من نمیدونم چه اجباری دارن که سیو 100% می خوان!!!!!!!!!!!!!!!!
آقایون سیو 100% هیچ فرقی با 63 ... نداره!!!!!!!!
بابا یکم خودتون برید تا بفهمید بازی چیه!!!!!
Printable View
من نمیدونم چه اجباری دارن که سیو 100% می خوان!!!!!!!!!!!!!!!!
آقایون سیو 100% هیچ فرقی با 63 ... نداره!!!!!!!!
بابا یکم خودتون برید تا بفهمید بازی چیه!!!!!
این جا جای کل کل و بی احترامی به همدیگه نیست ...
رزولوشن 2000*2000 هم من نمی دونم از کجا در اوردی
حجت جان خودت که میبینی من کاری نمی کنم حرفی هم نمی زنم.نقل قول:
مرسی بابت اخطار.
راستی عزیزان خبری از لولا توی pc نشد؟؟؟؟؟
من هنوز موندم که چجوری دختر های توی خیابونو بیارم خونه؟؟؟؟؟؟
کسی اگه مکان خاصی رفته به ما هم بگه چون بازی خیلی تکراری شده.
نقل قول:
لینکت مشکل داره عزیز.
اون مرحله که با يه بابايی ميريم تو پارک بد اون ورزش ميکنه چيکار کنم
اون بابا دوست شما برنی هست :d
شما از راه دور تعقیبش میکنی نه زیاد دور نه زیاد نزدیک . به طوری که ببینش (البته خودش بهت میگه)
بعد توی یه زیر زمین یکی اونو میزنه . تو هم باید بری دنبالش از پله ها بالا بعد یه موتور سوار میشه . دو راه هست :
1- با اسنایپر بزنیش .
2- سوار موتور شی و دنبالش کنی و در حین راه بزنیش ! که دوباره برمیگرده تو پارک و اگه تو پارک بکشیش پلیسا ... :دی
-------------
779 :
خواهش میکنم . فقط خواستم بگم بن نشی . من از این تجربه ها زیاد داشتم :D
واقعا چرا بحث منطقی به فحش و فحش کاری میکشه ... ! هر بحثی آخرش این میشه ! یه سری معتقد نیستند بجای بحث منطقی میان فحش میدن !
ممنون 007 عزيز
شایان جان باز که برگشتی سر خونه اولیه!!!گفتم که از چندین سایت معتبر ترجمه کردم که اصلا واسه پی 30 لولا دل ریو وجود نداره.با این حال من رفتم تو بازی کلی گشتم ولی بازم خبری نشد در مورد خونه اوردنم من تو360 نتونستم کاری کنم یا بهتر بگم گزینه ای دال بر اوردن .به خونه نبود و مال پی سی که 100% وجود ندارهنقل قول:
از هیچ جا در نیاوردمنقل قول:
این جا جای کل کل و بی احترامی به همدیگه نیست ...
رزولوشن 2000*2000 هم من نمی دونم از کجا در اوردی
اگه تایپیکش رو دنبال میکردی یه سری هم به سایتهای معتبر میزدی متوجه میشدی
به هر حال اگه بی احترامی شده ببخشید
ببخشید ولی میشه این بحث رو تموم کنی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب پس این لولا به چه درد میخوره؟؟؟نقل قول:
خونه که نمی آد همچین خوشگلم که نیست پس چه خاصیتی داره؟؟ :دی :31:
راستی من هنوز 2 تا سوال رو کشف نکردم : اینکه اون گاراژه برای چیه؟؟؟
یکی دیگه هم اینکه این دختر هایی که توی خیابون میزنی باهاش باید چی کار کنی؟؟؟ ( مثل gta sa یه ؟؟ )
والا کارایی که میکنه نیکو باهاشون غیر اخلاقیه . ولی اگه دوست داری بگم چیکار میکنه بیا توی پ.خ بهت بگم !
بهتره با یه ماشین سقف باز بری جلوی دخترایی که لباسشون بعضی قسمتاش نیست یه بوق بزن . دوباره گزینه رو بزن و برو یه جای خلوت و سرویس 70 $ بزن :d
بهتره با یه ماشین سقف باز بری جلوی دخترایی که لباسشون بعضی قسمتاش نیست یه بوق بزن . دوباره گزینه رو)[/ بزن و برو یه جای خلوت و سرویس 70 $ بزنQUOTE] :dنقل قول:
فکر نمیکنم غیر اینیکه حجت جان فرموده بشه کاری باهاشون کرد البت شما هر تیریپی واسه نیکو بزنی این گنده هاش سوار میشن!!!
شایان این گاراژه چی هست اصلا؟؟؟کجاست؟من که ندیدم یه راهنمایی میکنی؟
ببین توی Bohan هستش همون جزیره کوچولویه اون بالا.نقل قول:
بعد ماموریت پاکی هست که دختره رو میاری توی یک گاراژی بعدش یک عکسی شبیه کاواش میاد اما فقط یک ماشین هست!!!
معلوم نیست برای چیه.
منظورت اینجاست؟؟؟ اینجاکه چیزی نیست ادمکی چیزیم نیست که ماموریت برم؟؟؟
کد:http://upload.--------.com/1/1234431513.jpg
راستشو بخواین بوهان به غیر از مراحلش چیز دیگه ای نداره !
ولی خب من بیشترین حالو با اولین روزی کردم که پا به الگوئن گذاشتم ! همراه با یه موتور و پلی بوی !
دستت درد نکنه حجت جان خیلی باهال بود !!!!!!نقل قول:
مخصوصا 70$ .
:دی خوش به حال نیکو :31:
مطمئنی تا آخر بازی رو رفتی اونجا یک گاراژ میاد ببین :نقل قول:
دیدی دقیقا جای موسم.کد:http://upload.--------.com/1/1234461223.jpg
ماموریتش که اونجا نیست توی آلگوئنه.
همون ماموریتی که باید از دختره عکس بگیری.
برای GTA SA اومده بودند بازی نصب شده رو به صورت نصب شده داخل وینرار کمپرس کرده بودند اتفاقا بدون اشکال هم بود 2 بار بدون ایراد تمومش کرده بودم برای GTA IV این امکان نمیتونه وجود داشته باشه؟ یعنی نمیشه چیزایی مثه social club اینا رو حذف کرد و با یه کلیک روی آیکن بازی به راحتی لانچ بشه بازی مطمئنا بایستی تا الان یه شرکتی گروهی بیاد یه مورد بدون اشکال ارائه بده که دیگه کاربر مجبور نباشه برای اجرای گیم این همه دنگ و فنگ بکشه.
یه سوالی هم داشتممگه پچ 2 مشکل گیم پد رو نباید حل کنه پس چرا با وجود نصب پچ هم مشکل گیم پد من حل نشد و مجبور شدم از همون روش اولی استفاده کنم؟
نقل قول:
ببین اگه rgsc رو حذف کنن قابلیت اینترنتی بازی کردن این بازی حذف میشه برای همین چون این بازی اولین gta هست که میشه اینترنتی بازی کرد باید یک همچین برنامه ای داشته باشه.
دنگ و فنگ خاصی هم نداره شما می تونید ویندوز که بالا اومد rgsc رو باز کنید و بزارید همون گوشه بمونه.
بعدش هر موقع خواستید بزنید و بازی کنید و لذت ببرید!
من که تا بحال ندیدم بگن مشکل گیم پد حل شده!!
بعدشم همه از خداشونه که بازی رو با موس بازی کنن!!!
اون گیم پد هم راه حل آسونی داره که چندین و چند بار گفته شده است.
موفق باشید.
بله درسته حق با شماست ولی کسی نخوادآنلاین بازی کنه می ارزه به اینکه بیخیال آنلاین بشه ولی یه بازی رو به ساده ترین نحو اجرا کنه کاش یه شرکتی بیاد بازی رو بصورت شسته رفته ارائه بده مشکلاتش رو هم حل کنه مطمئنا راه حلی هست در مورد گیم پد هم وقتی با پچ حل نشد همون به راه حل جایگزین کردن فایل های dll متوسل شدم. در کل فعلا نمیخوام این بازی رو انجام بدم چون تا حالا 3 بار بازی کردم 2 بار اول که اعصابم رو به هم ریخته بود افت فریم (CPU م پایین بود اون موقع ) و بار سوم هم که چند روز پیش بود اوضاع خوب داشت پیش می رفت ولی یه دفعه بازی کرش کرد(البته کرش هم که چه عرض کنم کلا تصویر پاز شد و ایستاد و همونطور موند) منم کلی اعصبم به هم ریخت و کفرم در اومد برداشتم اصلا پاکش کردم چه خیالیه منتظر میمونم تا بالاخره یکی بیاد یه نسخه بدون ایراد از بازی ارائه بده آنلاینش رو هم نخواستیمنقل قول:
آقا این مرحله ای که باید pegorino رو بکشی چقدر سخته.
همه رو میکشم اونجایی که باید با هلیکوپتر بزنمش تا میام به خودم بجنبم یه آرپیچی حوالم میکنه و هممون به فنا میریم.
آدم نمی دونه هلیکوپترو هدایت کنه یا تیر بزنه.
نقل قول:
تیر نزن فایده نداره فقط دنبالش کن
بله عزیزم شما اگه نمی خواین آنلاین بازی کنین دلیل نمیشه که قسمت آنلاین رو کلا حذف کنن!!!نقل قول:
انگار که بیای بازیه cod رو مولتی پلیرشو برداری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من یک بار کرش دلیل نمیشه که شما بازی رو پاک کنید!!!
تازه توی پچ جدید خود راک استار گفته که کرش ها درست شده ممکنه از خودتون بوده خرت و پرت زیاد داشتین cpu نکشیده!!!!
مهم نیست.......
نقل قول:
کی گفته فایده نداره من اصلا ندیدم که آرپیجی می زنه. چون تا بخودش جنبید کشتمش.
چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!نقل قول:
با تیر میکشیش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دیگه خیلی جکه اصلا با تیر هیچ کاریش نمیشه چرا دروغ میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:18::18::18::18::18::18::18::18:
راست میگه منم فقط دنبالش کردم او یارو که تو هلیکوپتر بود تیر زد و قایقو ترکوند.
مرسی
وقتی ار پی جی به شما میخوره واز هلی کوپتر دود بلند میشه شما باید هلی کوپتر رو کنترل کنی و تعقیبش کنی(به سمت مجسمه ازادی) و بعد یک دمو نشون میده که هلی کوپتر روی اسکله فرود میاد وشما باید pegorino رو بکشید.
ایمان هیچکس هیچوقت دروغ نمیگه.
نقل قول:
اولا من مطمئا هستم که با تیر هلیکوپتر کشتمش.فکر کنم با کلید ctrl تیر میزد. دوما با دروغ گفتن به هیچی به من اضافه نمیشه پس دلیلی برای دروغ گفتن نیست.البته من قسط توهین ندارم و همچنین قسط دروغ. ولی حالا که یادم اومد وقتی تیر بهش زدم اونم منو با آرپی جی زد.و هر کنار یک پارک دوباره بهم بر خوردیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی و میمنت ایشالله اینم آخر february 2009 بیاد ببینیم چیه ... البته برای xbox
عزیز من تو سایت ها یه چرخی با این اسمه زدم ولی فقط عکس نیکو بود و همین نسخه.چه جوریاست؟؟نقل قول:
کد:www.Littlelacysurprisepageant.com
کد:www.bigdog.blogsnobs.org
کد:www.darksoullock.blogsnobs.org
کد:www.eddielowfilthslayer.blogsnobs.org
کد:www.fefighter2008.blogsnobs.org
کد:www.inyapuper.blogsnobs.org
limevenus.blogsnobs.orgکد:www.liberatedwoman.blogsnobs.org
mail.eyefind.info
pychakilla.blogsnobs.org
کد:www.a-thousand-words.net
کد:www.americantravelguide.net
کد:www.antfarmcam.net
کد:www.area53site.com
کد:www.artthrob.org
کد:www.autoeroticar.com
کد:www.babiesovernight.com
کد:www.beanmachinecoffee.com
کد:www.blogsnobs.org
کد:www.bruciesexecutivelifestyleautos.com
کد:www.bulimialovers.com
کد:www.burgershot.net
کد:www.chiropracticovernight.com
کد:www.craplist.net
کد:www.designerslave.com
کد:www.domestobotlovers.com
کد:www.dragonbrainthemovie.com
کد:www.easterislandcoverup.com
کد:www.eatbiglogs.com
کد:www.elchamucoroboto.com
کد:www.electrictit.com
کد:www.electronicwritingtablet.com
کد:www.erisfootware.com
کد:www.eugenicsincorporated.com
کد:www.eunux.net
کد:www.eyefind.info
کد:www.fantasyleaguebatswingers.com
کد:www.fistfans.com
کد:www.flyhighpizzapie.com
کد:www.freejames.org
کد:www.friendswithoutfaces.net
کد:www.fruitcomputers.com
کد:www.gloryholethemepark.com
کد:www.goldberglignerandshyster.com
کد:www.golfloversonline.net
کد:www.grype.org
کد:www.hand-jobs-online.com
کد:www.happyfarmersupplies.com
کد:www.heritagenothate.org
کد:www.homecremation.com
کد:www.homeworkfriend.org
کد:www.hornyhighschoolreunions.com
کد:www.huganimals.com
کد:www.ilovetoblow.org
کد:www.krapea.com
کد:www.leftover-vacations.com
کد:www.libertycitypolice.com
کد:www.libertycityrealestate.net
کد:www.libertytreeonline.com
کد:www.liesdamnlies.net
کد:www.lipurgex.com
کد:www.littlelacysurprisepageant.com
کد:www.lootandwank.com
کد:www.love-meet.net
کد:www.loveyourmeat.com
کد:www.money2makemoney.com
کد:www.modderstotallyrule.com
کد:www.myonlineme.com
کد:www.myroomonline.net
کد:www.onlineradiorevolution.com
کد:www.our-own-reality.com
کد:www.outdatedtastes.com
کد:www.outsourceforamerica.com
کد:www.peepthatsh*t.com
کد:www.pinktorpedo.org
کد:www.piswasser.com
کد:www.pointclickshipabitch.com
کد:www.poker-in-the-rear.com
کد:www.publiclibertyonline.com
کد:www.redwoodcigarettes.com
کد:www.roidsforlittleboys.com
کد:www.rustybrownsringdonuts.com
کد:www.sh*tster.de
کد:www.sprunksoda.com
کد:www.stopshavingnow.net
کد:www.thebankofliberty.com
کد:www.tobaccofacts.net
کد:www.vipluxuryringtones.com
کد:www.weazelnews.com
کد:www.whattheydonotwantyoutoknow.com
کد:www.whymommygotfat.com
کد:www.yourmexicandoctor.com
کد:www.yournewbabysname.com
سلام
من برای اولین بار دارم این سری بازی رو انجام میدم(حتی نسخههای قبلی رو هم بازی نکردم)
یه توضیحی راجع بهش میدین؟!
باید چه کار کنیم؟!
تو قسمت اول من با یکی سوار ماشین شدیم یه جایی میره پیاده میشه بهدش نمیدونم باید کجا برم؟!!!
خودش میگه صبر کن تا نمیدونم چی بشه؟!
بهدش موبایل زنگ میخوره و...
ولی نمیدونم باید چه کنم؟!
کلا یه توضیحی راجع به بازی بدین ممنون میشم
سلامنقل قول:
سلام
من برای اولین بار دارم این سری بازی رو انجام میدم(حتی نسخههای قبلی رو هم بازی نکردم)
یه توضیحی راجع بهش میدین؟!
باید چه کار کنیم؟!
تو قسمت اول من با یکی سوار ماشین شدیم یه جایی میره پیاده میشه بهدش نمیدونم باید کجا برم؟!!!
خودش میگه صبر کن تا نمیدونم چی بشه؟!
بهدش موبایل زنگ میخوره و...
ولی نمیدونم باید چه کنم؟!
کلا یه توضیحی راجع به بازی بدین ممنون میشم
خسته نباشید
این بازی جژء یکدسته از بازی هاست که به اون open world میگن یا به معنی دیگه دنیای باز و آزاد و سری gta در این سبک بهترین بازی است ... شما می تونید تو شهر راه برید و هرکاری می خواهید بکنید . تاکسی بگیرید و به این طرف و اونطرف بروید و تمامی چیزهایی که قبلا اشاره شده . شما می توانید مثل دنیای واقعی کار خلافی بکنید و به تبع اون پلیس به دنبالتان می آید و اون ستاره های بالا سمت راست به اصطلاح درجه پلیس رو نشون میده که شما تا چه درجه ای تحت تعقیب هستید و هرچی بیشتر باشه نیروی قوی تر به دنبال شما می آید . شما می تونید بازی رو در خونتون سیو کنید . اونجایی که پیاده میشه یک در قرمز هست که خونتون هست. می تونید توی بازی سلاح بخرید و پول جمع کنید و...
می تونید برای سیو کردن روی تخت بخوابید و بازی رو سیو کنید. در سری جدید یک بخش موبایل به بازی اضافه شده که خیلی جالب و جذابه .
دوستان شما به شما زنگ می زنند و به شما ماموریت میدن و یا میگن بریم بیرون بگردیم و... یا شما وقتی با اون ها کار دارید به اونها زنگ میزنید .در حالت کلی یکسری مکان ها توی نقشه هست که شما با رفتن به اون ماموریت میگیرید و با انجام ماموریت ها بازی رو ادامه میدید ... در هر ماموریت هم باید کار خواصی انجام دهید که به شما گفته میشه .
در این بازی همه چیز از جمله اتومبیل هواپیما قطار و.... وجود داره کخ شما می تونید کنترل بعضی از اون هارو به عهده بگیرید و بعضی ها فقط نقش حمل و نقل شمارو دارند . کسی هم به موبایلتون زنگ زد گوشی رو بردارید و جواب بدید ببینید چیمیگه و اگر مثلا دوست شما گفت بیا بریم بیلیارد شما می تونید تصمیم بگیرید برید یا نرید و....
این هم یک توضیح مختصر حالا شما بازی رو ادامه بدید و سوال دیگه بود من در خدمتم ...
فکر کنم شخصیت اصلیش هم فرق می کنه اینطور که تو عکساش معلوم بود . توی گوگل (تصاویر ) و خود سایت راک استار یک چرخی بزن می بینی ...نقل قول:
عزیز من تو سایت ها یه چرخی با این اسمه زدم ولی فقط عکس نیکو بود و همین نسخه.چه جوریاست؟؟
اسمش اینه : thelostanddamned
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/thelostanddamned/1/1280x720/11.jpg
کد:http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/thelostanddamned/1/1280x720/60.jpg
کد:http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/thelostanddamned/1/1280x720/59.jpg
کد:http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/thelostanddamned/1/1280x720/54.jpg
کد:http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/thelostanddamned/1/1280x720/44.jpg
کد:http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/thelostanddamned/1/1280x720/31.jpg
فکر کنم اساس کار این جدیده موتوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/thelostanddamned/1/1280x720/19.jpg
من که هنوز بازی رو دانلود یا نخریدم
از بس اوایل انتشار تو آغاز تاپیک [ از زمان انتشار به بعد ] گفتین نصب نمیشه و ............ ما قید بازی رو زدیم
دوستان توضیحی در مورد بازی میدن ؟؟!؟! و اینکه روی سیستم من نصب میشه
اینم سیستم من :
Windows XP DarK eDitioN
ReBuild Version
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
E2140 @ 1.60GHz
1.61 GHz, 1.00 GB of RAM
Physical Address Extension
VGA : 256 NVIDIA GeForce 7300 GS
فکر نمی کنم با کارت گرافیکت همخونی داشته باشه و همچین روون اجر بشه ...نقل قول:
vga : 256 nvidia geforce 7300 gs
سلامنقل قول:
باید بگم که سیستم شما یکم ضعیفه .
رمتون 1 گیگه عین من کمه این رم
گرافیکتون : من با nvidia GeFource 8500 GT به زور بازی می کنم .
در مورد سی پی یو هم نمیدونم این بازی به چه سی پی یویی نیاز داره ولی از نظر من اگه با کامپیوترت زیاد بازی می کنی به فکر سیستمت هم باش .
با این پیشرفت بازی هایی که من می بینم فکر نمیکنم تا چند وقت دیگه حتّی خودمم با این سیستمم بازی کنم !
خدانگهدار .
رفیق فکر نمی کنم بتونی بازی رو اجرا کنی.اگر هم اجرا بشه با کمترین تنظیمات با افت فریم شدید مواجه می شی.نقل قول:
چون این بازی بیشتر از gpu به cpu نیاز داره.همچنین رم کمتر از 2 گیگ واقعا واسه بازی کمه.vga هم حداقل باید 7900 باشه(البته این مینیموم خود بازی هست.ولی باز هم به سختی اجرا می شه.)
موفق باشی
با سلامی دوباره خدمت دوستان خوبم در پی سی ورلد ...:10:
من 59 درصد بازی رو رفتم... فکر کنم دیگه آخراش بود !!! که ویندوزم مشکل داشت ... مجبور شدم عوضش کنم !!!کلیه سیوهام رو + xlive رو برداشتم ... یه سیو تو my document بود ... یکی تو Local setting/Application darta ... و xlive هم تو system 32 بود ...
ویندوز عوض کردم ... بازی رو دوباره نصب کردم...! کرک رازور رو نصب کردم ... Game for windows live رو آپدیت کردم ... و نیز آخرین درایور کارت گرافیکم رو هم دانلود کردم !!! و در آخر اون سیوهایی رو که برداشته بودم ... سر جای قبلش کپی کردم ... حالا که تو بازی میرم ... لود نمیکنه ... همش میخواد یه پروفایل جدید بسازه و یه جاش هست که یه سریال کلی میخواد ... حالا ما که اینهمه به فلاکت و هزار بدبختی 59 درصد بازی رو رفتیم ... چه خاکی تو سرمون کنیم ؟ کاری رو باید انجام میدادم که ندادم ؟
جور دیگه ای باید لود بشه ؟ کار دیگه ای باید انجام بدم ؟ لطفا راهنمایی کنید ... ممنون میشم...
در آخر هم پیشاپیش قهرمانی استقلال بزرگ رو تبریک میگم !!!
سلام دوستان ببخشید سوال میکنم ابتداییه به خاطر اینه که تا به حال اینچنین بازیهایی نکرده بودم
(بازی قشنگیه خوشبختانه اون مشکلات خفنی که برای خیلیا به وجد اومده برای ن وجود نداشته)
به هر حال یه چندتا سوال دارم
1. تاثیر این کارهایی که میکنیم چیه؟ (مثلا میریم بولینگ بازی میکنیم!؟ یا رستوران میریم و ساندویچ میخوریم؟!) منظورم اینه که اینا فقط جلوهةای ویژه هستش یا نه؟! تاثیر مثبتی داره تو بازی!؟؟
2. ایا بازی اسلحه هم داره؟! اگه داشته باشه من هنوز بهش نرسیدم!
3. آیا خلاف کردن تاثیر منفی داره؟!(مثلا چراغ قرمز رو رد کنیم!؟ و مسائلی از این قبیل)
ممنون از صبرو حوصله شما
1. هیچی . جهت بیکاری و کیف و حال کردن ... دوستاتم حال می کنن روابطشون خوب میشه باهات بعدا به درد میخورهنقل قول:
1. تاثیر این کارهایی که میکنیم چیه؟ (مثلا میریم بولینگ بازی میکنیم!؟ یا رستوران میریم و ساندویچ میخوریم؟!) منظورم اینه که اینا فقط جلوهةای ویژه هستش یا نه؟! تاثیر مثبتی داره تو بازی!؟؟
2. ایا بازی اسلحه هم داره؟! اگه داشته باشه من هنوز بهش نرسیدم!
3. آیا خلاف کردن تاثیر منفی داره؟!(مثلا چراغ قرمز رو رد کنیم!؟ و مسائلی از این قبیل)
2.آره هنوز اول بازیه . به جایی میرسی که یک یارو تو نقشه پیدا میشه هر وقت خواستی میری پیشش اسلحه می خری ...
3.چراغ قرمز رو پلیس گیر نمیده حال کنی :d (اگر این رو هم گیر میداد خیلی خسته کننده میشد) ولی کلی توی ماموریت ها به درد می خوره ، مثلا بعضی جاها باید ماشین پلیس بدزدی و وارد سیستم پلیس بشی و... البته فکر کنم پول هم میده فکر کنم ...