانی هم داشته اما هیچ انتظاری از اونها نمیره که کاری بکنن جدی ترین واکنش رو گروه هکرهای ناشناس داشته و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو شروع کرده ارواح عمش :دی اینا هنوز قدرت دستان توانمند (+دوستان توانمند تر!)رو درک نکردند بالاخره الکی نیست که 4 سال پیاپی لقب دشمن اینترنت رو گرفتیم!... یه چیز دیگه هم میگن اینکه این مورد دائمی نیست به زودی دوباره VPN ها قابل استفاده میشه بعید به نظر میاد ...
من مخابرات ۵۱۲ دارم..ping هم با سرعت تغیر میکنه ؟
پینگ چند باشه خوبه ؟
چرا بحث به جای باریک میرسه جا خالی میده پس:n02:نقل قول:
ای چه افکار خطرناکی:n09:(تا قدرت دست اینهایی هست که یه چیزی رو سرشون دارن هیچ وقت نمیشه عادی سازیش کرد جریان ماهواره هم فرق فوکوله چون اون پ..ارازیت روی کل جهان اثر میزاره نمیتونن زیاد ور برن ولی این تا دلشون بخواد انجام میدن هیچ وقت عادی نمیشه چون اینها مخالف گردش ازاد اطلاعات هستن پس کار نهایی و اصلی همونیه که گفتی خطرناکه!
بیا خوبی کن :n02:نقل قول:
اره از عوامل چیزم:n02:(حالا باید تحت تاثیر صداقتم قرار بگیری و اشتفاده بکنی:n10:)
نمیخواد فعالیت 30یا30 انجام بدی که همینجوری برای رد شدن از چیز
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسانی که مشکل چیز دارن
OpIran چی کار مثلا میخواد بکنه؟ ته تهش 4 تا سایت رو با ddos داون کنه! خسته نباشن واقعا.نقل قول:
نه این دفعه فرق میکنه. همونطور که خودت میدونی بستن چیر پی ان 1001 مشکل برای شرکت ها و سازمان ها ایجاد میکنه. دفعه های هم قبل هم که به خاطر همین موضوع بازش کردند ولی این دفعه سایت vpn.ir رو زدند. میری اونجا ثبت نام میکنی(شخص حقوقی نه حقیقی) و آدرس سرور مورد نظرتو میزنی بعد بهت اجازه دسترسی به اون سرور رو میدن!!! تازه یه پولی هم ازت میگیرن! یعنی برای استفاده از حق مسلم شرکتت باید ازشون اجازه بگیری + یه پولی هم بهشون بدی!!
این احمقا سایت رو با private ip زدن به جای اینکه پابلیک بزنن!! فقط با اینترنت ایران میتونی بری توش!
دوستان من علت افت سرعت مخابرات رو پیدا کردم البته مربوط به شهر ما هست حالا تهران هم ممکنه همین باشه یا نه نمیدونم.
این برادران عزیز ما تو مخابرات اومدن یک سرور سوییچ فایروال یا هرچی اسمش مهم نیست اضافه کردن که قبلا اصلا وجود نداشته دلیل هم دارم این سرور جدید اجازه عبور سرعت بیشتر از 60 تو دانلود رو نمیده. از این طریق این موضوع رو فهمیدم که تو مودم IP جدید برای مقصد (یا همون Default Gateway) تو قسمت کانکشن PPPOE ثبت شده بود که قبلا وجود به هیچ وجه این شماره رو ندیده بودم برای من اینه 172.30.50.50 حالا من اومدم چندین بار دیسی کردم از داخل مودم و کانکت زدم بعد از سی چهل بار دیدم این IP عوض شد به شماره سابق اگه اشتباه نکنم 2.185.202.1 بعد از این سرعت رو تو دانلود دیدم رو 250 بود بطور ثابت.
حالا مشکل اینجاست که مودم به راحتی به اون IP دوم و اصلی وصل نمیشه و شاید حتی چندروز دیگ کلا اون سرور رو هم بردارن بنابراین عمدا با گذاشتن فایروال سرعت رو محدود کردن.
من اینجا یه سوال برام پیش اومد آیا میشه تنظیماتی تو قسمت PPPOE مودم وارد کرد و Default Gateway مورد نظر رو داد که فقط به اون مقصد دلخواه وصل بشه؟
س ا یفون با مخابرات کار میکنه ؟
این بهتره یا چیزکسی فایر ؟
سرعت نت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب افتضاح میشه
سرعت دانلودم گاه به زیر 3 کیلوبایت هم میرسه
خیر سرم اینترنت یک مگابایت گرفتم
اصلا به سرور نگاه نکردم! معمولا سا کسم بازه و اتومات یه سرور انتخاب می کنم و بدون نگاه کردن نتیجه رو میذارم. در هر صورت بازم پینگ 28 جالبیه!نقل قول:
این برنامه ها هر کدوم مزایا و معایبی یکی امنیت کم میکنه یکی پورت باز می کنه نمی بنده یکی فقط رو اسکپلورر کار می کنه از اونی که استفاده کرده ویژگیاشو پرسیدم ببینم ارزش دانلود برای روز مبادا داره یا نه.
در مورد اون قضیه کارای خطرناک هم چون یه بار بد نتیجه داده دلیل نمیشه بازم همون اتفاق بیفته وقتی تجربه وجود داشته باشه روند حرکت های بعدی هم هوشمندانه تر میشه دستگاه فعلی انقدر خراب و غیرقابل اصلاح شده که فقط یه راه برای اصلاحش هست اونم با خاک یکسان شدن و از نو ساختنه یه سری استادیوما تو جهان هست انقدر درب و داغون میشه که دیگه بازساری توش فایده نداره فقط باید با دینامیت صافش کرد زمین برای ساخت یه استادیوم جدید باز بشه./
تا جایی که من میدونم پینگ به طور مستقیم رابطه ای با سرعت نداره!هرچند بالارفتن دیتا میتونه نویز رو هم افزایش بده و اگه کیفیت خط خوب نباشه ثابت نبودن لینک و دی سی و اینجا خطوط اشتراکی که اینم تاثیر داره!و ... اما برای پینگ شما نسبت به کدوم سرور کدوم کشور منظورته!؟ بستگی به مسیری که از اون طریق به اون سرور وصل میشی و gateway و بعدش dns و نهایتا خود سرور داره اینی که چقدر روتر تو مسیره چه بلاهایی سر یک پکت میاد تا از ایران بره و برگرده بماند!:n08:نقل قول:
کد:Tracing route to recursive1.dci.ir [217.218.127.127]over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 23 ms 22 ms 18 ms 10.31.47.74
3 17 ms 15 ms 19 ms 10.31.47.73
4 17 ms 19 ms 21 ms 217.218.189.186
5 24 ms 20 ms 19 ms 78.38.245.194
6 17 ms 20 ms 18 ms recursive1.dci.ir [217.218.127.127]
در مجموع فکر میکنم اکثر کاربرها اینجا خارج بین 100 تا 300 و داخلی زیر 50 ms هستند!کد:
Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 27 ms 21 ms 20 ms 10.31.47.74
3 19 ms 19 ms 20 ms 10.31.47.73
4 18 ms 19 ms 18 ms 217.218.189.186
5 17 ms 19 ms 18 ms 10.10.36.117
6 117 ms 134 ms 114 ms 92.50.192.145
7 117 ms 114 ms 119 ms xe-1-2-0.stkm-ar1.intl.ip.rostelecom.ru [87.226.
139.57]
8 * * * Request timed out.
9 118 ms 122 ms 126 ms ae-8-8.ebr1.Dusseldorf1.Level3.net [4.69.200.250
]
10 120 ms 119 ms 118 ms ae-48-48.ebr3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.143.17
8]
11 120 ms 118 ms 119 ms ae-83-83.csw3.Frankfurt1.Level3.net [4.69.163.10
]
12 * 118 ms * ae-3-80.edge5.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.13
7]
13 119 ms 119 ms 120 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
Trace complete.
شاید همین که شما میگی باشه در هر صورت سوال اینه که کاربر عادی بازم میتونه دسترسی داشته باشه ؟حالا به هر شکلی با همین تحریم شکن ملی :دی و اینکه این راه ادامه دارد ؟یا بعد از انتخابات ... با ما همراه باشید!:n09:نقل قول:
بله نصب تجهیزات جدید!و یا بهینه سازی ها!که مثل روز روشنه و اون قطعی ها و اختلالات چند وقت برای آلودگی هوا نبوده! اما نمیدونم این چطور به پهنای باند بین المللی و سرعت ارتباط داره؟!شما به قول همین بچه ها 32 تا کانکشن دانلود بذاری یا به هر نحوی با چندین app همزمان بخوای پهنای باند اشغال کنی تقریبا به حداکثرسرعت میرسی اما همه استفاده ها که این نیست و نمیشه برای همه چیز پیادش کرد + من تغییری تو gateway و کلاس ip ندیدم!یکی از دوستان بیاد اینجا خداییش!علت این محدودیت رو شفاف سازی کنه خیلی خوب میشه :دی حالا سرعت و پهنای باند خارجی برای چی باید محدود باشه؟ملت زیاد دانلود میکنن و پهنای باند نداریم و کاربر زیاد گرفتیمو و باشه قبول!تمام ارتباطات امن و پورتهای شبکه خصوصی مجازی :دی چرا باید مسدود یا بسیار کند باشه؟من هرچی فکر می کنم نمیتونم اینا رو به هم ربط بدم!!:34:نقل قول:
شبانه رو داغون کنید لطفا!:
دوست عزیز !نقل قول:
چی چی رو تلاش کنیم اینترنت بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره ؟!
اول اینکه موبایل رو من یادم نمیاد کی چنین بساطی داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقا چون نون خوبی توش بود حسابی ترویجش دادن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه تا این جماعت مهمون هستن از این خبرا نیست ، ماهواره رو هم اولش زیاد عین خیالشون نبود بلکه خودشون هم شروع کردن به کاسبی ! بعد که دوتا کله گنده هر کدوم یه بخش فارسی راه انداخت ، دیدن ای دل غافل ! حالا با انواع طرح جمع آوری و پارازیت و غیره حتی به قیمت سرطان گرفتن کل مردم ایران هم میخوان جمعش کنن.
اینترنت آزاد در این مملکت برای اینا مصداق بر اندازی از نوع گرم و نرم یا به اصطلاع از نوع ایشون رو داره :
در نتیجه از این خبرا نیست ! خودشون دارن همه جوره اعلام میکنن که باید چکشی کار کرد !
YouTube را خدا آزاد کرد!:n19:البته خیلی ذوق مرگ نشید ویدیو ها لود نمیشن!شاید برای همه هم نباشه...اختلاله موقتیه آلودگی هوا هنوز دقیق نمیدونیم!:دیقبلا هم با 1001 روش ساده و سخت در دسترس بود ... :15:
اگه Facebook و یه سری چیزای دیگه رو هم بشه دسترسی داشت خیلی خوبه واقعا به نفع همه هست!بگذریم از اینکه لینک به فیسبوک و ... جرمه!!:14:
محتوای مخفی: خارج از بحث
اینم وضعیت اینترنت ما!:
نامی در جمع خبرنگاران خبر داد
دستور ویژه رئیسجمهور برای ساماندهی VPN
خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دستور ویژه رئیسجمهور برای ساماندهی ویپیانها در داخل کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، محمدحسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته می شود ویپیانها در شبکه اینترنت کشور مسدود شده اند گفت: همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم هماکنون ویپیانها در حال ساماندهی هستند.وی افزود: البته گستره سازمانهایی که در بحث وی پیان دخیل هستند بسیار متعدد هستند و تنها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متولی این امر نیست.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: خوشبختانه امروز رئیسجمهور دستور ویژهای را در خصوص بحث ویپیانها صادر کردهاند و امیدواریم که بتوانیم در آینده نزدیک این کار را به سرانجام برسانیم.نامی همچنین با انتقاد از انعکاس برخی از سخنان وی در مورد اینکه گفته است ارزش واقعی دلار تنها 48 ریال است گفت: من در آن برنامه گفتم که اگر قیمت دلار در قبل از انقلاب شش تومان بود با سازندگی که در کشور صورت گرفته است این قیمت باید هماکنون 48 ریال باشد درحالیکه رسانهها این صحبت من را به درستی انعکاس ندادند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همونجور که یارانه ها ساماندهی کردن:n02:
حالا بگین اینترنت عادی سازی کنید مثل موبایل:n08:
محتوای مخفی: پنهان
VHS هم یه زمانی ممنوع بود...
اگر ما خودمون بجون هم نیافتیم هیچ نیروی خارجی ای نمیتونه برای ما مشکل ساز شه. والا کشورهای عربی هم فیلترینگ دارند حالا شما مسلموناشونو با ما [ که هم ماهواره ممنوعه هم فیلترینگ روز به روز عجیب تر از روز قبل] مقایسه کن . برای مثال لبنان اغلب بچه های شیعه oprah رو می شناختن یا شوهاشو تماشا می کردن اینترنتشونم مثل ایران گرون بود ولی چپ و راست به سایتی مثل پیوندها ریدایرکت نمی شد . حالا شیعه های اونها رو با کشوری که "مثلآ" بالای 80% شیعه داره مقایسه کن جوونامون بتونن 12 امام رو بترتیب بگن نماز اول وقت و واجبات بماند!
جوون ایرانی نصف وقتش تو اینترنت باس صرف دور زدن محدودیتهای خواسته یا نا خواسته بشه. تو این اوضاع که دشمن شمشیر و از رو بسته دیگه تو روز روشن حرف از تقسیم کردن ایران میزنه اینها جای اینکه اطلاعات به خورد ملت بدن برعکس جلوی ورودش رو می گیرن اونم که نمیدونه حقو میده به عامل خارجی. والا جوون ایرانی تو فرومهای خارجی نمیتونه از تاریخ کشورش دفاع کنه حالا در شرایطی که یه سری عرب مثل مور و ملخ دارن شر و ور درمورد ایران تو فرومها بلغور می کنن جوون ما می خواد یا فیلم و سریال دانلود کنه یا page اپدیت کنه و ... با اینترنت مثلا پرسرعت 1024KBit که همین تمام وقتشو می گیره.
اون موقع که تو ایران ADSL اومد تو عمان هنوز دایال اپ بود الان اونجا عمانتل تا 40 مگ اینترنت میده ...
ادمین جان هم یوتوب و هم فیس بوک با HTTPS باز میشن.فیس بوک ویدیوهاش هم با https دانلود میشن ولی یوتیوب نه.حتی یوتیوب رو بدون قیلترشکن میشه با https واردش شد.نقل قول:
,واسه من که همچنان قیلتره جفتشون...
حتی با پرا-کسی-فایر؟ ببین فیس-بوک بخوای بری باید تنظیمات امنیتی ت رو فعال کنی ها.نقل قول:
ای که وگفتی ای یعنی چه ؟نقل قول:
قاقالی لی جان :دی من که گفتم قبلا هم خیلی راحت در دسترس بود!ولی خب همین که بدون هیچ چیزی باز شده جالب بود که طبق گفته خودشون هنوز نتونستن این رو از مثلا سرچ (گوگل) با https یا جیمیل جدا کنن... :n13: الان باز همه https ها برای من شدیدا کنده!برای شما چطوره؟!نقل قول:
+ یوتیوب قبلا (بدون هیچ دستکاری!) با https هم از دسترس خارج بود!ادمین هم یکی دیگست :n09:
v-p-n ها هنوز بستس؟> برا من که باز نمیشه:n28:
موقتی بوده چون الان باز نمیشه:n02:نقل قول:
البته اگر میخواید به یوتوب با ssl دسترسی داشته باشید بدون ابزار عبور(هر چند کاربردی نداره)ولی با این تغییر در درون فایل host در دسترس میشه(با حالت admin باز و ادیت شود سپس سیو کنید)
با این کار یوتوب بدون چیزشکن با ssl باز میشه فقط برا قشنگی:n02:کد:74.125.239.1 www.youtube.com
74.125.239.6 youtube.com
بله احتمالا هیچ وقت باز نخواهد شد!نقل قول:
این هم تماشای انلاین youtube با قیلتر شکن جدید pm9 هر کی خواست pm بده id بدم بهش.:n16:
نقل قول:محتوای مخفی: همون خارج از بحث و اینا
کدوم دژمن ؟ دشمن همین جاست کجا میروید ؟! :دینقل قول:
پرا-کسی فایر که فکر نکنم ندونی چیه.توی فیس بوک هم که وارد شدی برو تو تنظیمات امنیتی ت و حالت امن مرورگرت رو فعال کن بعدش راحت تو فیس بوک میتونی فیلم هم ببینی .نقل قول:
من یوتیوب رو بدون این که ای هیچ قیلترشکنی استفاده کنم و با https واردش میشدم تا لینک فیلمها رو بگیرم بدم به سایبرتیوب برام مستقیمش کنی.چه قبل دستکاری یوتیوب و چه بعدش.نقل قول:
ببین تو هم مثل سرهنگ ها هستی دیگه بازنشست هم بشی بهت میگن جناب سرهنگ.تازه به همسر سرهنگ ها هم باز میگن "جناب سرهنگ".خلاصه بخوای نخوای این برچسب ادمین خورده بهت:n02:
نقل قول:
موقتی بوده چون الان باز نمیشه:n02:
البته اگر میخواید به یوتوب با ssl دسترسی داشته باشید بدون ابزار عبور(هر چند کاربردی نداره)ولی با این تغییر در درون فایل host در دسترس میشه(با حالت admin باز و ادیت شود سپس سیو کنید)
vpn باز میشه به دستور دکتر مدل ملی :دینقل قول:
+ یوتیوب قبلا (بدون هیچدستکاری!) با https هم از دسترس خارج بود!
نیکی و پرسش؟:n18: البته لیچر برای یوتیوب زیاده و بعضی تحریم شکنها هنوز کار میکنن! ولی پ.خ بفرست برای لایو استریم تست کنیم!اصلا هم بهت اعتماد ندارم :n02:نقل قول:
این هم تماشای انلاین youtube با قیلتر شکن جدید pm9 هر کی خواست pm بده id بدم بهش
دقیقا همین دیگه اینی که شما میگی برای من تازه اتفاق افتاده یک لحظه فکر کردم کلا باز شده دیدم نه ویدیو ها لود نمیشن!:دینقل قول:
من یوتیوب رو بدون این که ای هیچ قیلترشکنی استفاده کنم و با https واردش میشدم تا لینک فیلمها رو بگیرم بدم به سایبرتیوب برام مستقیمش کنی.چه قبل دستکاری یوتیوب و چه بعدش.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین تو هم مثل سرهنگ ها هستی دیگه بازنشست هم بشی بهت میگن جناب سرهنگ.تازه به همسر سرهنگ ها هم باز میگن "جناب سرهنگ".خلاصه بخوای نخوای این برچسب ادمین خورده بهت
اونایی هم که گفتی همش خودتی :دی
اه اه اه الان نگاه کردم دیدم شش ستاره ای!یعنی اگه بزرگ ارتش داران نباشی خود ارتشبدی:n08:نقل قول:
راستی بچه ها اینجا بعضی فعالیت های مشکوک میکنند فکر کنم با حاله
کد:http://www.no-filter.com
آقا یوتوب و فیس بوق با https هم که فیلترن ..چه جوری میرین شما ؟
یوتیوب بدون قندشکن و با https وارد میشه ولی فیلم نمیشه دید.(اگه با پراک-سی هم بری بازم فیلم نمیتونی ببینی)نقل قول:
فیس بوق با قندشکن و https وارد میشه ویدیو هم میشه دید و دانلود کرد(اگه با پرا-کسی ولی بدون https بری به پست قیلترینگ میخوری)
همین الان تست کردم.
سلام ..
من عید ۱ هفته نیستم ،میخواستم ببینم میتونم قبل عید درخواست کنسلی بدم بعد از عید ۲ باره وصل شم ..چقدر طول میکشه این کار ؟
سلام...نقل قول:
از طریق چه سامانه ای می شود درخواست کنسلی و سپس دایری را زد ؟
این داستان 15 تومان هم برای هر بار کنسلی و دایری اعمال می شود ؟