:n04: 900؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8 گیگ تو شب؟؟؟:n04:نقل قول:
اشنا ندارم متاسفانه از هم محله ی ها بپرسم. از خود پارس بپرسم هم فکر نکنم صادق باشن.منو بدجوری وسوسه کردی.
Printable View
:n04: 900؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8 گیگ تو شب؟؟؟:n04:نقل قول:
اشنا ندارم متاسفانه از هم محله ی ها بپرسم. از خود پارس بپرسم هم فکر نکنم صادق باشن.منو بدجوری وسوسه کردی.
قبلا که خطم رو 4 مگ بود شبی حداقل 6.5 گیگ میگرفتم و بیشتر اوقات از 7 گیگ هم رد میشد ! ولی الان باید بیشتر بگیره که شب اول 8 گیگ گرفته ! البته فقط از سرور خارجی گرفتم دیشب، داخلی بود حتما بیشتر هم میشد !نقل قول:
حتما بپرس بعد اقدام کن، چون پارس تو بعضی از مناطق سرعتش به شدت کمه !
چه سرویسی گرفتی؟ FASTER THAN 90% :biggrin:نقل قول:
2 مگ محدودنقل قول:
:n02:
بهشون زنگ میزنم میپرسم وضعیت تو قندی نسبت به دیگر مراکز مخابراتی چطوره؟
به فروش بزنم یا پشتیبانی؟؟؟
پشتیبانی بهتره ! اینم شمارشه : 2247724نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
زنگ زدم گفت که هیچ مشکلی اعم از افت سرعت شبانه روزانه و.... در هیچ مرکزی نیست و سرعت فقط به کیفیت خط شما ربط داره
بازم یه پرسجو بکن ! چون اینا که نمیان بگن سرویس ما تو فلان منطقه وضعیتش بده ! ولی اگه شرایط سرویسش خوب باشه ، از نظر دانلود شبانه گزینه ی خیلی مناسبی هست ! هر چند شاید قطعی هاش کلافت کنه ! (البته بعد از مهر ماه قطعی هاش هم کمتر شده !)نقل قول:
دوست خوبم در بدبینانهترین حالت از نظر منطقه چقدر سرعت میگیرم؟نقل قول:
مگه قطعی زیاد داره؟
والا نمیدونم کیشی ! (یعنی نمیشه گفت ! ) حالا میخوای یه سرویس یک ماهه بگیر ببین اوضاع چطوره ! فقط سعی کن سرویس های 1 یا 2 مگ بگیری ! 128 تا 512 شاید روزانش مثل 2 مگ باشه ولی دریافتی شبانش خیلی فرق داره !نقل قول:
اره، تابستون وحشتناک قطعی داشت ! وحشتناک !! (البته برا من ، نمیدونم کل شهر اینطور بوده یا نه !) ولی الان بهتر شده !
عقلیما باتده :n02:نقل قول:
یه خط بلااستفاده داریم خونه واسه اون یه ماهه میگیرم خط خودم هم رانژه میمونه که اگه بد بود راحت برگردم به مکس
:n16:
دقت کردید عصر به بعد ssl ها رو محدود میکنن ! حتی سرعت وبگردی هم پایین میاد
سلام
همین الان از دفتر پارس اومدم.
گفتن شنبه یا یکشنبه خط رانژه میشه.
یه چیزیش مسخره هست:
پول رو اول نگرفت ۱۰ تومن واسه نصاب گرفت و گفتش که هزینه رو به نصاب بدید.گفتم مگه ADSL نصب میخواد مگه میخوان دکل بزارن.گفت نه واسه کانفیگ وSNR :n04: گفتم نمیخواد زحمت نکشن من خودم کانفیگ میکنم گفتن که نه این پروسه شرکت هست و این پول رو شما باید بدید.بعد تو سایت دیدم نوشته 9500 واسه نصب و5000 هم مخابرات
منم مخابرات رو طلاق دادم و رفتم آنا اینترنت
17 تومن 256 که رو 2 مگ بستن و دانلود 220 هستش و کمتر نمیشه
البته چون مودمم بریج هستش نمیشه نگاه کنم
از لحاظ قطعی اصلا چیزی ندیدم، پشتیبانی عالی و با معلومات
البته چون ثبت نام بود 22000 تومن بود که 20000 دادم :دی
مخابرات دیگه مزخرف شده، بعد اینکه تخلیه کردم، باهام لج افتادن و تا دو روز به آنا اینترنت اجازه دسترسی نمیدادن تا خطم رو وصل کنن
عقده ای ها :n15:
آدم دست به نقد یعنی این :biggrin: یکی بود فک کنم نزدیک یه هفته فقط سوال می کرد!نقل قول:
امیدوارم سرعت خوبی بهت بده ;)
دقیقا! همین که ساعت اداری تموم میشه، فلکه SSL رو تا 80% می بندن و تعطیلنقل قول:
گوگل رو هم با ssl بزور لود میکنه و بدتر از همه image گوگل هست که کلا لود نمیشه
مبارک باشه :n16:نقل قول:
منتظر یه تست کامل از وضعیت پینگ و دانلود در روز و شب هستیم
:n08:نقل قول:
آی گفتی ، 1هفته هرچقدر همه می گفتیم و توضیح می دادیم راضی نمی شد، بیچاره اون شرکتی که اون مشتریش بشه
دوستان اگه نت رو تمدید نکنیم بعد چقدر تخلیه میشه؟اطلاع میدن قبلش
:n16:
آنا یعنی وضعش خوب شده ؟ :n02:نقل قول:
چقدر ترافیک گرفتی ؟
من هر جا میرم وضعش خراب میشه رفتم آنا خراب شد رفتم مکس نت تا حدودی خراب شد مخابرات هم که سر دستشونه :n09: عجب وضعی شده ها یه زمانی سر سرعت با همین آنا دردسر ها کشیدم
قضیه پول زور گرفتن پارس آنلاین هم در نوع خود جالبه :n02: نصاب مودم و اینترنت :n08:
من که تازه دارم استفاده میکنم :دینقل قول:
4 گیگ
آقا پس سمت آنا نیا وگرنه به جون کارمندان مخابرات ترورت میکنما :دی
خب برادر من راس میگن دیگه، مین مودم رو نصب میکنن. Next Next Install Finish :دی
اینترنت هم میان تو گلدون خونه میکارنش تا کود خوب ندین قشنگ رشد نمیکنه :دی
بقول صمدممد فرو کن بیرون :n08:
من 2 مگ محدود آنا و 2 مگ نامحدود مخابرات رو دارم ، ظاهرا شما شانس آورديد چون آنا نوسان زيادي داره اين اواخر.از اين ماه هم ديگه تمديدش نميكنم ،احتمالا براي اين خطم از شاتل يا پارس آنلاين اكانت بگيرم.نقل قول:
دوستان نظرشون رو در مورد شاتل يا پارس انلاين بگن ؟
ممنون
اطلاع که میدن اما برای تخلیه حتما باید حضوری برید، همه شرکتها اینطوری هستن چون باید فرم درخواست تخلیه رو پرکنیدنقل قول:
در مورد شاتل باید بگم یکی از دوستام 512 داره که 2مگ بسته شده خطش، البته داون استریم حدود 2300 هست تا افت سیگنالی که پیش میاد رو جبران کنهنقل قول:
نظرتون چیه؟ مشکلی داره یا عالیه؟
آنااینترنت 256 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر نویز وضعیت خطت خیلی خوبهنقل قول:
ازنظر افت سیگنال کمی افت داره خطت مثلا خط که 2048 بسته شده ولی عملا به 1900kb میرسه
آپلود هم نسبتا خوب بسته شده ولی اگه قبول میکردن رو 1مگ یا لااقل 900kb می بستن اونوقت سرویس عالی میشد
هرچند سرویسی که الان داری واقعا خوبه و قدرشو بدون
همش یه خیابون با هم فاصله داریم ها ولی تفاوت خط منو تو خیلی زیاده :n13: نویز ــت خیلی عالیه مال من همش روی 5 و 6 میچرخه :n09:نقل قول:
دوستان واسه نویز خط جز سیم کشی خونه چی دخیل هست؟مثلا پشتیبانی همش میگه سیم کشی خونتون کهنه هست تلفن بی سیم دارید و.....
امروز به سیم کشی کوچه نظر انداختم شاخ در اوردم قبلا یه جعبه بود دم در سیمها از اون انشعاب می گرفتن ولی امروز دیدم سیمها رو لخت کردن از وسطش انشعاب دادن و یه کیسه ابی رو نصفه نیمه کشیدن رو سیم ها انتظار هم دارم کیفیت خطم عالی باشه
سلام قابل شمارو نداره کیفیت حال بفرمایید:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما اینارو چجوری حساب میکنید؟ :دی
به ماهم آموزش بدید خب :دی
نقل قول:
واقعا؟
برام PM کن بیایم دیدار همدیگه قارداش :n11:
اگه چشم زدی حسود :دی
تو از چی و کجا سرویس گرفتی؟
از روی تست هایی که اونجا!!! گذاشتی فهمیدم :n02:نقل قول:
وقتی خط رو 2048 بستن و تو تست پهنای باند رو میزنه 1.8 خب معلومه که اون 0.2 اتلاف میشه دیگه !!!
و از ضرب این اعداد در عدد جادویی 1024 به یه جاهایی می تونی برسی :n02:
درمقایسه با کابل مسی خیلی بهتره ولی برای فیبرنوری باید بهتر از این باشهنقل قول:
:n02:نقل قول:
256 مخابراتم
حسود هم خودتی :n02:
چاکرم
وضعیت مخابرات دوباره خراب شد .
پینگا که بالا رفته . پکت لاستم تکمیلش کرده!!
جمعه ها معمولا همین طوریه ملت میشینن پای اینترنت وضعیت خراب میشه :n02: کشش نداره :n09:
نه از اون نیست چون یه دفعه اینطور شد و تمامی ترافیک رفت رو مسیر آذربایجان
خوبه لااقل تایم اوت ندارم
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 30, Received = 30, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 301ms, Maximum = 338ms, Average = 315ms
هلند
Ping statistics for 95.211.X.X:
Packets: Sent = 39, Received = 39, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 127ms, Maximum = 131ms, Average = 128ms
: Packets: Sent = 15, Received = 15, Lost = 0 (0%
loss),Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 349ms, Maximum = 355ms, Average = 351ms
Ping statistics for 95.211.X.X:
Packets: Sent = 22, Received = 20, Lost = 2 (9% loss),
Minimum = 245ms, Maximum = 255ms, Average = 250ms
یه ساعت پیش پینگ روی 500 بود ! الان یه مقدار بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی همچنان سرعت خیلی پایینه :n23:
بله پینگ بهتر شده. شما که همیشه از سرعتت شاکی هستی. یه بار 1 مگ محدود بگیر تست کن اطلاع بده تا ببینیم سرعتت به نسبت بقیه پایینه یا نه!نقل قول:
دوستان کسی تو ارومیه از اینترنت رایتل استفاده می کنه ؟
دوستان از کجا میشه فهمید خطمون ADSL معمولی هست یا ADSL 2+
فکر نکنم متد خاصی باشه. ADSL2+ به تجهیزات ای اس پی مربوط میشه؛ وقتی خط شما رانژه میشه اون سخت افزار isp سیگنالهایی رو در خط ارسال میکنه. حالا اگه adsl2+ رو ساپورت کنه این قابلیتو به مودم میده که سیم مسی رو به کانالهای بیشتری تقسیم کنه و پهنای باند هم دو برابر میشه همینطور این سیگنالها به فواصل دورتر هم میرسن. adsl2 قدیمی هست و شرکتی دیگه تجهیزاتی که صرفا با این قابلیت باشه رو تولید نمی کنه. الان همه ی تجهیزات adsl2+ رو ساپورت می کنن. حتی سخت افزار مخابرات هم این تکنیک رو ساپرت میکنه برا شرکتهای خصوصی که به روزترن دیگه صد درصدهنقل قول: