آره اون که مطمئن باش ، بازار ایران جوریه که همیشه مدل های جدید بعد از عید میاد و به محض اینکه مدل جدیدی بیاد تو سر مدل قبلی میخوره و قیمت ها پایین میاد ...نقل قول:
آره اون که مطمئن باش ، بازار ایران جوریه که همیشه مدل های جدید بعد از عید میاد و به محض اینکه مدل جدیدی بیاد تو سر مدل قبلی میخوره و قیمت ها پایین میاد ...نقل قول:
بي خيال اون دو سه مدل شدم
شما با 2.5 چيزي سراغ دارين ؟
عزیز شما حتما از نظر پولی برات مهمه ؟ حتما باید 2.5 بدی برای لپ تاپ ؟؟ خریدار اول باید مشخصات دلخواهش رو پیدا کنه بعد رو مسائل پولی مانور بده ، شما برعکس داری میری !!!! اول چیزی که دوست داری رو پیدا کن بعد ببین چه برند هایی با مشخصات دلخواه شما دستگاه مناسب میسازن ، یکیشون رو انتخاب کن ...نقل قول:
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
من يكي دو مدل رو خودم ديدم خيلي خوشم اومد
كازميو توشيبا و مك بوك پرو اپل بودن
كازميو كانفيگ خوبي داشت
ببين اينو بگم كه گرافيكش ميخواك قوي باشه و واسم بمونه
بتونم نا 2-3 سال آينده هر بازي رو اجرا كنم
بيكارم .... كي درس ميخونه :31:
يه اف دبليو گرفتم گرافيكش اينتله اعصابمو خورد كرده
نميشه باش بازي كرد....
ايسوز هم بالا دو ميليون چيزاي خوبي داره
وايو از چشم افتاده سره اين اف دبليوئه
همه چيش خوبه ها فقط گرافيكش 4500 اينتله
اول ميخواستم xps بگيرما ولي چون fw جديد اومده بود كانفيگش هم خوب بود رفتم اونو گرفتم
شما اگه ميشناسي يه چيزه خوب معرفي كن بهم كه تا 2.5 باشه
مرسي
باز هم که اول قیمت رو گفتی !!!! :31: ok این رو ببین چطوریه با پولت هم مناسبهنقل قول:
M70VN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU : Core2Duo 2.5 6M 1066
HDD : 500 GB
RAM 4 GB
Geforce 9650 512MB
17" WUXGA 1920x1200
BLueray
این دستگاه تقریبا با 2.5 میلیون شما جور در میاد ...
سلام دوستان من یک لب تاپ می خوام اسفند بگیرم و می خوام هاردش 250 به بالا باشه(350 باشه که عالیه) رم اش هم 3 گیگ باشه سی پی یو هم که 2.0 به بالا باشه و اینکه خوشگل هم باشه یک ذره من خودم مدل های hp رو دوست دارم ولی اگه کسی تا زیر 900 هزار تومان مارک دیگه ای سراغ داره بهم پیشنهاد کنه ممنون میشم
خب اول اینکه هارد 350 نداریم عزیز شاید منظورت 320 بوده ؟ خب به هر حال این پیشنهادی من هست و چون نگفتی گرافیک برات مهمه این مناسبه با این قیمت :نقل قول:
vostro 1510
cpu 2.4 3mb 800
ram 3GB
HDD 320
VGA Geforce 8400GS
بدون سیستم عامل
قیمت فیکس 900 هزار تومن
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی من زیاد مدل های دل رو دوست ندارم
مدل های دیگه هم داریم تو این قیمت مخصوصاً از اچ پی؟
من زیاد مدل هی acer رو خوشم نمیاد ولی این مدلش که 850 هزار تومان خوبه ؟؟؟1-Acer Aspire 6930
به نظر شما asus g50v بهتره یا hp 1299 (در کل)?
سلام
من یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی میخوام که سبک بودنش برام مهمه. پیشنهادتون چیه؟
برداشتم از خوندن مطالب اینجا اینه که dell XPS M1530 اتنخاب خوبیه. آیا؟؟!!
دوست عزیز من یه سوال دارم .نقل قول:
این تپ تاپهایی که سیستم عامل ندارند ، چه جوریه ؟ یعنی مثل PC خودمون با سی دیها و دی وی دی هایی که در اختیار داریم باید روش سیستم عامل نصب کنیم ؟
من هم دنبال یه لپ تاپ تا حدود 900 تومن هستم .هنوز جواب درست و حسابی از کسی نگرفتم . به نظر من Inspiron 1525 خوبه و قشنگه اما گرافیکش خیلی ضعیفه . در عوض مثلا Vostro 1510 مشخصات خوبی داره اما خیلی بیریخته .
نمی دونم دیگه چکار کنم .
بسیار راحته نصب کردن سیستم عامل !!! دقیقا مثل PC میمونه کار خاصی نداره ، البته برای بعضی ها که ویستا دارن و XP میخوان کنارش نصب کنن یکم بازی در میاره که اونم به راحتی قابل حل شدنه ...نقل قول:
آره اما شما با این بودجه محدود تنها همین گزینه ها رو داری و باید کنار بیایی با این مسئله ... به نظر من Inspiron 1525 هم خوبه و با این هزینه کم گزینه خوبی هست ، میتونی یه چند صفحه برگردی عقب و اونجا لپ تاپ های خوبی معرفی کردیم ، ببین ...
آره رفتم دیدم تو اینترنت ، مشخصات خیلی خوبی داره با این قیمت فقط حیف که گرافیک اینتل استفاده میکنه البته بهترین سری اینتل رو داره 4500 mhd که باز از x3100 و بقیه مدلهاش بهتره ...نقل قول:
با قیمت 800 هزار تومن دستگاه خوبیه با رم 4 گیگ و هارد 250 گیگ و ال سی دی عالی ...
به نظر من Asus g50v بهتر هست ، نظر شخصی خودم ...نقل قول:
برداشتت کاملا درسته !! دستگاه فوق العاده خوبی در اومده و همونطور که به همه پیشنهاد کردم شما هم همینطور ! سوالی داشتی در موردش بپرس ...نقل قول:
مرسي پيام جاننقل قول:
يه مدل هم سري جي گذاشته بودي قبلا"
سري جي با پوله من چيزه بدرد بخوري داره
بازهم پول رو اول گفتم :27:
آخه نسبت به جيبمون ميريم بازار ...لگه بيشتر داشتم كه ميرفتم لامبورگيني ايسوز رو ميخريدم
راستي هرجا ديدم فقط تبليغش بود با قيمتش
كانفيگش چجوريه؟
سري جي هم يادت نره
ببين كارت گرافيك لپ تابي هست كه 4850 باشه
سري 4000 ati
سري 3000 زياده ولي 4000 فكر كنم كم باشه.درسته ؟
نقل قول:
ممنون بازم دوست عزیز ولی می گم کاشکی با این مشخصات hp هم داشت:41:
ممنون میشم اگه تا زیر 900 تومان مدل خوب hp سراغ داری بهم معرفی کنی
اگه میشه یک رده بندی هم از کارت های گرافیک نوت بوک ها می کنید ؟؟ شماره بدید به ترتیب و بگین کدوم از بقیه بهتره ،3100، ati hd 3500 .gf 8400
دوستان سلام . وقتتون بخیر
راستش من دنبال یک لپتاپ هستم که مشخصات زیر را داشته باشه
مانیتور تاچ حد اقل 14 اینچی گردان
سرعت و کشش خوب برای اجرای بازی gta6 و برنامه هایی مانند اتوکد ، فتوشاپ و فرانت پیج و مخصوصا گشت و گذار در وب
زیبائی و رنگ و وزن هم اصلا برای من مهم نیست
فقط من ترجیح می دم به جای آخرین مدل روز بازار یکی دو مدل قبلو بخرم که افت قیمتشو کرده باشه
خواهشا اگر مدل هایی که این مشخصاتو دارند میشناسید به من معرفی کنید که واقعا ممنون می شم
من یک HP جدید پیدا کردم میشه نظر بدید در موردش ؟؟؟ به نظر من که خوبه ولی اگه چیزیش پائینه بهم نظر بدین
HP DV2913 CL
AMD Turion64 X2 2.0، 4MB Ram,HDD 250,VGA Nvidia 7150 - 1855 MB,14.4" WXGA B.V
قیمتش الان شده 859 هزار تومان
کارت گرافیکش خوبه ؟؟؟؟ و کیفیت LCD ??? یک کانفیگ دیگش با گرافیک ATI HD 3200 895MB/256DDR کدوم بهتره ؟؟؟ تو کارت گرافیک ؟؟ 358 MB Intel X3100-
AMD Turion 64 X2 بهتره ؟ یا Intel Core 2 Duo ؟؟؟
دقیقا همین مشخصات رو یکی از دوستام داره البته قیمتی که گرفتی یه مقدار زیاده و الان من دور و بر 750-800 قیمت دارم و خیلی معمولی و تو بعضی مواقع کسل کننده هست و جون نداره مخصوصا با CPU های AMD که دیگه اصلا نگو !! تا جایی که یادمه ما هر وقت میخواستیم یه بازی مثل Counter رو بازی کنیم هی میزد تو ذوق این بیچاره یعنی از پس یه کانتر معمولی هم بر نمیومد ... ! بی رو دروایستی بهت بگم ! به درد آهنگ گوش دادن و فیلم دیدن میخوره به نظر من ( این مدل ) ... در مورد CPU ها هم بهت بگم کاملا معلومه که Core2Duo ها بهتر و سرتر هستن ...نقل قول:
جواب مدلی که معرفی کردی رو دادم ، اما در مورد گرافیک قطعا بین اینها 8400 سر تر هست ... اگه لپ تاپ برای بازی میخوای حتما بالای 1 میلیون 200 هزار هزینه کن ، مطمئن باش پولی که میدی ارزش داره و بعدا پشیمون نمیشینقل قول:
والا تا جایی که من میدونم Tablet نداریم که گرافیک خیلی قوی هم داشته باشه و بتونه از پس بازی های سنگین بر بیاد اما بهترین Tablet که هم سبکه هم امکانات خیلی خوبی داره این مدل هست :نقل قول:
HP Tablet TX 2675ee هست با این مشخصات و قیمت :
CPU : AMD Turion 2.2
RAM : 3GB DDR2
HDD : 250 GB
DVD+RW & Lightscribe
Display : HD TouchScreen 12.1" 1280x800
VGA : ATI 3200
فینگرپرینت و خروجی HDMI هم داره با قیمت 1.250 - 1.300
لامبورگینی اسوس خودش یه شاهکار طراحی هست و فعلا گرونترین دستگاه ( تو ایران تا جایی که میدونم ) همین لامبورگینی اسوس هست مدل VX3 که نسل سوم لامبورگینی ها هست و البته قیمت زیادش به خاطر بدنه فیبر کربن و همینطور طراحی و اسم لامبورگینی هست تا مشخصات ...نقل قول:
البته این مدل 12 اینچی هست و مدل VX2SE هم مدل 15.4 اینچی با این فرق که اون گرافیک 9500 داره ...
اینم مشخصات :
Core2Duo 2.5 6MB 800
4GB DDR2
320GB 5400 RPM
9300 256 MB
LCD 12.1" 1280x800
Weight 1.6 KG
قیمت : 3 میلیون و 800 هزار تومان ( با نوسان 100 هزار تومان )
اون سری G هم که معرفی کردم مدلش اینه : G70S
سلام دوست عزیز من واسه بازی نمی خوام و می خوام نسبت به پولی که میدم بهترین اش رو انتخاب کنمنقل قول:
بالاخره هر چی بیشتر پول بدی بیشتر آش می خوری من یک htc touch هم گرفتم و در اصل ترجیح دادم پولم رو بین 2 تا چیزتقسیم کنم تا اینکه 1 دونه:31:
در هر صورت من تا زیر 900 هزار تومان می خواستم و HP باشه که عالیه اگه شما مدل خاصی رو سراغ داری بهم معرفی کن می دونم نمیشه همه چیش خوب باشه ولی رم 4 گیگ و هارد بالای 250 رو داشته باشه حتماً
ممنون بازم
HP DV6933CL این مدل خوبه ؟؟؟
فقط کارت گرافیکش Intel X3100
قیمتش الان 899 هزار تومان ؟؟؟
Ram 4
HDD 320
Intel Core 2 Duo 2 MB - T5750
تبلت هت زیاد کیفیت های lcd شون جالب نیستنقل قول:
من از نزدیک باهشون کار کردم زیاد هم قلمش بدرد بخور نیست
دارین سعی می کنین پشیمونم کنین؟! :38:نقل قول:
آخه اونایی که دارن راضین و قیافه ش هم به نظر خیلی جالب و هیجان انگیزه! :14:
نمی دونم! پس یکی بهم بگه چی می تونم با همین حدود قیمت 1.500 بگیرم توی مایه های xps 1330 ? :41:
سلام
من قصد دارم یه لپتاپ لنوو N500
Core2Due
T5800
1gig RAM
250G HDD
بقیمت 660000
راستش رفتم با یکی مشورت کنم گفت اگه تا اردیبهشت صبر کنی قیمت ها میاد پایین؟!!
خواستم ببینم حرف این آقا چقدر معتبره.!
پ.ن.
؟
ارادتمند همه شما
از این لپتاپ میشه روزی 10 ساعت کار کشید(البته صرفا در حد روشن بودن)
حسین جان راست میگه ، شما نمیتونی انتظاری که مثلا از 1530 دل داری از یه Tablet داشته باشی ، مسلمه نمیتونه گرافیک خیلی قوی و روان داشته باشه ، تا حالا که عرضه نشده ... به نظر من تبلت ها بیشتر به درد استاد دانشگاه ها میخورن که بخوان سر کلاس را قلم کار کنن و نیاز به استفاده از کیبورد نباشه ...نقل قول:
البته آدم وسوسه میشه با صفحه لمسی بزرگ کار کنه ولی خب باید با معایبش هم کنار بیایم ... اگه نیاز خیلی فوری نداری بیخودی هزینه نکن و یه لپ تاپ شیک و قوی با قدرت بالا بگیر خیال خودت رو راحت کن
راستش دستگاه های IBM/Lenovo فوق العاده سخت و محکم هستن و آخ نمیگه ، البته این دستگاه همین الان هم با قیمت 600 میشه گیر آورد ( باید بگردی پیدا کنی ولی هست ) ، اما اگه بخوای تا بعد از عید صبر کنی خب یه دفعه مدل جدید میگیری برادر !!نقل قول:
آره دستگاه متوسطی هست و برای کار شما که نمیخوای ازش برای بازی استفاده کنی خوبه البته با 900 تومن دستگاه های دیگری هم هست که بتونه برای شما مناسب باشه اما تو اونها این مدل hp بهتره ...نقل قول:
میتونی باز هم 1525 دل بگیری با مشخصاتی شبیه به این ...
سلام من دانشجوي سال دوم مهندسي مكانيكم و يه لپ تاپ ميخوام تا 1.5 تومن.
بيشتر براي نرم افزار هاي مكانيك و اهنگ و فيلم و گهگاهي بازي
البته فك ميكنم بهتره دسكتاپ رو براي بازي تقويت كنم چون بازم به پاي دسكتاپ نميرسه و يه سال ديگه بازي هاي روز رو جواب نميده و نميشه اپگريدش كرد.نه؟
در اين صورت مشخصات لپ تاپ بايد چند باشه ؟
ميخوام تا حدي قشنگ هم باشه (زياد مردونه نباشه!) وزنش هم زياد نباشه ماكسيموم 2.5 حالا يه كم بالا پايين. مانيتور 14 يا 15 اينچ باشه ..عمر باطري بالا باشه و زياد داغ نكته.
واقعا گيج شدم!يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم!:46: چند تا مدل معرفي كنيد بم لطفا
اگر برای بازی هم میخوای دل xps 1330 رو میتونی بگیری که هم کم وزنه و و سبک البته با وزن 2.5 کیلوگرم وارد 13 اینچی ها میشه و 14-15 اینچی ها نزدیک 2.8 کیلو به بالا هستن ... ( قیمت نزدیک 1 میلیون و 480 هزار تومان )نقل قول:
اگه برای بازی نمیخوای و میخوای نرم افزار هایی که به پردازنده قوی برای محاسبه احتیاج دارن رو اجرا کنی میتونی سونی مدل cs-118er رو بگیری با قیمت مینیمم 1 میلیون و 50 هزار تومن ...
برای مشخصات کامل تو اینترنت جستجو کن ...
سری cs جانشین سری قدیمی cr هست و طراحی بسیار زیبا تر شده و رنگ های متنوع تری عرضه شده براش ...
این 2 دستگاه هم اصلا مردونه نیست !! :46:
سلام
من داشتم دنبال لپ تاپ می گشتم این مدل رو دیدم ...
می خواستم ببینم خوبه
و کلا دل بهتره یا وایو
SONY VAIO NS-20 ES
جدیدترین نوت بوک سونی با طراحی بسیار شیک نقره ای یکدست با پردازنده کر دو 2.16 گيگا هرتز تی 3400 ، رم 3 گیگابايت دی دی آر 2 قابل افزایش تا 4 گیگ ، هارد پر سرعت ساتا 250 گيگ ، تصوير 15.4 اينچ وايد ایکس برایت بلک ، دی وی دی رایتر دوال لایر ، كاردريدر، ويندوز ويستا پرمیوم ارژینال ، کارت گرافيكی مستقل 1.3 گیگ اینتل ام اچ دی 4500 ، وب کم 1.3 مگاپیکسل و باطری قوی ، همراه با بدنه ضدخش انتخابی ایده آل به همراه هدیه کیف و ماوس ارژینال وایو و اسپیکر و کارد ریدر ارژینال پارس لپ تاپ
قیمت باورنکردنی با مدت محدود فقط : 850000 تومان
برای بازی نمی خام
دوستان من می خوام تو این هفته بخرم مدل های خوبه دیگه هنوز ارزون نشده ؟؟؟ تو این هفته بخرم یا وایسم بازم ؟؟؟ ارزون تر میشه ؟؟
سری ns سونی جزو سری های ارزون قیمت سونی هست که بیشتر جنبه رقابت برای بخش ارزون قیمت ها هست و نمیشه کلی گقت سونی بهتره یه دل یا هر برند معتبر دیگه ای چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن و اگه بخوای ns رو مثلا با 1525 های دل یا وسترو 1000 مقایسه کنی توی طراحی و وزن معمولا سونی پیش میفته و ns هم چون سری جدید هست ( جای nr اومده ) میتونه برای کارهای خونه و مالتی مدیا و اینترنت استفاده بشه ، قیمت هم مناسبه ... اما خب برای بازی روش حساب نکن ...نقل قول:
اول از راهنماییت تشکر میکنمنقل قول:
دوم اینکه صد البته اگر صبر کنم با همین قیمت مدل جدید تر میگیرم.اما متوجه نمیشم یعنی مثلا چقدر ممکنه ارزون بشه مثلا تومن برای همین و نه بیشتر درسته آیا ارزش صبر کردن دار؟
آیا میشه حدس زد بعد از عید مثلا چه چیزی(چه مدل ی از IBM یا مثلا DELL) میشه خرید.راستش دو نفری که داشتن راهنمایی اینقدر مغشوش حرف زدند که من وافعا نفهمیدم سعی دارند خودشون رو وارد جلوه بدند یا اینکه واقعا بهد از عید ممکنه خیلی قیمت ها Drop بخوره.یکم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.گفتم در عین حالی که عجله ندارم خیلی متوجه نشدم دو ماه صبر کردند چرا میتونه خیلی باعث تفاوت قیمت خریدم بشه.امید وارم منظورم را رسونده باشم
ارادتمند شما
سلام خدمت دوستان
من یه لپ تاپ با این مشخصات میخواستم بگیرم . لطفا کمک کنید
بیشتر سرعت و کارایی دستگاه مهمه رنگ و زیبایی مهم نیست .
قیمتش هم زیر 1 تومن یا همین حدودا . کیفیت lcd خوب باشه .
برای کارای برنامه نویسی سنگین لازم دارم .
بدنش محکم و مقاوم باشه .
من پیشنهاد می کنم سونی ارزان قیمت نخرید تحت هیچ شرایطی .... تجربه چند ساله من بهتون میگه که کیفیت جدا پایینهنقل قول:
سلام
من داشتم دنبال لپ تاپ می گشتم این مدل رو دیدم ...
می خواستم ببینم خوبه
و کلا دل بهتره یا وایو
SONY VAIO NS-20 ES
با این بودجه یک لپ تاپ Dell vostro 1510 انتخاب خوبی هست
این که بچه ها بهت میگن ارزون میشه و خودم میگم کاملا درسته اما نه دیگه مثلا دستگاه 800 تومنی یه دفعه بشه 500 تومن ! باز هم میگم بستگی به کار شما داره که میتونی برای خرید صبر کنی یا نه ... البته این رو هم بگم بازار ایران با همه جای دنیا فرق داره چه کلی چه جزئی و بعضی وقتها آدم چیزای عجیب غریبی میبینه و نمیشه گفت همیشه پیش بینی ها درسته ، اما عرف بازار ایران اینجوریه که بعد از عید قیمت های مدل های قبلی افت میکنن و بیشتر به خاطر اینه که مدل جدید میاد ... یه طرف قضیه هم اینجوریه که وقتی مدل جدید میاد چون خیلی ها با مدل قبلی مقایسه میکنن یه سری عیب و ایراد و همینطور هم مزایای دستگاه قبلی بیشتر به چشم میاد و انتخاب رو راحت تر میکنه ، من منظورت رو فهمیدم ، شما منظور منو فهمیدی ؟؟!! :31:نقل قول: