adsl مخابرات دارم...نمی دونم چیه اینا؟نقل قول:
Printable View
adsl مخابرات دارم...نمی دونم چیه اینا؟نقل قول:
سلام
من مودم tp-link مدل td-8817 دارم ولی چند وقته پسورد ورود به کنترل پانلش رو گم کردم یا شاید هم هک شده حالا می خوام ببینم چه طور می تونم پسوردش رو ریست کنم بدون اینکه اطلاعات داخلش از قبیل پسورد adsl رو از دست بده
ممنون
VPI=0
VCI =35
معمولا اینطوره (بطورپیشفرض)
ممنون دوست عزیر ولی من چیزی نفهمیدمنقل قول:
ممنون..برا من که کار نداد.........نقل قول:
باید زنگ بزنی پشتیبانی همونجایی که سرویس گرفتی و تلفنی از خودشون بپرسینقل قول:
کسی تجربه این ارور 691 رو با مودمش داشته؟
حتی اگه یوزر و پسورد درست باشه با هی میاد!
من asus 602 گرفتم و الان با اتصال به اینترنت مشکل دارم!
چند روز اول خوب بود ولی الان هر چند دقیقه به چند دقیقه ارتباطم هی قطع و وصل میشه
دیس نمی شم ولی ارتباط قطع میشه
وقتی که ارتباط قطع شد و خودم دیس کانکت میکنم و بعد دوباره کانکت میشم، این اروره میاد!
ولی بعد 5-6 دقیقه تا نیم ساعت دیگه مشکل برطرف میشه و میتونم کانکت بشم.
با ریستارت سیستم هم همه چی درست میشه ولی اونم باز برای چند دقیقه!
با ریست کردن مودم و تنظیمات دوباره اون هم برای مدت طولانی تری اوضاع خوب میشه ولی باز هم بعد مدتی ههمونجوری میشه!
اینو هم بگم که اینا درحالیه که مودم ارتباطش با ا شرکت ارائه دهنده سرویس هم برقراره و چراغش هم همیشه روشنه.
بنظر شما مشکلم از کجاست؟
مودم؟
ویندوز؟
ویروس؟
تنظیمات؟
سیستم؟
...............چی؟
ایراد از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
خواهشا اگه کسی تجربه همچین مشکلی رو داشته، بگه که چطوری رفعش کرده؟
آقا یکی هر چه سریع تر دقیق تنظیم مودمو برای adsl مخابرات توضیح بده البته مودم من 2820 d link هست
برو سرچ کن سریعتر به نتیجه میرسی! یا اینجا یا تو گوگل
ولی شرکت شاتل هم تو سایتش راهنماهای خوبی داره.
سلام دوستان.
2 تا سوال دارم!
يك دستگاه linksys wag120n خريدم، حالا ميخوام يك كارت وايرلس هم براي يك كامپيوتر ديگهام بخرم كه اينترنت رو باهاش share كنم.
اول اينكه: اصلاً آداپتور وايرلس USB بهتره يا PCI؟ كدوم رو توصيه ميكنيد؟
دوم اينكه: چه مدلي رو ترجيحاً از برند linksys پيشنهاد ميكنيد؟ در صورت امكان با ذكر قيمت.
ممنون.:20:
سلام واقعا کسی نیست جواب بده؟:37:برای تنظیمات مودم چی کار کنیم آخر لطفا اونایی که adsl مخابراط گرفتن چه تنظیمی برای مودم کردن
siminrazaghiجان
من هم همین مشکل رو دارم که بعضی اوقات ارور 691 رو میده راه حلی پیدا نکردم اما به احتمال زیاد مشکل از ISPـــه
با سلام به دوستان عزیز
مودم8811 tp link گرفتم ولی درایورهای داخل سی دی اصلا واسه این مدل نیستند و محتوی ان شامل td8811-td8811b و td8840-td8840b و .... اینهاست .وقتی هم فایل TD8811 که اسما شباهت بیشتری رو داره نصب می کنم در مرحله confirm setting ارور میده و نصب نمیشه . از راهنمایی و کمک دوستان سپاسگزارم
همون TD8811 درستهنقل قول:
مگه روی مودمت ننوشته: TD-8811 ??
شما مشکلت درایور نیست ،احتمالا مشکلت کانفیگ هست
ضمنا اگه با لن وصل کنی ، احتیاج به درایور هم نداری
پشتیبان میگه از ویندوزمه که گفت باید دوباره نصب بشه. البته بعید هم نیست چون خودم چند روز پیش ویندوزو هم یه ذره دست کاری کردم!نقل قول:
حالا منم این کار رو خواهم کرد ببینم چی مشه.
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
با جون مودما با هم فرق دارن خبنقل قول:
البته کاری نداره
خودت هم میتونی انجام بدی
دی سی رو که نصب میکنی ولی تنظیماتشون باهم فرق میکنن .از پشتیبانت کمک بگیر. یه سرچ کوچولو هم تو نت بکنی بد نیستا! :31:
چه Error ي ميده ؟نقل قول:
راستي مودم شما هم مشكيه ؟ مثل td8811 ي كه تو اين شكله ؟ اخه يكي از بچه ها گفت احتمالا اين مدل تقلبيه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يك راهنمايي هم به ما بدند! ثواب داره!:40:نقل قول:
نقل قول:
نه .. دوست عزیز اینطوری نیست ... طرح جدید این سری سیاه رنگه و طراحی خیلی زیبا و شیکی داره ...نقل قول:
مودم tp-link TD 8811 فقط به اين شكل و طرح و رنگ هست من تا به حال مشكي شو نديدم. احتمال توپاچه رفتن وجود داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط matin_vv
سلام دوستان.
2 تا سوال دارم!
يك دستگاه linksys wag120n خريدم، حالا ميخوام يك كارت وايرلس هم براي يك كامپيوتر ديگهام بخرم كه اينترنت رو باهاش share كنم.
اول اينكه: اصلاً آداپتور وايرلس USB بهتره يا PCI؟ كدوم رو توصيه ميكنيد؟
دوم اينكه: چه مدلي رو ترجيحاً از برند linksys پيشنهاد ميكنيد؟ در صورت امكان با ذكر قيمت.
ممنون.
به نظر من Usb بهتره چون راحت می تونی اونو بعدا جابجا کنی رو هر سیستمی که خواستی وصل کنی ولی اگه Pci باشه باید دست به آچار بشی ... ولی خوب تا حالا نداشتم که نظر دقیق بدم بهتره کسی استفاده کرده هم نظر بده.نقل قول:
می خواهی Wrt120n بخر که مودم ADSL تنها نباشه هرچی باشه با WAG120n فامیله و زبون هم خوب می فهمن قیمتش فکر کنم حول و حوش 85 تومنه ولی نه این که گفتم یک روتره که می تونه 4 تا سیستم با کابل شبکه بهش وصل بشه !!!
اینارو یه نگاه بنداز ببین کدومو می پسندی
Wireless-G PCI Adapter WMP54G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RangePlus Wireless PCI Adapter WMP110 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wireless-N PCI Adapter with Dual-Band WMP600N [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wireless-N USB Network Adapter with Dual-Band WUSB600N [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wireless-N USB Network Adapter WUSB300N [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RangePlus Wireless Network USB Adapter WUSB100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wireless-G USB Network Adapter WUSB54G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Compact Wireless-G USB Adapter WUSB54GC [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. والا من خودم اول wusb300n رو پسنديدم، ولي فكر كنم قيمتش اندازه قيمت يه مودم باشه!:18:نقل قول:
بعد اصلاً گفتم من كه واسه كامپيوتر دسكتاپ ميخوام و وصل كردنش هم كه كاري نداره، يك pci بگيرم كه N هم باشه، گفتم wmp600n رو بگيرم.usb يه وقت دستي پايي بهش بخوره بشكنه كلي آدم ضرر ميكنه!
الآن كلاً دچار بحران هويت شدم!:2: اصلاً نميدونم اين دو مدلي كه من مد نظرم هست تو بازار موجودن يا نه. قيمتي چيزي نداري ازش؟
مشخصات خط Adsl من بصورت زیره. من قبلا 64 داشتم مشکلی نداشت ولی هم اکنون اینترنت 128 دارم ولی سرعت دانلودم با DAP حدود 7.5 است بجای 14 . آیا مشکل داره؟
اول از همه مشكلت اينه كه از دانلود منيجر افتضاح استفاده ميكني. Dap هم شد دانلود منيجر . از IDM استفاده كن. لينك دانلود آخرين ورژن اين دانلود منيجر جهاني:نقل قول:
دوم اينكه نحوه تغيير سرعت از 64 به 128 رو توضيح بدين. يعني از همون شركتي كه داشتين سرعت رو تغيير دادين يا از شركت ديگه؟کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=7&Title=Internet-Download-Manager-5.18-Build-8-Retail
64 داشتي سرعت دانلودت چقدر بود؟
زياد ناراحت نباش سرعتت از 23 بهمن به بعد به مرور و بتدريج زياد ميشه.
سرویس 64 هم که داشتم مال همین شرکت بود سرعت دانلود هم 7 بود و مشخصات مودم هم عین همین بود. می خوام بدونم چه نمره ای به کیفیت خطم میدید. خواهش میکنم بگید مشکل از کجا است. ممکن است موقتی سرعت اینطور شده باشه?
نقل قول:به احتمال زياد شما تهران هستيد. خوب الان 2 تا احتمال وجود داره:
1- سرويس ها ي تمام شركت ها به خاطر وضع موجود تماما افت كرده و به تدريج اگر مسئول اراده كنن سرعت رو برگردونن به حالت طبيعي و از 23 بهمن به تدريج درست بشه.
2- اينكه شركت پورت شما رو اصلا عوض نكرده همون 64 قبلي هست. متاسفانه ممكنه اين حالت باشه. البته نمي شه قضاوت كرد و گناه شركت رو شست.
بد موقعيتيه نمي شه تشخيص داد. اي كاش شما كه مي خواستين 128 بگيرين مي رفتي از مخابرات مي گرفتين.
حتما به توصيه من توجه كن و از دانلود منيجر IDM استفاده كن. DAP اصلا به درد نمي خورده و چون تو ايران Premium نمي شه سرعت دانلودش پايينه در صورتي كه IDM به راحتي نصب و كرك مي شه و تمام ويدئوهايي كه در تمام سايتها هستن رو لينك دانلود مي ده حتي تيزرهاي تبليغاتي كه بصورت فلش توي سايتها هستن.
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
يه تست از speedtest.ir بگير و نتيجش رو بزار، تا بشه نمره داد.
با سلام
بنده امروز برای adsl ثبت نام کزدم
به من گفتن که مودم بیسیم zoltrix با شبکه شاتل بیشتر سازگاری داره
معمولیش 62000 تومان و بیسیم همون وایرلس 105000 تومان
به نظر شما مودم zoltrix خوب هست
با تشکر از شما عزیزان
از کی سرعت شما افت کرده؟تازه سرویستون رو عوض کردین؟نقل قول:
حرف های تبلیغاتی! استاندارد مودم ها یکی هست و سازگاری بیشتر یه حرف خنده داره.نقل قول:
توجه كنيد دوستان
در پست اول همين تاپيك كليه ي تنظيمات مودم در 2 حالت، يكي كلي و ديگري مخصوص استفاده از سرويس هاي مخابرات قرار داده شده پس قبل از هر گونه پرسش در ارتباط با كانفيگ كردن مودم ابتدا پست اول رو خوب مطالعه كنيد و در صورت داشتن پرسش مطرح كنيد. جا داره از همين جا از مديريت محترم انجمن سرويس اينترنت پر سرعت، محسن خان گل تشكر كنم.
دوستان من میخوام مودم D-Link مدل 2500u بگیرم حدود 32 تومنه.یه پورت USB داره و یه دونه Ethernet.
مغازه دار بهم گفت با این مودم نمیشه دوتا کامپیوتر همزمان به اینترنت وصل بشه. راست گفته؟؟
اگه کسی از این مودم داره لطفا کمک کنه.
ممنون :40:
سلام آقا کمک
میشه واسم آموزش راهاندازی اینترنت با مودم dlink dsl-332t رو یادم بدین
می خام به صورت اتوماتیک که سیستم روشن میشه وصل بشم
اگه میشه زود
مرسی و ممنون
چنقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=244418&page=613
از پست اول قسمت سرويس مخابرات هم مي توني استفاده كني.
سلام بروبچ
امروز برای سرویس adsl که از مخابرات گرفتم رفتم مودم وایرلس wag120n خریدم
پس از 2 ساعت مطالعه این فروم و دفترچه راهنماها وهمچنین راهنمای شرکت ساخت سیستم و خود جعبه و ...
سی دی نصب مودم رو گذاشتم و گام به گام جلو رفتیم و چون یوزرنیم و پسورد مخابرات رو هم داشتم انتهای کار به اینترنت وصل شدم
انصافا نرم افزار نصبش خیلی راحته و خودش همه تنظیمات رو انجام داد فقط بدی ایش اینه که نرم افزار
cisco network magic
7 روز بیشتر تریال نداره اگه کسی کرکش رو داره بگه
جالبه که من اول با p990 ام با وایرلس به اینترنت وصل شدم بعد اومدم با مرورگرم تست کردم
الان برای شبکه وایرلسم رمز گذاشتم تا از همسایه ها کسی سواستفاده نکنه
و pc ام رو هم با کابل وصل کردم
راستی قیمت خرید مودم هم برای مشتری 78000 تومان با گارانتی سگال نگار هست
آدرس محل خرید: پاساژ ایران خیابان ولیعصر طبقه همکف دست چپ فروشگاه شبکه اندیشه
تلفن 88907533
انصافا مودمش هم خیلی قشنگه
این متن هم اولین پستی هست که دارم با سرویس ADSL می ذارم
از همه شما بچه ها هم متشکرم چون امروز خیلی استفاده کردم
نقل قول:
سلام
مباركتون باشه . چه جوري ميشه رمز گذاشت تا كسي ديگه استفاده نكنه ؟؟؟؟
سلام
من امروز نمی تونم به نت وصل شم و همیشه در مقابل کارت شبکه علامت زیر است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان وقتی رفتم به پروفایلم میگه رمز اتصال اشتباه است. من چه کار کنم ؟
در ضمن مدل مودم tp-link td-w8101g است و قبلا وقتی کامپیوتر روشن می شد خودش وصل می شد
ممنون میشم راهنمایی کنین.
همانطور كه مشخص شدهنقل قول:
مقدار vci بايد عددي بين 32 تا 65535 باشه كه ظارها شما همان پيشفرض "0"
رو گذاشتين و اين قابل قبول نيست! مقدار رو هم شركت isp بهتون ميده
كه احتمالا بايد 35 باشه
باید تو قسمت wireless security نوع پروتکل حفاضتی و پسورد رو مشخص کنیدنقل قول:
انواع پروتکل ها wep یا wpa
هستند
بیشتر ش رو از متخصصا باید بپرسید
آقا این تی پی لینک 8817 اعصابمو داغون کرده
نمیدونم مشکل از تنظیماتشه یا از کجاس که چراغ اینترنتش اصلا روشن نمیشه .
من تو تنظیمات ISP Connection Type رو میذارم رو PPPoE/PPPoA .
بعد تو تنظیمات PPPoE/PPPoA بعد وارد کردن پسورد و یوزر VPI رو میذارم 0 و VCI هم 35 .
واسه Connection Type هم PPPPPoE LLC انتخاب میکنم .
ولی باز همون آش هست و همون کاسه .
سلام دوستان یه دوزه که adsl من قطع میشه کسی می دونه که از کجاس
سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه مودم adsl دارم که قابلیت wireless داره که از این قابلیت دارم استفاده می کنم میشه کاری کرد که کامپیوتری که داره از wireless استفاده میکنه بصورت شبکه کارهم بکنه یعنی گشت زدن در کامپیو تر اولی ممنون:20:
احتمالاً از اختلالات اينترنتي چند روز اخيره!:19:نقل قول: