دوستان به نظرتون بنده چند روز دیگه دفترچه رو پست میکنم !! کی تاریخ اعضامم میشه ؟! بنده مدرکم دیپلمه !! کسی میتونه بصورت تقریبی بگه تو این برحه ی زمانی بیشتر چه جاهای اموزشی رو میفتیم ؟! :20:
Printable View
دوستان به نظرتون بنده چند روز دیگه دفترچه رو پست میکنم !! کی تاریخ اعضامم میشه ؟! بنده مدرکم دیپلمه !! کسی میتونه بصورت تقریبی بگه تو این برحه ی زمانی بیشتر چه جاهای اموزشی رو میفتیم ؟! :20:
خدمت دوستان عزیز عرض کنم منم میتونستم معافی(پزشکی) بگیرم ولی به دو دلیل اینکارو نکردم 1- به دلیل ترس از گیر نیاوردن کار به دلیل معافیت پزشکی 2- به دلیل جور شدن امریه که شاید اگه جور نمیشد بعد از آموزشی میفتادم دنبال معافی ولی خوب این یه مزیتی داره ببخشید 2تا : یکی اینکه بعد از آموزشی یه دوره ی کوتاه دیگه رو باید بگذرونیم که به ما کار یاد میدن(با توجه به رشته تحصیلی) و دوم اینکه این 17 18 ماه خدمت جزو سابقه کار حساب میشه واینجوری شاید راحت تر توی رشته تحصیلی کار گیر بیاد
---------------------------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 1 دی 90
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
در مورد تاریخ اعزام فکر کنم برج 11 ولی در مورد جاش با این وضعیتی که میبینم هیچ چیز معلوم نیست لیسانسو میفرستن عجب شیر:18::41: وای به حاله دیپلمه هانقل قول:
البته هیچی معلوم نیست همش شانسه
------------------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 1 دی 90
عزیزانی که غیبت دارن به هیچ وجه معافیت کفابت شامل حالشون نمیشه مگر اینکه پارتی کلفت داشته باشند.
فقط عزیزانی که غیبت دارن و میخوان معافیت 3 برادری بگیرن.اونم از عمد غیبت نکرده باشن شامل حالشون میشه و بس.
به قول میلاد تا میتونین برین معافی بگیرین که سربازی فقط وقت تلف کردنه.
یه چیز دیگه اینکه خدمت هنوز 18 ماهه برای دیپلمه ها و فوق دیپلمه و برای لیسانس 17 ماه و فوق 16 ماه و ...
هنوز هم خبری از 24 ماه نیست.
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
من منظورم واسه لیسانسا بود نه دیپلما.من از دوستانم که اونجا بودن شنیدم که به نسبت خوبه.حالا اول خدمت واسه همه سخت میگیرن.نقل قول:
حالا اگر پادگان بد میخوای بهت نشون بدم نیرو دریایی سیرجان و پرندک و ...
.چون شما اسم از کتک زدن اوردی پس منظورت دیپلمه ها هستن.اون که اکثر دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها همین وضعشونه.
به هر حال ما هم از شواهدی که دوستان عینا دیدن میگن.(دوستان من فقط در مورد لیسانسا میگم.یک موقع اشتباه نکنند).
چی بگم ؟نقل قول:
فقط خواستم بگم با حرفت بسیار موافقم و امید وارم بعد از اموزشی و به خاطر تک پسر بودن بیفتم شهر خودم تا بلکه بتونم بخشی از زمان علافیم رو با کار یا فعالیت های متفرقه پر کنم !!!
هرچند همش شانسه ممکنه بر عکس بدترین جا بیفتم !
من کف پام صافه ولی اصلا احساس مریضی نمی کنم و شاید به قول تو اگه مطمئن بودم معافم می رفتم دنبالش و اگه حرفای دوستمون درست باشه میشه بعد از اموزشی رفت دنبالش هرچند که فکر نمیکنم معاف بشمنقل قول:
دوستان همیشه و از زمانی که وارد دانشگاه شدم تنها هدفم خوب درس خوندن بود تا به مهمترین هدفم و گیر نیفتادن تو دام سربازی بود
ولی الان دیگه هیچی مهم نیست دیگه هرچی شد که شد ...
می خواستم این قدر درس بخونم و برم جلو تا از قانون کفالت پدر 59 سال استفاده کنم که این قانون رو هم از شانس من حذف و 60 سال از کار افتاده کردن و این جوری دیگه اصلا شامل حال من نمیشه حتی اگه 1000 سال درس بخونم
واسه همین به قول دوستمون مثه مرد میریم و برمیگردیم ... هرچند همش نامردیه !!!
الان نمیدونم قانونشون تغییر کرده یا نه، معمولا چیزهای تیز و برنده ، ممنوع هست.نقل قول:
راستی در مورد تیغ صورت چی کار کنیم؟کدومو ببریم؟یکی از دوستان میگه اصلا نبریم
از ما که همان روز اول گرفتند ،یادمه دژبان میگفت،هرچیزی که تیز و برنده هست،حتی کاردمیوه خوری :31: را بندازید بیرون. البته کاردهای میوه خوری را بعدا پس دادند.:27:
حالا همراهت ببر،روز اولی که وارد پادگان میشی،باید ساک را کامل خالی کنی ،فوقش اگر ممنوع بود،دژبان،برمیداره میندازه توی سطل زباله.:31:
بچه ها من امروز زنگ زدم و 2 روز مرخصیمو تمدید کردم.
فرماندهم هم گفت مامور شدی به فرماندهی تکاوران نیروی دریایی.
اگر شهید شدم حلالم کنید.:31:
به ما که گفتن تیغ نیاریم اما ژیلت رو گفتن عیب نداره.
ماشین هم نزاشتن ببریم.
حالا شما میگی شهید ولی مافوق های ما میگفتن فدای سرم شدین.
جدا از این به قول یکی از دوستان یقه رو باز کن بزار عقده ها خالی شه
بچه ها میشه از اوایل ورود به دوره ی اموزشی بگید. چه کارهایی انجام میدید و چه اتفاقتی میفته؟
امید خان شما الان چندروز خدمتی ؟کجا افتادی؟چطوری میای پی سی ورد؟نقل قول:
نه آموزشی رو نرفتم.من که نگفتم از خدمت خوشم میاد.بهتره صحبتای دوستمون رو یه بار دیگه با دقت بخونید.وقتی که هیچ راهی واسه معافی ،کسری و .. نمونده واسه چی باید سربازی رو به تعویق بندازی. مرگ یه بار شیون هم یه بار.نقل قول:
کی میخوای بری خدمت؟؟نقل قول:
اول اینکه فکرش رو نکن و اصلا نگران نباش..... خدمت بیگاریه ولی هرچی کمتر بهش فکرکنی بهتره
دوره آموزشی
روز های اول به شما برنامه مشخصی رو اعلام میکنن که شامل کلاس های جور وا جوره .... از جنگ نوین و اسلحه شناسی تا تاکتیک و امادگی جسمانی و عقیدتی .........
معمولا ساعت بیدارباش 45 دقیقه قبل نمازصبح هست بستگی به فصل سال داره
ورزش صبحگاهی و صبحانه و کلاسهای تئوری و عملی ..... و روزهای پایانی میبرن اردوگاه فقط کار عملی تاکتیک و امادگی جسمانی ( به قول یکی ازدوستان زندگی در شرایط سخت) تو اردوگاه بستگی به منطقه و نیروی که اموزش میبینی داره تو جنگل یا کوهستان یا بیابون اموزش میبینی بعد هم تموم میری واسه آشخوری
داداش گلم خیلی اقایی میکنی وقت میزاری راهنمایی میکنی.نقل قول:
ممنونم ازت.
همه چیزم ردیفه. صبح پاشدم برم واکسن بزم و پست کنم که باز هم تردید داشتم و گفتم بزارم واسه فردا. چون فکر میکنم باید عابر بانک سپه هم باز کنم برای اعزام. یه هفته هست همه چیزم ردیفه ولی میترسم اقدام کنم از یه طرف هم دوست دارم برم تموم بشه بره.
یه پارتی خیلی عالی و بسیار قوی هم دارم که فامیله و اصلا نمیخواستم بهش رو بندازم ولی الان خانواده گفتن بزار شب بهش زنگ میزنیم میگیم میخوای بری اگر خودش پیشنهاد کمک داد که بهتر اگر نه ما هم دیگه چیزی نمیگیم.
حتی میتونه معاف کنه من رو ولی چون شاید یه کم سخت باشه انجامش دیگه به فکرش نیستم که بهش بگم.
همین که یه تلفن بزنه سفارش کنه بیفتم تهران و بهم زیاد سخت نگذره بسه برام.
میتونه برای اموزشیم هم کاری کنه که بیفتم تهران؟ دقیقا تو چه مرحله ای از کار من باید اقدام کنه؟
خوب شد یادم انداختینقل قول:
قضیه این اردوگاه چیه؟ چقدر سخت میگیرن؟
یکی از همکلاسی هام که بعد از خدمت اومده دانشگاه می گفت ما تیپ تکاوری ارتش بودیم، برنامه اردوگاهمون این بود که توی کوهستان آموزش دیدیم و جالبترین قسمت اینجا بود که میگفت هر روز یه قرص نان بهمون میدادن با یه دونه تن ماهی و تا بعدازظهر فردای اونروز با همون باید سر میکردیم (1/5 روز). سر همین قضیه در دانشگاه همه بهش میگفتن: آقای کوهستان !!!
میخوام بدونم خالی بسته یا نه؟ که اگه خالی بسته باشه همین الان بهش زنگ بزنم و ... :31:
دوست عزیز اینجور که شما میگی پارتی تون در حد سرتیپ و بالاتر هست اگه میخواد اقدام کنه بهترین وقت زمانی هست که دفترچه رو تازه ارسال کرده باشید در مورد عابر بانک سپه هم لازم نیست خودشون روز اول اموزشی براتون حساب باز میکنند حداقل برای ما که اینجوری بودنقل قول:
خواهش میکنم دادش منتی برای جواب دادن وراهنمایی کردن نداریم همه بچه های p30world آقاین از جمله شما..:40: البته خانوما هم خیلی خانومن........نقل قول:
دفترچه رو از +10 گرفتی دیگه پرش کن و عابر بانک سپه هم بگیر واکسن هم بزن و برگ واکسن وبقیه مدارک رو بده تحویل +10 ........
اگه فکرمیکنی میتونی معافی بگیری حتما اقدام کن اخه یه رو زدن مسئله ای نداره بعضی ازدوستان و فامیل ادمای شریفی هستن و هر کار بتونن انجام میدن با وجود اینکه دوره زمونه بدی شده........
خدای نکرده اگه مشکلی داری یه وقتمیری خدمت اذیت میشی....
ولی اگه مشکلی نداری و خواستی بری و بعد اقدام کنی برای پارتی
بعد ارسال دفترچه و 10 روزبعد تارخ اعزامت میاد و تماس میگریآشنات میگی افتادم این تاریخ اون وقت اوشان ( همون آقای پارتیت) واسه شما یه مکان خوب اعمال میکنه اگه بخوای هم میتونی آموزشی رو بپیچونی
البته اگه آشنا تو سپاه داشته باشی و خدمت هم میوفتی تهران
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
الان تغییر کرده جز مدارک ثبت دفترچه تو +10 شماره حساب عابر بانک سپه هستنقل قول:
نه متاسفانه خالی نبسته....... هنوز ازاین مراسم تو بعضیا زاردوگاه ها هست........نقل قول:
حالا فقط غذا کم دادن بود خوب بود........... حسابی سختی میدن ولی هیچکدوم به قدری نیست که خدایی نکرده بلایی سرت بیاد..... گند بزنه به این خدمت :2: هدف خورد کردن جونا هست وگرنه این کارا برای هیچکی خدمت نیست
دوستان کسی چیزی نمیدونه؟نقل قول:
تا درست تموم نشه کاری نمی تونی بکنی.نقل قول:
واسه شما که لیسانس میگیری باید 10 بشه که احتمالا خودتون در جریانید.
به نظر من ارزش نداره چشاتو ضعیف کنی.یه عمر میخوای با این چشما زندگی کنی.
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
آقا من زمان دیپلمم که تو سیرجان بودم بد اردوگاهی بود.نقل قول:
از سرما رفته بودیم زیر پتو ولی چاره نمیشد.قندیل بسته بودیم.تازه باید تفنگ و خشاب هم زیر خودمون قایم میکردیم تا کسی ندزده.
یهو میدیدیم ساعت 12 شب فرمانده سوت میزد و میریختیم بیرون.اونم وضعیت کامل.6 روز با پوتین خوابیدم.وقتی برگشتم کثافت از هیکل بچه ها میبارید.خدا رو شکر بعد ا 7 ماه ترخیص و الانم ادامه سربازیمم.
ولی به جاش بعضی جاها انقدر راحته که فکرشم نمیکنی.
ما رفتیم اردوگاه برف اومد اردو لغو شد! شانس اوردیم. بعدش که برگشتیم پادگان هوا صاف شد!
راستی بچه ها من یگان رو جای خیلی خوبی افتادم. واقعا یگان قابل قیاس با آموزشی نیست.
بدو بدو حرکته...
آقا جدا سمنان کسی نیفتاد؟؟؟ عجباااااااا.... حتما شوخی میکنین؟؟ :31:
بچه ها هر لوازمی لازمتون میشه ببرین... بچه ها آجیلم تا میتونین ببرین ..چون امکان داره غذا اونجا به شما سازگار نباشه خیلی بهتون کمک میکنه..
تحقیق نشون داده یه نعلبکی آجیل به اندازه 2 وعده غذایی انرژی و ویتامین داره...
پس آجیل یادتون نره.... به قول دوستان بعدا به حرفم میرسین اگه آجیل نبرین
آقا کسی کرمان نبوده 05 برامون تعریف کنه اوضاع چطوره اونجا؟؟
فقط یک هفته تا 03 عجبشیر عزیز و دوست داشتنی!!:31::31::27::10:
دوستان عجب شیری بیان خودشونو معرفی کنن.اجازه بدین دوستانو یه صدا بزنم:
عجب شیریاش جا نمونن،خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار بیار که 7 روز دیگه اعزامیم:31:
نقل قول:
من 4 روز خدمت بودم که مرخصی دادن چون شرایط دار بودم الانم خونم که میام نت وگرنه اونجا 5 دقیقه وقت دسشویی رفتن و اب خوردن نداریم
اقا دیپلم نرین خدمت که هم جای بد میوفتین هم افتضاهه
ثانیه ها نمیگذره تواموزشی روز های اول
قرص حتما کدئین و سرماخوردگی و شربت سینه وردارین که مریض بشین توجهی نمیکنن و حرف بزنی تنبیه شدی.البته جاهای سرد خیلی لازمه
جدیدا دیپلمه ها با زیر دیپلم فرقی ندارن و مثل هم رفتار میکنن که هیچی نگم بهتره.
فقط قرص و خوراکی مثل اجیل وردارین لازم میشه
هرچند شخص خودم جدا از این که وقت نبود حال و حوصله هم نداشتم چیزی بخورم
از ساعت 4 نیم تا 9 از ما که کار میکشیدن اساسی.
ولی نترسین روزهای اول سخته بعد کم کم بهتر میشه.
ای بابا دوستان چقدر نا امیدن انگار دنیا به آخر رسیده.بابا یه خورده انرژی مثبت بدین.نا سلامتی قراره بریم سربازی:40::40::31::40::40:
من که دخترم و این شرایطو تجربه نکردم اما بودنش خوبه
سلام دوست عزیزنقل قول:
این اشنای ما قدرت داره ولی
اخه کار من کار خیلی بزرگی نیست که قدرت بسیار زیادی بخواد. حتی یه ادمی که دستش تو کار باشه هم میتونه
یه همچین سفارش کوچیکی بکنه. بهش پارتی بازی نمیشه گفت.
من تک پسر هستم و خود به خودی باید تهران بیفتم. ایشون هم یه لطفی میکنه و یه سفارش کوچیک میکنه که
بدشانسی نتونه تو کار من مشکل زیاد کنه و تضمینی تهران بیفتم.
من به خاطر شرایط خانواده حتما باید تهران و در کنار خانواده باشم.
داداش خوبم دفترچه رو پر کردم و فقط قسمت واکسن مونده.نقل قول:
عابر هم صبح میرم باز میکنم.
واقعا دنبال پیچوندن نیستم. فقط باید تهران بیفتم.
حالا شب باهاش یه تماس بگیریم ببینیم چی میشه. توکل به خدا.
خوشحالم که دوستان خوبی مثل شما پیدا کردم.
بچه ها راستی مطمئن هستید که هنوز 18 ماه هست؟ از چه تاریخی میخواد بشه 24 ماه؟
و ایا این 3 ماه اضاف من بخشیده میشه؟
من اگر عید تو دوران اموزشی باشم خوبه؟ مزایاش چیه؟
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
واقعا ای کاش همه ی دوستان مثل شما انرژی مثبت داشتن. بعضی ها میان یه چیزهایی میگن ادم از زندگی سیر میشه.نقل قول:
دوست عزیز خدمت هنوز 18 ماه هست و مدرک دارا به ترتیب یک الا چند ماهی از خدمتشون کم میشه.نقل قول:
در ضمن به شایعات توجه نکنید.اگر هم بشه از سال دیگه میشه.
اضافه ها هم دست فرمانده یگانته و میتونی بعد ها باهاش صخبت کرده و نظر مساعدشو جلب کنی.
---
اگر عید بخوره وسط اموزشی میان دوره خیلی خوبی گیر سربازا میاد.اگر هم پایان دوره بخوره باز هم تعداد روزهای خوبی نصیبتون میشه.(البته همه چی بستگی به شانس داره)
در اخر هم همین و بس که خیلی ها امدن و رفتن و میگفتن کی میشه که خدمت تمام شه.الانم سالها از خدمتشون میگذره.
بچه ها برین به سلامت.ایشالا که زود تمام میشه این اجباری لعنتی.:20:
پسر ها سرباز به دنیا نمی آیند !:19:نقل قول:
کاش حداقل جایی بیوفتم که بشه با برنامه ریزی کمتر وقتم تلف بشه ، هرچند هیچ حساب و کتابی نداره این خدمت !!
به قول بچه ها چون می گذرد غمی نیست
پس بیخیالش هر چی شد :8:
دوست عزیزم واقعا ممنون از راهنماییتنقل قول:
به نظرتون اگر من شنبه صبح همه ی مدارک رو بدم پلیس +10 عید میفته وسط اموشی یا نه؟
کی برم پلیس +10 واسه پست کردن مدارک که عید بیفته وسط اموزشیم؟
معمولا از همون روز ه میری مدارک رو پست میدی به پلیس+10 چقدر طول میکشه تا اولین روز خدمتت؟
تو ایران سرباز به دنیا میان.:31:نقل قول:
ولی تا میتونید به مرخصی و خونه فکر نکنید تا زود بگذره.این حرفو تو ذهنتون داشته باشین.
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
اگر لیسانسی احتمالا ا اسفند اعزامت میکنن.نقل قول:
زیاد به این چیزا فکر نکن.برو زود کلکشو بکن که فردا پشیمون میشی.
نه بابا دیپلم ردی هستم که میشه زیر دیپلم
اگر ببینم دور افتاده میرم میندازمش جلوتر که عید بیفته وسط اموزشی.
داداش گلم ممنون از راهنمائیت. خیلی کمک شد بهم
ای دو جهان ذره ای از راه تو
هیچ تر از هیچ به درگاه تو
ای به نوازش در خود کرده باز
از من و از طاعت من بی نیاز
توکل به خدا
اگر زیر دیپلمی که والا دقیق معلوم نیس.شاید 19 بهمن بفرستنت.شایدم سال دیگه.یه پرس و جوی بیشتری کنی بهتره.نقل قول:
هاشمی نژاد نیشابور نبود؟؟؟؟:31: 7 روز دیگر............
دوست عزیز همه جا اینطور نیست که شما میگی مثلا تو یگان ما من دیپلم میتونم به یک فوق لیسانس دستور بدم به خاطر اینکه پایه خدمتیم بالاتر هست تو اموزشی هم دیپلم و زیر دیپلم از هم جدا بودندنقل قول:
عزیز قرص کدیین گیر میدند و ازتون می گیرندنقل قول:
به جاش میتونید استامینافون ساده ببریند
خوب قضیه یگان فرق داره بله درست میگید اما اموزشی نه.دیپلم و زیر دیپلم جدا هست اما فرمالیته چون رفتاراشون یکیه.نقل قول:
یکی از دوستام چند سال پیش رفته بود خدمت زیر دیپلم بوده نیرو انتظامی افتاده بوده میگفت رفتاراشون خیلی بهتر از اینه که با ما دیپلمه ها دارن الان.وبهدشم کد خورده بود شده بود گروهبان اموزشی!!!
الان اعزام ها خیلی فوری هست احتمال خیلی زیاد بهمن اعزام میشه و نیرو زمینی ارتش میوفته.نقل قول:
ما که رفتیم قرص های غیر مجاز رو گفتن نیاریم اما کدئین رو نگفتن و خیلی ها بردن و استفاده هم کردننقل قول:
دوستان پدر من در زمان جنگ در خط سه خدمت کرده آیا به کسری به من طعلق می گیرد؟
24 ماه خدمت کرده که 45 روز آموزشی بوده بعضی ها می گویند 7 ماه بعضی ها هم می گویند 8 ماه کسری می گیرم کدام یکی درست است؟
دوست عزیز به پدرتون بگین برن سازمان مربوطه تا ببینن چقدر سابقه براش رد میکنن.نقل قول:
هر وقت مشخص شد بیا اینجا تا دوستان بگن چقدر کسری بهت تعلق میگیره.:20:
بچه ها سپاه بهتره یا ارتش یا ...؟ کجا برای خدمت کردن مناسب تر هست؟