سلامنقل قول:
نمیدونم مشکل شما هم همین باشه یانه ، مال من هم EFL همینطور بود ، MVC++ 2005 SP1 رو ریختم ریست کردم درست شد .
Printable View
سلامنقل قول:
نمیدونم مشکل شما هم همین باشه یانه ، مال من هم EFL همینطور بود ، MVC++ 2005 SP1 رو ریختم ریست کردم درست شد .
وزژن بازیتون چنده؟نقل قول:
بازی رو آپدیت کنید.
تازه بازی رو گرفتم، سی دی 1 رو روی فلش نصب کردم و با سی دی 2 رفتم تو بازی و چند ساعت بازی کردم و کنسول رو خاموش کردم ، الان وقتی دوباره خواستم بازی کنم سیو کار نمیکنه و باید از اول بازی رو شروع کنم، دلیلش چیه؟
سلام دوستان
ویندوزم 8 هست . بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا ارور you are not currently logged to social club رو میده
چیکار باید کنم
موقع اجرا skip login رو هم میزنم
اصلا میشه رو ویندوز 8 اجراش کرد ؟نقل قول:
اجرا از طریق ویندوز xp روی vmware به ذهنم رسید . راه آسونتری هست ؟
من هر کاری میکنم رو ویندوز 8.1 اجرا نمیشه لطفا کمک کنید ... رو آیکون کلیک میکنم هیچ اتفاقی نیمفته
آپدیت 1.0.7.0 رو نصب کردم با کرک رازور
سلام. آغا ما اینو که میخوایم سر ویندوز 8.1 نصب کنیم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رو لینک مایکروسافت که کلیک میکنم میره تو سایت مایکروسفت و اونجا نوشته باید ویندوز xp sp3 دانلود و نصب کنی...
حالا ما با این چ کنیم؟
کسی میدونه چجوری تو GTA Episodes From Liberty City میشه با ماشینا راهنما زد؟
ا سلام من جی تی ای رو روی لپتاب لنوو زد 510 نصب کردم گرافیک این لپتاب ۲ هست ولی موقع اجرا این ارورر میاد چکار کنم ؟؟؟؟
EFLC FATAL ERROR:RESC10
نمیدونم این مشکل رو حل کردین یا بلدید نمیدونم فقط توی صفحه قبل شاید من اشتباه متوجه شدم میخواستن که با گیمپد بازی کنن که نمیتونستن اگه اره یه برنامه هست که دسته شمارو بجای دسته ایکس باکس میشناسونه بلد نیستم اپلود کنم وگرنه میکردم تو گوگل اسمشو بزنید میاد:n09:
اسم:x360ce
حالا اگه خودتون میدونستین که هیچی من گفتم شاید بعضی ها ندونن:n13:
یک راهنمایی کار آمد به من بکنید ببینم مشکل من از کجاست
من بازی رو نمی تونم با کیفیت بالایی بازی کنم گاهی بازی خوبه اما گاهی صفحه حالت برفکی داره نه خیلی اما خب آزار دهندس
مشخصات سیستم من
AMD Redeon HD 6670
QUAD CPU Q9550
RAM 7GIG
درد این بازی چیه ؟؟؟
برفکی منظورتون چیه؟:n13:
اسکرین شاتی چیزی هم میزاشتید بد نبود:n09:
اپدیت هارو امتحان کردین؟
مشکلم حل شد
دوستان توجه داشته باشید که سایز تصویر و هرتز تصویر باید با مانیتور شما هم خانی داشته باشه
سلم دوستان من وقتی gta iv رو نصب می کنم این ارور رو نشون میده لطفا یه راه برای رفع ان بگویید:
Read error in the file I:\Data\a.part008.rar
مشکل از دیسک بازیه.نقل قول:
بهترین راه اینکه همه فایل رو تو یه پوشه بریزی بعد از توی هارد اقدام به اکسترکت(نصب ) بازی کنینقل قول:
فایل 8 رو هم با win rar باز کن repair اش کن شاید درست بشه
نمیشه درستش کرد؟؟؟نقل قول:
این کارو کردم درست نشد راه دیگه ای نیست؟؟؟
سلام دوستان
من بازی gti iv رو روی کامپیوترم نصب کردم
بازی راحت اجرا میشه ولی اشیاع مشخص نیستند و غیب شدندو انگار روی هوا راه میرم!!!!
اینم بگم که اصلا تیک نمیزنه
مشخصات :
Processor = Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz, 3500 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s)
RAM= 4GB
intel (R) hd graphic 4400
لطفا کمک کنیدددد
اگه می تونی یه اسکرین شات از بازی بزارنقل قول:
کرک جدیدی امتحان کن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد کرک زیر استفاده کن
وقتی میخوام از پچ استفاده کنم این ارور رو میده!!
نیاز به نصب social club استنقل قول:
محل پیش فرض برنامه
C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Social Club
(ویرایش شد)
سلام دوستان من اولین باره این بازیو نصب کردم 3 تا مشکل دارم
1-تو بازی یه کم تیک میزنه در حالی که سیستمم بالاست
2-تو ماشین دوربین سر پیچ یا... حرکت نمیکنه حتما باید با موس صاف کنم دوربینو
3-نمیدونم از کجا باید دکمه های کیبوردو تنظیم کنم.فقط تنظیم دسته داره مثل اینکه
برای مشکل تیک و گرافیگ و غیره از سایت زیز - کرک و پچ 1.0.4 رو دان کننقل قول:
در مورد تنظیمات کنترل هم سایت زیز رو نگاه کن ( البته این بازی بیشتر با کیبورد سازکار است تا با دسته )
شما پچ 1.0.7رو دانلود و نصب کنید مشکل تیک زدن حل میشهنقل قول:
اپدیت 1.0.7 رو هم از اینک زیر می تونی دان کنینقل قول:
البته با تشکر از دوست عزیز یوسف yoseffaraji
ولی
پچ 1.04 - سازگار تر از 1.07 است
بخصوص اگه پچهای گرافیکی و مود تو بازی نصب شده باشه
نمیدونم داداش.من همیشه پچ 1.0.7رو نصب میکنم مشکلات بازی رفع میشه پچ های دیگه رو امتحان نکردمنقل قول:
شما رم کارت گرافیکتون نسبت به نیازمندی های بازی کمه.باید حداقل 256مگابایت باشه گرافیکتون ولی گرافیکتون آنبرده و فکر کنم 32یا 64باشه که بقیشو از رم شیر میکنه و به همین دلیل خیلی از آبجکت های بازی رو نمیتونید ببینید.اگه امکانش هست به فکر یه گرافیک مجزا باشید برای بازینقل قول:
اقا چه جوری با دسته بازی میشه کرد اول همین تایپک هست ولی لینک فایل قدیمیه و کار نمیکنه
برای اجرا با گیم پدنقل قول:
ادرس مستقیم پست نمیشه
متن زیر رو تو کوکل سرج کنی - ادرس سایت میاد
تبدیل گیم پد کامپیوتر به کنترلر xbox360 for windowsبرای حل مشکل شناخت گیم پد (بازی سنتر)
سلام موقع سوار شدن با خودرو این دوربین رو چطوری تغییر بدم که وقتی با ماشین میچرخم پشت ماشین باشه دوربین خودکار بچرخه نخواد با موس بچرخونم یا اگه با دسته با دکمه RS امیدوارم منظورم رو رسونده باشه توی کنترل بازی باید کدوم تنظیم رو بزنم ؟
سلام.اگه ماوس رو ثابت بزارید و تکون ندید خود بازی دوربین رو تنظیم میکنه و با دور زدن ماشین دوربین هم میچرخهنقل قول:
ممنون اما من با دسته بازی میکنم هر کاری میکنم نمیشهنقل قول:
تنظیمات دسته رو تو بازی رو حالت دیفالت قرار بدید شاید درست بشهنقل قول:
سلام من بازیو نصب کردم ویندوز 7 سرویس پک 1 64بیتی بازی رو اجرا میکنم بعد از اینکه ارم روک استار اگه اشتباه نکنم میره استوپ ورکینگ میده صفحه سیاه میشه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//توووووووووووورو خدا سریع جواب بدید
درود .
من بازي GTA IV و برنامه هاي همراهش رو روی ویندوز سون نصب کردم (بعضی از برنامه های همراهش نصب نشدن)و در حين اجرا گير ميکند (انگار هر چند ثانیه یک بار بازی رو استوپ بزنن و دوباری پلی کنن) و يا از بازي خارج ميشود و اين مشکل با نصب برنامه هاي راه انداز گرافيک (ATI.Catalyst.Drivers ) و Nvidia.PhysX و غيره حل نشد !
(روی میندوز XP به راحتی اجرا شد و مشکلی نداشتم)
به نظر شما چه بايد بکنم ؟؟
برنامه های همراه بازی اگه رو xp نصب شدن و روی سون نصب نمیشهنقل قول:
موقع نصبش روی troubleshoot compatibility کلیک کن
برو تو troubleshoot program تیک گزینه اول بزن
از بین سیستم عاملایی که میاد ویندوز xp انتخاب کن test programبزن نصبش کن
بازی هم به همین نحو اجرا کن ببین مشکلت حل میشه یا نه