فکر کنم یکی پاشو گذاشته رو سیم اینترنت ما هی فشار میده اینترنت قطع میشه یه دفه پاشو برمیداره وصل میشه :n21:
3 روزه نتونستم هیچ سایتی رو باز کنم اینجا هم به زور باز میشه .
Printable View
فکر کنم یکی پاشو گذاشته رو سیم اینترنت ما هی فشار میده اینترنت قطع میشه یه دفه پاشو برمیداره وصل میشه :n21:
3 روزه نتونستم هیچ سایتی رو باز کنم اینجا هم به زور باز میشه .
قبلا با اینجور اتفاقا خیلیا میومدن تو همین تاپیک اعتراض میکردن . فکر کنم مشتریای مخابرات به این گندکاریاش عادت کردن واسه همین کسی چیزی نگفته . و البته امیدی هم به اصلاحش ندارند احتمالا ..نقل قول:
من مشکل سرعت ندارم دیروز چند باری پشت سر هم قطع و وصل شد که چیز مهمی نبود. فقط نمیدونم این مشکل جدیدمو چی کارش کنم. دو روزه وقتی کامپیوترو روشن میکنم و اینترنتو وصل میکنم هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم. باید اول با فیل کش حدود یه ساعت وصل باشم بعد قطعش کنم تا بشه سایت ها رو بدون فیل کش هم باز کرد. یه جورایی مشکل ip داره نت من. به پشتیبانی هم که ترجیح میدم زنگ نزنم هی چرت و پرت میگن:n21:
وضعیت من که خوبه و همچنان فیسبوک بدون فیلطر شکن باز میشه :n02:
اینم یه عکس از دوران خوب مخابرات ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع رنج آی پی با 78 شروع میشد :|
اینترنت من از چند هفته قبل سرعتش از ۱.۸ مگ کشید زیر یک مگ و دیگه هیچ وقت نرفت بالای یک مگ!!!! از همون موقع هم سرویسم خراب تر از قبل شد و تو این یکی دو هفته از بد هم بدتر شد :banghead:نقل قول:
نقل قول:
بدون هیلتر شکن نرو...... شایعه شده پسورد و آیدیت -- میشه ....................
2 مگی یا 1 مگ ؟؟؟
من کلن فیسبوکی نیستم ، برای شما باز میشه ؟؟نقل قول:
این عکس مال پازسال بود که سرعت طرح زرین 200 بود
از منم همینطورنقل قول:
خطط dlce ؟
اگه نیست آی اس پی تو عوض کن
من دوباره بر میگردم همون شاتل که بودم
من نه ...با شیلتر میرمنقل قول:
الان چنده سرعتت ؟؟؟ طرح کمپین
از 128 کیلوبایت بالاتر نمیره ولی روی همین سرعت فیکسهنقل قول:
چند هفته قبل که طرح نا محدود گزاشتن بعدش سرعتا رو همه رو رو 1 به 8 قفل کردن 1 مگ من 185kb رو میرفت اما الان 128 تهشه :n30:
دوستانی که از آخرین طرحی که اومد نا محدود گرفتین راضی هستید؟:n13:
آخه اونا که عید گزاشته بودن خیلی بد بود کلا جمع شد:n08:
مثل اینکه مخابرات پهنای باند جدید اضافه کرده
الان رنج آی پی به
37.255.31
هم میرسه
قبلا فکر کنم تا 29 30 میومد
سرعت ولی همونه
اگه میتونستم از شرکت دیگه بگیرم که زیر بار سرویس این دزدا نمیرفتم و این سوهان روحو تحمل نمیکردم . بدبختی dlc هست خطم .نقل قول:
راستی فکر کردم اون تست سرعتت جدیده! بعد از دیدنش زنگ زدم پشتیبانی به یارو گفتم سرعتم چند هفتس نصف شده و از ۱.۸ مگ کشیده زیر یک مگ! طرف هم برگشته میگه مشکل سراسریه و درست میشه :D:D
مردک بووووق :) هر چی بهشون بگی یجوری توجیهش میکنند و آدمو سر میدوونن ...
من 2 مگ با 8 گیگ گرفتم افتضاح به معنای واقعی
یک فایل اتچ در ایمیل رو سه روزه نمی تونم باز کنم عجب مصیبتیه این ...بابا گلی به جمال همون 128 چیه این ..این دیگه چه وضعیه
کسی میدونه میشه برگردیم به همون طرح زرین یا نه.. روانی شدم یه ایمیل نمی تونم بفرستم اههه
زنگ زدم میگم چرا اینطوریه میگه مودم رو خاموش رو روشن کن
سگ تو روحشون :banghead::banghead:نقل قول:
اگه زرین رو غیر فعال نکرده باشی احتمالا هنوز توی پنلت موجوده .
برو داخل پلوتون ، سرویسها ، مشخصات سرویس ، اینترنت پرسرعت ویژه اصفهان .
بیین توی زیرشاخه های قسمت«اینترنت پرسرعت ویژه اصفهان» چه گزینه هایی داری . اگه زرین رو قطع نکرده باشی فکر کنم باید هنوز توی این بخش بیینیش .
اون سرویس دو مگ هم که گرفتی فکر کنم نمیتونی لغوش کنی . اصولا قراردادای مخابرات استعماریه .
البته همینطوری حدسی گفتم و اطلاع خاصی در این مورد ندارم . شاید با دادن مقداری جریمه بتونی باقی پولتو پس بگیری و سرویس دو مگ رو لغو کرده و از همون زرین در صورت موجود بودن استفاده کنی .
درهر صورت زنگ بزن به اپراتورهای احمقشون و باهاشون مشورت کن . البته بعید میدونم شعور کافی برای مشورت دادن داشته باشند :D:D
حرف دیگه ای بلد نیستن بزنند . حالا خوبه بیشتر از این سر کارت نذاشته و نگفته مثلا کانفیگ مودمتو ریست کن! حرومشون بشه این پولایی که دارن میگیرن .نقل قول:
اینکه نمیتونی ایمیل بفرستی ربطی به سرعت نداره طرح زرینم داشتی همینجور بود. حتمآ اون موقع یه پرت رو بسته بودن یا مشکل سراسری بوده یا..... مهم اینه که موقت بوده و رفع شده یا خواهد شد تا اون موقع هم میتونی از فیل کش برای ایمیلت استفاده کنی.(همیشه این جور مواقع از فیل کش استفاده کنید تا مشکل حل بشه بیخودی اعصاب خودتونو داغون نکنید) اگه هم بخوای طرحت رو انصراف بدی کل هزینه ی مودم رو باید به عنوان جریمه بدی. حالا اینکه مودم رو چند پات حساب کنند بماند.نقل قول:
نه فقط بحث ایمیل نیست این رو واسه مثال گفتم من روز 14 اذر این طرح واسم با 8 گیگ ماهیانه فعال شده با این وضعی که داره هنور یک گیگ هم نتونستم استفاده کنم سرعت 2 مگشون زیز 30 هستش البته اغلب نه همیشه
تازه بماند که یک مودم خوب لینک سیس داشتم که تا همون روز فعال بود نصاب اومد طرح جدید رو نصب کنه گفتم روی مودم خودم نصبش کن یعنی گفتم این مودم شما رو نمی خوام کیفیتش خوب نیست نصابه رو مودم خودم که ماله طرح زرین بود نصب کرد و رفت گفت 2 روز دیگه وصل میشه ....نشد 14 اذر یکی دیگه اومد گفت مودمتون سوخته روی همون مودم رایگانشون نصب کرد و رفت
یه مودم سوخته هم گذاشتند رو دستمون
بله فعاله رزین تو پنلم چه طوری عوض کنم اون وقت
اینترنت خیلی داغون شده .قطعی زیاد هست البته بگم قطعی یعنی اینکه مودم به مخابرات وصل هست ولی اصلا داده ای موجود نیست.ظاهرا یک اختلال در سیستمشون هست که مرتب ریست میشه من حساب کردم این قطعی حدود 1 دقیقه ادامه داره.ولی هر 20 الی 30 دقیقه قطعی داره واقعا اعصاب منو خورد کرده.
بهتر بود که اصلآ نمیزاشتی بیان نصب کنن یوزر پسورد میگرفتی خودت با همون مودمت وصل میشدی.من هم از مودم وصل کردن اینا خاطره ی خوبی ندارم. در مورد مودمت هم شاید نسوخته باشه ها. اخه اونا که حوصله ور رفتن به مودم رو ندارن یه کاری میکنن که زودتر وصل شه و برن. شاید مودمت سالم باشه باید یه جوری امتحانش کنی و مطمئن شی. البته شایدنقل قول:
هر طرح یه یوزر پسورد جدا داره زنگ بزن 2020 یوزر پسورد زرین رو بگیر و وصل شو.نقل قول:
نقل قول:
اصلا ربطی به زرین و کمپین که نداره ..........من هم زرین دارم هم کمپین هر دو تاش وضعشون خرابه .....................اینترنت مخابرات مشکل داره....
نقل قول:نقل قول:تمامی مودمها سالم هستن احتمال بروز خرابی مودم فقط یک درصد هست عامل اون :نقل قول:
1- به کار گیری افراد غیر مجرب و غیر متخصص برای مدیریت اینترنت و نحوه پاسخگویی مسئولان نمایانگر ضعف شدید در منشور حقوقی مشتری است.
2- انحصار در سیستم مخابراتی که اجازه استفاده از کابل برای شرکتهای خصوصی نمیدهد .همیشه امکان این کار وجود دارد و دلایلی که آنها می آروند همیشه به دلیل انحصار هست آنها علاقه عجیبی به کنترل کردن و نظارت دارند که منجر به انحصار میگردد.
3- کمبود پهنای باند و عدم دریافت پهنای باند بیشتر از زیر ساخت به علت بدهی سنگین
4- وجود نرم افزار نامعتبر و دارای اشکال فراوان در سیستمهای مخابراتی که بعضا قرار داد کلانی با شرکتهای فامیلی یا پارتی دارند و به علت نوپا بودن شرکتها و نبود متخصص و افراد مجرب ، ایرادات نرم افزاری زیاد است.
5- وجود افراد دارای نگاههای امنیتی و انحصاری در مخابرات که با خرید کل مخابرات توسط سپاه ( به ارزش 37 الی 40 میلیارد دلار در مقابل خرید 7 الی 8 میلیارد دلار ، این مسئله در سند ویکی لیکس مطرح شده ) این مسائل به شدت تشدید شده است.
بنابراین خودتون اذیت نکنید :n02:
اینقدر وضع خرابه که وقتی که به پشتیبانی زنگ میزنی خودشون با خنده و تمسخر هم میگن اره وضع خرابه ...... شما دیگه خودتون تا تهشو برین دیگه چه خبره.......................................... ....
آقا وضع ما هم خراب شد
خدا رو شکر من خطم dlc نیست هر وقت صبانت اومد میرم از اون میگیریم
البته فیس بوک همچنان بازه:n02:
نقل قول:
che tor ??? man google ham baz namishe...............
این برنامه رو دانلود کن و اجراش کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو dns اتو ست کن:
127.0.0.1
بعد ببین برای تو هم باز میشه ؟
این برنامه شیتر شکن نیستا فقط dns رو رمز گذاری میکنه
من که الان 3 روزه کلآ اینترنتم تعطیله!!! هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم. باید یه بار فیل کش رو خاموش روشن کنم تا راه بیوفته
مطمئنم اختلال نیست . بلکه دارند یک نرم افزار جدید فی لتر ینگ تست میکنند . به نظر میاد اصفهان و شاید برخی شهرستان های دیگه موش آزمایشگاهی این حروملقمه هاست .نقل قول:
وضعیت مثل زمان انتخاباته که کاری کردند که اینترنت هر چند ثانیه قطع و وصل میشد و اینطوری اصلا نمیشد آدم وار از فیلکش ها استفاده کرد . فرقش اینه که ایندفعه کاری کردند که فیکشها دیسکانت نمیشند و به ظاهر کانکتند و مشکلی ندارند اما در واقع هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه .
از طرفی هم ایندفعه حتی سایتای بدون ف ی ل ت ر هم باز نمیشن !!!! و هی باید ف ی ل ت ر ش ک ن رو قطع و وصل کرد تا بشه دو تا سایت رو باز کرد .:banghead::banghead:
پیداست نرم افزارشون پر باگه و معلوم نیست چقدر طول میکشه رفع بشه . شایدم با این گندکاری میخوان مردمو مجبور کنند برن تقاضای دریافت اینترانت (اینترنت ملی!!!) بدهند ... :banghead:
بعد از سه روز قطع شدن اینترنت بلخره وصل شد هنوز نوسان داره اما اتفاق خوبی که افتاده اینه با این که خودشون گفته بودن و تست هم شده بود مخابرات فقط مودم های تی پی لینک و ساپورت میکنه (پورت های جدید) اما بعد از این قطع شدن امروز تمام مودم ها را ساپورت میکنه و هیچ مشکلی نداره ...
اینترنت رنگین کمان هم جزو این خرابکاری ها میشه؟
نقل قول:
یکی از پشتیبانی هاش میگفت یکی از دلیل های اصیلیش همینه .....
سلم من جدیدا از مخابرات سرویس گرفتم یعنی با مراجعه حضور که یه یوزر با پسورد به من دادن و وصل شدم.حالا که به سایت پلوتون مراجعه می کنم و شماره تلفن و پسورد رو توش میزنم میگه اشتباه بعد رفتم ثبت نام کردم و وارد شدم درست شد ولی اثری از ریز مصرف و یا جایی که شماره تلفن و رمزم و بزنم نداره
یعنی آخرش نتونستم ریز مصرفم و ببینم!
زنگ بزن 2020 به پشتیبان یوزر نیم پستو بگو برات درست میکنهنقل قول:
من تازه عضو شدم.قبلا خیلی از مطالب این تایپیک میخوندم. بنده هم مجبورا مثل بعضی ها فقط از مخابرات میتونم اینترنت بگیرم .
1- من از رنگین کمان اینترنت یکساله گرفته بودم (خیلی هم عالی بود و بهتر از مخابرات). کسی میدونه چرا رنگین کمان قطع کردند؟؟؟؟؟
2- من احساس میکنم حجم اینترنت مخابرات زودتر از رنگین کمان و شرکتهای دیگه تموم میشه در نمایشگاه هم باهاشون گفتگو کردم و این را گفتم.از اونجایی که رشته خودم نرم افزاره قرار شده برم مخابرات ولیعصر. نظر شما هم با من یکیه ؟؟؟؟
3- خدا رو شکر در این مرکزی که ما هستیم و طرح زرین رو دارم اینترنت زیاد قطع نمیشه و سرعتش هم خوبه. فقط یه سوال دیگه. طرحهای مخابراتی که پارسال معرفی کرد به غیر از زرین، سرعشون چطور بود ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
1 - گویا میگن رنگین کمان ورشکست شده و از این جور حرفا.....
2 - منظورتو متوجه نشدم میخای بری مخابرات ولیعصر بگی چرا حجم اینترنت شما زودتر تموم میشه؟؟؟؟ اگه منظورتون این بود بهتره بی خیال بشید. این یه جور دزدی از طرف مخابراته باسه همه هم هست.
3 - منظورتون کدوم طرح هاست؟؟؟؟ برنا و مهارت؟؟؟؟ یا کمپین؟؟؟؟؟ از پارسال تا حالا مخابرات چند تا طرح داده فقط اینو میدونم طرح کمپینی که عید امسال داد نامحدوداش خیلی بی خود بود. البته این سری که کمپین داد اینجوری نبود. باقی طرح ها هم نرمال بود. در کل این مخابرات قانون مشخصی نداره به هر منطقه یه مدل سرعت میده. اولآ بستگی داره که خطتون رو رو چند بسته باشن و دومآ اینکه مخابرات به منطقتون تا چه حد سرعت بده. همین طرح زرینی که الان شما دارید باسه بعضی ها سرعت دانلود بالا 200 میده باسه بعضی ها 128 و باسه بعضی ها 80!!!!! من خودم الان طرح کمپین 1 مگ دارم. خطم هم رو 2 مگ بسته شده. سرعت دانلودم هم 190 تاست. میشه گفت یه اینترنت 1.5 مگ.
من پیشنهاد میکنم از شبکیه یا آریا فون بگیری اون ها سرعتشون مثل رنگین کمانه و پینگ بهتری هم دارند و با رانژه ی مخابرات سرویس دهی می کنندنقل قول:
و در مورد حجم هم میتونی برنامه هایی که حجم مصرفی رو اندازه میگیرند رو بگیری و اعداد اون ها رو با اعداد پنل مخابرات مقایسه کنی
در مورد حجم بنده نرم افزار Du Meter نصب کردم .همون قدری که این نرم افزار حجم میندازه توی پنل هم کم میشه ولی مشکل اینجاست که من از اول سال یکساله از رنگین کمان 85 گیگابایت گرفتم تا همین چند هفته پیش 35 گیگاباتش دیگهش و رو داشتم در صورتی که هنوز یک ماه نشده از اینترنت مخابرات دوباره استفاده میکنم و همون استفاده قبل رو هم دارم 8 گیگش کم شده. اشکال از کجاست رو نمیدونم. البته این رو هم بگم بعضی وقتها که یه نرم افزار 500 مگابایتی را دانلود کردم توی پنل 550 مگابایت کم کرده.همه میگند ماله آپلودشه.