از ساعت 00:30:01 تا 06:59:59 در صورت کانکت و دیسکانکت کردن در زمان مناسب:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=477366
Printable View
از ساعت 00:30:01 تا 06:59:59 در صورت کانکت و دیسکانکت کردن در زمان مناسب:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=477366
خوب فرقی نمیکنه که همون ساعت 1 به بعد کانکت بشم یا از ساعت 12 کانکت باشم؟؟:دی
روش بالا باید خیلی دقیق اجرا بشه! یه روز 400 مگ رفت تو پاچه من! .... نه فرقی نمیکنه از همون 12:32 شما کانکت کن! هر چند فرقش 200 مگ بیشتر نیست!
اِ ا ِ اِ ؟!نقل قول:
مگه ساعت 1 تا 6 صبح نبود ؟
الان تا 7 هست ؟:18:
نه دوستان این موردی که میگن تا 7 هستش فقط برای برخی ها جواب میده برای من از 6:01 دوباره کنتور میندازه ... حواستونو جمع کنید ...
میشه بپرسم کجای خوزستانی؟نقل قول:
آخه کی میگه سرعت پارس آفلاین بد هستش!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بگید بده؟
یک نکته رو بگم که شما هم مثل من ضرر نکنید .من آنلاین شارژ کردم قبل از اینکه دوره ام تموم بشه رفت به عنوان قرار داد پشتیبان حجمم آخرش هاش بود حواسم نوبد تموم شد 4 روز مونده بود خودش دوره جدید رو 4 روز جلوتر زد اینجوری 4 روز سرویسم کمتر شد.
سلام بچه ها چرا میگید پشتیبانیشون بده؟!
انصافا صبحب رفتم باهاشون صحبت کردم ببینید از سرعت 30 و 40 چطور شده الان:
از عصری همینطوری داره سرعتش بیشتر هم میشه
الان که دارم اینو مینویسم از 310 پایین نمیاد سرعتش
تازه گفتن خطم خیلی نویز هم داره و قراره شنبه بیان این رو هم حل کنن
دیگه فکر کنم سرعت بترکونه!
ایول پشتیبانی!
اینا همش در درجه ی اول اینه که میخوان حجمت تموم شه و حجم اضافه بخری ازشون
بعدش اینکه میخوان مشتری رو نگه دارن
من خودم سرعتم تا 220 میرفت ولی بعد یه ماه سرعتو اوردن روی 30 .40 و تا 60 هم میرسه ولی شبها
که دیگه افتضاحه به 20 میرسه البته نمیشه گفت افتضاحه ولی این خیلی بده که اینقدر حقه بازن و سرعتو شبا
اینقدر کم میکنن
البته من از پارس انلاین سرویس نمیگیرم و سرویسم از لایزر هست
سلام یکی از دوستانم تو تهران میخواد سرویسش رو عوض کنه بیاد پارس منطقه مخابراتیشم شهدای گمنامه توی این منطقه ی مخابراتی کسی سرویس گرفته پهنای باندش بازه یا قفله
سرعتش خوبه
یعنی از چیزی که باید باشه بیشتره
الان من 512 دارم سرعت دانلود در حالت عادی100 تا 150 هستش
ولی خوب دوستمون هم خداییش راست گفت اینا همش میخوان یه کاری کنن که حجم مصرفی تموم بشه که بریم حجم 1 گیگ رو 5500 پول بدیم بخریم:19:
تعرفه هاش همینه دیگه
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_tehran
خوب خوبه که دانلود شبانش بیشتر میشهنقل قول:
سرعتش خوبه
یعنی از چیزی که باید باشه بیشتره
بپرس:31:نقل قول:
من كه شخصا هنگ كردم اينقدر عدد و رقم ديدم:20:
نه خيلي هم عاليه!
من دزفول هستم.
اون دوستاني كه سرعتشون 300 به بالا هست مگه دان استريم رو بيشتر از 2048 هم ميبندن؟:27:
دیشب سرعت دیگه خیلی پایین بود
من دیگه نمی دونم چیکار کنم
از ساعت 3 تا 6 100 مگ گرفت
سرعت 384
حداقل باید 400 مگ می گرفت
دوست عزیز کلا این پارس آنلاین بعد از اون 13 روزه رایگان دیگه قاطی کرده !!! روزا همیشه سرعت رو 230 قفل بود ولی الان دیگه خبری از اون سرعت خفن نیست :13: فکر کنم محدود کردن در کل سرویسارونقل قول:
در مورد اینکه میخان حجم زودتر تموم شه که طبیعیه. فکر نکنم مشکلی داشته باشه
اصلش هم همینه. یعنی اونا وظیفه دارن یه سرعت درست و حسابی در اختیار شما بزارن و این با شماست که توی یه روز مصرفش کنی یا یه ماه. لا اقل اینطوری اعصابت راحته که پولتو حروم نکردی
نمیدونم باید چه کار کنن دیگه سرعت بالا که میدن اینو میگید سرعت رو کم هم که میکنن باز فحش میدید.
البته قبول دارم که با این پول توی بقیه کشورها از جمله همین ترکیه سرعت بالاتر و البته حجم نا محدود میدن که این مشکلش جای دیگس و به ISP های بدبخت ربطی نداره.
قبل از عید هم توی همشهری خوندم قراره تعرفه ISP های خصوصی رو 300 درصد اضافه کنن! درست خوندید سیصد درصد تا اینطوری ISP های خصوصی فلج بشن و همه چی بیفته دست مخابرات. که دروغ و راستش با همشهریه!
این که اولش اینطوریه و بعدا کم کم سرعتو میارن پایین هم من نمیدونم تا وقتی خدماتشون اینطوری باشه ما هم هستیم وگرنه هیچ اجباری به استفاده از این ISP نیست
در مورد سرعت ساعات رایگان هم چون من استفاده نمیکنم نمیدونم ولی امشب تست میکنم و نتیجش رو میزارم
ولی قبول کنید برای ساعات مجانی خودمون هم بی جنبه بازی در میاریم.
دیدم طرف کامپیوتر رو میزاره رو دانلود و خودش میگیره میخابه تا ساعت 7 که کامپیوتر خودش اتوماتیک خاموش شه!
چرا فکر میکنید احتیاج دارم دروغ بگم؟نقل قول:
اون دوستاني كه سرعتشون 300 به بالا هست مگه دان استريم رو بيشتر از 2048 هم ميبندن؟
دانلود الان یعنی ساعت 12
با سلام
من فردا سرويسم تمومه خواستم ببينم بايد چي كار كنم كه ترافيكم باقي بمونه ؟؟
بزارم تموم شه و بعد شارژ كنم يا اينكه همين حالا شارژ كنم ؟
با بد كسي در افتادي:31:نقل قول:
به نقل از دوستمون ship storm : :27:
كانكشن هاتون نشون مي ده كه دانلودت متوقف بوده و كانكشن ها هر كدوم تنها 100-200 كيلوبايت در يافت كردند.
اولا چرا از speedtest نميذاريد؟
ثانيا تستي قابل قبوله مدت زماني از دانلود گذشته باشه و قبلش دانلود متوقف نباشه(اينجوري داشتي بذار:31:)
سوما اين گوشه كه رنگش كردي du meter هست؟ چرا مخفيش كردي؟ها؟:10:
بچه ها نتيجه 13 روز دانلودو 13 روز روشن موندن سيستم چند روز پيش خودشو نشون دادو مادربورد من سوخت با پاورو رم كه عوض كردم 170 تومن پام افتاد
وقتی خودمون تو سر خودمون میزنیم دیگه چه توقعی از دیگران داریم!!؟؟؟؟نقل قول:
شما میگید ما بی جنبه هستیم که از اینترنت شبانه استفاده می کنیم؟؟؟
میخوام ازتون بپرسم اگر سرعت اینترنت و قیمت اون مناسب بود آیا کسی مجبور بود کامپیوتر رو تا صبح روشن بزاره که مثلا یه نرم افزار 1 گیگی دانلود کنه؟ چرا اینقدر راحت قانع میشید که به حقوقتون تجاوز کنند و بعد هم تلاش کسی که میخواد از حداقل امکاناتی که در اختیارش هست حداکثر استفاده رو بکنه را بی جنبگی می نامید؟
ارزشش رو داشت؟نقل قول:
واقعا اگه دانلود 1 گيگ برنامه 6 هزار تومن بخواد آب بخوره آدم بره از مغازه بخره بهتره و لي همه ميدونن چيزي كه از مغازي ميگيري يا بتاست يا اصلا چيزي كي مي خواي نيست :). من شب زياد دانلود نمي كنم . شب ها بيدارم و پاي كامپيوتر كار ميكنم !جديدا سايت بسختي باز ميشه آيا بايد اينگونه باشه ؟ واقعا اين انصاف هست؟
نقل قول:
اگه واقعا ماله اين بوده نه اصلا
اما ميگند پاور ضعيف بوده نميدونم والا
من خودم يه همچين مشكلي داشتم (البته به جاي باريك نكشيد.) سيستم خيلي روشن هست. و اگه خنك نمونه CPU و Ram رفته هوا! برق بايد به درستي برسه به فن ها ! كه خنك كنه . ولي اگر برق رساني نوسان داشته باشه و كم باشه اولين جايي كه آسيب مي بينه مادر بورد هست.نقل قول:
شاتل ساعت ترافیک رایگان رو 1 ساعت زیاد کرده
اینم تست الان
اصلا دوست ندارم به این سرعت نگاه کنم
384
ساعت 1:22 شب
سرعت 128 پارس آنلاين. 30 تا ساعت 1 :30
سلام دوست من من قصد حمایت از هیچکس رو ندارم من خودم مشترک آسیاتک ملعون هستم که سرعتش از 32 بالاتر نمیره ولی خوب به نظرم سرعت بگیم نصف این همه باشه بازم خییلی یعنی 150 کی که شما دارید .در ضمن کانکشن ها مشخصه که ریزام خرده ولی خوب اینم مشخصه که یه مدت زمانی گذشته چون در دم سرعت اگر 300 نشون بده حالا ما بگیم فیکه ولی استاتیک روی همون 150 تا 200 هست که تونسته در یه مدت کم اون 16 تا کانکشن رو همرو به 250 -60 برسونه در هر حال کاش ما هم موقعیت پیدا میکردیم بیایم پارس آنلایننقل قول:
به نقل از دوستمون ship storm : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كانكشن هاتون نشون مي ده كه دانلودت متوقف بوده و كانكشن ها هر كدوم تنها 100-200 كيلوبايت در يافت كردند.
شما به احتمال زیاد پاورتون مشکل داشته وگرنه من سیستمم از هر 30 روز شاید 1 روز خاموش بشه که الان 1 سالی هست دارم باهاش اینجوری طی میکنم ولی چیزی نگفته به جز فن های کیس که ارزونه و عوضش کردم.نقل قول:
حذف شود لطفا!
حالا شما زياد جدي نگير!نقل قول:
از كجا فهميدي 16 تا كانكشن هستن نكنه رفيقشي؟:31:
هيچ وقت نبايد به كمي بيشتر از اون چيزي كه داري راضي بشي!
الان شما سرعتت 32 هست بشه 64 راضي ميشي؟
توي روز بله 100 باشه 200 باشه اما آيا شب هم همينطوره؟
من 48000 تومن دادم براي 9 گيگ با اين سرعت توي روز سر دو ماه ترافيك تموم بايد برم بخرم دوباره.
تازه بماند كه بحث صفحه قبل خيلي از دوستان هستن كه توي روز هم سرعتشون حتي به 50 هم نمي رسه.
اگه دوست داري بياي پارس بفرما در خدمت باشيم:10::31:
حالا شما زياد جدي نگير!نقل قول:
از كجا فهميدي 16 تا كانكشن هستن نكنه رفيقشي؟:31:
من 48000 تومن دادم براي 9 گيگ با اين سرعت توي روز سر دو ماه ترافيك تموم بايد برم بخرم دوباره.
تازه بماند كه بحث صفحه قبل خيلي از دوستان هستن كه توي روز هم سرعتشون حتي به 50 هم نمي رسه.
اگه دوست داري بياي پارس بفرما در خدمت باشيم:10::31:
ممنون. با همه حرفاتون موافقم و از هیچ جاش نمیتونم ایراد بگیرم. ولی با حرفای خودم هم موافقم!نقل قول:
این چیزی که شما میگید یه بحث جداست.
من دارم با توجه به شرایط حال حاضر کشورمون و ISP ها و وضعیت اینترنت کشورمون حرف میزنم
اگه بخایم اینطوری فکر کنیم آره منم میدونم با این 30 تومنی که توی یه ماه میدیم توی خیلی از همین کشور های دور و براینترنت با سرعت 10 برابر این و پهنای باند نامحدود میدن
کشور های دیگه به این خاطر اینطورین چون سالانه پول خرج میکنن تا اینترنت رو تو کشورشون رواج بدن. ولی توی کشوری که بر عکس هر سال میلیون ها صرف محدود کردن اینترنت به هر نحوی میشه...
فقط بحث پول هم نیست همه کار ها در همین جهته مثلا شما به قانون محدودیت بالاتر از 128 نگاه کنید
من میگم تقصیر ISP ها نیست اگه هم تقصیرشون باشه در شرایطی که همه چی سر جای خودش باشه اینجاست که سازمانی مثل تنظیم مقررات و رگولاتوری باید وارد عمل شن نه فقط برای ... کردن سایت ها
ایراد از جای دیگست مثلا یه دفعه همه ISP ها توی یه موقع خاص سرعت هاشون خراب میشه و بعد با هم درست میشن! به هم وصل نیستن که! پس...
تا وقتی به اینترنت بصورت امنیتی نگاه بشه همینه که هست
ولی شرایط امروز همینه و سرعت 300 که خارج اصلا حساب نیست اینجا اینقدر عجیب شده که این دوستمون حاضر نیست باور کنه!
چرا اینقدر به همه چی مشکوکی شما؟نقل قول:
با بد كسي در افتادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از دوستمون ship storm : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا چرا از speedtest نميذاريد؟
ثانيا تستي قابل قبوله مدت زماني از دانلود گذشته باشه و قبلش دانلود متوقف نباشه(اينجوري داشتي بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سوما اين گوشه كه رنگش كردي du meter هست؟ چرا مخفيش كردي؟ها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا دروغ بگم که چی بشه؟!
نمیدونم اینکه باور کنید یا نه چه فرقی به حال من داره!
ولی چونکه مثل خودم آدم گیری هستی میگم:
بحث متوقف بودن رو که کلا نفهمیدم چی میگی موقعیت که مشخصه Reseiving Data هست
اینکه اول دانلودم هست خب من تنظیم رو روی 16 تا کانکشن گذاشتم سرعتم هم نمیدونم چرا برعکسه!
یعنی اوایل از زیاد شروع میشد و همینطوری کم میشد ولی الان از 190 شروع میشه و همینطوری میره بالاتر ...
speedtest هم اولا وقتی میرم نمیدونم چرا کار نمیکنه و یه اخطار قرمز میده که نمیدونم از چیه ولی عصری هم که کار میکرد رفتم با اینکه داشتم با 300 دانلود میکردم سرعت رو زد 190 ! پس زیاد ملاکی نیست(حداقل برای الان من) من خودم از اینجا تست میکنم:
مال شرکت Ashampoo هست و حرفی توش نیستکد:www.pcwelt.de/ashampoo-speedtest_/
اون گوشه رنگی عکس هم DU Meter نیست عزیر! آرم سایت آپلودسنتر هست: imgcandy.com که نمیدونم چرا جدیدا اینطوری به هم میریزه. احتمالا به خاطر فرمت GIF عکس هست که میزارم
فکر کنم باید برای اقناع شما فیلم گذاشت از دانلود!
این هم سرعت دانلود مجانی الان (ساعت 3) که زیاد هم کم نشده:
کانکسن ها روی 16 تا هست و از هر قسمت هم یکی دو مگ اومده و آخرای دانلود هم هست (مخصوص کاراگاه mohammad.t):5::40:
راستی اینطوری که توی پروفایلم نوشته از ساعت 12:30 تا 6:45 صبح مجانی حساب میکنن واسه من! مگه 1 تا 6 نبود؟
تا حالا ساعت 3 رو ندیده بودم! برم بخابم دیگه!
حالا 250 رو ميشه باور كرد.نقل قول:
كانكشن ها هم خوبه فقط مشكلي كه هست اين دانلود زمان رو نشون نمي ده.
چرا speedtest ارور ميده؟(خيلي مشكوكه قضيه:31::10:)
راستي سرويس چيه؟ كجايي؟ snr خط چنده؟ دان استريم و آپ استريم رو هم بگو(اينا همينجوري پرسيدم به كارگاه بازي بالا ربط نداشت:31:)
خوشم مياد اين بچه ها زود عصباني ميشن:16:
داداش قربونت یه عکس از ریز مصرفت تو سایت پارس انلاین بگیر و بهمون نشن بده من این تستو قبول ندارم.یا یه عکس ار سرعتی که بستنت روی اون داخل مودم. لطف کن:46:شما دانلودت توی شب باید بالای 6 گیگ باشه !نقل قول:
دوست مننقل قول:
حالا شما زياد جدي نگير!
از كجا فهميدي 16 تا كانكشن هستن نكنه رفيقشي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوست داري بياي پارس بفرما در خدمت باشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که قصد بی احترامی نداشتم به شما اگر بی احترامی کردم معذرت میخوام من پستام تو تاپیک آسیاتک هست
رفاقتی در کار نیست
من خودم با سرعتهای 7-8 مگ بر ثانیه کار میکردم خارج از ایران ماهی هم تقریبا 35 یورو میدادم خوب اونجا خیلی عادیه اینا چیزی نبود دوستای داشتم با 36 -7 مگ بر ثانیه دانلود میکردن فکر کنم ماهی 50 یورو میدادن
بحث راضی شدن نیست برادر من من میگم از بین بد و بدتر بد را من انتخاب میکنم وقتی من خودم دارم برای اینترنت 256 حجمی 20 گیگ ماهی 40 هزار تومن میدم دوست داشتم حداقل سرعتم معقول میبود که وقتی اینطوری نیست من شرکتهای دیگه ای رو دارم میبینم
سرعت شبانه شما نصف هم بشه بازهم شرف داره وقتی ما کلا سرعتمون روی 32 هست و بیشتر نمیشه دیگه باید چی بگیم دوست من.شبانه هم رو 6-7
ما ایرانیها عادت داریم تو سر مال خودمون بزنیم ایضا که همون مال رو همه دنبالشن قبل از اینکه این حرفارو بزنیم باید بریم ببینیم آیا شرکتهای دیگه بدترن یا بد وقتی همه جا غیر از پارس آنلاین بدترن خوب شما هر چقدرم اعتراض کنید جایی ندارید برید که.
من نسبت به شب های گذشته دانلود نسبتا بهتری داشتم
دیشب نزدیک 1.5 گیگ گرفتم ولی بازم خیلی فاصله داره با روزهای اول اشتراکم که 4.2 گیگ میگرفتم :13:
دانلود دیشب من رویایی بود . از 1 تا 6 نزدیک 400 مگ گرفت !!!! بر باعث و بانیش لعنت.
سلام دوستان
ميخواستم بدونم كدوم سرويس 128 بهتره؟
من از سرويس SR128_1G1 سه ماهه استفاده ميكنم و سرعت دانلود همون هست كه در قرارداد ذكر شده يعني بيشتر از 16kb/sec نميشه
در پرداخت آنلاين براي من به جز سرويس نا محدود ، سرويس EP1-3-3GB هم هست
حالا اگه ميشه بگيد كدوم يكي از اين سرويس ها بهتر اند
ببينيد سرعتو ! من تا چند وقت پيش اين همه قطعي داشتم !