دوستان 32 اینچ سونی وسامسونگ چی پیشنهاد میکنید؟اروزن باشه,بعد LED هم بود بد نیست,خودم یه EX72 SONY پیدا کردم که 3 بعدی هست میگه 800 تومن,میرضه؟ممنون میشم تو این رنج کمکم کنید
دوستان 32 اینچ سونی وسامسونگ چی پیشنهاد میکنید؟اروزن باشه,بعد LED هم بود بد نیست,خودم یه EX72 SONY پیدا کردم که 3 بعدی هست میگه 800 تومن,میرضه؟ممنون میشم تو این رنج کمکم کنید
نقل قول:
دوستان کسی نبود جواب مارو بده.عجله داره
سلام
دوستان من ميخوام يه tv بگيرم از بين اين 4 مدل موندم کدومشو بگيرم لطفا کمکم کنيد.
samsung 40 c575
samsung led 40 5000
samsung 40 d585
panasonic 40 u30s
فروشنده دو مدل samsung led و panasonic 42u30s رو گذاشت جلوم و همزمان تو هردو انيميشن rango رو برام پخش کرد سامسونگ با اينکه ال اي دي بود , تصوير پاناسونيک خيلي طبيعي تر از سامسونگ بود و رانگها رو خيلي طبيعي نشون ميداد در حالي که سامسونگ الکي درخشش ميداد به تصوير. من تصوير پاناسونيک رو خيلي بهتر از ال اي دي سامسونگ دونستم با اينکه پاناسونيک ال سي دي بود.
سامسونگ ال سي دي هم که نگو تصويري بسيار خسته کننده داشت و حالت مات داشت اصلا خوشم نيومد شايد هم تصويري که توش ديدم کيفيتش پايين بوده؟؟؟
حالا ميخوام دوستان با توجه به تجربه هايي که دارن و گفته هاي من يکي از اين مارک ها رو به من بگن
من نظر نهاييم samsung led 5000 و panasonic 42u30s هست حالا ديگه بقيش با شما.
من يه سوال برام پيش اومده چرا بايد سامسونگ ال اي دي تصويرش از پاناسونيک ال سي دي عقب باشه؟
ممنون میشم مدل دیگه ای از سامسونگ گه دوروبر 1 ملیون باشه و مد نظرتون باشه معرفی کنید.
آره عزیز بگیر کارش خوبهنقل قول:
سلام
من تازه میخوام یه تویزیون بخرم که رفتم بازار و دیدم ای دل غافل از اون تلویزیون های CRT قدیمی دیگه پیدا نمیشه
یه سری تحقیق کردم در مورد خصوصیات این تلویزیون های به اصطلاح HD ولی هنوز یه سریر سوال واسم مونده:
1. جایی ندیدم فرق lcd و led و پلاسما رو خوب توضیج بده؟ کسی می دونه؟
2. یه جایی توی همین فروم نوشته بود که تلویزیونی بگیرید که حداقل 3 یا 4 تا HDMI داشته باشه. اولا چرا این تعداد و در ثانی اون طوف رابط HDMI به چه دستگاه هایی می خوره؟ حالا پورت usb که معلومه ولی HDMI رو نمیدونم.
شرمنده من یه خورده مبتدی هستم (راستش من از تلویزون انتظار زیادی ندارم نمایش خوب عمر خوب و صدای خوب. دنبال سینمای خانگی و از این حرفا هم نیستم. آخرش هم یه 32 اینچ حدود 600-500 تومن می خوام بگیرم)
دوستان عزیز در رابطه خرید یک 40 یا 42 اینیچ LED یا 3D چه مدلی پیشنهاد میدید !
بین سونی و سامسونگ میخوام انتخاب کنم .
عزیزی یک سونی 3D با گارانتی 1750000 پیشنهاد کرد که مدلش را نمیدانست .
منتظر راهنمایی شما هستم .
[/COLOR]در همین انجمن به تفضیل در این باره صحبتهای تکنیکی شده بود .نقل قول:
امروزه تلویزیونهای LED توی بورسن به دلیل کیفیت تصویر برتر و شفافتر.
ظاهر زیباتر و نازکتر.
مصرف برق کمتر .
در این مورد مدیران این بخش راهنمایی کاملتری خواهند کرد.
پوله من تقریبا جور شده می خوام یه Led مدل اسمارت D8000 سامسونگ سایز 55 بگیرم ، می خواستم ببینم گزینه ی خوبی هست بره خرید یا چیزه دیگه ای رو پیشنهاد می کنین؟؟
سلام
تورو خدا یکی بگه فرق nx 720 با ex 720 چی هست؟
ممنون
بفرما عزیز :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنون از شما به خاطر این مشخصات
ولی فرقشون چیه من نفهمیدم؟
یعنی ex وای فای نداره؟ فقط همین؟ اختلاف قیمت چنده؟
با سپاس
فرقشون اینه که Ex720 نوردهیش Edge LED است و NX720 فقط در سایز 46 و 55 نوردهیش Dynamic Edge LED است. یعنی NX720 نوردهی دقیق تر و کنتراست بهتری بین رنگها ایجاد میکنه. WiFi در NX720 بصورت داخلیه ولی EX720 نیاز به آداپتور WiFi داره که باید براش بخرید. قیمت ندارم.نقل قول:
سلام دوستان تا 1400 و 40-42 چی پیشنهاد میدین؟ از بانه میخام بخرم خودم فیلیپس 7605 و دوست دارم ولی اگه تو این قیمت چیز بهتری هم پیدا میشه برام فرقی نمیکنه.از اونجایی که با تصاویر sd بیشتر سرو کار دارم میخام تو این ضمینه بهتر عمل کنه.
مجدد سلام
برای حدود 500 تومن یه تلویزیون 32 اینچ چی پیشنهاد می کنید؟
یه سوال دیگه به نظر میرسه همه تلویزیون های امروزه usb دارن اما تعداد ورودی HDMI اونا فرق می کنه. تعداد بیشتر HDMI به چه درد می خوره؟
نوشته شده توسط shootka [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و عرض ادب مبلغ 18000000 تومان پول دارم چه ماشيني بخرم نظر خودم سمند سورن ELX موتور EF7 ميباشد
و سئوال ديگر سورن ELX با موتور EF7 در حال حاضر توليد ميشود با تشكر
دوستان تا بودجه 1 میلیون و نیمی تی ویه led مارک سونی چی پشنهاد میکنید
پیشنهاد های خودم
Sony Bravia LED KLV-40EX710
Sony Bravia LED KLV-40EX700
سایز مورد نظر خودم 40 اینچ هستش بدون تیری دی
با اجازه دوستان،مثل این که ایشون علاقه دارن اینجا سوالشون رو مطرح کنند،شما دوست عزیز میتونید با اضافه کردن 2تومن دیگه یه 206صندوق دار اتوماتیک بخرید،یعنی اگه من بودم این کار رو میکردم،حالا صلاح مملکت خویش...نقل قول:
.....................................نقل قول:
سلام
D8000 یکی از بهترین گزینههای بازار هست که من به شخصه بعد از HX925 سونی در رتبه دوم بهترین محصولات قرارش میدم.
..........نقل قول:
سلام
دوست عزیز با این مبلغ تو سایز 40 میتونی تی وی خوب بگیری
چند مدل به ترتیب اولویت برای کار شما
NX710
NX720
HX800
EX720
کسی نبود ؟نقل قول:
سلام دوستان . من قصد خريد تلويزيون LED كه سه بعدي و اسمارتم باشه دارم ولي نميدونم چه ماركي و چه مدلي بگيرم . كيفيت در حالت دو بعديشم ميخوام عالي باشه . در ضمن سايز تلويزيون مي خوام 40 يا 42 اينچ باشه .
اگه راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم . :11:
دوستان اگه کمک کنند ممنون میشمنقل قول:
....................نقل قول:
سلام
اگه میتونی با اولویت...
nx710
بردار خیلی مدل عالیی هست.
اگر هم نه
یا
HX800
یا
EX720
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
................نقل قول:
سلام
اختلاف 40و46 سونی زیاد نیست.تقریبا به نسبت همون اندازه هست.
بحد 710 یه پایه الومینیومی داره که 720 نداره
و تصویر 710 شفافتره نسبت به 720 هر چند 720 از تکنولوژی نور دهی پیشرفته برخورداره
سلام يه تلويزيونه 40 تا 42 اينچ ميخوام بگيرم زير يك ميليون تومان به قيمت بانه البته چند تا گزينه هست اگه ميشه راهنمايي كند يا اگه بهتر از اينا هست معرفي كنيد ممنون ميشم فعلا سه بعدي نميخام ميخام كمتر هزينه كنم تا اگه سه بعدي بدون عينك اومد دلم بياد اينو بذارمش كنار:
sony cx520 42 lcd قيمت بانه 850000
panasonic 42u30 plasma قيمت بانه 900000
samsung pn43d450 plasma قيمت بانه 650000
البته سامسونگ يه مدل سه بعدي پلاسما هم داره كه صد تومن گرونتر از اينه با دو تا عينك
در مورد EX720 سايز 32 ميخواستم بدونم قيمت بانه چنده؟
آيا داخل جعبه عينك هست در غير اينصورت فروشنده بدون پرداخت وجه اضافي بعنوان اشانتيون همراه با تلويزيون به مشتري ميده؟
.......................................نقل قول:
سلام
تو بانه 960000 با دو تا عینک
کسی هم عینک نخواهد 860000
عینکها اشانتیون نیستند همراه هر تی وی سه بعدی 2 عینک هست همیشه.
اختلاف قیمت 40 46 منظورم بود ! شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ تو این رنج قیمت سامسونگ بهتره یا سونی ؟نقل قول:
دوستان خواهشا سریع این .سوال منو جواب بدید می خوام فردا خرید داشته باشم .
یک led یا 3D حدود 1.800 تا 2 میلیون می خوام .
بهترین پیشنهاد شما چیه
SHARP-40 LE830Mنقل قول:
Samsung 46 D6600
سپاسگزار از پاسخگویی سریعتان
نظرتان در مورد lg چیست ؟
سامسونگ غیر سه بعدی چی ؟
نظرتون راجع به 47Lv3500 چیه ؟
همچنین در مورد این مدل هم نظر کارشناسی بدهید
LW65100
42LW57000
دوستان و اساتید عزیز من برای خرید منتظر نظر نهایی شما در مورد 2 پست قبلی ام هستم .
قرار بود یک سونی 40 اینچ EX720 3D بگیرم که با توجه به قیمت 1660000 آن ، متاسفانه عینک همراهش نبود و باید دانه ای 175000 برای عینک می دادم (البته فکر نمیکنم اصلا از 3Dآن استفاده شود ولی برای امکانات داشتن)
ولی با این دو مدل اخیر هم که در پست بالایی بیان شد را در بازار دیدم نظرم به سوی LG LW 57000 یا LV 65100 هم با قیمت به ترتیب 1800000 و 2200000 با 10 عینک رفت .
لطفت راهنمایی کنید برند LG ارزش خرید دارد ؟ یا صرف با همان سونی یا نهایتا سامسونگ است .
ممنون.
................................نقل قول:
سلام
46و 46 هیچ اختلافی با هم ندارند به جز سایز که این هم به محوطهای که میخواهید استفاده نمایید بستگی دارد.
برای برتری سامسونگ یا سونی اگه تو این سایز سری 8 جدید سامسونگ رو پیدا کنی که بهتره
و گرنه فعلا سونی سرتره.
ممنون . من آخر NX720 سایز 46 گرفتم 2،300،000 بدون گارانتی البته از خود نمایندگی سونی واسم آوردن :دی به نظرتون خوبه ؟ من بیشتر به خاطر Motionflow 200Hz گرفتم .چون خیلی بازی میکنم . یه سوال کدوم موتور بهتره ؟X-reality یا BE3 ؟نقل قول:
دوستان میخواستم بدونم سری 6920,6940 و 6960 سامسونگ معادل همون d6000 هست؟ (هر چی سرچ کردم یک رویو از اینا در سایتهای معتبر پیدا نکردم!) اگه اینطوره از لحاظ فرکانس و قدرت انطباق تصویر نباید تفاوتی داشته باشن!
+
این سری چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟
کلا پیشنهاد میکنید؟!!
ممنون از راهنماییتون...:20:
..........نقل قول:
سلام
به ترتیب معادل
6400
6200
6600
اگه سهبعدی باشن
اگر هم نه زیر مجموعه
6200 و6900 هستند.
همه فرمتی رو پشتیبانی میکنه. سامسونگ تو USB Movie بهترینه.نقل قول:
LED خوبیه. انتخاب مناسبیه. من خودم اگه الآن بخوام LED بخرم 6960 رو می خرم.
دوستان یه سوال مهم دارم: تلویزیون های سونی ایا قابلیت پخش فایل mkv رو دارند؟ میخوام یه bx420 بگیرم.
درودنقل قول:
به نظرم فرقی ندارن
سری های جدید موتورreality -Xدارن2011
وسریهای اچ 2010موتور BE3دارن
----------------------
من برای دوستم اچ ایکس 800 گرفتم چهل اینج با قیمت 1270 تومن 240 هرتزه
وبرای یکی از اقوام هم از سری NX720 چهل وشش با قیمت 2200ورفرش 200 هرتز
تصور سری اچ ایکس با موتور برویاBE3به تصویر ان ایکس-reality-X میچربید هم روانتره هم کنتراست بالتری داره؟
من تصویر سری اچ رو طبیعی تر دیدم ولی سری BE3هم خیلی رفرش سریعتری داره با چشم انسان نمیشه این دو تکنولوژی رو مقایسه کرد
در کل سونی تی ویهاش رو به چند رده تقسیم کرده
سری سی (که به درد مستضعفین میخوره
سری ای(اکنومی=اقتصادی) که به درد کارمندان میخوره
سری ان(نرمال) که برای با گلاسها درست شده
سری اچ(های) برای پز دادن رانتخواران ومفاسدین اقتصادی)
البته با طنز نوشتم
با سلام به دوستان
تصمیم به خرید LED Smart گرفتم. 2 تا گزینه رو انتخاب کرد. یکی D6960 سامسونگ هست. و دیگری هم 57000 ال جی.
کیفیت کدومیک چه در ساخت و چه در تصویر بهتر است؟ 3D کدامیک بهتر هست؟
قیمت سامسونگ 2150 هست 40 اینچ + 2 عدد عینگ + یک دستگاه بلو ری + 2 سال اینترنت
قیمت ال جی 1700 که 42 اینچ هست + 10 تا عینک و یک فیبم بلو ری + 1 سال اینترنت + مودم
الیته خودم ADSL دارم . شما بودید کدامیک را می خریدید.