فکر کنم مسکن اگر وام برای خرید خونه باشهنقل قول:
غیر از این همه قالتاق و دلالن
Printable View
فکر کنم مسکن اگر وام برای خرید خونه باشهنقل قول:
غیر از این همه قالتاق و دلالن
اخه مسکن فقط وقتی ملک بخری اونم فکر کنم مبلغ یک سومش رو میده
یعنی حتما باید قولنامه کنی و سند بره تو رهن بانک
وامای متفرقه تا جایی که میدونم نمیده
میده ؟
با این وضع و افت تومان فکر نکنم جایی زیر 30% ربا وام بده
فقط بانک مسکن اونم با شرایطی که گفتی
حالا اون 30میلیون وام ازدواج چی؟ :n10:
سلام
در ابتدا و قبل از اینکه سوال رو بپرسم بگم من نام فامیلم رو تغییر دادم و اما سوال:
دو روز پیش با دوستم رفتیم صرافی تو فردوسی و دوستم حدود 400 یورو رو می خواست تبدیل به ریال بی ارزش بکنه و پول رو بگیره. دوستم کارت ملیش رو یادش رفته بود بیاره ولی من همراهم بود و بعد از اینکه فرم رو پر کردم و منتظر بودم تا پول و ریال بی ارزش رو به کارتم بریزه؛ خانم پشت شیشه ضد گلوله گفت نام فامیل شما درست نیست و نام فامیل قبلیم رو گفت که من تعجب کردم. چون حساب اون بانک که قرار بود پول تبدیل شده رو به کارتم بریزه به نام فامیل جدید هست. و متاسفانه نشد و قبول نکرد و مشکوک شدن. آخر سر هم پول نقد داد که کمی دردسر و ترس داشت با اون مقدار پول تو جیب برگشتیم.
سوالم اینه که چطوری صرافی تونست نام فامیل قدیمی رو ببینه در حالیکه بانک کارت، اینترنت بانک حساب رو با نام فامیل جدید من صادر کرده؟!
اون صرافی به کجا در سیستم وصل شد که تونست نام فامیل قدیمی رو ببینه؟
مرسی
سلام
این گزینه شناسه واریز کننده در قسمت انتقال وجه کارت به کارت اینترنت بانک ملت چیه و این کد رو از کجا باید گیر بیارم تا بتونم وجه به کارتهای شتاب انتقال بدم؟ تو دفترچه حساب کدی که شناسه یا همچین چیزی باشه رو ندیدم. آیا باید این کد رو از بانک بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای انتقال وجه عادی این کد لازم نیست.نقل قول:
معمولا برای پرداختهای دولتی یا حقوقی سازمانها به شما یک شناسه واریز میدن که با اون بتونن پرداخت شما رو شناسایی کنند. این قسمت برای اون سازمانهاست.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام دوستان
.
چند روز پیش پخش مستقیم مصاحبه با مدیر جدید بانک مرکزی رو در کانال IRIB TV2 دیدین ؟
خوابهای متفاوتی دیده اند برای پولهای مردم
گفت:
.
به زودی حساب سپرده ی "ریالی دلاری" راه میندازیم .
یعنی مردم تومان میارند بانک و براشون حسابِ دلاری باز میکنیم به نرخِ روزِ دلار
وقتی هم میخوان پولشون رو پس بگیرند ارزش دلارهای موجودیِ حساب رو به نرخ روزِ دلار براشون حساب میکنیم و تومان بهشون میدیم
.
مثال:
100 میلیون تومن میاره بانک
قیمت دلار در اون روز فرضاً 12.000 تومنه
100.000.000 ÷ 12.000 = 8,333.33
میشه 8.333 دلار و 33 سنت
این مبلغ میشه موجودیِ حسابِ دلاریش
.
حالا بعد از یک سال میخواد حساب رو ببنده
دلار بر فرض شده 11.000 تومن
8333×11000=91.667
91 میلیون و 667 هزار تومن بهش میدن
اگر هم دلار شده باشه 13.000 تومن 108 میلیون و 329 هزار تومن بهش میدن
البته شاید یک سود سالیانه هم داره این حساب باشه که شاید حدود 3% تا 6% هست .
.
همه ی این تصمیمها بر اساس همون سیاستِ معروفی هست که قبلاً خدمتتون عرض کردم
.
(تلاش برای وابسته بودنِ بیشترین تعداد از ملت به حکومت و دولتِ حکومت)
چون وقتی وابسته باشند بهشون و نگران پولهاشون باشند اونوقت احتمال قیام و انقلاب و اینها خیلی کم میشه
.
یک حُسنِ دیگه هم داره براشون :
مردم دلار نمیخرند در خانه انبار کنند یعنی دلارهای موجود در بازار بیشتر میشه که خیلی مهم هست برای اقتصاد یک کشور چون نایاب شدنِ دلار یعنی بالاتر رفتنِ قیمتش .
.
دلیل سومش هم همینه که اگه مردم ثروتهاشون رو تبدیل کنند به ارز معتبر و طلا و ملک و پیش خودشون نگه دارند اونوقت نمیشه عملیاتِ جمشید انجام داد ضدشون و مقدار زیادی از دارائیهاشون رو ازشون گرفت چون بیشترین قدرت و تسلطِ حکومت و دولتش روی پول ملی هست و هر وقت بخوان خیلی راحت تا 60%[ از ارزشش رو کم میکنند و صدها هزار میلیارد تومن از جیب فقیر و ثروتمند میزنند و میبرند پس اگر ملت پول ملی نداشته باشند نمیشه چیز قابل توجهی ازشون زد و بُرد و خورد .
.
مثل عملیات جمشیدِ اخیر که ارزش پول ایران حدود 55% سقوط کرد .
و یا عملیاتِ جمشیدِ قبلی که دلار 1200 تومنی شد 3400 تومن یعنی حدود 60% از ارزش تومان رو کاهش دادند
.
=================================
.
راستی میدونین ارزش پول ایران از 22 بهمن 57 تا الان چند درصد سقوط کرده ؟
.
از زمانی که دلار 70 ریال بوده تا الان که حدود120,000 ریال هست ارزشش 99.941 درصد سقوط کرده !!!
.
روش حساب کردنش :
.
اول باید حساب کنیم که 70 ریال چند درصد از 120,000 ریال هست
120,000 ضربدر ایکس درصد = 70
120,000 ایکس = 7000
X=7000÷120,000=0.05833333
یعنی 70 ریال حدوداً برابر است با 0.05833333درصد از 120.000
X=7000÷12,000=0.05833333
100 - 0.05833333 = 99.941%
یعنی از زمانی که دلار 70 ریال بود تا الان که 120,000 ریال هست ارزشش 99.941 درصد سقوط کرده
.
فقط 0.059 درصد (59 هزارمِ درصد ) مونده تا به صفر برسه یعنی بی ارزشِ بی ارزش بشه
البته گمان نکنم به صفر برسه . خب بازم خوبه . در ناامیدی بسی امید است
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
دوستان رمز یکبار مصرف بانک صادرات از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟؟
من از اینترنت بانک صادرات استفاده میکنم.... دستگاه توکن دارم
نمیخوام از رمز دوم ثابت استفاده کنم ... منظورم موقع انتقال وجه هست
ممنون مشم راهنمایی کنید.
سلام
.
.
تیتر امروز روزنامه آرمان :
اخذ مالیات از سود سپرده های اشخاص حقوقی در سال ۹۸
اشخاص "حقوقی" یعنی شرکتها و موسسه ها و کارخانه ها وارگانها و سازمانها
.
1- بلهنقل قول:
2- خیر
این حساب های دلاری یه اشکال خیلی بزرگ از قبل داشته و هنوزم داره! تو ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جرم محسوب میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از سال 91 جرم بوده! در نتیجه وقتی می خوایین حساب رو ببندین یا به هر دلیلی برداشت کنین، دلار بهتون نمیدن! به نرخ بازار آزاد هم حساب نمی کنن! به پایین ترین نرخ دولتی حساب می کنن معادل ریالی رو بهتون میدن!نقل قول:
همسایه آپارتمانشو فروخته گذاشته بانک ماهی 8 میلیون سود میبره و 2 میلیون اجاره میده
تومان دوباره ریزش کنه دلار بشه 20هزار, پیش از افزایش قیمت دوباره یکی دو آپارتمان میخره
ماشالا بعضی ها خیلی جون دارن
سلام
;
حالا که سود سپرده های کوتاه مدت »ماه شمار« شده باید ببینید سودش در چه تاریخی واریز میشه تا برداشت از حساب رو تا حد امکان مدیریت کنین که بتونین در همون ماه بیشترین سود رو بگیرین
مثال:
اگه تا یکی دو روز قبل از موعد واریز سود , موجودی 5 میلیون تومن بوده پس باید صبر کنین تا سود واریز بشه بعدش برداشت کنین وگرنه سود همون ماه از دستتون میره و صااااف میره تو جیبِ خدمتگزارانِ ملت .
البته این به شرطی هست که از بعد از واریز سودِ قبلی این 5 میلیون در حساب بوده به صورتِ پیوسته
.
نکته ی بسیار مهم در مورد سپرده های بانکی :
کسانی که دل خوش کرده اند به سودِ چندِر غاز سالی 20 یا 22% باید بدونند که آشیان بر باد بنا کرده اند چون :
1- از یک طرف هر لحظه ممکنه عملیات جمشید انجام بشه و کل سودهایی که گرفته اند رو از دست بدند با کاهش ارزش پولشون
.
2- مقدار زیادی از اصلِ پولشون رو هم از دست میدند با کاهش ارزش پولشون.
3- مقدار زیادی از اصل پولشون رو هم به خاطر تورم سالیانه یعنی گرانتر شدنِ قیمتها از دست میدند .
این یعنی قوزِ بالا قوزِ بالا قوز
.
مختصر و مفید , نگهداشتنِ پول ایران مثل یک تکه یخ هست که زیر آفتابِ داغ داره تدریجاً ذوب میشه و زیرش هم آتش روشنه !!! و آبِ حاصل از ذوب شدن یخ رو هم نشه جمع کرد و بخار میشه !!!!
قبلاً توضیح داده ام که حجم بسیار زیادِ آبِ این یخهای ذوب شده و بخار شده چه کسانی رو سیراب میکنه
.
تازه اگر هم بتونین قبل از عملیات جمشید پولتون رو تبدیل به ارزِ معتبر و طلا کنید , با این کار فقط و فقط تلاش کردین برای جلوگیری از کاهش ارزش دارائیتون . یعنی سودی عایدتون نشده بلکه فقط جلوی یک ضرر بزرگ گرفته شده .
از هر یک میلیون نفر فقط تعدادی انگشت شمار میتونند دانسته این کار رو انجام بدن . عده ای هم اتفاقی و شانسی از قتلِ عام اقتصادی در عملیات جمشید قسر در میرند . 99 درصدِ بقیه هم همگی قربانی میشند چه فقیر چه ثرونمند.
فراموش نکنین که از 22 بهمن 57 تا امروز , پول ایران حدود 99.941 درصد از ارزشش ذوب شده و یا بخار شده تازه این با دلار 12.000 تومنی حساب شده
سلام
به غیر از 4 روش زیر دیگه چه راههایی برای انتقال پول زیاد که انتقالش از طریق عابر بانک میسر نیست از یک بانک به بانک دیگر هست؟
1- انتقال کارت به کارت از داخل بانک و نه از طریق خودپرداز.
2- انتقال از طریق شماره شبا و حواله پایا.
3- انتقال از طریق چک رمز دار.
4- واریز پول به کارت و دفترچه بانک مبدا و برداشت با کارت مبدا در بانک مقصد.
در مورد روش 4 می خواستم بدونم آیا همه بانکهای عضو شبکه شتاب این قابلیت رو دارند که کارت بانک مبدا که پول در حساب و کارت هست رو با دستگاه پوز در داخل بانک خودشان برداشت و به حساب مشتری و صاحب حساب در بانک مقصد (بانکی که کارت بانک مبدا رو در دستگاه پوز می کشه) واریز کنه یا فقط بعضی از بانکها این روش رو قبول می کنند؟
لطفا مردم رو به خرید دلار تشویق نکنید. شما هرچیز دیگه ای هم بخرید ارزش پولتون حفظ میشه حتی کود و آفتابه. اما خرید دلار تو شرایط تحریم خودزنی و خیانت به اقتصاد کشور و مردم فقیرتر نیست؟نقل قول:
سکه بخرید و هرچیز دیگه ای اما دلار نخرید و انبار کنید که واقعا گناه نابخشودنی حساب میشه. مردمی هستن که نون خالی واسه خوردن ندارن و این آخر نامردی ما بریم دلار بخریم و باعث کمبود دلار تو بازار تحریم شده ایران بشیم و گرون شدن دلار هم خودتون می دونید چه بلایی سر افراد نیازمند میاره.
از شما که آسمونی هستی این پیشنهادات بعیده :n01:
انتقال از روش ساتنا هم هست که نسبت به سامانه پایا برتری دارهنقل قول:
سامانه پایا 2.5 ساعت زمان واسه انتقال لازمه و انتقال در لحظه انجام نمیشه ولی ساتنا به صورت آنی و لحظه ای انتقال انجام میشه
ولی خب یه بدی داره که حداقل تراکنش باید 15 میلیون باشه
سلامنقل قول:
1- دوست عزیز , حرفهای شما مثل حرفِ فردی هست که همه ی قرآن رو ول کرده و فقط این جمله رو در قرآن کریم گذاشته زیر ذره بین
وای بر نمازگزاران .
و میگه پس نباید نماز بخونیم
بنده هزار و یک مطلب نوشته ام در مورد مدیریتِ اقتصادِ زندگی . شما همه رو گذاشتین کنار فقط به جمله ی دلار بخرید رو گذاشتین زیر ذره بین ؟
تازه بنده در این اواخر , اکثراً نوشته ام ارز معتبر که فقط یکیش دلاره
همین دو سه روز پیش هم در تاپیک دیگه ای نوشتم بهترین راه مقابله با به اصطلاح اقتصادِ مقاومتی , خرید مِلکِ سنددارِ ضدزلزله ی بیمه شده هست و اجاره دادنش با مدریتِ صحیح و انتخابِ مستاجر قانونمند و درست تا کمترین خسارت رو بیینه از اجاره رفتن
نوشتم ارز معتبر و طلا نمیتونه سود بیاره بلکه فقط ارزشش تا حدِ زیادی حفظ میشه در این ناامنیِ اقتصادیِ فاجعه بار و احتمال به سرقت رفتن ارز و طلا هم هست .
اما مِلک رو میشه به کار انداخت و ازش کسب درآمد کرد . به سرقت هم نمیره .
.
2- هیچ خسارتی برای یک ملت از این بیشتر نمیشه که مادیات و معنویاتشون رو با هم از دست بدند
همین بلا و خسارت سنگین نازل شده بر سر مردم . بیش از 95% از مردم حرام خور شده اند درحالیکه برترین عبادت, کسبِ روزی حلال هست . نه نماز و روزه و نه حتی خدمت به خلق و نیکی به والدین . فساد و فحشا و ظلم و دروغ و ریاکاری و عوام فریبی هم داره بیداد میکنه .
99.941 درصد از ارزش پولشون هم به تاراج و یغما رفته چون هر بار که عملیاتِ جمشید میشه و حدود 60% از داراییِ فقیر و ثروتمند کم میشه , این 60% دود نمیشه بره هوا بلکه میره توی جیب حکومت و دولتهاش (هر بار صدها هرار میلیارد تومن) . اگه نمیدونین چطوری بگین تا توضیح بدم
باز هم خوبه که نگفتین ملت باید هیچ کاری انجام ندند و 2 دستی بچسبند به پول ملی. پولی که خودِ چاپ کنندگانش ارزش چندانی براش قائل نیستند .
.
3- این رو همه باید درک کنند :
در همه ی کشورها , بزرگترین عاملِ گرانیِ ارز و کالا و سقوط ارزش پولِ ملی , حکومت و دولتهای حکومت هست نه ملت
این یک دروغ و عوام فریبی هست که میگن ملت باعث گرانی ارز و طلا شدند و میشن .
قیمت ارز و طلا و کالا و ارزش پولِ ملی رو حکومت و دولتهاش تعیین میکنند نه مردم .
4- آدم عاقل و هوشیار از یک لانه 2 بار گزیده نمیشه . 99% از مردم ایران بارها و بارها گزیده شدند از ترفندی به نام سپرده گذاری در بانکها و سرابی به نام سود بانکی .
حق مسلم مردم هست که برای فرار از قتل عامِ اقتصادی پناه ببرند به سنگرهای با مقاومتِ زیاد مثل ارز معتبر و طلا و ملکِ سنددارِ محکم و کالای قابل ذخیره سازی با ارزش افزوده ی زیاد
اگر در این شرایط بغرنج اقدام به خرید ملک و املاک کنیم با این کارمان یعنی کمک کردیم به تثبیت قیمت نجومی ملک و این به نفع هیچکس نیست
و اگر طلا و دلار بخریم و در منزل ذخیره سازی کنیم جان و مالمان با هم به خطر خواهد افتاد به خصوص با این عفوی که اعلام شده سارقین در حال جولان دادن هستند
و اگر در بانک سپرده گذاری کنیم باید هر روز شاهد از بین رفتن پولمان باشیم
واقعا چه باید کرد و باید به کجا پناه برد ؟ من که به شخصه امیدمو از دست دادم به قول خود مسولان مملکت همه فقط از مشکلات فریاد می زنند ولی فریادرسی نیست
دوستان درست میگن, تومان تو بانک فقط سود موقت میده, اونهم نزولی
از قدیم گفتن پولتو سنگ و آجر کن
این حرف درسته که باید درست سرمایه گذاری کرد تا ارزش پول از بین نره و ضرر نکرد ولی خیلی از مردم ایران بخاطر نداشتن شغل یا داشتن شغل کم درآمد و موقتی و هزار بدبختی دیگه به سود بانکی و کمک خرج زندگی نیاز دارن و اگر پولشون رو به طلا، ارز تبدیل و نگهداری کنن دیگه خبری از کمک خرج زندگی نیست . بعضی که اصلا شغلی ندارن یا سالها بیکارن. واسه همین مجبورن چندرغازی رو بزارن تو بانکهای دزد شارلاتان در سرماه یه سودی بگیرن. در واقع بسیاری نمی دونن چکار باید کرد. هر چند همیشه دلار و ارز و ملک تو این مملکت سیر صعودی داشته ولی خیلی از افراد می ترسن چون اونقدر ناامنی اقتصادی هست که فکر می کنن اگر طلا و ارز بخرن شاید یک اتفاق سیاسی بیفته که دوباره کم بشه و ضرر کنن. هر چند در بانکهای دزد هم پول سپرده کردن جزء کاهش ارزش پول تا بحال چیزی برای مردم نداشته. به نظرم خرید یک ملک بهترین گزینه هست که از اجاره یا رهن اون درآمدی کسب بشه و خود ملک هم سرجاش هست و نسبت به ارز و طلا سرمایه گذاری امن تری هست ولی از طرفی am_64 درست گفته که خرید و تقاضا برای ملک مثل هر چیز دیگه دلالهای این حوزه رو برای خالی کردن جیب ملت بیشتر می کنه. مثل قضیه ماشین هست که خیلی می رن می خرن و اینطوری میشه که سایپا و ایران خودرو که اساسا شرکتهای ورشکسته ای هستند و وقت با پول نفت و صوری باقی موندن آشغالها رو با چنان قیمتی به مردم می فروشن. حکومت آدمکشان و شیاطین مردم رو به بردگی گرفتن و همه جور سوء استفاده ازشون می کنن.
عفو چی ؟؟؟؟نقل قول:
سارقین یعنی محاکمه نمیشن ؟؟؟ :n13:
احکام ۱۲ هزار محکوم به سرقت در تهران اجرا نشده استنقل قول:
https://www.tabnak.ir/fa/news/875200
خبر بالا رو بخونید متوجه می شوید تازه این در حالی هست که بسیاری از مالباختگان هم سارق را شناسایی نکردند و از آنطرف خیلی از سارقین هم با عفوی که اعلام شد آزاد میشند
نقل قول:
عالی و دقیقا موافقم .....اما داری میگی ملک......الان خونه تو حاشیه شهر تهران متری 4-5 تومن کمتر نیست چه طوری کسی که 100 تومن داره و احتیاج داره به اون ماهی حدود 1500 سرمایه گزاری کنه؟یا باید بزنه تو یه کاری که 1000 ریسک داره یا بزاره تو بانکی و پولش ذره ذره مثل یخ آب بشه
متاسفانه از همه طرف محاصره شده یه فرد لول متوسط این جامعه و باید خود خوری کنه فقط
نقل قول:
بله درست می فرمائید؛ باید کامل تر توضیح می دادم. اگر 100 یا حالا ده بیست تا بالا پایین داشته باشیم به درد خونه خریدن نمی خوره؛ ولی بعضی ها رو دیدیم که مبالغ بالایی دارند و می رند می زارن بانک که سود بگیرن! ممکنه یکی دویست سی صد تا داشته باشه که کل نقدیندگی زندگیش باشه. خوب با این این دویست سی صد تا می تونه یک خونه کلنگی تو جنوب شهر تهران بخره و اجاره و رهن بده و بهتره تا بره پول رو تو چند تا بانک مختلف بزاره و سود بگیره که سودش با این گرونی و تورم برابری که نمی کنه هیچ ارزش اصل پول هم به مرور کم میشه. ولی اگر مبلغ صد تا صد و پنجاه تا باشه باید تو بانک گذاشت و اگر بشه کم کم پول جور کرد و با سود بانکی و یه آب باریکه و البته مثل مرتاض های هندی زندگی و صرفه جویی کردن تا پول بشه دویست سی صد تا و رفت یک خونه کلنگی تو جنوب شهر خرید و اجاره داد بهتره. اینطوری اگه یه روزی بانکها هم ورشکسته بشن و ارزش ریال مثل ارزش پول ونزوئلا و زیمباوه بشه دارایی و پولمون به باد نمی ره. ولی متاسفانه اکثر جامعه که پولی تو بانکها دارن که سود می گیرن که کمک زندگیشون باشه مبالغ زیر 100 دارن که با اون پول هیچ کاری نمیشه کرد.
الان موعد اوراق گواهی سپرده ام سر رسیده که پارسال این موقع افتتاح کرده بودم بانک زنگ زده میگه 20 و نیم درصد تمدید میکنیم به نظرتون با این تورم کمرشکن منطقی هست این درصد سود یا نه ؟
.نقل قول:
.
سلامنقل قول:
.
سیاستِ اِمرار معاش و گذرانِ زندگی با سودِ بانکی اشتباه هست مگه برای کسی که اونقدر پول نقد داره که سودش خیلی بیشتر از هزینه هاش هست و یا اصلِ پول اونقدر زیاده که هم چی هم از ارزشش کم بشه باز هم هزینه هاش رو پوشش بده .
.
.
در ژاپن پولی یک سالِ تمام در بانک باشه نیم درصد جریمه داره . به مردم میگن پولتون رو یا باید به کسب و کار بزنید یا سهام بخرید یا وام بدین به کسی که کسب و کار بلده یا خرجش کنین تا اقتصاد کشور بچرخه . اگه پول نگه دارین جریمه داره
.
.
یه بار هم یکی زنگ زد به کانال ایـــرا ن بی مــرز و گفت :
آقا من ملیاردر هستم . مبخوام هر چی دارم بفروشم بیام امریکا بذارم توی بانک و سودش رو بگیرم و زندگی کنم
.
بهش گفت:
نمیشه .
امریکا کشور کار و بیزنس و فعالیت هست
نمیتونی فقط سود بانکی بگیری و بخوری و بخوابی
یا باید کسب وکار راه بندازی و یکی رو هم بیاری تا بشه مدیر و کار رو بچرخونه و بهشون حقوق بدی و خودت هم بشی کارفرما , یا بری سهام بخری یا خودت مشغول به کار بشی .
.
.
مردم ایران چند چیز رو باید خوبِ خوب درک کنند :
این حکومت خرجش در داخل ایران و خارج ایران خیلی زیاده , چیزی به کسی از مردم عادی که حدود 90% تا 95% هستند نمیده مگر با اکراه و با قطره چکان , در حدِ بخور و نمیر .
اما کسانی که نگهبانانِ حکومت هستند , اونها وضعشون فرق داره . همونها هم درجه بندی شده اند . بعضیهاشون اونقدر عزیزند که ولشون کرده اند بزنند و ببرند و بخورند در جاهای مختلف مثل وارداتِ قانونی و غیرقانونی , صادرات قانونی و غیرقانونی , بساز بفروش قانونی و غیر قانونی و غیره .
.
بر همین اساس , مردم عادی باید درک کنند که سود بانکی رو به هر نحو باشه ازشون پس میگیرند و از اصل پولشون هم میزنند و میبرند
.
پس سیاستِ سود گرفتن و زندگی کردنِ پایانِ خوشی نداره برای سپرده گذارها .
.
.
مردم باید دست بزنند به کسب کار . یا در خانه یا در پیاده رو یا اینترنتی یا در یک مکان مثل مغازه و شرکت و غیره .
یعنی یا باید کارمندی کنند یا کارفرما بشن و شغلشون رو اداره کنند یا چیزی در خانه یا کارگاه یا کارخانه تولید کنند و بفروشند مثل غذا , تابلو فرش , قالیچه , گلیم , کارهای دستیِ دیگه یا نگهداری کودک یا پرستار شدن برای کودک یا افرادِ مُسن
.
یا بشن "تکنسین و خدماتی اینترنتی و موبایلی" مثل نصب آنتن , نقاش ساختمون , برقکار , لوله کش , تعمیر لوازم خانگی یا تعمیرکار و مکانیک در یک مغازه یا شرکت
یا پیک موتوری یا راننده شخصی یا راننده اسنپ و تاکسی
.
خلاصه باید با کار خودشون خرجشون رو دربیارند نه با سودِ بانکی .
.
از قدیم گفتند :
هر کی به کاری مشغول , باید که دربیاد پول
.
زندگی خرج و هزینه داره . باید از یک طرف با کار کردنمون هزینه ها رو تامین کنیم
و از طرفِ دیگه یاد بگیریم که چطوری هزینه ها رو مدیریت کنیم و کاهش بدیم
مثل:
دوری از دخانیات و الکل , مواد مخدر و بی بند و باریِ جنسی و قمار و رفیق بازی و تجمل گرایی و اِسراف و تبذیر و خودنمایی و چشم هم چشمی
یاد گرفتنِ استفاده ی صحیح از خودرو و وسایل شخصی و خانگی
یاد گرفتن سرویس و تعمیر به موقع
یاد گرفتنِ روشهای دزدی و کلاهبرداری برای جلوگیری از کلاهبرداری و سرقت و شیادی
.
یاد گرفتن روشهای مراقبت از سلامتی که امروزه با یک سرچ ساده در نت میشه اونها رو پیدا کرد و خوند و یاد گرفت و اجرا کرد
مثل دوری از قند و شکر زیاد , نوشابه , کالباس و سوسیس , سرخ کردنی , غذاهای رستورانی و کنسروی , گوشتِ قرمز بیش از حد , لبنیات پرچرب , درست نجویدنِ غذا , روی هم خوری (بدخوری), پرخوری .
بالا بردنِ معنویات برای رسیدن به آرامش روحی و فکری که بسیار مهم هست
.
باید حساب شده حرکت کرد تا برکت و منفعت بیاره .
زندگی و درآمد و مخارج و سلامتی و آرامش روح و فکر نیاز به مدیریت داره . مدیریت هم علم و دانش میخواد . علم دانش هم باید وقت صرف کنیم برای و زحمت بکشیم و پول خرگ کنیم و هزینه بدیم براش چون چیزی در این دنیا مجانی نیست
و انسان چیزی به دست نمیاره مگر با سعی و تلاش و کوشش و پرداختِ هزینه (قانونِ الهی)
.
.
<br>
<br> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<br> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اوووه از کجا به کجاهاااا رسیدی:n31:
اون فردی که میگی گفته میخوام بفروشم بیام آمریکا خیلی شخص احمق و بی مغزی بوده قطعا بیزینس من نبوده یا یه ارثی بهش رسیده یا اینکه گاو و گوسفندارو منظورش بوده بفروشه
این یه مورد(تو اصل حرفات با شما موافقم همینجا بگم که سوءتفاهمی پیش نیاد)
دوما هم که طرف کل عمرش رو کار کرده 100 میلیون 200 میلیون اصلا 1 میلیارد حاصلش بوده برای مثال بیاد بره اسنپ باز ؟؟؟ یعنی تا آخر عمرش نباید روز خوش ببینه؟تفریح با خانوادش نمیخواد؟
سود بانکی بلای جونه اصل پوله ....اما مجبور کردن ملت رو بهش......کسی الان جرات نمیکنه پولش رو بده به بازاری که براش کار کنه هر آن امکان ورشستگی(نمیگم دزدی و کلاهبرداری ها که اونم پیش میاد توش)وجود داره.یا من خودم میخواستم یه تولیدی بزنم یه سرچ کردم و یه سر زدم برای مجوز هاش دیدم پیر میشم تا بخوام بگیرم گذاشتم رفتم سربازی گفتم بعدش اقدام کنم.بیچاره میشی بخوای یه مجوز بگیری......الان 90 درصد پوشاک برند داره جمع آوری میشه جنس (صنف پوشاک که فعالیت دارم رو منظورم هست)تو بازار نیست تمام مرز ها بسته شدن هیچ راهی نداری برای جنس اوردن ضمن اینکه هر روز باید تو استرس این باشی امروز از کدوم سازمان من در آوردی میخوان بیان بهت گیر بدن و جریمه بگیرن
خلاصش اینه سود بانکی یه سود فقط سود تقریبا مطمئن هست برای کسی که نه علم اقتصاد (نه دلالی)داره نه زرنگه و نه توان داره (جوونامون هم پیرن)....در اخر باز هم بگم مجبور کردن به این کار ملت رو و دست خودمون نیست.
نیتجه گیری حرفام:
سود بانکی برای هر کسی که دوست داره از پولش لذت ببره و بگه گور بابای پول بزار من لذتشو ببرم کاملا مناسبه....چیزی که اکثر ما ایرانی ها نداریم.....یک زندگی رو هر روز تکرار میکنیم اکثرمون دچار یکنواختی شدیم از تفریحامون میزنیم به امید اینکه یک روز خوب بیاد اهل ریسک نیستیم و دیوونه بازی تو زندگی هامون نمیکنیم و آخرشم میشینیم میبینیم که چه روز های خوبی از زندگیمون گذشت بهش بی اعتنا بودیم.
راستی:امضام رو میبینید؟برای سال 2011 یا 2012 هستش....حتی اگه 1 نفر هم بهش توجه کرده باشه .....:n39:
معتقدم در کلامتان مطلبی مغفول مانده و آن اینست که باید در نظر بگیریم این سپرده های مردمی در نتیجه کار و تلاش بی وقفه آنها به دست آمده است و بحث ما در مورد چگونگی حفظ ارزش این اندوخته است که به شکل سپرده بانکی متجلی شده است لهذاء نباید همانند مسولان اینطوری فکر کنیم که سپرده های مردم حق آنها نیست و بر همین اساس نیز به طرق مختلف کمر به نابودی سپرده های مردم ببندیم چه این یک تفکر خطرناک و بازی با جان و مال مردم هست و این بدیهی است که مردم برای تحصیل مال از جانشان مایه میزارندنقل قول:
و حتما در نظر دارید که اکثریت مردم اگر پولی در بانک در غالب سپرده دارند از راه قانونی و حلالش بوده است و اگه اقلیتی از راههای نامشروع اقدام به تحصیل مال و سپرده گذاری نمودند نباید اینو بسط داد به عموم مردم
سلام،
دوستان برای مبالغ حدود 20-30 تومن سپرده بلند مدت کجا سود خوبی میده و بانک قابل اعتمادیه؟ لوتوس پارسیان مثلا کسی خبر داره الان چطوریه؟ سایتاشون که چیز خاصی نمیگن هیچوقت.
سلامنقل قول:
هر کسی و با توجه به اوضاع و احوال بسیار وخیم و بیمار اقتصاد امروز ایران یه نظری درباره سود خوب داره که با بقیه متفاوت هست. به نظر شخص من با این اوضاع تورم و گرونی ساعت به ساعت الان اگر بانکها سود 35 تا 40 بدن بدک نیست ولی خوب این یک خیاله. در حال حاضر بانک پارسیان سپرده بلند مدت یکساله با نرخ 20% داره که حداقل مبلغ برای سپرده این سود 10 میلیون هست. بانک آینده هم انگار داره که من پیشنهاد می کنم بین این دو پارسیان رو انتخاب کنی. اگر در 6 ماه اول از اصل پولت برداشت کنی یا همه رو برداری جریمه داره ولی بعد 6 ماه اگر کل پول رو هم بکشی بیرون جریمه نداره. انگار این طرح تا 15 اسفند هست. اگر تصمیم داری سپرده کنی برو بپرس و اگر دوست داشتی سپرده کنی زودتر که بعد از این تاریخ شاید دیگه نباشه و مجبور بشی بری 18 یا حتی 15 درصد بزاری. اگر هم نیازی به سودش نداری که اصلا بانک نزار و کار دیگه ای باهاش بکن. شایدم طلا و ارز بخری بیشتر به نفعت بشه. ولی باز نظر خودت هست و تحقیق کن. اگر نیاز به سود پولت داری در حال حاضر سپرده بالای 20 درصدی برای مبلغ شما نیست. صندوق لوتوس هم خواستی بزاری باز برو از شعبه پارسیان بپرس ولی اونم در همین حد سپرده 20% فکر کنم سود بهت بده.
ممنونم، کف اینکه سود بیشتر بشه از این حدود 20 درصد میدونین چقدره؟نقل قول:
نقل قول:
این سپرده 20% پارسیان رو که گفتم کف افتتاح حسابش 10 میلیون هست و شما تا 100 میلیون یا بیشتر هم بریزی باز همین سود 20% به سپردتون می دنن.
سلام دوستان
میدونین چرا چند وقت یک بار سکه میفروشند از طریق بعضی از بانکها ؟
حکومت و دولتهاش با سکه فروشی, درحقیقت دارند کمی از بدهی هاشون به ملت رو کم میکنند
.
توضیح بیشتر :
فرض کنین در یک کشورِ تازه تاسیس , حکومت بیاد و دولت تشکیل بده و یک میلیارد تومن اسکناس کاغذی چاپ کنه .
اگه اون حکومت و دولتش فاسد نباشند اون یک ملیارد تومن رو اینطوری تزریق میکنند به اقتصاد کشور
1- ارز معتبر مثل دلار و یورو میگیرند از عده ای از صادرکننده ها و توریستها و بهشون تومن میدن
.
2- پرداخت حقوق کارکنان دولت و حکومت
.
3- پرداخت دستمزدِ پیمانکاران خصوصی که برای دولت کار میکنند و پل و جاده و خیابون و ساختمان و مترو و فرودگاه و غیره میسازند
.
4- پرداخت حقوق کارکنان نیروهای مسلح
5- و غیره
البته اگه حکومت و دولت فاسد باشند برای خودشون هم کلی پول برمیدارند که فعلاً کاری به این موضوع نداریم
.
==================================
خب . حالا اون یک میلیارد تزریق شده به افتصاد کشور ولی بیشتر این پولها میره توی بانکها , توی حسابهای مردم و دولت میتونه از همین پولها دوباره حقوق و دستمزد بده و وام بده
یعنی اگه 700 میلیون تومن در بانکها خوابیده باشه میتونند حدود 400 میلیون تومنش رو دوباره بدند به ملت بدون اینکه پول چاپ کنند
.
نتیجه این میشه که فقط 1 میلیارد پول چاپ شده ولی 1 میلیارد و 400 میلیون تومن داده شده به ملت
.
حالا حکومت ایران هم 1.700 هزار میلیارد تومن پول داده به ملت ولی این مقدار اسکناس چاپ نکرده .
یعنی اگه همه ی ملت با همدیگه برند تا پولهاشون رو کامل از بانکها بردارند و دستِ خودشون باشه , این مقدار اسکناس اصلاً وجود نداره در کل کشور چون حدود 40 درصدش پولِ خودِ ملت بوده که در بانکها بوده و پرداخت شده به خود ملت !!
=========================================
یعنی حکومت و دولتهاش صدهل هزار میلیارد تومن بدهکارند به مردم
با سکه فروشی مقداری از این کمبود اسکناس رو جبران میکنند یعنی کلی اسکناس جمع میکنند و به جاش سکه طلا میدن به مردم تا کمتر مجبور بشن اسکناس چاپ کنند
=======================
یکی از علتهایی که جرأت نمیکنند یهو سودهای بانکی رو بیارند روی 10% و کمتر همینه که ملت میریزند توی بانکها و پولهاشون رو میخوان تا برند چیزهای دیگه بخرند به جای سپرده گذاری در بانکها ولی پول کافی برای همه وجود نداره و فاجعه میشه و همه ی بانکها باید اعلام ورشکستگی کنند
.
یک علت دیگرش اینه که اگه پول ملی برای همه ملت بی اعتبار بشه و ملت همگی از پول ملی متنفر بشند و دیگه برای معاملاتشون از پول ملی استفاده نکنند , اونوقت مهمترین سلاح حکومت و دولتهاش از کار میافته (سلاح عملیات جمشید و کاهش دهها درصدیِ پول بانکی - سلاح قتل عام اقتصادیِ همه ی کسانی که پول ملی دستشونه یا توی حسابهاشونه در هر جای ایران و دنیا )
این سلاح به مثابهِ یک سلاح ئیدروژنی هست برای حکومت در جنگِ اقتصادی و تحریم و برای "اقتصادِ مقاومتی"
میدونین هر بار که از این سلاح استفاده کردند , حدود 66% از ارزش پول ملی رو کم کردند و با اینکار صدها هزار میلیارد تومن از دارائیهای همه ملت اَعَم از فقیر و غنی رو زدند و بردند
این سلاح (کاهش دادنِ دهها درصدیِ پول ملی) قدرتمندترین سلاح هر حکومتی هست در بحرانهای اقتصادی .
.
بدترین سنگر هم برای ملت در بحرانهای اقتصادی , سنگر پول ملی هست و بیشترین صدمه رو میبینه هر کسی که اکثرِ داراییش پول ملی باشه
بالاتر گفتم کف حساب برای افتتاح این سپرده ها 10 میلیون هست که انگار باید تصحیح بشه. امروز از یه شعبه پارسیان پرسیدم گفت کفش باید 10 باشه یه شعبه دیگه گفت 1 میلیون!؟ نمی دونم این اختلاف واسه چیه. باز اگر خواستید شما هم بپرسید. در ضمن یک درصد سود کمتر شده و الان 19% سود می دن نه 20%؟!! هر دو شعبه هم گفتن اون طرف سال هم معلوم نیست ولی هنوز اگر کسی بخواهد باز کنه این طرف سال می تونه ولی با یک درصد کمتر یعنی 19 درصد.نقل قول:
سلام.دوستان برای تمدید عابر بانک باید صبر کنم منقضی بشه تا بتونم تمدید کنم یا الان هم میتونم تمدید کنم؟؟تاریخ انقضای کارتم 98/1 یعنی تا آخر 31 فروردین وقت دارم.عابرم هم بانک ملت
2- کسی از خدمات اینترنتی بانک ملت استفاده میکنه؟اگر استفاده میکنه میشه لطف کنه و بگه شرایطش چیه؟؟آیا هزینه ای دریافت میکنند بابتش؟؟اس ام اس بانکم باید فعال باشه حتما؟؟(چون اس ام اس بانک فعال نیست البته برای 30 هزارتومن به بالا اس میاد ولی برای هزینه های کمتر از 30هزار و اینکه چه کسی برام پول ریخته ،اس نمیاد)
1- هر وقت خواستین میتونین بگین کارتتون گم شده و کارت جدید بگیرین ولی اگه سر موعدش تمدید بشه بهتره
از برنامه ی تقویم در موبایل استفاده کنین برای یادآوریِ موعدهای مختلف مثل تمدید کارتهای بانکی و پاسپورت , گواهینامه , سرویس خودرو و غیره . بهتره تنظیم بشه برای مدتی قبلش مثلاً دو سه روز قبل از منقضی شدنِ کارتِ بانکی
.
2- بهتره حسابهای راکد بسته بشه تا ازش سوء استفاده نشه براب پول شویی و غیره و بهتره همه ی حسابها حتماً سرویس پیامکش فعال باشه . این سرویس خیلی مهم هست برای امنیت حساب .
.
پیش بینی دوستان از شرایط اقتصادی سال 98 چی هست ؟ چون هدایتالله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس گفته (( در لایحه بودجه درآمدها و هزینههایی را دیدهایم که قابل تحقق نیستند، بنابراین کسری بودجه شدیدی را در سال ۹۸ خواهیم داشت و اوضاع اقتصادی بهمراتب بدتر از سال ۹۷ خواهد بود , در سال ۹۸ ریزش اشتغال، افزایش قیمتها، رکود اقتصادی و تورم را خواهیم داشت، با این تفاسیر وضعیت اقتصادی بسیار بدی را در سال ۹۸ پیشبینی میکنم ))
سلام.نقل قول:
برای موبایل بانک ملت:
- با «کارت ملی» میرید بانک. همونجا موقع فعالسازی، یه کد براتون اسمس میشه که باید برای متصدی بانک بخونیش. پس «موبایلت» هم همراهت باشه.
- نیازی نیست که اسمس بانک فعال باشه. (برای من اول فعال بود، خودم رفتم گفتم غیرفعالش کنن)
- هیچ هزینه ای نداره و رایگانه.
سلام
IRINN:
برای افزایش اعتبارِ چک :
از حالا دیگه چکی که حسابش موجودیِ کافی نداره , مبلغش از سایر حسابهای "چک کشنده" پرداخت میشه
ظاهراً منظورشون سایر حسابها در تمام بانکها هست و یک سامانه درست شده برای این کار که حتماً از این سامانه سوء استفاده ها هم خواهد شد چون تمام دارایی فرد در تمام بانکها رو نشون میده
افتضاح تمامه. خودت داری میگینقل قول:
اگر توان مهاجرت دارید همین الان اقدام کنید وگرنه چیزی جز نابودی وجود ندارد. امروز اعلام کردند که مدت انتظار خرید خانه 50 سال شده. چنین چیزی تو جهنم هم سابقه نداره.
انگار داریم تو جهنم زندگی می کنیم یکجاش آتشه یکجاش غاره یکجاش صخره و کوهه, بتون بگند کجاش بریم از شدت گرماش و سوزش و شکنجش در امانید؟ یکی میگه برید غار دیگری میگه برید نوک کوه....
دقیقا همین منواله . امیدوارم کار خودم اوکی بشه و برای همه آرزوی موفقیت را دارم.
طبق خبرها و تحلیل اون طرفی که درست هم خواهد بود تورم 50 درصدی در سال 1398 یعنی امسال گریبان مردم را خواهد گرفت. خبری که خوندم اگر این بشه بعد از ونزوئلا و زیمباوه ملت ایران در رده و سکوی سوم جهانی خواهد ایستاد که افتخار کمی نیست! مفت خورها و کاسه لیس ها که به سیستم و حکومت وصلند چون حقوق و پول مفت و حرومی از رانت نفت و هزار دله دزدی در میان چیزی که نمی فهمند و نمی دونن خانواده فقیر و مستمند چی می کشن که هیچ؛ تازه طلبکار هم هستن و مردم رو نا شکر می دونن و می گن با اقتصاد مقاومتی میشه و صرفه جویی باید بکنند! در حالیکه خودشون از گردش؛ عیاشی و غذاهای چرب و چیلی نمی تونن بگذرند و یک روز نمی تونن با مترو و اتوبوس تردد کنن؛ از بس که مفت خور و گشادند و پول نفت و حقوق های باد آورده از شغلهایی که با پارتی و ارتباط و خ... مالی بدست آورند اونها رو تنبل کرده و مانند انگل زالو ثروت مردم و کشور رو می مکند. با این اوصاف که از وضعیت گرانی و تورم پیش شده باید منتظر افزایش شدید قیمتها باشیم و اگر طبقه کم در آمدها باید به نان و کشک، نون و پنیر، سیب زمینی آپز و بعضی شبها گرسنه رضایت دهند و شاکر باشند و اجازه دهند مفت خورهای انگل ریاکار جانماز آبکش با آسودگی ران مرغ و بره به دندان بکشند تا سر وقت و آینده نه چندان دور دندانهایشان را با انبردست بکشیم!:n04::n09:نقل قول: