بعضی وقتا هم برعکسنقل قول:
نمیخوایم بره دنبال توپ همینطور میدوه دنبالش
هرکاری میکنم که واسته یا برگرده تاثیری ندارن نمیدونم چرا اینطوریه؟!! واسه خودش میدوه دنبال توپ
Printable View
بعضی وقتا هم برعکسنقل قول:
نمیخوایم بره دنبال توپ همینطور میدوه دنبالش
هرکاری میکنم که واسته یا برگرده تاثیری ندارن نمیدونم چرا اینطوریه؟!! واسه خودش میدوه دنبال توپ
در کل پسر بدی نیست اگه این اخلاقیاتشو بزاره کنار میشه یک دسته گل .نقل قول:
بابا بازم جای شکرش باقیه منگول بازیای pes 6 رو نداره احتمالا کونامی توی نسخه بعدی این ریزکاریهارو هم درست میکنه.
درمورد گزینه scoring احتمالا شما داری روی تاپ پلیر بازی میکنی .
باسلام وتشکر از شما:10:نقل قول:
شما قبلا این سوال رو از من کردین ومن اونجا توضیح دادم که چیکار کردم لطفا به پست زیر نگاه کنین :
هیچ تغییری توش ایجاد نشد یعنی : نه رنگ لباسا تغییر کرد و نه شکلشونکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3453572&postcount=6068
با تشکر ازشما :10:
قربانتان :8::10::27:
لطفا ورژن 1.3 برنامه PRO-EVO Editing Studio را بزارید
با تشکر
مرتضی خان شما وقتی میری داخل پوشه کیت سرور و فایل setup رو اجرا میکنی گزینه install یا remove براتون فعال هست یا غیر فعال؟
یک ضعف دیگه هم که تو بازی دیدم هنگام سانت کردن از جناحین در مد bal هست که تا توپ سانت میشه بازیکن یک جا می ایسته و اصلا حرکت نمی کنه!
و این ضربات خطایی هم که پشت محوطه گیر تیم میاد و بازیکن توپ را سانت می کنه را اصلا خوب نساختند و 90% توپ پشت 18 روی زمین میاد که اصلا امکانی برای سر زدن و حتی شوت نداری.
نقل قول:
باسلام وتشکر از شما
شما قبلا این سوال رو از من کردین ومن اونجا توضیح دادم که چیکار کردم لطفا به پست زیر نگاه کنین :
هیچ تغییری توش ایجاد نشد یعنی : نه رنگ لباسا تغییر کرد و نه شکلشون
با تشکر ازشما
قربانتان
خوب اشکل شما اینه که تو فولدر اشتباه می ریزید.نقل قول:
حقیقتش چون خیلی وقته از طریق فولدر img کیت وارد نکردم درست یادم نیست کیت ها را در کدوم فولدر باید بریزی اگر اشتباه نکنم فولدر cv06 ویا cv05 بود .( تو این زمینه دوستان کمک کند.)
در ضمن دوجور کیت هست فایلهای با فورمت bin که باید از طریق img وارد کنی و کیتهای با فورمت png که باید از طریق فولدر GDB وارد بازی بشه. باید ببینید از شما کدوم هست.
درستهنقل قول:
ولی مشکل اینجاست که وقتی توی my team میرم فقط اسم 4تا از بازیکنام هستن نه کل تیم.این مشکل اصلی هستش.اضافه و کم هم نمیشه ازین تعداد.
تمدید قرارداد رو هم توی قسمت مخارج که میرم میبینم که کم کرده از بودجم.
نقل قول:
شما r1 و r2
رو با هم بچسب دیگه نمی ره دنبال توپ
من با کیبورد بازی میکنم
r1 وr2 نمیدونم کجاس
اقا این پچ گیمینگ اکسس از ورژن 2.5 بالاتر نیومده هنوز؟؟؟؟؟؟؟
مهدی جان شما باید توی ستینگ این دو تا دکمه رو تعریف کنین .r1 همون سرعته دیگه. یک دکمه هم برای r2 تعریف کن .نقل قول:
چرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟نقل قول:
این ورژن اخری پچ نیست...یک فایل ادیت هست که نقل و انتقالات توش انجام شدهنقل قول:
چرا 2.6 اومده حجمش فقط 4 مگه .صفحه 603 لینکش هست . راستی شما تونستی مشکل ارور بازیتو حل کنی؟
قراره ورژن 3 رو هم بسازن...یک نظرسنجی هم گذاشته
ممنون میشم اگه لینکشو بزاری.نقل قول:
بفرما خدمت شما:
کد:http://www.gamingaccess.com/VideoGames/ProEvolutionSoccer2009/news/16959
fashist جان منظورم لینک اون ادیت فایل نقل و انتقالاته.
از قرار معلوم پچ 3 تا آخر فوریه ریلیز میشه .توی بخش پیشنهادات من دو تا تقاضا دادم یکی اینکه صورت بازیکنان تیم ملیمون رو درست کنن و یکی دیگه اینکه تیمهای استقلال و پرسپولیسو به این پچ اضافه کنن .
معلوم نیست کونامی خودش آپدیت جدید میذاره واسه دانلود یا نه حالا که فصل نقل او انتقالات به پایان رسیده باید مثه اون فایل cv0f یه فایل img جدید بده که قبلی رو هم در بر بگیره
بچه ها من فردا شيراز مسابقه دارم كسي مي تونه كمك كنه؟؟؟plz????????????
سایت گیمینگ اکسس در حال آبدیت کردن پچ خودشه .من تقاضای درست کردن چهره و توانایی های بازیکنان تیم ملیو دادم در جواب از من خواستن یک مرجع برای ویژگیهای بازیکنان تیم ملی پیشنهاد بدم . در حال حاضر یک مرجع وجود داره اما ویژگی و خصوصیات چند تا از بازیکنای تیم ملی وجود نداره که شامل این سه تا بازیکن میشه : غلام نژاد , طالب لو , پیروز قربانی
حالا شما نظرتونو بدین تا من این نظراتو وارد اون دیتا بیس کنم(اگه تونستین عکس هم بدین). یک نمونه پایین آوردم :
Jalal Hosseini, Saipa
Number: 15
Position: CB
Nationality: Iranian
Foot: R
Side: R
Length: 1.84
Weight: 80
Attack: 61
Defence: 79
Balance: 86
Stamina: 83
Top Speed: 75
Acceleration: 74
Response: 80
Agility: 70
Dribble Accuracy: 63
Dribble Speed: 66
Short Pass Accuracy: 65
Short Pass Speed: 70
Long Pass Acc.: 62
Long Pass Speed: 72
Shot Accuracy: 56
Shot Power: 80
Shot Technique: 58
Free Kick Accuracy: 55
Curling: 58
Header: 84
Jump: 85
Technique: 67
Aggression: 60
Mentality: 84
Keeper Skills: 50
Team Work: 75
Injury Tolerance: B
Condition/Fitness: 7
Weak Foot Accuracy: 3
Weak Foot frequency: 4
Consistency: 6
آقا یه سوال تقریبا عجیب
من وقتی بازیرو اجرا می کنم دموی اولش صدا داره ولی وقتی میره تو main menu به بعد یعنی توی بازی ها و ... اصلا صدا نداره هیچ راه حلی نداره؟ مثلا پچی چیزی؟؟
توی تنظیمات قسمت تنظیمات صدا رو دستکاری کردی ولوم رو گذاشتی روی صفر از اونجاست مشکلتنقل قول:
ببخشید...نقل قول:
این هم لینک فایل edit :
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36901
نه عزیز الان چک کردم ولومش آخه پس چه طور دمو صدا داره؟ در ضمن موقعی که یه جامیو معرفی میکنه مثلا جام آسیا بازم صدا داره ولی بقیه جاها نهنقل قول:
اره حاجی من کرک جدیده رو ریختم با پچ گیمنگ اکسس رو هم نصب کردم اوکی شده دیگه مشکل ندارهنقل قول:
فقط من الان حدود 7 ساله رفتم تو این مد بال همه تکنیک هام هم بالایه 80 هست ولی الان 3 ساله به جز تاتنهام هیچ تیمه مطرحه دیگه ایی پیشنهاد نمیده اعصابم خرد شده اااااااه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
خب شما با اون نسخه جدید legend editor که چند صفحه قبل گذاشتم مهارتهای تجربی بازیکنتو بالا ببر (از طریق کاهش تواناییهایی که بازیکنت زمان شروع مد b.a.l داشته) احتمالا پیشنهادات بهتری بهت داده میشه .یکی از شرایط مهم جذب بازیکن توسط تیمهای بزرگ داشتن امتیازات بالای مهارتهای تجربی بازیکنه.نقل قول:
قبل از این کار حتما یک بک آپ از سیوهات بگیر.
ولی به نظر من شما که 7 سال صبر کردی و کم کم با عرق جبین :rambo: مهارتهای بازیکنتو زیاد کردی دست به دوپینگ نزن .بزار بازیکنت کم کم این نوع مهارتهاش هم زیاد بشه مطمئنا یک زمانی تیمهای بزرگ برات دست و پا میشکنن.
سلام
تو bal چه جوري مي شه يه پنالتي زن شد
مد الان تو رئالم و بيشترين گل رو هم ميزنم ولي هنوز هرچي پنالتي مي گيرم به خودم نميدن بايد چيکار کنم؟
شما میتونی با برنامه PRO-EVO Editing Studio 2009 اینکارو انجام بدی . باید گزینه penalties رو تیک بزنی .لینک برنامه و آموزشش حدودا 10-15 صفحه قبل هست.نقل قول:
نقل قول:نه اون گزینه خیلی موثر نیست اگه بهترین شوت زن باشی بهت میدن ضربات آزاد مستقیم و پنالتی ها رو شما با ترینر شوت و قدرت شوت و تکنیک شوت و... (در کل پارامترهایی که به شوت زنی مربوط میشه) رو بذاری روی 95 به بالا پنالتی ها رو خودت میزنینقل قول:
دوستان پچ رسمی دیگری از کونامی این ماه منتشر خواهد شد .........
PES 2009: Free January Transfer Window
Konami Digital Entertainment GmbH has confirmed the content of its latest free download for PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD.
Due for download at the end of February, the update will bring all club sides’ rosters in line with all the moves and transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected in line with their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.
The download demonstrates Konami’s commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming month
منتظرباشید....
ولی krauser جان بازیکن من اصلا پارامترهای مربوط به شوتش به 91 هم نمیرسه .اما از زمانیکه این گزینه رو فعال کردم پنالتیهای بازی به من داده میشه .نقل قول:
سلام.
من براي نقل انتقالات يك راهنمايي خواستم و يكي از دوستان گفتن با اين برنامه ميتوني:
PRO-EVO Editing Studio 2009
منم 12 مگ با دايال آپ نفتي دانلود كردم آخرش هم اين شد:41::(اگر رهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم خيلي خيلي ممنونتون ميشم)
کد:http://-------------/files/4vzk1ssbyij7tnbpv5z3.jpg
[quote=bbp;3476233]سلام.
من براي نقل انتقالات يك راهنمايي خواستم و يكي از دوستان گفتن با اين برنامه ميتوني:
PRO-EVO Editing Studio 2009
منم 12 مگ با دايال آپ نفتي دانلود كردم آخرش هم اين شد:41::(اگر رهنمايي كنيد چجوري اين مشكل رو حل كنم خيلي خيلي ممنونتون ميشم)
بچه ها چند صفحه پیش گذاشته بودن منم مشکل شمارو داشتم net frame work. ورژن 3.5 رو نصب کردم درست شد ولی اونم اگه بخوای دانلود کنی 53 meg برای دایل آپ خیلی زیاده!کد:http://-------------/files/4vzk1ssbyij7tnbpv5z3.jpg
آقایون کسی نتونست مشکل صدای مارو حل کنه؟؟!!:41:
خوب من مشكلم با يه اديت فايل ساده كه بدون نياز به يچ باشه حل ميشه كه نقل و انتقالات رو داشته باشه...
يه آپشن فايل دانلود كردم كه اسم و لوگو و لباس تيمها رو درست كرد و فقط مونده نقل و انتقالات.
ممنون ميشم اگر كسي لينكي برا اديت خال داره بذاره.
دوستان یکی یه کمک هم به من بکنه
من قبلا بورگوم 03 رو نصب کرده بودم ولی هیچ کیتی رو نشون نمی داد (فولدر gdb داشتم) الانم بورگوم 06 رو دانلود کردم خودش فولدر gdb و مپش رو همراه داشت 150 مگ بود ولی بعد نصب کیت سرور بازم هیچ کیتی رو نمی تونم بیارم، میشه بگین چی کار باید بکنم.
کرک و پچ رو سی دی هم فکر کنم 2.1 بود
تنظیمات صدات رو بذار رو استریو (از تو کنترل پنل خود ویندوز) - احتمالا رو Quartet هست و بلندگوها صدار Rear رو پخش می کنننقل قول:
تو این حالت دمو صدا داره ولی بازی صدا نداره
یا فقط صدای تماشاچی داره و گزارش رو نمی شنوی
آقا آخر become a legend چجوریه ؟؟
یه بار نشد ما یه چیزی رو بی دردسر دانلود کنیم، هر دو تای فایلها یی که برای دانلود گذاشتین از رو سرور پاک شده.
سلام ببخشید توی become a legend چطوری میشه بازیکن شماره ای رو که دوست داری بپوشه؟؟
وقتی میخوام با یه تیم قرارداد ببندم یه شماره پیشنهاد میدم اما یه شماره دیگه بهم میدن هرچقدر هم که تو تیم خوب باشم شماره عوض نمیشه
حتما تیمی که توش بازی میکنی بازیکناش ضعیف هستند امکان نداره توی تیم بزرگ باشی و پنالتی ها رو به تو بدن در حالیکه پارامتر های شوت شما کم باشهنقل قول:
بنا به گفته مهرداد جان اگه یکمی هم صبر کنی قراره اپدیت جدید بده که بازیکنان ترانسفر بشن اون موقع آرشاوین رو هم توی آرسنال می بینیم:5:نقل قول:
ببین بورگوم رو که نصب کردی باس بری داخل پوشه کیت سرور و setup رو اجرا کنی ها! این کار رو انجام می دی اگه کیت سرور روی بازی نصب نباشه تغییری حاصل نمیشهنقل قول:
به 27 سال که میرسی میتونی تصمیم بگیری از تیم ملی خدافظی کنی البته این اختیاری هست بعد که به 37 سال میرسی کلا در پایان فصل با دنیای بازیگری خدافظی میکنی اون آخرین بازی فصل رو هم 90 دقیقه بازی میکنی حتی اگه خسته بشی بعدش وقتی بازی تموم میشه جشن خدافظی برگزار میشه توی زمین تماشاگرا ابراز احساسات می کنن و کلی تصاویر به یاد ماندنی دیگه بعد روی اسکوربورد افتخارات دوران بازیگریت نشون داده میشه یه آهنگ هم پخش میکنه و تماشاگرا همراهی می کنن و...:11:نقل قول:
ببین اگه بازیکنت نسبت به تیمی که میخواد بهش ترانسفر بشه شماره خوب گیرت میاد یکمی هم مونده به شانس مخصوصا اگه ترانسفر فرکانتی روی های باشه احتمال گیر اومدن شماره خوب خیلی میره بالا چون وقتی ترانسفر فرکانتی روی های میشه یهو میبینی توتی از رم جدا شد رفت لاتزیو! اونوقت اگه مهاجم باشی و رم بخوادت احتمالا 10 میرسه به تو کلا اگه یه تیم شماره خالی کمتر از 11 توی تیمش باشه و بری به اون تیم 80 درصد احتمال داره اون شماره برسه به تو ولی حتمی نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم ولی با نصب NET Framework 2.0
برنامه اجرا شد ( این نسخه از برنامه حجمش خیلی کمتر از شماره 3.5 هستش )
اینم لینک دانلود : حجم ( 22.4 مگابایت )
کد:http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
دوستان من هیچ وقت نتونستم یه ضربه ی آزاد درست و حسابی بزنم.می شه یکی به طور کامل توضیح بده چجوری می شه ضربه ی آزاد رو گل کرد؟واسه فواصل خیلی نزدیک و متوسط فرق می کنه؟اگه فرق می کنه هر دو رو توضیح بدین لطفا.ممنون.(من قبلا فیفا باز بودم و از pes خوب سر در نمیارم)
من خودم الان مجدد دارم bal را بازی میکنم الان اولین فصل تو تیم اتالانتا پنالتی زن تیم هستم!
تا حالا دوتا پنالتی بهم دادن.
نمی دونم چرا هیچ منوی درست و حسابی از بارسا نیست!
منوی منچستر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوی رئالنقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=37428
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=37527