سیستم رو از نظر امنیی و پاک بودن با نرم افزار قوی ای مثل کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2011 آپدیت شده و بروز چک کنید و بعد از اون از نرم افزار TuneUp Utility 2010 استفاده کنید تا ایراد های احتمالی سیستم رو شناسایی و تا حد ممکن برطرف کنهنقل قول:
Printable View
سیستم رو از نظر امنیی و پاک بودن با نرم افزار قوی ای مثل کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2011 آپدیت شده و بروز چک کنید و بعد از اون از نرم افزار TuneUp Utility 2010 استفاده کنید تا ایراد های احتمالی سیستم رو شناسایی و تا حد ممکن برطرف کنهنقل قول:
راه دیگه ای نیستنقل قول:
تنها راه باقی مونده انه که با Yahoo Customer Care تماس بگیری و درخواستت رو مطرح کنی و یه سری نشونی بهشون بدی که اثبات کنه آی دی برای شما بوده
چطوری ميتونم از تمام اد ليستم يه بک آپ بگيرم و با يه آيدی ديگه همه رو دوباره يه جا اد کنم ؟
ببرای بک آپ گیری باید از خود یاهو میل اقدام کنی بری تو بخش Contact ها و اونجا کل کانتکت ه رو تو یک فایل ذخیره شده بهت میده
==
سرویس یاهو درت شده و دیگه مشکلی نیست و محدویت ها برداشته شده
با درود
دوستان من یک مشکل دارم با مسنجر یاهو. زمانی که زبان صفحه کلید رو تغییر می دم (آلت + شیفت) و برای نمونه از فارسی می خوام به انگلیسی برم یا وارونه ی اون رو انجام بدم یاهو مسنجر قفل می کنه و باید کلا ببندمش و دوباره بازش کنم
با نصب نسخه ی تازه ی مسنجر هم این مشکل حل نشد
چکار باید بکنم؟
نقل قول:
دقیقا مشکلی بود که من داشتم و خیلی از دوستان
شما فکر کنم از ویندوز XP و ورژن 10 و یا شاید 9 یاهو دارید استفاده میکنید که اگه ورژن یاهو رو رو ای ویندوز به 8 تغییر بدید مشکل حل میشه ورژن 9 و 10 رو نسخه های ویستا و و 7 خوب جواب میده و من خودم مدت ها با این مشکل درگیر بودم تا اینکه 6 ماهی میشه کوچ کردم اومدم رو یندوز 7 و دیگه با این مشکل روبرو نیستم
البته منم خودمم ورژن 10 استفاده میکنم وقتی XP داشتم همش بعضی مواقع می هنگید ورژن 9 یاهوم ولی اومدم سون ورژن 10 رو نصب کردن هیچ مشکلی ندارم و نمی هنگه
البته نسخه ی 9 به پایین یاهو مسنجر هم مشکلاتی داره دیگه. امنیت و کیفیت و ...نقل قول:
درسته ولی رو ویندوز xp اون ورژن ها خوب جواب میده که متاسفانه یکم زیاد قدیمی شدننقل قول:
یاهو 10 برای من بازنمیشه با هرروشی هم که گفتیدفقط یاهو 8-9 باز میشه چیکار کنم که باز شه؟
آخرین ورژن یاهو رو می خواستم میشه هلپ می کنین ؟
isp که باهاش کانکت میشید رو عوض کنید ببینید باز هم مشکل وجود دارهنقل قول:
اکثر شکلات از isp ها هستن
ورژن 10 رو به نسخه اخر ارتقا بدید نسخه : 10.0.0.1270
لینک ها درستند؟ تایید میشه؟
دوستان من یه مشکلی دارم . با یکی از آیدیهام که وارد میشم بعد از چند ثانیه خود به خود ساین اوت میشه ولی با آیدیهای دیگه مشکلی ندارم .
حالا شما نظرتون چیه ؟
ایمیلتون رو همزمان با همون آی دی باز نمیکنی؟ یاهو مسنجر رو که لوگین میشی ایمیلش رو که باز نمیکنی؟نقل قول:
من ازون مسنجر بتایی استفاده میکنم که خودش معرفی کرده. ( نصب نمیخاد ).
مشکل ارسال فایل ، فونت فرسی برعکس ، هیستوری و... اینهاشو میشه حل کرد؟
نقل قول:
منظورتون اینه که پرتابل هست؟
سلام
آخرین ورژن مسنجر همین Yahoo! Messenger 10.0.0.1264 هست ؟
Y!TunnelPro V2.5 Build 624
کرککد:http://download.ytunnelpro.com/files/YTunnelPro2.5Build624Setup.exe
تست کردم بخوبی کار میکنهکد:http://up.--------.com/Files7/3eb8b1c053ae4ba58ca0.rar
نقل قول:این مشکل برای من هم وجود داره و فکر نمی کنم ارتباطی به آنتی ویروس یا مشکلات ویندوز داشته باشه. مساله باید به شبکه ارتباط داشته باشه. اما واقعا راه حلش چیه؟نقل قول:
با وی /// پی ||| ان امتحان کردی ببین مشکل برقراره یا نه؟؟؟ چون اگه از شبکه باشه باید مشکل از این طریق رفع بشهنقل قول:
سلام
امروز یاهو مسنجرم گفت:(10.0.0.1102 ) a newer version of yahoo messenger 10 is available
ایا این جدیدترین ورژنه؟
خیر این آخرین ورژن هست Yahoo! Messenger 10.0.0.1270
اخه همین امروز گفت.نقل قول:
من دانلودش کردم و وقتی داشت نصب کردنش تموم می شد، گفت که شاید این برنامه درست نصب نشده باشه.بعد دو تا گزینه برای انتخاب داشت. یکی این که درست نصب شده و اون یکی این بود که دوباره نصبش کنه.
من گزینه اول رو انتخاب کردم.کار درستی کردم؟
درضمن، چه امکانات بیشتری نسبت به ورژن قبلیش داره؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
ویندوز ویستا استفاده میکنین ؟نقل قول:
توی اون صفحه باید که برنامه درست نصب شده ( this program installed correctly یا همچین چیزی ) ...
اگه نصبت به ورژن قبلی یاهو 10 منظورتونه که تغییر ظاهری نکرده ، باگ هاش برطرف شده و در مقابل یه بوتر
که توی استاتیوس میذاشتن مقاوم شده فکر کنم .
ولی نسبت به یاهو 9 خیلی تغییرات داشه ، ظاهرش بهتر شده ! امکان مرتب کردن ادد لیست بر اساس آنلاین بودن و
ذخیره کردن آپدیت و استاتیوس اد لیست و ...
سلام به همگی
من رو سیستمم نرم افزار یه v.p.n رو نصب کرده بودم. با اینکه پاکش کردم دیگه نمیتونم وارد yahoo messenger بشم. جالب اینه که از طریق سایته yahoo به صورت آنلاین میتونم چت کنم اما با نرم افزارش نمیشه! کسی میتونه به من کمک کنه؟
نقل قول:
منوی اولش که اسمش Messenger هست رو باز کن. گزینه ی connection setting رو چک کن ببین تو بخش سمت چپ چه خبره.
رو گزینه ی اول که connet directly to the hnternet هست باید باشه. اگه رو دومی باشه پراکس و پروت و این جور چیزا نوشته باشی ممکنه مشکل ایجاد کرده باشه و نذاره با مسنجر به وب وصل بشی.
سلام
من وقتي داخل room ميرم جز من و admin كس ديگه اي نيست و با add هام كه ميخوام چت كنم هر چي مينويسم نميره كسي ميدونه مشكل از كجاست؟
سلامنقل قول:
شما روی لینکی با رنگ آبی که در سمت چپ قرار داره کلیک کن بعد یه صفحه باز میشه توش کد امنیتی هست میزنی میره داخل روم.
برای سوال دومی هم شاید مشکل از برنامه یاهوت هست.
من وقتی چت میکنم.پی ام های من نمیرسه دست طرف.چرا؟
به احتمال زیاد مشکل از سرعت پایین اینترنت هست ممکنه به خاطر نرم افزار هم باشه ولی خیلی کم. پیشنهاد میکنم از ویندوز 7 استفاده کن هیچ مشکلی تو زمینه ی چت نداره من خودم هزار جور با یاهو مشکل داشتم 7 که نصب کردم برطرف شد و کلام اخر این که کانکشن اینترنت رو هم چک کنید.نقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
فکر کنم با این دو دستور کارم راه افتاد
nslookup
ipconfig /all
درسته منم با این مشکل رو به رو شدم وقتی مینویسم و send میکنم نمیره در واقع نوشته هام نوشته میشن اما وقتی سند میکنم هیچی نمیره علت چیه؟ حتی موقعی که طرف آنلاینه و باهاش چت میکنم همینطوره(این مشکل امروز برای من پیش اومده با نصب ویندوز)نقل قول:
اینترت پرسرعت دارم، ویندوز من هم 7 هستش هم از آخرین ورژن یاهو نصب کردم ورژن Yahoo! Messenger 10.0.0.1270
کسی علتش رو میدونه؟:41:
شاید در تغییر نسخه برنامه مشکل حل بشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اگه ورژن های مختلف یاهو رو تست کردید و باز هم نتیجه مشابه گرفتید مشکل از شبکه و اینترنت شماست که تو send و recive اطلاعات از طریق پورت های یاهو دچار مشکل میشه
راهنمایی حل مشکل بفرماییدنقل قول:
دوتا راه حل جلو روی شما هست اینکه با یک شرکت دیگه به اینترنت متصل بشید و نتیجه رو برسی کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه اگه حل شد که خوب معلوم میشه مشکل از شبکه هست ولی اگه مشکل حل نشد به دو مورد باید مشکوک شد : 1- نرم افزار امنیتی روی سیستم 2-سیستم عاملنقل قول:
دوستان عزیز میشه به کرک برای اینکه همزمان با دو ایدی آنلاین بود اعتماد کرد ؟
کرک یاهو 9 و 10 رو میخوام البته اگه مشکلی پیش نمیاره لینک دانلودش رو بزارید :46:
دوستام من اولین روزی که وی پی ا ن گرفتم پلاگین یاهو موزیک بدون مشکل برام اجرا میشد.
اما بعد یه روز نمیدونم چی کردم که هرچی دکمه پلی رو میزنم پلی نمیشه!!
چی کنم؟