این ایمیل ریاضی هست به این بفرستید دوستان/ضمنا شماره اشتراک و شماره تماستون هم بنویسیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این ایمیل ریاضی هست به این بفرستید دوستان/ضمنا شماره اشتراک و شماره تماستون هم بنویسیدنقل قول:
البته با توجه به اینکه شما برای رانژه شدن خیلی سختی کشیدید بهتون کاملا حق میدم.نقل قول:
اما در مورد اینکه شاید یه بازار یابی کثیف باشه باید بگم من مخالفم. این 100% یه بازار یابی کثیف هست رفیق :31:
همین ارم نت 1_2 سال پیش که من ازش سرویس گرفتم سرعت شبانش بالای 200 کیلوبایت بود بعد اروم اروم کم شد.
به همین دلیل هم باید چند وقتی یه بار شرکتو عوض کرد که فکر نکنن هر غلطی بکنن ملت بازم ازشون سرویس میگیرن :4:
سلام.
کسی سایت اینترنتی سپنتا رو میدونه آدرسش چیه؟!
ُسامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ایمیل های اسیاتک و ارم نت هم هستنقل قول:
به نظرم جمعی اعتراض کنیم بهتر باشه
ما ایرانی ها بهتره زود نا امید نشیم و راه های مختلف اعتراض را امتحان کنیمنقل قول:
تو همین تالار ده ها نفر ناراضی بودن ولی الان هیچ کس نیست
ممنون حتما باید امتحان کردنقل قول:
کاملا درسته من شرکت های زیادی امتحان کردم صبا،شاتل(با ثبات ترین البته نه شیراز) فن اوا(پر سرعت ترین بازم شیراز نبود) و این اخری اسیا تکنقل قول:
حق با شماست انتظارات و فشارهای مشتری جاهایی که رقابت شدید نیست باعث تغییر می شه
به نظر من حرکت های انفرادی زیاد جواب نمیده اونم برای شرکت هایی که کاربر میلیونی دارند.شرکت های واسطه هم که سودشونه از راه اندازی بردند
نمیدونستم سپنتا ساپورت میکنه.یه ماه دیگه با ارم نت تمدید کردم!!! این مدت بگذره ببینم سپنتا به کجا میرسه...نقل قول:
سایت اصلی سپنتا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایت ثبت نام در شیراز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سرعت شبانه که هر چی اعتراض کنی فاییده ای نداره/
طبق قانون مضخرف تنظیم مقررات اگر کمتر از 1.6 برای سرویس 128 و 3.2 برای سرویس 256 و 6.4 برای سرویس512 و به همین ترتیب کمتر باشه حق اعتراض داری و رسیدگی میکنن/
کلا شبانه دست خود شرکت هست و هر طور بخوان میتونن ملت را انگول بدن/
طبق تجربه ای که من داشتم در شکایت از 4 5 جا (تنظیم مقرران-استانداری-تعزیرات-اداره بازرگانی) از شاتل داشتم و اخرش هم دیدم فایده ای نداره و نتیجه ای در بر نداره و شرکتم را عوض کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را یه نگاه بندازید شاید چیزی پیدا شدنقل قول:
به هر حال بهتره ما کار خودمون را انجام بدیمنقل قول:
شایدم راضی شدن قرارداد را مستردد کنند بریم جای دیگه
شما جای سراغ دارید دانلود شبانه عالی باشه؟
باید از کسانی که در محدوده مرکز مخابراتی خودتون هستند تحقیق میدانی کنید/ ولی میتونید تحقیق کلی هم کنید و برای بررسی دقیقتر تحقیق میدانی کنیدنقل قول:
من اطلاع دارم همیار نت سرعت شبانه سرویس هاش متناسب سرویسی هست که دانلود میکنی و خیلی افت نداره/ حالا خودتون باید دقیقتر بررسی کنید و تحقیق میدانی کنید روزانه همه سرویس ها را هم بالا می بندند
کلا همیار شرکت خوبی هست که مقداری از سهامش هم برای شهردای هست
سلام ،
چرا من میخام ثبت نام اینترنتی کنم نو بیست نت نمیشه؟ هی میگه dsl شرکت دیگه فعاله! اخه من ک 3 ماهه dsl ندارم!!!!!!!!!!:41:
این ثبت نام حصوریش چجوریه؟؟؟
شما برای برداشتن رانژه شرکت قبلی روی خط اقدام کردید؟ ظاهرا شرکت قبلی هنوز رانژه را برنداشته/ میتونید از طریق چراغ لینک یا نام های مشابه اش رانژه بودن خطتون را بررسی کنید یا زنگ بزنید شرکت قبلینقل قول:
با دروود
خورسندم به آگاهی دوستان برسانم که در پی شکایت من از ارم نت به سبب کم کاری ها و اهمال کاری های بخش فروش و همچنین عملا نداشتن هیچ پشتیبانی در شبانه(حتا در اندازه پاسخ دادن به تماس شما!!)به من گفته شد که در پی چابجایی کلیه پنل ها و مسیریاب ها از شیراز به تهران و در نتیجه بالاتر رفتن کیفیت و همچنین وصل شدن به پشتیبانی تهران در صورت تماس با 1844 به جای وصل شدن به شیراز و در نتیجه بهبود پشتیبانی ،امید است که دشواری های شما هم به اندازه 0 برسدو همچنین ممکن است در یک هفته آینده همچنان دشواری هایی باشد که به مرور رفع خواهند شد.
اره حدودا تا 1 ماه پیش وقتی مودم رو روشن میکردم پیغام شرکت قبلی میومد، ولی الان دیگه پیغامه نمیاد ولی چراغ DSL هنوز سبز و ثابت، این یعنی هنوز راژه قبلی مونده؟؟نقل قول:
بله هنوز رانژه هست/از کجا سرویس داشتی؟/باید درخواست جمع آوری بدینقل قول:
مرسی از جواب / من از ماتریکس همین فردا میرم کارو میسازم!نقل قول:
حالا با این حرفی ک اقا سعید258 زد دوستان اسیاتک رو پیشنهاد میکنن؟؟
نه پیشنهاد نمیشه/حرفه مفت میزنننقل قول:
=)))))))))))))))))))نقل قول:
من شکایت رو پیشنهاد نمیکنم. به دلیل اینکه حداکثر میشه برای مدت باقی مانده از دوره ارم نت شکایت کرد و گفت اینا حق نداشتن یک دفعه همه چیزو عوض کنن.
اما از دوره بعد چی؟ دوره بعد که دیگه ارم نت نیست و به شما میگن اسیاتک فقط همین سرویس هارو با این شرایط داره. میخوای بگیر میخوای نگیر
دوستان من با پرس و جویی که از برند آسیاتک د تهران کردم،گویا یکی از بهترین ارائه دهندگان خدمات در تهران است!این مورد رو هم در نظر داشته باشید که احتمالن کیفیت شیراز هم همانگونه خواهد بود
سلام مجدد
آقا من زنگ زدم 1844 کلی بارشون کردم آخر سر هم گفت حق با شماست و اینا همش تقصیر تهرانیاست!
یک گیگ هم شارژ کردم چون الان نمیتونم هزینه تغییر isp را بدم با توجه به اینکه شهریه دانشگاه تو راهه
امشب که دارم دان میکنم ظاهرا نیم بها نیست و تماما رایگانه
من سرویسم 128 سه ماهی 30 تومان بود فکرکنم واسه 3 ماه 5 گیگ ترافیک بود
البته دانلود قطع کردم چون فردا صبح یهو میبینی کم کرده اینا که نظم ندارند
سرعتم عصری طرفای 400 بود الانم روی 54 هست
بچا به غیر از این تعرفه ها که تو quick task زده تعرفه دیگه ای نداره؟
:31::27:................................نقل قول:
من آسیا تک1 سال دارم سرویس 128 تازه تا همین قبل 15 مرداد که سرویسم تموم بشه 4ماه جشنواره با 8گیگ حجم 30هزار تومن.هر شب هم 1و نیم گیگ بدون استثنا دانلود میکردم.ولی از الان که سرویس جدیدشون رو گرفتم خیلی مزخرف شده 128 ماهی 5گیگ 17 تومان .الان سرعت شبانه م بیشتر 30 کیلوبایت نمیشه.قبلا هر شب بدون استثنا 100 بود.
خواهش میکنم یه با تجربه به من بگه کجا هست که سرویسی مثلا با حدود 15هزار تومان ماهانه ارائه بده و شبانه ش هم بشه 1 تا 1 و نیم گیگ دانلود کرد
من قبلا شاتل داشتم و 1سال پیش به خاطر محدودیت اومدم بیرون
ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا سرویس بگیرم
دانلود امشب ارم نت با لینک
ولی خداییش پینگ خوب شده... تایم اوت نداره...
اره شاتل افتضاح استنقل قول:
مرکز مخابراتیت را بگو تا دوستان اگه اطلاع دارن راهنمایی کن
همیار سرعت شبانه سرویسهاش تقریبا با روزانه یکی هست
نه فقط همون تعرفه ها استنقل قول:
اسیاتک؟ 2تا8نقل قول:
امشب سرعتش بد نبود ولی هنوز مثل اولش نشده.قبلا سرعتم فیکس 120 بود.
امشب سرعت دانلود چهل بود برا من. باز بهتر از 16 است:44: بچه هایی که سرعت 256 یا 512 دارن چطوره سرعت شبانه؟
من 512 دارم سرعت دانلود 50 کیلوبایت بود.نقل قول:
نقل قول:
بابا این سعید خیلی حرفاش مشکوک، ادم بدجور وسوسه میشه! ولی راست میگه، تو سایت netindex هم جزو بهتریناست
سرعت روزا كه بد نيست. خوبه اتفاقا. متاسفانه شبا بازي درمياره. قبلا صد بود بعد شد ١٦ حالا هم بين چهل تا پنجاس.!
آقا سعید را من میشناسم/خودش دلش از دست اسیاتک خونه.دی:نقل قول:
شما سرعتت 40_50 می نالی؟ بازم خوبه، ماتریکس 128 سرعت شبانه فیکس رو 10ه! اگه سرعت میخاستی باید ماهی 30000 میدادی تا اونم بت 120KB بت بدن، تازه با کلی قطعی!
خوب اگه اینجوریه ک دیگه بدتر! این ک بدش میاد اینجوری تعریف میکنه ...!نقل قول:
زنگ زده تهران شستشوی مغزیش دادن.دی:نقل قول:
من 128 دارم.... 50 بود....نقل قول:
بچه ها شما از مرکز امیرکبیر نیستین؟؟
پس واقعا فايده ي گرفتم سرعت ٥١٢ يا بالتر چيه وقتي دانلود شبانه يكي باشه؟!؟!!
اتفاقا من فك ميكنم سرعت بالاتر گرفتن ضرر هم داره نه تنها پول بيشتري ميدي بلكه حجمتم سريعتر خالي ميشه.