سلام ببخشید میشه بگین چه جوری اینترنت گوشی رو وصل کنم؟
ایرانسل تنظیمات GPRS 5800 رو نداره:41:
Printable View
سلام ببخشید میشه بگین چه جوری اینترنت گوشی رو وصل کنم؟
ایرانسل تنظیمات GPRS 5800 رو نداره:41:
------------------نقل قول:
کاری که می گم را بکن
برو به
Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
و بعد Internet را انتخاب کن
حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم به http://www.google.comتغییر بده
بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
دوستان کمک کنید گوشیم کاملا قاط زده
چند تا مشکلشو که تا حالا کشف کردم ایناست
1- هیچ کدوم از تماس ها رو مشخصاتشو تو log سیو نمیکنه اگه کسی miss هم بزنه فقط میگه ولی از شماره و زمان طرف و اصلا هیچی تو log نیست همه چیز های سیو شده هم مال قبله
2-دیگه deliverd شدن پیام ها هم نشون نمیده با اینکه فعاله ولی هیچی نیست توی قستمتش
3-این دیگه از همه بدتره باید یه پیام حالا برای هرکس بفرستم تا پیامای که قبل از اون پیام فرستادم برام بیاد مثلا بعد یه روز اگه یه پیام خالی بفرستم یهو سی تا همزمان برام پیام میاد جالب اینکه تاریخ رسیدنشون مال چند ساعت پیشه ولی تا حالا کجا بودن نمیدونم
حالا باید با این گوشی غراضه چه کنم؟
سلام
بچه ها کسی قیمت هدست WH-600 نوکیارو داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------نقل قول:
کجاش غراضه شده؟
شما مستر ریست کن از نوع فرمت انشاالله درست میشه البته قبلش بکاپ بگیر چون شماره تلفن و اس ام اس همگی پاک می شه بلدی یا نه اگه بلدی که هیچ اگه بلد نیستی کد #7370#* را بزن بعد درخواست رمز می کنه که 12345 بزن و منتظر باش تا گوشیت بالا بیاد یادت نره حتما بگی بلدی یا نه:31:;)
شاد باشی و موفق
سلام دوست عزیز:10:نقل قول:
اگر اشتباه نکنم یه مدل 70 تومنی داشت و این که شما دنبالشی حدود 30 بود:15:
سلام
شورت کات های 5800 ورژن 50 را چه جوری میشه عوض کرد
سلام دوست عزیز:10:نقل قول:
این که دیگه خیلی در دسترسه
:3:settings>Personal>Home screen> shortcuts
منظورت همین شرتکات هاست دیگه؟؟؟!!! :44:
لطفا به من چند تا از این ترفند ها که با عث افزایش کیفیت دوربین 5800 میشه توضیح بدید.
مگه میشه 5800 داشته باشی و بلد نباشینقل قول:
بله امتحان کردم قبل از اینکه بگید امتحان کردم درست نشد
هنگام عکس برداری درپوش باطری رو بردار...! کیفیت عکس 10 برابر بهتر می شه!!! :46::10:نقل قول:
شاد باشین :دی
با nokia updater گوشیم رو دو بار پشت سر هم آپدیت کردم ولی همه نرم افزار ها سر جاش موند و گوشی فلش نشد و مشکلات گوشی هم برطرف نشد.
چطوری میتونم گوشی رو با خود نرم افزار های نوکیا فلش کنم.
سلامنقل قول:
شما بعد آپدیت کردن با #7370#* ریست کردی گوشی رو؟
نقل قول:
از مزایا گوشی های تازه نوکیا... با هر بار آپدیت اطلاعات گوشی سر جاش می مونه!!! :27:
اگه گوشیت مشکل داره حتما از کد مستر ریست که دوستمون در بالا اشاره کرد بهره بگیر.
نکته: اگه آفلاین فلش کنی دیگه این معضل نیست. چون خودش معمولا پس از ریختن آپدیت در حال فلش مستر ریست هم می کنه
اتصال به اینترنت باusbتوسط گوشی5800خب اونایی هم که نوکیا دارن cd or mini dvd که توی کارتون گوشی شون هست رو میارن نصب میکنن و جدیدا PC Suite
شده Nokia Ovi Suite خب Nokia Ovi Suite رو نصب میکنید و بعد از اینکه نصب شد بریدبه آدرس AllPrograms و Nokia و Nokia Ovi و One Touch Access رو انتخاب کنید و گزینه settings رو بزنید چندتا سوال میپرسه next بزنید و... مودم رو شناخت دیگه بعد گزینه connect رو بزنید
دیگه تموم وصل شد
nokia سرعتش خیلی عالیه مصل adsl حدود440 کیلوبایت سرعت داره البته بستگی به سرعت گوشی شما داره
سرعت دانلودش30-40 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت وصل شدن حدود440
اینا تنظیمات گوشی هایی جدیدی نظیر5800 هست
منظور شما gprs ایرانسل هستشنقل قول:
نقل قول:مرسی پس الکی 3 بار پشت سر هم آپدیت کردمنقل قول:
شما بعد آپدیت برای اعمال تغییرات یه مستر ریست باید بکنی بعد مستر ریست هم به ورژن گوشیت یه نگاه بنداز ببین درست شده؟نقل قول:
بله باید گفت الکی سه بار آپدیت کردی :31:
سلام دوســــت عزیز :20:نقل قول:
یه جورایی آره ;)
موفق باشید!:40:
هنوز متوجه نشدم این اتصال چه نوع اینترنتی بود؟!نقل قول:
ایرنسل /یک چیز جدید مال نوکیا /adsl .....
مرسی دوستان مشکلات گوشیم حل شد و مموریم 71 مگ خالی شد. (البته تو 5 دقیقه دوباره تا خرخره پر شد:31:)نقل قول:
فکر کنم اول مستر ریست کنم بعد آپدیت کنم(برای دفعه های بعدی) بهتر باشه؟!
اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید.
اگر بازم آپدیت جدید اومد فکر می کنم بازم اول باید آپدیت کنی و بعد مستر ریست تا تغییرات اعمال بشهنقل قول:
سلام دوست عزیز شما اگه با NSU آپ دیت می کردی و درست آپ دیت می شد بعد از بار اول آپ دیت اگه دوباره سعی می کردی آپ دیت کنی NSU بهت پیغام می داد که آپ دیت جدیدی نیومده و دوباره آپ دیت نمی کرد! پس نمی شه 3 بار آپ دیت کرده باشی مگه مشکلی پیش می یومده و آپ نمی شده.نقل قول:
البته حرفی که دوستان در مورد مستر ریست بعد از آپ دیت کاملا درسته.
شما با چک کردن ورژن فریمور (با زدن کد #0000#*) قبل و بعد آپ دیت می تونی مطمئن بشی که آپ دیت کردی.
موفق باشی
سلام
میگم این 58 بیچاره ی من خیلی زود باطری خالی میکنه چند روزه
نمیدونم مشکل نرم افزاریه یا عیب از خود باطری
چه پیشنهادی دارین بفهمم کدومشه
کلا حالا چیکار کنم
کلا اگه24 س نگه داره اگه استفاده کنم شایدم کمتر اگرم استفاده نکنم 2 روز
چشه آیا
سلام. من یک 5800 خریدم آیا باید حتما آپدیت کنم ؟ چون بی تجربه هستم بدم بیرون برام آپدیت کنن بهتر نیست ؟ آخرین ورژنش چنده ؟
نه حتمانی نیستنقل قول:
بسته به علاقتون داره که دوست دارید به روز و باحال بشه یا نه!!
اگه ADSL داری خودت آپدیت کن که دیگه هزینه هم برات نداشته باشه
ورژن آخری که آپدیت می شه V50.0.005 هست
این ها رو میدونم گوشیم که اصلا آپدیت بود گوشی مشکل داشت هر کاری میکردم فلش بشه نمشد دوستان راهنماییم کردند مشکل برطرف شد.نقل قول:
سلام
دوستان بالاخره دیشب رسید به دستم... :دی
چه گوشی ردیفیه... :18: باورتون می شه؟؟؟ من امنیا HD، جت، 5530 و X6 دستم گرفتم انقدر بهم حال نداد که کار کردن با این گوشی بهم حال داد!!! :27::8::5::10:
فوق العاده هست! درود بر نوکیا... این همه هی گفتن 5800 فلان، 5800 بهمان... به نظر من که خیلی از 5530 بهتره. حتی تاچش! من با تاچ 5530 ( علارغم این که می گن خیلی حساس تره از 5800 ) به هیچ عنوان حال نکردم. اما با تاچ این دارم از زندگی لذت می برم!!! :19::27::8::31:
راستی دوستان؛ کسی اینجا از فرمور کوک شده Orange Tsunami بهره می گیره؟ اگه آره می شه راهنمایی کنه که چجور فرموریه؟؟؟
میشه به من اموزش کامل استفاده از لحس 5800 رو بدید .
چند روز دیگه قرار بریم سفر می خوام از این اموزش هایی که شما می دید استفاده کنم .
لطفا هر چی می دونید رو برام بنویسید یا سایتی معرفی کنید که به دردم بخره.
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
نقل قول:
من که متوجه نشدم یعنی با اینترنت گوشی وارد اینترنت می شیم یا کامپیو ترمون ؟
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
من که متوجه نشدم یعنی با اینترنت گوشی وارد اینترنت می شیم یا کامپیو ترمون ؟[/QUOTE]
فکر کنم منظورشون استفاده از اینترنت گوشی روی کامپیوتره.من هفته قبل با همین روش و با سیم کارت ایرانسل توی نت بودم.سرعت دانلودش برای من 5 کیلوبایت در ثانیه بود
نقل قول:
من که امتحان کردم سرعتش 460 بود اما سرعت دانلوداز 4 بیشتر نمی ره .چه کار کنم چون اگه سرعت دانلود 30 یا 40 باشه خیلی خوبه .
اخه یکی به من بگه این گوشیه یا اسباب بازی؟
امروز در یک صحنه بسیار غمناک اون سه تا دکمه ی زیرش شروع کردن به خاموش و روشن شدن به صورت نامرتب و یهو صفحه گوشی سیاه شد و گوشی خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من چه خاکی بر سرم کنم؟؟؟؟
ملت خیلی چرت میگننقل قول:
مثلا درباره همین تاچ به این خوبی ، یکی میگفت باید با میخ روش بزنی تا کار کنه !
می شه بپرسم که با گوشیت چی کار می کنی؟!!! :blink:نقل قول:
من که خیلی راضیم...! :46:نقل قول:
کلا تا همین الان که از طبقه دهم ننداختمش پایین خیلی بش رحم کردم هر روز یه مشکل داره حرصی که سر این گوشی خوردم به دونه از این گوشی قدیمی ها نداشتنقل قول:
می شه بپرسم که با گوشیت چی کار می کنی؟!!! :blink:
والا منم الان این گوشیو دارم و کلی حال می کنم باش و تا حالا هیچیشم نشده!!نقل قول:
شاید از بد جایی خریدی؟
تو رو خدا از طبقه دهم بندازش !!! همین کارا رو می کنی که بنده خدا این جوری می شه دیگه... :27: ( شوخی کردم )نقل قول:
ببینم... گارانتی دار خریدی؟ یا از این بی گارانتی ها؟ :13:
انشالله درست می شه :10:
'گارانتیش که تموم شده حالا دارم میبرمش ببینم مشکلش چیه
اگه مزه تاچ خازنی رو بچشی بعید میدونم رو حرفت بمونی! تکنولوژی جدید واسه پیشرفت و آسودگی و راحتیه! نه اینکه هی صفحه رو فشار بدی و ناخوشایند باشهو نه اینکه فکر کنی من چون ایکس 6 دارم اومدم تعریف کنم ولی هردوتا گوشی دستمه حتی ان97 هم اینجاست ولی تاچ ایکس 6 حرفی برای اظهار نظر نمی زاره.نقل قول:
ولی از لحاظ دیگه مثل صدا و قاب پشت گوشی باید بگم که خوب طراحی شده 5800 ولی شکل ظاهری ایکس 6 برتری داره
بازم هر چی شما بگین
اقا این تاچش مثل گل وبلبل کار میکنه ولی اون گوشه گوشه گوشه هاش (یعنی خیلی ریز) کار نمیکنه و یه خط کنار گوشی به طول به اندازه 10 به توان منفی 6 سانتیمتر از سایر جاها مث وسطش ضعیفتره به نظر شما مشکل از چیست؟
و این که میهنگه؟؟؟؟ورزن 21هست
دوست عزیز من هیچ وقت تاچ مقاومتی رو با تاچ خازنی مقایسه نمیکنم :46:نقل قول:
منظورم این بود تاچ مقاومتیش خوبه !
از مزایا (!) ی تاچ مقاومتیه دیگه...! :دی وسط بهتر از گوشه ها کار می کنه. حالا یه پرسش... شما اون گوشه 10 به توان منفی 6 سانتی متر چی کار داری؟؟؟ :27::10:نقل قول: