بابا از این کوئستی ها نده. اینا رو همه پاس اوت می کنن :31:
Printable View
بابا از این کوئستی ها نده. اینا رو همه پاس اوت می کنن :31:
اینکه میگی به درد دوئل میخوره ؟نقل قول:
مي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو vigor و اتريبيوت ها رو روي strength ميذارم. بقيه رو هم روي aim,dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟
برای دعوت با این یوزر هماهنگ باشین
هنوز شهر ساخته نشده
جالبه.نقل قول:
من تا حالا نتونسته بودم!
همه نمیتونن.فقط دوئلرا میتونن پاس اوت کنن.
براي كسي كه مي خواد از اسلحه ميلي استفاده كنه آره.نقل قول:
كدوم يوزر؟
من وسطای لول 7 ام.نقل قول:
برای دعوت با این یوزر هماهنگ باشین
هنوز شهر ساخته نشده
گذاشتم رو میلی
خبرم کن
من بد بخت تازه بعد از 2هفته شدم لول 16
Dueling level20Duels won99Duels lost14
اول نمیدونسم روزی 10-15 تا دوئل کردم آخرین بار 40 تا تو یک روز کردم ---- به یوزر رفتم :دی
الان دو روزه که دوئل نمی کنم تا علاقه اش بره بالا
همچین بدم نیست اگه پول در بیارینقل قول:
اول نمیدونسم روزی 10-15 تا دوئل کردم آخرین بار 40 تا تو یک روز کردم ---- به یوزر رفتم
الان دو روزه که دوئل نمی کنم تا علاقه اش بره بال
روح سگ ولگرد :دی
منو توی هر تو توی w6 و توی یک شهر هستیم :دی
من jojok هستم :دی
اا میگم چرا این مردک جوجوک پیشرفت نمیکنه ها :31:نقل قول:
روح سگ ولگرد
منو توی هر تو توی w6 و توی یک شهر هستیم
من jojok هستم
آقا یه فکر توپ به سرم زد.
من الان پاس اوتم تا فردا فکر کنم.
فردا اسلحم رو می ذارم کنار. شما هم یه اسلحه 50 دلاری بخرید. همون لول پایینا.
بزنید به من
من که الان لول 40 هستم دوئل.
فکر کنم بتونید یه 100 تایی تجربه بگیرید.
روز بعدش من همین کار رو می کنم. خیلی کم خون ازمون کم می شه به جاش از هم کلی تجربه می گیریم.
نظرتون چیه؟
یعنی سازنده های د وست فکر این رو نکردن؟ :31:
اولا شما وقتی تو یه شهر هستین چطور میخواین با هم دوئل کنید؟نقل قول:
بعدش هم اگه تو دو تا شهر مختلف باشید و با هم رفیق باشید و این کار رو بکنید درسته تجربه میگیرید ولی لول دوئلتون به طور کاذب بالا میره و اونوقت خوراک دوئلرهای خفن میشید چون لول دوئلتون الکی بالا رفته و اونا وقتی شما رو میزنن و لت و پار میکنن تجربه خوبی میگیرن.پس دهنتون سرویس میشه.
توی کدوم ورلد؟؟
آره اکلی عمرم 3 روز تلف شدنقل قول:
اا میگم چرا این مردک جوجوک پیشرفت نمیکنه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اون 1 % شده 37 % :دی
دوستان شما این عکس زیر را چطوری میگیرین؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم پیدا کردم :دی
خوب اینجوری که کلا نباید دوئل کنیم.نقل قول:
بعدش هم اگه تو دو تا شهر مختلف باشید و با هم رفیق باشید و این کار رو بکنید درسته تجربه میگیرید ولی لول دوئلتون به طور کاذب بالا میره و اونوقت خوراک دوئلرهای خفن میشید چون لول دوئلتون الکی بالا رفته و اونا وقتی شما رو میزنن و لت و پار میکنن تجربه خوبی میگیرن.پس دهنتون سرویس میشه.
چون لول دوئلمون میره بالا!!!!
بیا ورلد 9 من دارم soldier میرم مثل اینکه ممد میخواد شهر بزنه و builder زیاد دارن بیا دوئلر لازمیم :دینقل قول:
اگه بیای ورلد 9 خیلی توپ میشه اول اینکه تجربه کسب کردی قبلا تو اسکیلا بهتر عمل میکنی دوم اینکه با هم اتک میدیم پاس اوت میکنیم ورکر و دوئلر های شهر های Enemey رو.
اين محمد كه ميگين ظاهرا هنوز شهر نزده كه بخوان بويلدر داشته باشن. چطوريه؟
صحبت کرده با یه سری ها احتمالا :دینقل قول:
M0h@mMad G@meR: تشکيل امپراطوري وست کوروش کبير تا 3 ساعت ديگر
کد:www.the-west.net
آقا جون من نوکرتم. هر جا که اسم کوروش باشه منم هستم. تو کدوم ورد؟نقل قول:
راس ساعت 8 شب در ورلد 9 شهر کوروش کبیر ( Cyrus ) افتتاح میشه
نگرفتی چی گفتم.اگه با دشمن واقعی و اسلحه واقعی و اسکیلای واقعی دوئل کنی و ببری اونوقت لول دوئلت بالا میره ولی به طور واقعی یعنی شایستگیش رو داری و مثل هم لول های خودت هستی ولی وقتی یکی رو بدون اسلحه 10 بار میبری لول دوئلت 4 تا میره بالا به طور الکی پس از هم لولهای خودت شکست میخوری.نقل قول:
World 9 ساعت 8 امشب شهر باز میشهنقل قول:
انگيزه كار و دوئل ديگه چيه؟
از كجا ميشه به دست آورد؟
هستم بابا الان وسطای لول 8 م. بد جور رو سلجر کار کردمنقل قول:
بیا ورلد 9 من دارم soldier میرم مثل اینکه ممد میخواد شهر بزنه و builder زیاد دارن بیا دوئلر لازمیم
اگه بیای ورلد 9 خیلی توپ میشه اول اینکه تجربه کسب کردی قبلا تو اسکیلا بهتر عمل میکنی دوم اینکه با هم اتک میدیم پاس اوت میکنیم ورکر و دوئلر های شهر های enemey رو.
نگرفتی چی گفتم.اگه با دشمن واقعی و اسلحه واقعی و اسکیلای واقعی دوئل کنی و ببری اونوقت لول دوئلت بالا میره ولی به طور واقعی یعنی شایستگیش رو داری و مثل هم لول های خودت هستی ولی وقتی یکی رو بدون اسلحه 10 بار میبری لول دوئلت 4 تا میره بالا به طور الکی پس از هم لولهای خودت شکست میخوری.
پس مشکل کجاست؟
یعنی کسی که حق بردن نداشته باشه نباید ببره و باید لول پایین بمونه تا به لیاقتش برسه بعد بیاد بالا؟ خوب اسکیل زیاد می کنیم میایم بالا دیگه :دی
پیدا شد پیدا شد :دی
javascript:AjaxWindow.show('town',{town_id:54},'20 _372');
لول دوئل خیلی سریع تر از لول کاراکتر بالا میره...
فوندرش اينه ديگه:
05Chips
؟
فقط کسانی که به M-Pro تلگرام بدن دعوت میشن ...
اون 05chips رو لخت کردم تا بتونم شهر بزنم : دی
حالا این کی هست؟تا حالا تو شهرهامون ندیدمش.نقل قول:
بر و بکس من کل اسکیل هامو دادم به تراپ ، الان حدود 28 هستش ...
حدود 18 تا اسکیل + 7 تا ات
الان چه کارهایی انجام بدم ؟
اینم بگم که یوزری به نام Adam-Koshll توی شهر هستش که برای من نیستش !! ( + reza-x2 و smbb ) که یوزر های سابقم بودند و الان دست یکی دیگه هستند ... : دی
پوینت هاش عینه لوله فرقی نمی کنه. وقتی کار می کنی به هر دو لول اضافه می شه. وقتی دوئل می کنی به لولت اکس اضافه می شه که باعث اضافه شدن همون مقدار اکس به لول دوئل می شه + اینکه مستقیم به لول اکس هم اضافه می کنهنقل قول:
لول دوئل خیلی سریع تر از لول کاراکتر بالا میره...
الان بهم تلگرام داده بنده خدا می گه هر چی داشتم فروختم لخت شدم :))نقل قول:
فقط کسانی که به m-pro تلگرام بدن دعوت میشن ...
اون 05chips رو لخت کردم تا بتونم شهر بزنم : دی
ورود 9 کسی اگه یوزر ساخته و یکم ادامه داده و نمی خواد بگه لازم دارم :31:
اینقدر تابلو نباش ریپورت میدن به ادمین چک میکنه وقتی کاراکتر لباس نداره خیلی تابلوئه خودت جوین شهر شو و اونا رو بفرست بیرون و باهاشون کار کن بعد اینوایتشون کن پولو بریز بعد دوباره بندازشون بیرون.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا رفتن شهر رو کجا زدن. کنار شهر رنک 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا منو دعوت کن :دی
user: ir-dgm