من فوکال سیب دارم با امپ دنون 1611 با پلیر سامسونگ c6900 و یک دستگاه wd tv live hub با ----- ویوسولو دارم خدایی میکنم واسه خودم همشون محشرن البته اگه 1911 میگرفتم بهتر درایو میکرد باندهارو اما همینم خوبه
Printable View
من فوکال سیب دارم با امپ دنون 1611 با پلیر سامسونگ c6900 و یک دستگاه wd tv live hub با ----- ویوسولو دارم خدایی میکنم واسه خودم همشون محشرن البته اگه 1911 میگرفتم بهتر درایو میکرد باندهارو اما همینم خوبه
برید فروشگاه آکوستیک هر دو مدل رو برای تست داره ببینید صدای کدومشون بیشتر به دلتون می شینهنقل قول:
من خودم جامو رو بیشتر ترجیح می دم که البته یه کم گرونتر در می یاد چون هم باید آمپتون یه مقدار قوی تر باشه و هم اینکه سابش به تنهایی 450 قیمت داره.
این آمپلی هایی هم که گفتین همشون خوبند
پایونیر کیفیت تصویر عالی داره
دنون موزیک گرمی داره
و راستش من خودم یاماها رو بیشتر دوست دارم
البته من این مدلش رو تست نکردم ولی کلاً محصولات یاماها رو خیلی دوست دارم
ممنون از راهنمایی شما ...نقل قول:
با فروشگاه اکوستیک تلفنی صحبت کردم
این قیمت ها هم برای همونجا بود
من خودمم بیشتر یاماها رو دوست دارم فقط مشکلم قیمت هاست
مثلا قیمت جهانی پایونیر lx55 هم رده مدل هایی مثل یاماها 2067 و یا کمی کمتر از مرنتز sr7005 هست ولی این دو مدل اینجا قیمتی بالای 3 میلیون دارند.
البته الآن دارم به یاماها 1067 هم فکر میکنم که البته قیمتش رو نمیدونم.
خیلی شرایط سختی هست ... هرچی میخوای انتخاب کنی باز میگی اونیکی این قسمتش بهتره.
بچه ها 1067 رو قیمت کردم 2390
یه موقعیت هست شما اگه جای من بودید چیکار میکردید
یه ست اسپیکر 5 کاناله Tannoy Sensys هست که OFF خورده به قیمت 1.750
به علاوه یک عدد 2067 یاماها که برای دمو بوده و فروشنده حاضر هستش یکسال گارانتی بکنه و احتمالا بشه به قیمت خوب ازش خرید.
البته هنوز پکیج رو ندیدم و حتما باید جنس صداش رو تست کنم. اما در هر حال اگه همه چیز اوکی بود نظر شما چیه.
Pioneer BCS-212 3D سینمای خانگی سه بعدی
با سلام به دوستان
اساتید (یا کسایی که دارن )میتونید راجع به این سیستم مشورت بدید؟
قیمت 605
ممنون میشم
سلام .
به LED6920خریدم انصافا هر فرمتی که امتحان کردم پخش کرده با کیفیت عالی خیلی ازش راضیم .
میخواستم یه سینما بخرم تا سقف 500هرچی سرچ کردم دیدم با این قیمت سینما خانگی که بتونه فرمتهایی که تلوزیون پخش میکنه پخش کنه وجودنداره عقلانی هم نیست که 1تومن بدی که سینما قابلیت پخش بلوری داشته باشه از اون طرفم اگه تا سقف 500تومن هزینه کنی تقریبا پلیری که همراه سینما هست بکارت نمیاد به هیچ وجه چون دیگه الان نه سی دی ونه حتی دی وی دی آنچنان وجود نداره اکثرفرمتها MKVهستند موندم چکار کنم
راهی وجود نداره که بشه پلیر دستگاهارو با آپدیت کردن ترقی داد تا بتونه اون فرمتها رو بخونه؟
نظرتون چی با طرزفکرمن ؟
نظری ندارن دوستان .من چکار کنم کدوم گزینه بهتره؟؟؟
سلام.نه شما کارت با آپدیت راه نمی افته.کلا برای خاور میانه آپدیت کم میاد.آپدیتی هم که میاد کار حاصی انجام نمیده.شما باید یه سینما بخرید با ورودی اپتیکال و از تلویزیون یه خروجی بدی به سینما تا صدای فرمت هایی که از تی وی پخش می کنی از سینما بشنوی.نقل قول:
البته حتما چک کنید که تلویزیونتون این قابلیت رو داشته باشه.
سلام.نقل قول:
شما در درجه اول تصمیم بگیر که چه بلندگویی می خوای تهیه کنی بعد برای آمپ فکر کن.جامو 606 هم تو افکت خوبه و هم تو موزیک.یه دنون 2312 هم بگیر.دنون صدای خیلی نرمی داره و تو موزیک عالیه.یاماها برای موزیک صدای تیزی داره.
آقا من از خرید سینما پشیمون شدم خودم یه اسپیکر دوتیکه خفن دارم که به کامپیوتروصل تصمیم گرفتم همون به تلوزیون وصل کنم یه مشکل دارم تلوزیون خروجی دیجیتال اپتیکال داره ولی باندهای من دوفیش حالا چکار باید کنم ؟؟؟
یعنی تبدیلی واسه خوروجی اپتیکال به دوفیش هست ؟
این تلوزیون همه چیزش عالی نمیدونم چرا خروجی صدا نداره !!
دوستان با سینمای DAV-DZ840 سونی کار کردم و زیاد از صدا و کیفیت ساخت راضی نیستم... میخوام واسه خودم BCS-717 پایونیر بگیرم... دوستانی که تجربه کار با این دو مدل رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
یه مقایسه کلی بشه ممنون میشم.
خوی شما یه تبدیل 500 تومنی بگیر بزن به خروجی هدفن تبوزیون دیگه.نقل قول:
من خودم TV سامسونگ دارم واتفاقا TV های سامسونگ خروجی صدا دارند،پس پورت Digital Audio Out ( Optical یا SPDIF برای چیه؟!! درضمن از منیو قسمت sound و بخش speaker settings را انتخاب کن و خروجی صدا را بجای اسپیکر تلویزیون روی External Speaker بذار و دربخش خروجی SPDIF میتونی فرمت صدا را pcm یا دالبی دیجیتال انتخاب کنی و میزان delay را هم معین کنی.نقل قول:
همچنین از طریق پورت HDMI که ARC کنارش نوشته ( بمعنی کانال برگشت صدا ) میتونی صدای TV را به دستگاه متصل به تلویزیون مثلا امپ بدی
هیچ کدوم از این خروجی ها به اسپیکرهای معمولی کامپیوتر نمی خوره. راهش همونیه که امیر گفت.نقل قول:
سلام. من یه تلویزیون ال ای دی ال جی مدل ای ۷۵۰۰ دارم و می خوام کاری کنم که صدای اون رو انتقال بدم به سینما خانگی که مدل اونم ال جی ال اچ ۷۷۷ اچ تی سی هستش. اگه کمکم کنین ممنون میشم.
اگر همه چیز اوکی بود که جواب مشخصه بگیر و لذتش رو ببرنقل قول:
ضمن اینکه من با این حرکات بز خری (به قیمت خریدن) خیلی حال می کنم
فکر می کنم ست این مدل اسپیکر حدود 2500 تا 3000 دلار قیمت داره
متاسفانه هنوز فرصت تست پیدا نکردمنقل قول:
به نظر شما می ارزه آدم ریسک کنه یه آمپ باز شده رو بخره؟!
البته فروشنده گفت همون شرایطی که برای جنس نو گارانتی داره برای این هم داره. و به من گفت از آمپ برای دمو استفاده میکرده
راجع بع آمپ دنون 2312 که آقای رایان گفتند من مشکلم اختلاف قیمت با قیمت دلاریش هست .... زور نداره آدم 1650 برای اون آمپ پول بده؟!
نقل قول:
دوست عزیز من خودم که گفتم حروجی اپتیکال داره!من منظورم خروجی صدا دوفیش بود که به بلندگو های کامپیوتر وصل شه.
خروجی هد فون که دیگه تبدیل نمیخواد.نقل قول:
درثانی کیفیت صدایی که خروجی هد فون داره با خروجی اصلی صدا کلی فرق داره اینکارو کردم صداش نصفه کیفیت هم نداره؟
ببین پشت کامپیوتر من یه خروجی اپتیکال داره یدونه هم کواکسیال از خروجی کواکسیال چطور میتونم استفاده کنم .چون تبدیل واسه اپتیکال به کواکسیال وجودداره گرفتی مطلب و دیشب هر کاری کردم نتونستم از خروجی کواکسیال صدا بگیرم راه خاصی داره؟
قیمت رو چند می گه؟نقل قول:
باید دید اختلاف قیمتش با آک چقدره بعد خود دستگاه رو هم دید بعد تصمیم گرفت.
در مورد صحبت دوستم رایان هم باید بگم که دیگه اینجا ایرانه و کاریش نمی شه کرد. فقط آمپ هم نیست که این وضعیت رو داره از لباس های مارک دار بگیر تا شکلات های اوریجینال و بدترین موردش ماشین همه چی همین طوره باید کنار بیای.
ضمن اینکه 2312 خیلی آمپ خوبی هست.
اره درسته،من کامل نخونده بودم.ببخشیدنقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشيد
من يك دستگاه ديجيتال مارشال مدل 884 ME خريدم توي مشخصات نوشته بود شناسايي فايلهاي زير نويس فارسي ولي من پسوند SRT گذاشتم نخواند لطفا بفرماييد كه 1- آيا اصلاً اين مدل زينويس ساپورت مي كند يا نه؟ چه پسوند؟
2- آيا قابليت ارتقاء نرم افزار دارد؟ چگونه و از چه سايتي بايد دانلود كنم ؟ اصلا علت دانلود و ارتقاء سيستم ديجيتال چيست و با نصب آن چه تغييراتي مي نكند؟
3- آيا ممكن است توي ورژنهاي ارتقاء پسوندها اضا فه شود يا نه؟
در مورد قیمت باید برم حضوری صحبت کنم ولی فکر کنم بشه 2-2.200 خرید قیمت نو هم 3.040 هستشنقل قول:
در اینکه 2312 آمپ خوبی هست هیچ شکی نیست اما 600$ کجا و یک میلیون و ششصد هزار تومان کجا .... این آمپ نهایتا 1 بشه خرید خوبه. همین مشکل رو من با جامو دارم ... اونوقت که 800 بود شاید میشد خرید اما الآن که شده نزدیک 1.300 دیگه واقعا بحث داره
البته میدونم این در مورد همه اجناس هست واسه همین هم دارم سعی میکنم جنس های با کیفیتی که تولیدشون متوقف شده و فروشنده ها برای وارد کردن جنس های جدید میخوان از شر اون اجناس خلاص بشن رو پیدا کنم.
در هر صورت از شما و رایان عزیز ممنونم که وقت میگذارید و ما رو راهنمایی می کنید.
زیرنویس SRT و فیلمت دقیقا همنام هستند؟
آقا بالاخره من چکار کنم کسی راهی به فکرش نمیرسه آخه این چکاری که شرکت سامسونگ کرده یه خروجی صدا انقدر سخت بود بذاره .
کسی اطلاع کاملی از خروجی های spdifنداره .من این نوع خروجی رو خیلی زیاد دیدم ولی نه تا حالا کسی رو دیدم که ازش استفاده کرده باشه ونه دستگاهی که ورودی spdifداشته باشه جالبه واقعا هرجا دیدم فقط خروجی بوده
یعنی امکانش هست دوطرفه باشه یعنی هم صدا ازش بره وهم بیاد ؟
نظرتون درباره ي اين مدل چيه(Denay ----T STB327HD) خودم فقط تصويرشو ديدم واقعا عالي بود و اينكه سرعت تعويض كانالاش عالي بود نسبت به مدلاي ديگه خيلي سريعتر بود اگه ايراد و نقصي نداره برم بگيرم كلا نظرتون چيه؟؟؟؟؟
زور كه چه عرض كنم واقعا .... داره
با دلار 2000 تومان هم اين قيمت هايي كه تو بازار ما پيدا ميشه قيمتش جور در نمياد
امروز قيمت دلار 16770 دلار-بازار هست
من جاي شما بودن با توجه به خريد حداقل 3 ميليوني ميرفتم يه سفر خارجي اونجا هم از مسافرتم لذت ميبردم هم جنس به قيمت ميخريدم تازه دلار دولتي هم گرفته بوديد
الان 2312 600$ ضرب در 16770 = 10062000 يعني 600 به نفع شماست در اسپيكر هم همينطور پول مسافرتت حداقل در اومد
راستي اگر زحمتي نيست آدرس اين پشت ويتريني ها رو براي من pm كن ممنونم
موفق باشيد
تا حدی درسته ولی در این مورد نمیشه چون مثلاً بخوان یه ست جامو 606 با ساب 300 جامو بیارن ست اسپیکر 65 کیلو وزن داره و ساب هم 20 کیلو یه آمپ هم حدودن 11 - 12 کیلو وزن داره کلاً می شه 95 کیلو که اضافه هزینه بار خیلی بیشتر میشه تازه اگه بتونید این وزن رو توی فرودگاه جا به جا کنید.نقل قول:
گمرک فرودگاه هم با دیدن این دم دستگاه مطمئن باشید که بهتون گیر میده.
این جور حرکت ها بیشتر روی لپ تاپ و موبایل و این جور چیزا جواب می ده.
وا.. فروشگاه خاصی نیست بعضی ها یکدفعه چنین پیشنهاداتی میدننقل قول:
آقا بالاخره من چکار کنم کسی راهی به فکرش نمیرسه آخه این چکاری که شرکت سامسونگ کرده یه خروجی صدا انقدر سخت بود بذاره .
کسی اطلاع کاملی از خروجی های spdifنداره .من این نوع خروجی رو خیلی زیاد دیدم ولی نه تا حالا کسی رو دیدم که ازش استفاده کرده باشه ونه دستگاهی که ورودی spdifداشته باشه جالبه واقعا هرجا دیدم فقط خروجی بوده
یعنی امکانش هست دوطرفه باشه یعنی هم صدا ازش بره وهم بیاد ؟
Pioneer BCS-212 3D سینمای خانگی سه بعدی
با سلام به دوستان
اساتید (یا کسایی که دارن )میتونید راجع به این سیستم مشورت بدید؟
قیمت 605
ممنون میشم
کاش تاپیکی هم بود که سوالات رو راجع به گیرنده ها میپرسیدیم.
یه سوال یا بهتره بگم مشکل دارم با گیرندم! (دنای)
تو بعضی کانال ها تصویر هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه و مثل دیسک های خش دار نشون میده ولی صدا هیچ مشکلی نداره. ولی کانال های دیگه خیلی راحت بدون هیچ مشکلی عالی نشون میدن.
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
1- آنتن تنظیم نیست یا قدرت سیگنال کمهنقل قول:
2- پردازنده زاغارت
3- بعضشی از فرستنده ها ضعیف تره مثلا 602 بهتر از 650 هست تو منطقه ما
مرسی از جوابت ولی اگه پردازنده ضعیفه یا آنتن تنظیم نیست چرا فقط یه تعداد از کانال ها این مشکل رو دارن؟
3- متوجه نشدم؟ باید چه کنم دقیق.
بازم مرسی
براي من اون كانال هايي اين طور بود كه توي فركانس ديگه هستند (توي تهران 3 تاغ قركانس هست 602 650 و اون يكي رو يادم نيست) حالا بعضي مناطق بعضي فركانس ها ضعيف تره و يا توي هر فركانس يه فريم مخصوص يه كاناله و توي هر فريم اطلاعات كه شامل چند بيت مي شه و توي اون فريم چند بيت هست كه خطا ياب هست و مي تونه خطا رو رفع كنه(يكي از نمونه هاي اين كدينگ روش همينگ هست!) جالا اگه پردازنده قوي نباشه نمي تونه با سرعت مناسب خطا رو رفع كنه و تصوير فريز مي شه! حالا اگه آنتن عالي باشه و خوب تنظيم شده باشه خطاها كم مي شه و نياز به اصلاح اون كم و پردازنده كمتر كار مي كنه. اين اطلاعات در حد سواد من بود كه البته سعـي كردم به ساده ترين صورت مطرح كنم!نقل قول:
با سلام . من خودم فیلیپس 3578 دارم . واسه یکی از فامیلا می خوام پایونیر 787 بگیرم . میخوام ببینم جایی پیدا میشه هنوز . یا یه چیز در حد اون و هم قیمتش بهم معرفی کنین . ممنون میشم .
من الان 3 -4 روزه كه منتظرجواب خودم براي ديجيتال مارشال هستم چي شد؟ كي مي دونه؟.:18::18::21::40::40:
دوستانی که گیرنده های دیجیتال xvision دارند میتونند سوالات خودشون رو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسند و راهنمایی بخوان .
سلامنقل قول:
نمایندگیش سر بزنید و همینطور پاساژ شرکا.بگردید شاید گیرتون اومد.مدل خوبی بود.توان مالی فامیلتون تو چه حدیه؟
چی بود سوالت؟:دینقل قول: