سلام
دوست عزیز ،کاسپر 32 و 64 نداره
من خودم ویندوزم 7 - 64 بیتی هستش و روش کاسپر 9.0.0.763 نصب کردم ، هیچ مشکلی هم نداره
شما هم میتونید نصب کنید با خیال راحت.
Printable View
سلام
دوست عزیز ،کاسپر 32 و 64 نداره
من خودم ویندوزم 7 - 64 بیتی هستش و روش کاسپر 9.0.0.763 نصب کردم ، هیچ مشکلی هم نداره
شما هم میتونید نصب کنید با خیال راحت.
سلام دوستان ، یک سئوال
من کاسپر 2010 روی ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم و به روش تریال ریست آپدیتش میکنم و دوستم مک آف روی لپ تاپ داره .
دو بار رم گوشیهای معیوب رو زدم به سیستم ، کاسپر بعد از اسکن میگه ویروس نداره ، ولی با مک آفی که اسکن میکنیم ازش ویروس میگیره و بعدش هم گوشی درست شد .
میخوام بدونم چرا کاسپر ویروس اون رمها رو نگرفت ، آیا به دلیل تریال ریست کردنش نیست ؟
ببينيد اسم ويروسهايي كه McAfee پيدا كرده چيه.نقل قول:
دوستان سلام
من کاسپر اینترنت سکیورتی اخرین ورژن را روی ویندوز سون نصب کردم
وقتی اینترنتم وصله اگه چند دقیقه با اینترنت کار نکنی کاسپر خود به خود اتصال اینتر نت را قطع می کنه
چه کار کنم این مشکل درست بشه
سلام دوستان من تازه ویندوز نصب کردم همه ورژن ویروس کش و اینترنت سکیوریتی ور دارم ولی فکر میکنم کسپر اینترنت سکوریتی بهترینه ولی موندم چه ورژن رو نصب کنم لطفا ورژن دقیقشو بگید
دوست عزیز شما می تونید از ورژن 9 استفاده کنیدنقل قول:
دوستان سایتی رو می خواستم به من معرفی کنید که آپدیت آفلاین کاسپر رو بزاره
با تشکر قبلی
بابا من ورژن دقیقش و میخوام !
به نظر شما آنتی ویروسش بهتره یا اینترنت سکوریتی و اینجوری ورژن و بگید مثلا 9.0.0463
نسخه 9.0.736 .نقل قول:
چند صفحه قبل معرفی شده.نقل قول:
من چند وقتی هست که از کاسر استفاده می کنم و با نسخه ی 2010 کار می کنم و خب قطعا آنتی ویروس به نام و قوی ای هست ، اما من مشکلاتی باهاش دارم :
یکی اینکه سرعت سیستم رو خیلی کند می کنه که من در مواقع عادی ( زمانیکه در اینترنت نیستم و یا چیزی به کامپیوتر وصل نمیکنم ) از pause protection استفاده می کنم.اما حالا کهadsl گرفتم و زمان بیشتری رو در اینترنت هستم،راهی هست که مقداری از بار پردازشی که روی cpu میگذاره رو کم کرد؟مثلا خودم توی تنظیماتش خیلی دنبال چیزی شبیه realtime protection گشتم تا شاید با غیرفعال کردنش سرعت سیستم بالاتر بره !!! چون خیلی اوقات بدون اینکه اتفاق خاصی بیفته یا کاربر کار خاصی انجام بده شروع به بررسی فایلهایی می کنه و علامتش هم این هست که شکل tray icon کاسپر به تپیدن میفته(بزرگ و کوچیک میشه ) یا یه مهره وسطش می چرخه ... و این یعنی داره جون cpu رو می گیره و تا اطلاع ثانوی پاسخ cpu به دیگر فرامین با کندی خیلی زیادی همراه میشه ...
راهی وجود داره ؟
• یه سوال : سیستم من از +3000 amd athlon 64 و 512 مگ رم ddr استفاده میکنه که البته در مقایسه با سیستم های امروزی باید کارایی پایینتری داشته باشه ، ولی اگه این کاسپر نبود،خیلی هم سرعتش خوب بود.حالا اگه بنده میزان رم رو به 3 گیگ افزایش بدم تو حل این مشکل چقدر تاثیر میگذاره ؟
دوم اینکه وقتی اجرای یه برنامه رو محدود( low restricted ) یا غیر مجاز میکنه (البته من همون اول نصب طوری تنظیم کردم که برای هر کدوم پیغام بده و اجازه بخواد) از کجای تنظیماتش میشه اون برنامه رو از حالت بلوکه خارج کرد ؟ وقتی از نود استفاده می کردم یادمه ساده بود،ولی توی کاسپر و توی application control من که نتونستم کاری از پیش ببرم ...
نسخه هاي جديدتر كاسپر نسبت به نسخه هاي قبلي سبك تر شده اند ولي خب رم 512 خيلي كمه.با افزايش قدرت CPU و بالاتر رفتن رم طبيعتا با درنظر داشتن ساير شرايط مانند ويندوز سالم و ميزان و تعداد برنامه هايي كه با ويندوز لود ميشوند سرعت كامپيوتر افزايش پيدا ميكنه و از حالت كندي خارج ميشه.از كار انداختن گزينه هايي مانند realtime protection كاري جز از كار انداختن آنتي ويروس نميكنه و سد دفاعي آنتي ويروس را برميداره.نقل قول:
توصيه ديگر استفاده از آخرين نسخه 2010 يعني نسخه 9.0.736 ميباشه كه بسيار Stable شده و اشكالاتش برطرف شده.
در مورد گزينه low restricted و اجازه دسترسي برنامه شما خود پنجره اصلي كاسپر را باز كنيد. در قسمت My Security Zone وارد شويد.در سمت راست گزينه Application Control را مشاهده ميكنيد.روي آن كليك كنيد.يك صفحه جديد باز ميشه.شما از منوي category گزينه All را انتخاب كنيد تا ليست تمام برنامه ها همراه با سطح دسترسي آنها ظاهر بشه.روي هر كدام كه تمايل به تغيير سطح دسترسي داريد كليك راست كرده و از گزينه Change Status تغييرات موردنظر خود را اعمال كنيد.
میدونم شاید سوال من تکراری باشه تو تایپک اما میخواستم سوال کنم
از کدام استفاده کنم nod32 eset smart security خوبه برای لپ تاپ یا kaspersky internet security
من که تو این مدت با هر دوش کار کردم کاسپر رو خیلی دوست دارم منو به خاطر key ناراضی کرد و پاکش کردم و نود ریختم اما تو آپدیت و مشکل key نداشتم با نود اما مشکل داخلی داره اونم
موندم چیکار کنم راهنمایی بفرمایید
ممنون
اگر از نسخه هاي غير اصل كاسپر استفاده كنيد متاسفانه مشكل Key را خواهيد داشت مگر اينكه بتونيد اكانت قاوني براي آن تهيه كنيد.نقل قول:
نظر شما رو جویا شدم کدام برای لپ تاپ و کلا برای یه سیستم خوب هستنقل قول:
من میخوام از آنتی ویروسی استفاده کنم که خیلی عالی باشه از نظر شناسایی ویروس و همینطور چون زیاد از اینترنت استفاده میکنم برای اینترنت هم خوب باشه
آیا avira رو پیشنهاد میکنید؟ این رو برای این اینجا سوال کردم که میخوام بدونم کسپر خوبه یا آنتی ویروس های دیگه
kaspersky 5.x\6.x\7.x update
kaspersky 8.x updateکد:http://www.kaspersky.com/antivirus-database-updates
how to install :کد:http://www.kaspersky.com/antivirus-database-updates
kaspersky 9.x updateکد:http://rapidshare.com/files/263260647/ISKIS.rar.html
how to install :کد:http://www.kasperskysupport.com/download.htm
با احترام به نظر دوست خوبم hamiltonکد:http://rapidshare.com/files/287690637/KISIS.rar.html
Avira محصول سبكي ميباشه.بخصوص اگر نسخه Premium آنتي ويروس آن استفاده بشه.كاسپر نيز محصول فوق العاده اي ميباشه ولي قدري ممكنه براي سيستمهايي كه از نظر سخت افزاري ضعيف هستند سنگين بنظر برسه.در بين محصولات 2010 نورتون نيز بسيار سبك و قدرتمند ظاهر شده و در صورت آپديت مرتب قادر به تامين امنيت خوبي براي سيستم ميباشه.نقل قول:
نقل قول:
می خواهید نسخه کرک شده بگیرید یا خریداری کنید؟
پیشنهاد من: ناد32
سلام ، راستش اسم ویروسها رو نمیدونم ، البته اظهار نظر در حضور شما بی ادبیه اما فکر میکنم آپدیتهایی که ازنقل قول:
گزینه های تریال میشه از آپدیتهایی که از کلیدهای معتبر میشه ضعیفتر هستش .
لطفا منو راهنمایی کنید ، خیلی برام مهمه .
شجاعت فرزند آگاهی ومادر پویایی است .
ممنونمنقل قول:
من میل دارم بدونم وقتی tray icon کاسپر به تپش در میاد:40: ( جای قلب آیکون کاسپر رو بگذارید ) و همون موقع ست که سیستم خیلی کند میشه،پنجره اصلی رو که باز می کنیم،در قسمت پایینش تعداد فایلهایی که همینطوری داره اسکن میکنه رو نشون میده ( همونجاییکه یه گرافی رو نشون میده )
در اینباره میخواستم محبت کنید هر موقع وقت داشتید کم بیشتر توضیح بدید ، چه موقعهایی مثلا اینکارو میکنه و میشه جلوشو گرفت و اگر میشه چه ریسکس داره ...
باز هم ممنونم
سلام
anti-banner چيه
تپش آیکون، مربوط به عملکرد گارد فعال آنتی ویروس هست و هیچ چیز هم به غیر اون نیست. یعنی همون کاری که گارد فعال نسخه های ما قبل 2010 انجام میدادند هست، فقط اینجا یک حالت انیمیشن آیکون هم در نسخه 2010 بهش اختصاص دادند. پس مورد اضافه ای نیست. گارد فعال رو هم که میدونید برای حفاطت آنی سیستم در برابر مخرب هاست و از کار انداختنش رو هم همونطور که همیلتون گفتند به معنای خاموش کردن آنتی ویروس و بی اثر کردنش هست.نقل قول:
سیستم محافظت در برابر بنر ها و تبلیغات موجود در انواع صفحات اینترنتی و حذف اون هاست که باعث شلوغی و دیر لود شدن صفحات میشه.نقل قول:
پس چرا همیشه در حال فعالیت نیست ؟نقل قول:
در ضمن منظورتون از « گارد فعال » همون proactive defence هست ؟
نه. منظور همون real time protection هست که خودت هم گفتی. در تنظیمات و بخش protection گزینه Enable Protection مخصوص فعال یا غیر فعال کردن گارد فعال کاسپر هست و یا گزینه های pause و resume در منوی کلیک راست آیکون.نقل قول:
نشانه فعال بودن گارد ، آیکون قرمز رنگ و نشانه غیر فعال بودن اون، آیکون خاکستری هست. و تپش آیکون قرمز رنگ به این معناست که گارد فعال در اون لحظه داره فعالیت خاصی رو هم انجام میده.
منظور از فعال بودن یعنی اینکه این قابلیت در حالت روشن قرار داره و فقط وقتی فعالیت جدیدی رو در سیستم انجام میدید گارد هم به موازات اون پروسه مورد نظر رو بابت وجود مخرب ها بررسی میکنه.
دوستان از وقتی 2010 رو نصب کردم صفحات web باز نمیشه و باید kasper رو غیر فعال کنم---تنظیماتش رو کی میدونه به من کمک کنه
مرسینقل قول:
avira آنتی ویروسی هست که مشکل کرک یا کی نداشته باشه و راحت بشه پیدا کرد؟
از نظر آپدیت چی؟ آپدیت هاش کمه ؟ میشه از این آنتی ویروس برای مدت طولانی استفاده کرد چون نمیخوام دیگه پاک کنم؟
نگفتید کدام رو پیشنهاد میکنید؟
خرید که نه با سریال کرکش کنمنقل قول:
بسیار خوب دوست عزیز ، پس اون که خب کل مولفه های امنیتی رو غیرفعال میکنه اگه تیک enable protection رو برداریم یا pause protection کنیم ( البته تقریبا کلشو،چون مثلا با ورود فلش،کاسپر برای بررسیش پیغام میده )نقل قول:
1 - و باید نتیجه بگیرم که زمانی هم که ظاهرا کاری انجام نمیدم،گاهی اوقات سیستم در حال انجام پردازه هایی هست که کاسپر اونها رو از مجرای خودش عبور میده و این باعث و همون لحظات هست که سیستم کند میشه (؟)
2 - خب حالا اون گراف total scanned در پنجره اصلی نرم افزار قسمت پایین -که جلوش تعداد object های اسکن شده رو نشون میده - مطمئنا زمان اجرای یه پردازه هست که به فعالیت در میاد ( که همون جمله ی خط آخری که شما گفتینه ) یا اینکه نه ( من اینطور فکر می کنم ) : گاهی اوقات هم مثلا بدون اینکه اتفاق خاصی افتاده باشه میره و تو یه پارتیشنی که مثلا اونجا فایلهای صوتی وجود داره ، اون mp3 ها رو - به عنوان مثال - مورد بررسی قرار میده ! ؟
3 - با این حساب باز کردن مثلا my computer هم ( که در واقع اجرای پردازه ی explorer.exe هست ) هر بار مورد بررسی قرار میگیره ؟
* از تمام این پرسش ها می خوام به این نتیجه برسم که تا چه حد می تونم از بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس کم کنم ، البته برای اینکه زحمتتون زیاد نشه خدمتتون عرض کنم که بنده لیست طبقه بندی رو مرور کردم ( که چقدر هم این طبقه بندی faq مفیده :20: ) و اون پستی که در انتهاش توی پرانتز آورده شده « توصیه نمی شود » رو درباره سبک کردن کاسپر خوندم.
ولی خب مخصوصا در مورد دوم که اشاره کرم نظر خودم رو ، فکر می کنم اگر اونطور باشه که من فکر می کنم ، باید بشه سبکترش کرد
سپاسگزارم
در مورد پیغام فلش،اسکن در اکثر محصولات امنیتی جزیی از گارد فعال نیست چون فقط با درخواست کاربر شروع به کار میکنه. در کاسپر 2010 هم وقتی گارد فعال نیست، اسکن و آپدیت رو میشه انجام داد.نقل قول:
اون گراف رو تا اونجا که من میدونم به غیر از اعداد و ارقامش هیچ کارایی دیگه ای نداره و مربوط به Interface یا محیط ظاهری برنامه هست.
عدد Total scanned رو دیدم در محیط دسکتاپ و بدون اینکه کاری بکنم افزایش پیدا میکنه. فکر نکنم به اون صورت باشه که داخل پارتیشن ها بره ولی شاید نقاط حساس رجیستری رو دایما زیر نظر داره.
با باز کردن فولدرها هم بله عدد موارد اسکن شده زیاد میشه. البته باز هم میگم چیز خاصی نیست و همون گارد فعال نسخه های قبل هست که حالا عملکردش رو در 2010 با گرافیک و آمار به رخ کشیده میشه.
در کل به نظر من، کم کردن بار پردازشی فعالیت آنتی ویروس وظیفه لابراتوار کاسپراسکای هست که با ارایه هر ورژن جدید به شکل تقریبا محسوس دارند انجام میدند. هر گونه به هم زدن تنظیمات و توصیه ها و روش کار Recommended با کاسپراسکای توصیه نمیشه.
با مشخصات سخت افزاری متوسط، ورژن های آخر کاسپر مشکل خاصی ندراند. اما مثلا رم 512 شما زیر متوسط به حساب میاد. اگر امکام ارتقا سیستم رو ندارید من استفاده از محصولات سبکتر مثل ناد یا آویرا رو به جای تغییر عملکرد نورمال کاسپر پیشنهاد میکنم.
ضمنا در مورد نسخه 2010 اگر نسخه های 459 یا 463 رو دارید حتما نسخه 736 رو دانلود و نصب کنید و کامل هم آپدیت کنید تا پچ a هم نصب بشه. چون در دو نسخه قبلی مورد root scan خودکار که در ورژن 2010 اضافه شده دارای باگ بود و سیستم رو تا حد زیادی کند میکرد که در نسخه آخر و همینطور پچ a برطرف شد.
سلام
تو کاسپر 7 فایروالش یه حالتی داشت که هر نرم افزاری که میخواست با اینترنت ارتباط برقرار کنه یه پیغام میداد که اجازه ارتباط داره یا نه . این حال رو تو کاسپر 2010 چطوری باید فعال کرد؟
تو 2010 هم پیغام میده که فلان برنامه میخواد به اینترنت متصل بشه، اجازه میدید؟ بلاک می کنید؟ و...نقل قول:
اگه نداد و میخواهید دستی تنظیم کنید:
Setting/Firewall
بعد گزینه Setting رو می زنید و برنامه مور نظرتون رو Allow یا Deny می کنید.
سلام
من ی kis 2010 دارم می خواستم بدونم این آنتی ویروس همیشه در حال سرچ هست و داره ویروس می گیره و خودش پاک می کنه؟
يكي از ويژگيهاي آنتي ويروسها خاصيت RealTime Scan ميباشه كه دائما فايلها و فولدرهاي مختلف بويژه فايها و فولدرهايي كه توسط كاربر باز ميشوند را اسكن ميكنه.بسته به نوع تنظيمات ميتونه فقط در صورت پيدا كردن بدافزار به كاربر هشدار بده و منتظر دستور كاربر باشه يا كار ديگري را انجام بده.نقل قول:
چطوری می تونم فعال کنم که خودش ویروس یا تروجان رو گرفت اتوماتیک پاک کنه؟نقل قول:
شما كاسپر را اجرا كنيد و وارد بخش Settings برويد و وارد بخش File Anti-Virus بشيد و تنظيمات را مطابق شكل زير قرار دهيد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان انتی ویروس من جدیدا وقتی فعال باشه نمیتونم اینترنت برم یعنی کانکت میشه فایر فاکس هم باز میشه ولی هر ادرسی را میزنم کن نات فایند سرور میده توی ie هم همینطوره ولی غیر فعال که باشه مشکلی ندارم.ورژن 8 هم هست
سلام
میگم فرق kav و kis چیه؟
در راهنماي پست اول موجود ميباشه.نقل قول:
سلام
من از kaspersky internet security 2008 استفاده ميكنم.چند روزي هست كه نمي تونم آپديتش كنم يعني براي آپديت شدن به سرور kaspersky وارد نميشه بدتر از اون هم اينه كه وارد هيچ كدام از سايتهاي مربوط به انتي ويروس ها نميشه مي خواستم بدونم به غير از سايت kaspersky سايت ديگه اي آپديت هاي بروز اين آنتي ويروس رو ميزاره كه دانلود كنم.يا از دوستان كسي لطف ميكنه آپديت جديد kaspersky internet security 2008 خودش رو برام بزاره(اپديت مربوط به امروز يا يكي دو روز پيش باشه)
واقعن كلافه شدم...
سلام دوستان
من لینک دانلود آخرین ورژن کسپر را میخواستم + key ها
در ضمن میخواستم بدونم کدوم آنتی ویروس بهتره؟