سلام
1 کتاب می خواستم که حل سوالای کتاب هالیدی 1 داشته باشه
سلام
1 کتاب می خواستم که حل سوالای کتاب هالیدی 1 داشته باشه
هاليدي خودش حل المسايل داره . حل الماسل هاليدي رو بگيرين . فقط موقع خريد مواظب باشين كه حتما مطابق با كتابي كه خريدين باشهنقل قول:
داشتم یه سرچی میکردم به این کتابا رسیدم بنظرم جالب اومد چون پارسال خودم خیلی دنبال همچین منابعی بودم ولی نمیدونستم همچین چیزی هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هر کدومش هزار تومنه
امشب وقت نظر سنجی فیزیک هم تموم میشه و نظرسنجی شیمی شروع میشه. لیست کتابای کمک آموزشی رو اینجا میذارم تا غروب اگه کتاب کمک آموزشی جا مونده بگین:
گاج
مبتکران
کانون
رمزینه
نشر الگو
خیلی سبز
سازمان سنجش
کلک معلم
علوی
نوبل
تخته سیاه
فاطمی
مهر وماه
تابش اندیشه
در قرن 21 غروب معني نداره ساعت اومده بايد از روي ساعت مشخص كني:21:نقل قول:
اينا چي هستن دقيقا و محتواشون چيه ؟نقل قول:
غروب توی همه زبانهای دنیا وجود داره. یعنی زمانی که آفتاب میره. فکر کنم چندان به قرن ربطی نداره مثل اینه که بگیم چون قرن 21 هستیم به جای مغرب و مشرق باید فقط از عرض جغرافیایی استفاده کنیم:31:نقل قول:
توضیحات کتاب نوشته تعداد زیادی کارنامه قبولیای اون رشته (مثلا رشته ریاضی) + نکاتی که اساتید برتر در مورد کارنامه ها گفتن (مثل اینکه اگه فلان درس رو کمی بهتر میزد چه تغییری توی نتیجه پیش میومد و ...)
الان تو گزینه دو هست و شما می تونید کارنامه ها رو ببینید. و همچنین برای کسانی که تو آزمون های آزمایشی (داوطلبین 90) شرکت کردن می تونن تخمین رتبه استفاده کنن و من تست کردم خیلی دقیق بود. می تونید کارنامه یکی از کاربرای همین سایت رو بزنین و ببینید نتیجش درست می شه یا نه.نقل قول:
توضیحات کتاب نوشته تعداد زیادی کارنامه قبولیای اون رشته (مثلا رشته ریاضی) + نکاتی که اساتید برتر در مورد کارنامه ها گفتن (مثل اینکه اگه فلان درس رو کمی بهتر میزد چه تغییری توی نتیجه پیش میومد و ...)
موفق و پیروز باشید.
دوستان حداقل رتبه برای رشته های ریاضی رو از کجا میشه پیدا کرد؟
مثلا بخوام بدونم فلان مهندسی فلان دانشگاه تقریبا با چه رتبه ای میشه قبول شد
برای ریاضی میخوام
کسی داره؟
اینجا تاپیک مشاوره کتاب هست بهتره بحث های مشاوره ای کنکور رو تو تاپیک " کنکور 90 " بزارید .
حداقل رتبه ؟
ببین سازمان سنجش کتاب داره . که مثلا فلان سال فکر کنم کارنامه هاشو داشته باشه مربوط به گروه ریاضی ...
در کل باید دنبال اینجور کتاب ها باشی ... یا مثل همین اندیشه فائق که دوستمون معرفی کرد .
آدینه بوک فکر نکنم زیاد جالب باشه ! نظرهایی که تو سایتش می خوندم اینجوری میگفتن ! البته شاید واسه همون یه کتاب اینجوری بود ! در کل مشکلی نداره من چند بار از انتشارات مختلف ، یه بار از بانک کتاب گیتامهر و دو بار هم از پدرام بوک سفارش دادم : کتاباشون تمیز و سالم بود ! گیتامهر سریع تر از اون چه که فکرشو میکردم کتاب رو آورد (من شهرستانم) ولی پدرام بوک یه بار منتظر موندم نیاورد که بعداً زنگ زدم گفت اصلاً موجود نداریم !کلاًسفارش کتاب خوبه :دی و مشکلی هم نداره !نقل قول:
امير جان من كتاب رو كه ميگيرم ورق ورق ميكنمش كه راحت تر بخونم اونوقت تو كتابت تميز نباشه رغبت نميكني بخونيش ؟ :27:
اين چيزا مهم نيست بابا . مهم داخل كتابه نه ظاهرش
:Dنقل قول:
من دارم انواع روش های کمتر فشار اوردن رو کتاب رو انجام میدم که کتابم یه وقت یه ورق ازش کنده نشه !! ... ..... شما خودت ورق ورق میکنی ؟!
خب بگو برات بدون صحافی بفرستن ارزون تر در میاد :D ...
+ وقتی همه چیز منظم و مرتب باشه ادم راحت تر میتونه درس بخونه !
منم خيلي از كتابهامو منظم نگه ميدارم اتفاقا .نقل قول:
منتها فقط اونايي كه يه بار بيشتر قرار نيست بخونم و بعد خوندن هم بايد بدمشون به كتاخونه يا به كسي كه لازم داره ؛ رو تميز نگه ميدارم
نقل قول:
تو سایتشون چیزی ندارن؟
من از آدینه بوک خرید کردم ... خیلی خوب بود .
+
نه فکر نمی کنم . یک سر به کتابفروشی ها بزنین پیدا می کنین ...نقل قول:
تو سایتشون چیزی ندارن؟
فرقی نداره چه کتابی باشه باید واسه ی کتاب ارزش قائل شد .نقل قول:
سلام ببخشيد كه تو بحث فضولي ميكنم ولي يه مطلب توي كتاب كنكورت را قورت بده نوشته بود كه براي من خيلي جالب بود و بهش عمل كردم و نتيجه هم بد نبود و به نظرم اومد كه اينجا بگم....نقل قول:
به كتاب تميز و نو نمره نميدن پس تا ميتوني توش خلاصه نويسي كن و به قول معروف بچلونش ....
دوستان این هم منتشر شد :
برو پی کارت اولین کتاب غیر کنکوری از خیلی سبز است!
که خواندن آن را به همهی آدمهای بعد از کنکوری توصیه میکنیم. این کتاب به صورت کاربردی صحبت میکند در مورد :
- پولدار شدن یا نشدن
- کشف نبوغ و علائق فردی و انتخاب شغل آینده
- هدفگذاری درست در زندگی
- اصلاح عادتهای بد مثل ترس، تنبلی و ...
- استفاده رمانتیک و کارآمد از دوران دانشجویی و بقیه دورانها
- ادامه دادن یا ندادن تحصیلات تا کجا؟!
و هزار نکتهی باریکتر از موی دیگر که اینجاست.
جای دیگه گشتیم نبود، نگرد، نیست!
بر هر انسان دانشجو، لیسانس یا با به بالایی که نفس میکشد، خواندن این کتاب مستحب موکد در حد واجب است و ترک آن موجب عقاب و ضرار است.
از ما گفتن بود!
این کتاب در ۱۶۵ صفحه و به قیمت ۴۰۰۰ تومان در کتابفروشیها در دسترس است.
اگر خدای نکرده نتوانستید آن را بیابید، با ۶۶۹۶۲۴۲۹ تماس بگیرید و از طریق پست کتاب را دریافت کنید. هزینه پست با ماست.
راستی حسابان کار هم 1 ابان منتشر شده بود:کد:http://kheiliii.com/downloads/peykaret.zip
کتاب دیگری براساس کتاب حسابان جدید
حسابان کار
در ۲۳۰ صفحه به قیمت ۵۰۰۰ تومان
دوستان کسی کتابی برای ریاضی 2 میشناسه که آموزش +تمرین +تست داشته باشه؟
انتشارات مبتکران و نشر الگو و..... فقط خوب باشه برای المپیاد میخوام
اگه میشه سریعتر همچنین انتشارات +نویسنده رو هم بفرمایید
باتشکر
باتشکر
دوستان کتاب زیست پیش 1 تخته سیاه ژنتیک جمعیت رو چطور درس داده؟ به سبک کتاب ژنتیک تخته سیاه هستش؟
از ژنتیک خیلی سبز بهتر درس داده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام برای هندسه 1 و 2 (پایه) یه کتاب خوب و جامع از لحاظ تست و نکته و درسنامه میخوام
بهترین کتاب موجود در بازار چیه؟
سلامنقل قول:
گاج و مبتکران(1و2)هر2 کتابهای خوبی اند.
گاج(منصف) تست فقط و درسنامه
مبتکران(ابولقاسمی) جنبه آموزشی بیشتر است.
سلام به همگی
من واسه اموزش دیفرانسیل رمزینه می خونم و برای تمرین تشریحی مسائل پرسمان . تو این دو تا مشکلی نیست مشکلم کتاب تسته ..
اولش که رفتم تست رمزینه رو بگیرم کتابفروشیا نداشتند. کتاب دیگه ای هم به زهنم نرسید تا اینکه دیفراسنیل خیلی سبز رو گرفتم ولی...ولی بنظرم اشغال ترین کتاب دیف تو بازار این کتابه .کیفیتش صفره اصلا ادم باهاش حال نمی کنه.من به هوای کتابای دیگش که واقعا تستای خوب و استانداردی داشته اینو گرفتم ولی همه چی برعکس شد. خلاصه قیدشو زدمو الان دنبال یه کتاب تست دیف می گردم که تستاش بیشتر جنبه اموزشی داشته باشه و بشه یه چیزی ازش یاد گرفت یعنی قدرت تست زنی ریاضیاتت باهاش بالا بره و واقعا بتونی تست دیف رو بزنی تو ازمونا ...
حالا اگه میشه بگید تو این یکی دو ماه گذشته چه کتابی رو اسفاده کردید که واقعا خوب بوده باشه و واقعا ازش راضی بوده باشین ؟؟؟
کتاب تست اندیشه فائق هست ... قلمچی هست ... خوشخوان هست ...
سلامنقل قول:
من هم رمزینه دارم هم اندیشه فائق
رمزینه عالی است هم پاسخ هاش خوبه هم تالیفی هم سراسری و آزاد و هم کنکور آزمایشی های گ.2 و سنجش و.... هم طبقه بندی خوبی داره.
اندیشه فائق بد نیست ولی تستاش یه مقدار گلابی تشریف دارن(آسونند)ولی در جمع کتاب خوبی پاسخ تشریحیش هم خوبه
درو خوشخوانو خط بکش نه طبقه بندی داره نه تالیفی و کنکورش جداست نه پاسخ درست و درمون داره!!!!!!!!
ماله قلم چی رو ندیدم.
به نظر من روزینه بگیر حالا که نتونستی گیرش بیاری فکر کنم اندیشه فائق بدردت بخوره!!!
بقیه کتابارو هم من ندیدم و اطلاع ندارم.
نقل قول:
به نظرم كاب تست ديفرانسيل فقط گاج سفيد ، واقعا عاليه! اگه پايه + ديفرانسيل ميخواي ميكروبانك گاج
کسی نیست؟نقل قول:
چرا کمک نمیدین؟
دوستان کسی اطلاع نداره؟:19:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من اگه هنوز دیف خیلی سبز رو داری با همون یه جوری بساز !(نوع نگاهتو به کتاب عوض کن) اگه پسش دادی که من خودم تست مهندس مهربان رو کار میکنم ( رمزینه) و به شما هم پیشنهاد میکنم ! تست های سراسری+آزمون های آزمایش+تالیفی (زیاده گویی هم نکرده) کلاً کتاب ردیفیه و مباحث جالبی داره !میتونی از خود شرکت رمزینه سفارش بدی .
این هم یک نمایشگاه برای برطرف کردن نیاز های دانشجویان عزیز:
نمایشگاه "کتاب دانشگاهی" روز 11 آبانماه در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب افتتاح میشود و تا 17 آبان ادامه خواهد داشت.
شرایط تخفیف خرید هم به این صورت هست:
اساتید و دانشجویان محترم می توانند با واریز 280 هزار ریال به حساب انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و ارائه کارت شناسایی ، کارت الکترونیکی خرید کتاب دریافت نموده و معادل 400 هزار ریال به قیمت پشت جلد کتاب خریداری نمایند. به عبارت دیگر می توانند از 30 درصد ( 15 درصد سهم ناشران و 15 درصد سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) تخفیف بهره مند گردند
شیمی 3 چه کتابی پیشنهاد میکنید که در حد کتاب باشه و یک مقدار بالاتر از کتاب بگه یعنی یک جور نباشه هیچی نفهمم . مبتکران خوبه ؟ 2 تا شیمی داشت یکی آموزش یکی تست . ممنون.
محسن من از پیش 1 تخته سیاه استفاده نکردم ولی ژنتیک جمعیت خیلی راحته یه جور اتحاده ساده ست بعلاوه ی چندتا نکته. کتاب خیلی سبز پیش 1 ویرایش قدیشم خیلی خوب گفته بود ویرایش جدیدش اونقدر شاخ و برگ داده بود آدم حس میکرد داره ریاضی کار میکنهنقل قول:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
قطعا مبتکران خوبه .(توی نظرسنجی این هفته هم با 91درصد تا الان نشون میده اغلب بچه ها این کتاب رو توصیه میکنن) بله یکی آموزشه یکیم تستهنقل قول:
اره سینا دقیقا همینطوره خیلی ریاضی وار شده :20: من چاپ 88 رو دارم. مثل اینکه قراره باز ویرایش بشه تا چند روز دیگه بیاد!:19: البته نمیدونم ویرایشش مربوط به چی میشه.نقل قول:
حالا فردا میرم کتاب فروشی ببینم پیش 1 تخته سیاه ژنتیک رو چطور درس داده:10:
سلام
بچه ها برای آموزش زبان فارسی و همچنین گسسته کدوم کتاب رو پیشنهاد می کنید؟
بیشتر روی وجهه آموزشیش و درست و به اندازه توضیح دادن مطالبش تاکید دارم و برای تست خالی خودم یک سری کتاب دارم.
ممنون از کمکتون :46:
برای زبان فارسی اموزش کاملا مفهومی کتاب دکتر هامون سبطی نشر دریافتش البته این کتاب اموزش و تست هستش
بازم میگم دکتر هامون سبطی نشر دریافت چون دکتر سبطی یه زبان فارسی دیگه هم داره که مبتکران چاپ میکنه
اما نشر دریافت واقعا کتاب خیلی خوبی هستش بیشتر بچه های فروم هم نظرشون همینه :10:
گسسته هم بچه هایی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
موفق باشید.
دوستان این کتاب رو دیده بودین ؟
راهنمایی کتاب
سلام دوستان
من از مهر می خونم
اینم لیست کتابام
می خوام نظر بدید که اولا این کتابا کافیه برای رتبه زیر 100 و دوما کدوم کتابو عوض کنم و به جاش کتاب جدیدی بخرم
یا کدوم کتابو اصلا بذارم کنار
لطفا زود جواب بدین
ادبیات : گاج لغات + 5 مبحث زبان فارسی + قرابت انرژی اتمی + آرایه های انرژی اتمی
عربی : گاج سفید
دینی : هیچی ! فقط آیات و روایات گاج
انگلیسی : شبقره + درک مطلب مبتکران
زمین : کانون
ریاضی : 10 سال کانون
فیزیک : 10 سال کانون
زیست : کتاب سبز + گربه + ژنتیک آرام فر
شیمی : آموزش های مبتکران + تست های مبتکران + خیلی سبز برای پیش
سلام من ادبیاتم ضعیفه کتاب خوب واسه ادبیات (جامع باشه ) معرفی کنیدکه هم اموزش باشه هم تستی :46:
ضمنا واسه هندسه 1و2 چی خوبه؟؟؟؟؟
واسه دین وزندگی گاج چطوره؟
نقل قول:
ادبیات مبحثی یا کتاب به کتاب ؟
هندسه 1 و 2 : فعلاً تنها کتاب خوب موجود در بازار هندسه 1 و 2 مبتکران هست (فرهاد ابوالقاسمی) ضمناً کتاب درسی رو هم فراموش نکنید حتماً مثال ها و تمرین ها و فعالیت هاشو بررسی کنین !
بهتره که بگی دین و زندگی چه درسی ، تست باشه یا آموزش، مبحثی یا کتاب به کتاب ، تا دوستان بهتر راهنمایی کنن .
این چیز هارو نمیفهم گفتم میخوام هم تست داشته باشه هم درسنامهنقل قول:
دین وزندگی هم گاج میکروصبقه بندی جامع کنکور