شما مطمئني؟
Printable View
شما مطمئني؟
شما مطمئني؟نقل قول:
شما كدوم درس اينجوري شدي؟
چقدر طول كشيد درستش كنن؟
فیزیک 1 بعد انتخاب واحد درست شد
من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟
چون مثلا اگه من مدار ها رو بردارم پیش نیازش رو پاس کردم اما پیش نیاز پیشنیازش رو پاس نکردم!
سلامنقل قول:
یا داری اشتباه میگی یا سیستم قاطی کرده
شما اگه ریاضی یک رو پاس نکنین سیستم اجازه ورداشتن رو بهتون نمیده فقط در یه صورت میتونی ریاضی 2 رو وردارین که ریاضی 1 رو هم ور دارین یعنی همزمان این ترم هم ریاضی 2 بخونی هم ریاضی 1 ....
آره -همین مدله که همزمان بخونم .
میتونم این ترم ریاضی 2 و معادلات رو بردارم و ریاضی 1 رو بزارم برای بعد؟
نه.نمیشه. همین طور که دوستمون گفتند شما میتونی ریاضی 1 و ریاضی 2 رو برداری.ولی اگه ریاضی 1 رو برنداری نمی تونی همین ریاضی 2 رو هم برداری.نقل قول:
میتونم این ترم ریاضی 2 و معادلات رو بردارم و ریاضی 1 رو بزارم برای بعد؟
نقل قول:سلامنقل قول:
لیست انتخاب واحدت رو نگاه کن و پیش نیاز ها رو رعایت کن
- اگر ریاضی 1 رو افتادی پس میتونی با ریاضی 2 ( که هنوز پاس نکردی شاید ما که نمیدونیم ) هم نیاز برداری
- اگر ریاضی 2 رو مشروط میشدی میتونستی معادلات دیفرانسیل برداری... وگرنه پاس نکردی اصلا چه جوری میخوای بر داری دیفرانسیل رو ؟
- اگر ریاضی 2 رو که تازه برداشتی قبول بشی ولی ریاضی 1 رو مشروط بشی میتونی ریاضی 1 رو بزاری واسه ترم بعد و درسهایی که پیش نیازشون ریاضی 2 هست بردارید مثل همین معادلات دیفرانسیل ... ولی نمی تونید آمار و احتمال مهندسی رو که پیش نیازش ریاضی 1 هست رو بردارید مگر اینکه هم نیاز بردارید اونم ( چی شـــــــــد ؟ :31:)
رشته تون چیه ؟ کامپیوتر ؟
بعضی دوستان من هم بدون اینکه لیست انتخاب واحد رو نگاه کنن میگفتن این ترم میخواهیم معادلات برداریم ... خب وقتی ریاضی 2 رو که اصلا پیش نیازش هست برنداشتن چه جوری میخوان معادلات بردارن
---
این ترم هم فکر کنم 10 - 12 نفر معادلات دیفرانسیل برداشتن . به نظر شما دوستان واسشون کلاس تشکیل میشه یا خودخوان میزنن واسشون ؟ اگر خودخوان بشه که کارشون سخت میشه تاحدودی نه ؟
نقل قول:
اگه خودخوان نباشه حتما براش كلاس ميزارن.
به نظر خودم معادلات از رياضي 1 و 2 به مراتب بهتر و حداقل قابل تحمل تره...
ولي اگه خودخوان باشه سخت ميشه :31:
نقل قول:
شما كه پاس شدي نگران نكن خودتو به زودي تاييدش ميكن..
2 ترم پيش براي يكي از درسهام تا وسطاي ترم نمره م هنوز تاييد نشده بود ولي بعد درستش كردن.
منظورتون از بهتر چیه ؟ یعنی آسون تر :31: ؟نقل قول:
یک مشکلی که این کتاب های پیام نور دارن این هست که اصلا موضوعات و سرفصل ها مرتب و منظم نیست ... همه چی درهم و بر هم
من "برنامه ریزی شهری" دانشگاه آزاد و پیام نور قبول شدم.
آزاد اگر بخوام برم میترسم با این رشته، مدرک آزاد بعداً دردسر بشه
پیام نور هم که میگن اکثر دروسش خودخوان هست و پاس کردنشون خیلی مشکله
حالا نمیدونم قید دانشگاه آزاد رو بزنم یا نه؟ فردا ثبت نام علوم پایه آزاد هست
میترسم آزاد رو از دست بدم بعداً پشیمون بشم
خواهشاً کمکم کنید، بدجور بین دوراهی گیر کردم :19:
نسبت به اون دوتا 2 مزيت داره.اول اينكه حجش خيلي كمتره.دوم اينكه حداقل براي من قابل تحمل تر بود.بخواي بخوني از اونا اسونتر هم هست:20:نقل قول:
خوشبختانه استاد ما طبق سرفصل هاي كتاب پيش نرفت و خودش جزوه ميگفت :31: خدايش حفظ كناد!
اگه درسخون هستي و ميتوني سختي هاي پيام نور رو تحمل كني و به رشته ت هم علاقه داري خوب بيا...خوش مياي ...ولي اگه نه فرصت ثبت نام ازاد رو از دست نده.نقل قول:
ریاضی 1 چه الان بردارید چه ترمهای بعد بالاخره که باید پاس بشهنقل قول:
خیلی ممنون من الان تونستم ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بردارم (با وجود این که ریاضی 1 رو پاس نکردم)-دیگه حالم از ریاضی 1 داره بهم می خوره -نمی شه الان ریاضی 2 و دیفرانسیل رو بخونم و رایضی 1 رو برای ترم بعد بزارم ؟
ریاضی 2 شما اگه قبول بشی تا وقتی که ریاضی 1 پاس نکنی نمره اش محفوظ میمونه
کلاس ها کی شروع میشه ؟
از تابستون خسته شدیم دیگه:31:
دانشگاه آزاد تا 10 سال دیگه هم بری میتونی ثبت نام کنی اسمت هست:31:نقل قول:
میترسم آزاد رو از دست بدم بعداً پشیمون بشم
سلاممممم چطوری.. جدول کلاسها امروز داخل board دانشگاه زده شده.نقل قول:
سلام داداش امین ممنونم تو خوبی؟نقل قول:
سلاممممم چطوری.. جدول کلاسها امروز داخل board دانشگاه زده شده.
بی معرفت شدیا اینجا باید ببنیمت :10:
کی بره دانشگاه یک ساعت راهه:8:
دوستان منابع درسی اکثر رشته ها اعلام شده حتما برین دانلود کنین و بعدش با توجه به اونا کتاب درسی رو بخرین ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ====> سربرگ دانشجو ====> برنامه ریزی آموزشی =====> لیست ارائه دروس و وضعیت منابع و تطبیق
به ما گفتن از 8 مهر شروع ميشه ولي خوب احتمالا 12 اينا كلاسا تشكيل بشه!نقل قول:
سلامنقل قول:
کدوم مرکز ؟
این هایی که زده اساتید گروه آموزشی رو از کجا باید فهمید؟
من "برنامه ریزی شهری" گروه انسانی قبول شدم
حالا میخواستم ببینم میتونم برای سراسری پیام نور مثل فراگیر رشته غیر مرتبط با مدرک پیش دانشگاهی انتخاب کنم؟
مثلا الان با مدرک پیش دانشگاهی انسانی برای پیام نور، رشته فنی مهندسی انتخاب کنم
این ترم معادلات و برنامه سازی رو برداشتم حال که برنامه کلاسا رو گذاشتن جفتش افتاده یه روز و یه ساعت حالا تکلیف ما چیه؟ به نظرتون باید یکیشو حذف کنمو درس دیگه ای بردارم یا خودشون برنامه کلاسا رو درست میکنن؟
نقل قول:
منم همين مشكل رو دارم.
احتمالا توي حذف و اضافه گروه جديد ميزارن اون موقع امكان تغيير گروه هست و ميشه تداخل رو برطرف كرد.
دوستان یه ایده بدم : :31:
هر کی پیام نوری بیاد بگه ترم چنده الان و رشتش چیه و چند واحد ورداشته و دانشجوی کدوم شهره
به نظرم چیز جالبی از آب در بیاد .... اونایی که موافقن لایک کنن تا بفهمم چند نفر موافقن ....
درسی که ظرفیتش پر شده رو میشه تو حذف و اضافه برداشت ؟ یا نه ؟
باید از دانشگاهتون بخواهید که این درس رو دوباره ارائه بده.اگه تعداد کسایی که میخواهند این درس رو بردارند زیاد باشه یه کلاس دیگه هم براش تشکیل میشه.نقل قول:
درسی که ظرفیتش پر شده رو میشه تو حذف و اضافه برداشت ؟ یا نه ؟
یه سر به دانشگاهتون بزنید و اطلاع بدید.نقل قول:
این ترم معادلات و برنامه سازی رو برداشتم حال که برنامه کلاسا رو گذاشتن جفتش افتاده یه روز و یه ساعت حالا تکلیف ما چیه؟ به نظرتون باید یکیشو حذف کنمو درس دیگه ای بردارم یا خودشون برنامه کلاسا رو درست میکنن؟
تو برد دانشگاه ساعت کلاسها زده میشهنقل قول:
سلام
کدوم مرکز ؟
این هایی که زده اساتید گروه آموزشی رو از کجا باید فهمید؟
اساتید گروه آموزشی یعنی بعدا تعیین میشه استاد کیه همین.
واسه برنامه کلاسی میتونین از مسیر زیر اقدام کنید ....
تو بیشتر مراکز این قسمت برنامه کلاسی رو میده ......
سربرگ ثبت نام ===> گزارش های ثبت نام ====> ثبت نام ====> گزارش نتیجه ثبت نام ( ترمیم ) دانشجو در طول ثبت نام
آیا میشه ؟؟
نقل قول:
اره.فقط باید ببینی اون رشته ای که میخوای تو کدوم گروه داره بری همون گروه ازمون بدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول 92-91 دانشگاه پیام نور تمدید شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور با توجه به اتمام ثبت نام و عدم انتخاب واحد برخی از دانشجویان ، تمدید گردید.
ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول ۹۲-۹۱ تا ۳۰ شهریور ماه ۹۱ تمدید گردیدبر اساس این گزارش دانشجویان نیز می توان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د در زمان حذف و اضافه ، از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به انتخاب واحد نمایند.
تاریخ حذف و اضافه ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۱ لغایت ۲۹ مهر ماه ۱۳۹۱ خواهد بودبه دانشجویان توصیه می شود قبل از انتخاب دروس خود،اب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دا از سر فصل دروس رشته خود و نیز منابع درسی آگاهی کامل حاصل نمایند.( موکدا به دانشجویان توصیه می شود چنانچه کتابهای درسی خود را از دانشجویان ترمهای قبل تهیه می کنند حتما آنها را با وضعیت منابع درسی رشته خود تطبیق دهند.)
دانشجویان عادی می توانند هم از دروس عادی و هم از دروس الکترونیکی (با کد ۹۰ به بالا) اخذ ک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ند. ولی دانشجویان مجازی فقط باید از دروس الکترونیکی (با کد ۹۰ به بالا) اخذ کنند.
قابل توجه پذیرفته شدگان ازمون سراسری سال ۹۱
ثبت نام و انتخاب واحد ورودی های ۹۱ از تاریخ ۱ مهرماه از طریق سایت گلستان انجام می شود. به زودی اطلاعات تکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لی در مورد مدارک لازم و چگونگی ثبت نام و ورود به سایت گلستان از طریق همین سایت اعلام می شود.لطفا از مراجعه به مراکز دانشگاه پیام نور خودداری فرمای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د، ثبت نام به صورت غیرحضوری و از طریق اینترنت انجام می شود.
در همین زمینه بخوانید:
آیا پیام نور کارشناسی ارشد دوره فراگیر هم ثبتنام داره؟
بچه ها یه سوال در مورد معافیت تحصیلی »
دیروز شنیدم که باید برای هر ترم معافیت تحصیلی رو از پلیس + 10 بگیریم و به دانشگاه تحویل بدیم وگرنه غیبت میخوریم :(
آیا این درسته ؟
یا همون معافیت اولی که گرفتم کافیه ؟
اقا تفكيك كردن مارو :| پسرا ديگه رسما بدون كلاس موندن :|
كسي هست مركزش تفكيك جنسيتي شده باشه؟
شما کدوم مرکز درس میخونید؟نقل قول:
اقا تفكيك كردن مارو :| پسرا ديگه رسما بدون كلاس موندن :|
فقط رشته ی شما رو تفکیک کردن یا کل دانشگاه رو؟
من ورامين كامپيوتر ميخونم براي همه رشته هاستنقل قول:
شما کدوم مرکز درس میخونید؟
فقط رشته ی شما رو تفکیک کردن یا کل دانشگاه رو؟
رفتم پيش برنامه ريز ميگه ميخوايستيد زياد شيد (پسرا) تا براتون كلاس بذارم :| نميان براي 8 تا پسر كه كلاس بذارن
معاون و رييسم كه هيچي اصلا تو چه فكرايين معلوم نيست
چه غلطي كرديم اومديم تو اين خراب شده
دوستان خواهشاً اگه پیام نور اوضاعش ناجوره بگین تا بیخودی آزاد رو از دست ندم
اگه رشته ام فنی بود میرفتم آزاد، ولی چون انسانی ام بین دو راهی موندم
توی آزاد رشته "برنامه ریزی شهری" همش 13 نفریم. میترسم بعداً مدرک آزاد مشکل ساز بشه
پیام نور هم همین رشته رو "واحد ری" قبول شدم. پیام نور به خونه هم خیلی نزدیکتره
فعلا اوضاع بد شدهنقل قول:
دوستان خواهشاً اگه پیام نور اوضاعش ناجوره بگین تا بیخودی آزاد رو از دست ندم
شهريه ها هم سر به اسمون كشيده ! اين ترم 460 تومن دارم ميدم
وضع ماليشو داري برو آزاد داداش اصلا به پيام نور نزديكم نشو كه ما كه رفتيمم داريم لحظه شماري ميكنيم درسمون تموم شه خلاص شيم از شر اين اوضاع