حالا که باید با یوزر پس روزانه شبا هم کانکت شد پس فردا نیان بگن چون شما زیاد دانلود میکردی سرعتت محدود میشه , فکر کنم شاتل اینجوریه کاربر زیاد دانلود کنه محدودش میکنن
Printable View
حالا که باید با یوزر پس روزانه شبا هم کانکت شد پس فردا نیان بگن چون شما زیاد دانلود میکردی سرعتت محدود میشه , فکر کنم شاتل اینجوریه کاربر زیاد دانلود کنه محدودش میکنن
جناب ساپورت صبا که تو تاپیک هستین خواهشا یه فکری در مورد تایم شبانه بکنین ..
صبانت به خاطر تایم شبانه ش معروف بود که اونم به فنا رفت ...
چرا سرعت من که 128 دارم باید مثل روزانه باشه در صورتی که روی تایم شبانه خیلی حساب می کردم ...
خواهشا بگین همون یوزر و پس قبلی رو برگردونن این سیستم خیلی بده و سرعت دانلود رو نابود کرده ...
همین شب اول من 40 مید دیر بلند شدم و کلی هم از حجمم کم شده ...
دوست عزیز اجازه بدین تا همه چیز به نوبت انجام بشهنقل قول:
با توجه به درخواست های شما :
ابتدا مشکل ساعت دانلود رایگان حل شد و علاوه بر یک ساعت افزایش تایم شبانه ساعت شروع بهتری برای آن در نظر گرفته شد
مشکل دیگه کاربران که یوزر شبانه بود نیز حل شد و از امروز اتوماتیک شد و دیگه یک ساعت یکبار قطع نخواهد شد.
لطفا کمی تحمل کنید تا مشکل سرعت شبانه نیز برطرف بشه و راه حلی برای اون پیدا بشه
در ضمن برای دانلود زیاد هیچ کاربری محدود نخواهد شد
ممنون ...
تایم شبانه خوبه ممکن مثل قبل تو دانلود تک فایل روی 230 نباشه اما مجموع دریافتی تا پایان تایم شبانه همون مقدار قبلی و کمی بیشتر هست ...
مشکل اینه که اونایی که مثل من 128 دارن سیستم اکانت روزانه داره براشن اعمال میشه یعنی 9 - 8 مگ اول سرعت بالا و با 230 اما بعدش با 65 ...
یعنی مجموع دریافتی خیلی کمتر از قبل شده ...
خواهشا این موضوع رو تو اولویت بزارین ...
دیشب 6 گیگا بایت دانلود داشتم خدا کنه سرعت ها رو پایین نیارند:31:
دیشت کلا رو هم 800 مگابایت بیشتر دانلود نداشتم قبلا بالای 1 گیگ بود....امیدوارم درست بشه
==========
دوستان الان میخوام صفحه ی ریز مصر کاربران رو باز کنم باز نمی کنه (ساعت 9:40) برای دیگر دوستان چطور این صفحه (در حال حاضر ) باز میکنه؟
من 4.5 گیگ دانلود داشتم با سرعت متوسط 220 و تک فایل 220 میده متوسطنقل قول:
شما با چند دانلود میکنی که 6 گیگ میشه؟
سلام دوستان کسی دانلود کرد دیشب با اکانت خودش راستش من کانکت شدم بعد توی ریز مصرف دیدم نوشته کاربر در حال استفاده اس دانلود نکردم گفتم نکنه از حجم کم کنه این سیستم تازه میشه بهش اطمینان کرد ؟نزده کل حجم روبه فنا بده؟
چرا این جوری شده یوزر و پس شبانه یکی شده ؟؟؟؟؟؟
سرعت من 450 بود من تازه کامل استفاده نکردم ساعت 4:30 رفتم خوابیدم :13:نقل قول:
هیچ مشکلی نیست:20: توی ریز مصرف دو ستون وجود داره یکی دریافت و دیگری مجموع مصرف از ساعت 12 شب به بعد ستون دریافت پر میشه اما مجموع مصرف 0 باقی میمونه برید حالش رو ببرید:31:نقل قول:
آره هیچ مشکلی نیست شهر در امن و امانه به قول داروغه ناتینگهام.نقل قول:
دوباره اینا سرعت ها رو آوردن پایین اینبار با ترفند یکی کردن یوزر پس و یک ساعت اضافه کردن به شبانه.با این تفاصیل که قبلا در واقع شبانه 4.45 دقیقه بود ودر بهترین شرایط میشد 1.5 گیگ زد. الان یک ربع اضافه شده ولی در بهترین شرایط میشه 500 تا 600 مگ زد . البته این فواید دیگه ای هم برای صبانت داره یه موقع اشتباه کردی یابرنامه ات کار نکرد خوابت موند یا هر چی یه دفعه میای میبینی اکانتت صفر شده. در حالت عادی که 10 مگ میزنم دیسکانکت می کنم میام میبینم 50 مگ کم کرده.وای به حال اینکه دو ساعت یادت بره 200 مگ میزنه یه دفعه میای میبنی یک گیگ ازت کم کرده.
کدام سرویس استفاده میکنی؟نقل قول:
کدوم شهر؟
:11:
خدییش من دیگه چقدر دکترم یه خط دیگه 512 بابام تو دفترش داره که Mac بازه و دیشب می تونستم با یوزر و پی اون کانکت بشم و سرعت فیکس بمونه ولی انگار آلزایمرم یاز عود کرده یادم نبود ...:8:
نیشابور 128 برنزنقل قول:
برای من که فوق العاده است اما فکر نمی کنم این شرایط پایدار باشه همیشه یه کاسه ای زیر نیم کاسه این صبانتی ها هست :13:نقل قول:
چرا سرعتا اینقدر فراز و نشیب داره؟ سه ماهه که صبا نت خریدم ولی الان پشیمونم. چند هفته اول واسه تبلیغات خودشون سرعت شبانه خوب میدادن ولی الان افتضاح شده!!!!!!!!!!!!!!! واقعا به این صبا نت باید گفت شرکت هرمی!!!!!!!!!!! دلیلشم همه میدونن. هر روز یه ترفند یه حقه جدید!!!!!!!!!! خاک بر سرشون
برای اینکه ثابت کنم این ریز مصرف صبانت مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت شروع و پایان رو دقت کنید......... بعد جلوش مدت اتصال رو چقدر زده؟ :31:
آقای ساپورت صبانت اینو به developer های شرکت نشون بده
دوستان الان تو ریز مصرفم زده از ساعت 1.50 تا 14.18 دقیقه 750 استفاده شده !
در صورتی که ساعت 5.56 دقیقه اتوماتیک کامپیوتر خاموش میشه و این 750 هم برای فیلمیه که دیشب دانلود کردم
میخواستم ببینم این قضیه ا چیه ؟ الان یعنی از حجمم کم شده ؟
چرا زده تا 14.18 !؟!؟!
خواستم از تغییرات به وجود اومده تشکر کنم برا من که خوبهنقل قول:
مخصوصا یکی شدن اکانتا به نظرم قدم مثبتی بود (به شرطی که سرعت کم نشه)
ایشالاه شاهد هرچه بهتر شدنه صبا باشیم
ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
دیشب مثل قدیما سرعت بالا نبود ولی بدم نبود2.5گیگ ورداشتم
اگه قبل ساعت 1 مثلا 12.5 وصل بشیم از ساعت 1 به بعد خود به خود به رایگان تبدیل میشه یا باید یه بار قطع و وصل بشیم؟
نه از ساعت 1 کل سیستم Counter از کار میوفته و نیاز به ریست نیست ...
این کاری که کردن اصلا خوب نبود ! و من اصلا راضی نیستم !
اگر هم کسی جواب این سوالم رو میدونه لطفا بگه :
نقل قول:
شاید سیستم قاطی کرده کرده و بین این بازه زمانی حجم رو محاسبه کرده که بعیده ...
چون سیستم Counter از 1 تا 6 غیر فعال میشه ...
تاریخ رو دقیق چک کن ...
-------------------------------------------
با 4 تا فایل همزمان بیشتر از 70 نمیرفت. درصورتی که قبل از یکی شدن با 4تا فایل 250 دان میکرد.
کامپیوترمم ساعت 6 خاموش نشد 250 مگم از حجمم رفت.
بچه ها یه برنامه معرفی کنید تا کامپیوتر رو بتونم ساعت 6 خاموش کنم
واسه منم دقیقا همین طوریه ....
حالا ببینیم ساپورت صبا چیکار می کنه ...
سلام
منم دیشب زیاد راضی نبودم چون که سرعت دانلود بعد از حدود 8MB دانلود میومد روی KB/S 70
افراد بیشتری از سیستم قبلی راضی بودن ولی الان تو این تاپیک یکی دو نفر بیشتر راضی نیستن و بقیه از سرعت پایین ناراضی هستند.
خواهشاً یه فکری به حال این وضع بکنید.
سلامنقل قول:
شما میتونی از برنامه Task Scheduler خود ویندوز برای خاموش کردن در یک ساعت مشخص استفاده کنی کاری که من میکنم
من اصلا از برنامه خاصی برای روشن و خاموش کردن کامپیوتر استفاده نمیکنم اگه نمیخواین یک Third Party نصب کنید ( یک برنامه ثانوی و استفاده نکردن از امکان خود ویندوز ) برای روشن شدن توی بایوس ویندوز میتونید تنظیم کنید که مادربوردهای امروزه چنین خاصیتی رو دارند و برای خاموش کردن هم که گفتم نوع ویندوزتون رو بگین تا براتون بگم
برای وصل شدن به اینترنت و ..... هم من برای دانلودهای رپیدم چون از IDM استفاده میکنم ( خودم طرفدار فلش گت هستم ) توی تنظیماتش هست فلان ساعت شروع به دانلود کنه و فلان کانکشن هم کانکت کنه و اگه شما PPPOE وصل هستی که دیگه این قسمت دوم هم مشکل نداری
=============
در مورد تغییرات انجام شده در صبانت، هر تغییری در هر محل و مکانی هم مخالفان خاص خودش رو داره و هم طرفداران کلا جنس تغییر یعنی برهم زدن یک عادت و فرصت گرفتن برای سازش
امیدوارم در مدت زمان مناسب این سازش با تهیه بستر لازم برای کاربران از طرف برنامه ریزان شرکت صورت بگیره
گرچه همیشه نمیتوان همه رو راضی نگه داشت.
آره منم همه کارمو با همین task scheduler خود ویندوز انجام میدم از همه چی بهتره، پایداره، دقیقه و همچنین از نصب یه برنامه third party تاریخ گذشته هم خودداری کردم... ما هم که پولمون به برنامه های حرفه ای اتوماسیون تجاری نمیرسه :biggrin:نقل قول:
مثلاً تا قبل که اکانت شبانه بود، هر 20 دقیقه گذاشته بودم قطع و دوباره وصل کنه (به خاطر دوشواری هایی که بعضاً سرویس شبانه صبانت داشت و یهو بعد ریکانکت اصلاً اینترنتی درکار نبود! یا به خاطر مشکلات احتمالی دو طرفه سیستم redial ویندوز و قطع کردن طرف سرورای صبانت، هر یه ساعت که قرار بود redial بشه، اینکار صورت نمیگرفت و قطع نمیشد ولی اینترنتی هم درکار نبود!)...
برنامه های دانلود منجر هم (حتی IDM ساده!) خودشون دیگه شروع و اتمام اتوماتیک دانلود رو دارن و چیز دیگه ای لازم نیست...
اگه صبانت اذیت کنه، من دارم روی repeat شدن این تسک هر 30 ثانیه کار میکنم
کد:
rasphone -d sabaday
rasphone -h sabaday
or
rasdial.......
به هر حال ما که راهشو میابیم؛ حالا دژمنان هر چقدرم میخوان سنگ اندازی کنن... :27:
همین دیشب به یه ضرب و زوری سرعتو رسوندم به 1.7Mbps
xD
SabaNet
in your face :laughing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اینجا کسی انلاین بازی میکنه مثلا black ops, battelfied 3 ,mw2.mw3 من الان هر 4 تا بازی و دارم از صبانتم سرویس دارم خیلی وقته پینگ تایمم خوبه تایم اوت ندارم وقتی سرورهای بازی و پینگ میکنم نه تایم اوت دارم نه پکت لاست دارم وقتی تریس میکنم همه چی نرماله ولی مسخره تر از این نمیشه تو همه بازیا لگ دارم اونم شبیه تایم اوتواونایی که انلاین بازی میکنن میدونن وقتی وسط بازی تایم اوت میده چه اتفاقی میافته واقعا خسته شدم دیگه پشتیبانی صبا رو هم که میدونید از این چیزا سر در نمیارن الان فقط یه نفرو میخوام که یکی از این 4 تا بازی و انلاین داره تا چندتا سوال ازش بپرسم
بپرس من برات P.M کردم ...
چه خبره هر 4تا رو خریدی COD رو با کرک هم میشه زد ...
من زدم همون لحظه حالم بد شد پاکش کردم ...
کسی که بتل بازی کرد دیگه نمی تونه سراغ COD آشغال بره ..
تو وقتی IX55 سوار شی دیگه 206 معنی نداره ...:27:
AutoPowerOn از سایت سافت گذر بگیر هر سوالی هم در موردش داشتی از خودم بپرسنقل قول:
جالبه isp های تهران هوای نمایندگیهای استانهای دیگشون رو بیشتر از ما تهرانیها دارن
من خودم دیدم تو شهرستان طرف پول 128 میده و سرعت 3مگ بهشون میدن :13::18:
گاهی وقتهام 4مگ
در صورتی که همین isp پدر یوزراشو تو تهران در میاره همه از دستش شاکی هستن
هی باید التماسشون کنیم واقعا خنده داره بخدا
الان صبانت هم داره همین کارو میکنه هوای اصل کاریو نداره به فرعیات چسبیده
بابا پهنای باندتون افزایش بدین این چه سرعتی که واسمون درست کردین
اصلا اخرین بار کی یه امار درست و حسابی از یوزراتون گرفتین
روزانه که افتضاح شده شبانه هم بدتر از اون اه ه ه ه ه ه
بچه بریزید دیگه ...
امشب با اکانت شرکت بابام اومدم 512 داره سرعت 90-80 ...
چون همه دارن دان می کنن ...
امشب هم همچنان مثل شب گذشته، سرعت فیکس بین 70~75 ـه... تهران
البته همانگونه که در صفحه قبل گفتم، ما هم در مواقع لزوم، راه هایی رو داریم که رو میکنیم و سرعت رو به هر زوری هست میرسونیم به 200~220
ولی چه خوب میشد صبانت سرعت رو ثابت بالا میزاشت تا به "انگیزه اصلی" اغلب مشترکینش در استفاده از سرویساش، احترام گذاشته باشه و نگهشون داره... مارم انقدر زجر نده که اینهمه راه بچینیم سرعتو ببریم بالا...! :/
:jealous:
با چند فایل گذاشتن میرسونی ؟
یه جورایی بله و یه جورایی نه...نقل قول:
دلت نمیخواد بدونی چون خیلی راحت و آسون نیست...!
و البته بنده هم نمیگم :hmm:
سرعت من متغیر بین 20 تا 30 ــه :sad: