سلام
عزیزان کسی قیمت این کیف باحال رو داره؟؟؟؟
یا اینکه جایی دیده اینو داشته باشن؟؟؟؟
خیلی دوسش دارم قشنگه!!:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
یا اینکه جایی دیده اینو داشته باشن؟؟؟؟
خیلی دوسش دارم قشنگه!!:40:
Price: US $32.49نقل قول:
====
برای دوستانی که اهل عوض کردن رام هستند یه رام فوق العاده و متفاوت معرفی می کنم ! این رام از سری رام های انرژی هست.
تازه نصبش کردم و فعلا سوالی رو نمیشه پاسخ داد در موردش !
It features a 3 screen, Android style, homescreen with widgets! The widgets can be placed ANYWHERE on the three screens.
75 Quicklink accessible on all tabs
لینک دانلود :
عکس رو هم پیوست کردم !کد:http://hotfile.com/list/598136/c273cdb
بسیار زیبا و جذابه ! :40:
سلام این کیف رو که دوستمون معرفی کرد میشه توی ایران تهیه کرد>>ممنون
از اونجایی که ایران خیلی به روز هست (!) بعید می دونم پیدا کنید !!
کیف بسیار شکیل و خوبیه .
سلام دوستان ...
چند سوال داشتم ... امیدوارم بتونید جواب بدید :
1- چطور میشه GPS گوشی رو فعال کرد ؟
2- وقتی GPS فعال بشه میتونیم بهش مختصات بدیم و مختصات رو ذخیره کنیم ؟
3- در محیط کامپیوتر مختصات ثبت شده باز میشه ؟
=-=-=-=
خیلی ممنون میشم جواب این سوالات رو بدید !
تا شب نیاز دارم ! :11:
با سلام به همه ی دوستان عزیز. کیف گوشی بالا رو بعد از مکاتبه ای که با یه شرکت داشتم میشه توی ایران تحویل گرفت در 2 رنگ سفید و قرمز . سفید قیمت تمام شده با هزینه ی گمرک و خمل و نقل و ارسال به درب متزل85 و قرمز 105 هزار تومن میشه . و در صورت سفارش هر 2 160000 تومن میشه. از دوستان هر کسی این کیف رو میخواد خواهشا بگه تا یکجا سفارش داده بشه تا قیمت هم براتون کم تموم بشه. تحویل هم 15 الی 25 روزه هست. بسیار ممنون . پس خواهشا سریع بگید.
جواب هر سه سوال شما بر میگرد به نرم افزار gps که روش نصبه..نقل قول:
1- چطور میشه GPS گوشی رو فعال کرد ؟
2- وقتی GPS فعال بشه میتونیم بهش مختصات بدیم و مختصات رو ذخیره کنیم ؟
3- در محیط کامپیوتر مختصات ثبت شده باز میشه ؟
رام جدید و بسیار زیبا..با منو سه بعدیمثل ایفون
لینک دانلود با حجم 76:لینک مستقیم:کد:http://www.multiupload.com/4X4K1ZUQHB
پیشنهاد من این که حتما دانلودش کنید..کد:http://www.mediafire.com/?qnzm1ifynqmxqyz
ممنون Hojjat جان واسه جواب ... ولی ای کاش حالا که زحمت کشیدید جواب دادید یکم بیشتر توضیح می دادید !نقل قول:
یعنی نرم افزار GPS نیاز به فعال کردن GPS نداره ؟ نقشه ها رو نباید جداگانه روش گذاشت ؟ و کارهای دیگه ؟!
ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدید ......... ! :11:
این رام نیست بلکه یه برنامه هست که ظاهر رو تغییر میده ! قبلا باهاش کار کردم ... بد نیست !نقل قول:
رام جدید و بسیار زیبا..با منو سه بعدیمثل ایفون
کسی نبود برای کیف؟
دوستان من رادیو 7 را دانلود کردم اپ دیت میشه اما همون وژن قبل نمایش داده میشه مشکلش چیه؟
سلام.نقل قول:
شما با نصب نرم افزار GPS و ریختن نقشه های مربوطه رو گوشیتون میتونید از GPS استفاده کنید و GPS نیازی به فعال سازی نداره و بصورت مستقیم از ماهواره اطلاعاتش رو میگیره.:11:
سلام
میشه بیزحمت یکی توضیح بده چطور میتونم از اینترنت گوشی توی کامپیوتر استفاده کنم؟؟
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام
چطوری میشه بدون کلید power گوشی رو خاموش روشن کرد؟
منظورم همون soft resetه
مرسییی
نقل قول:
سلام.
درب باطری رو باز کن قلم رو در بیار همون قسمتی که قلم رو در میاری یه سوراخ هست و یک دکمه قرمز توشه با قلم اون دکمه قرمز رو فشار بده سافت ریست میشه.:11:
اقا خیلی ممنون از راهنماییت . راه دیگه ای از تو ستینگ یا جایه دیگه نداره؟
در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم:
من تو hard SPL کردن یه مشکل دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:
وقتی گوشی رو به pc وصل میکنم و برنامه ی X1_HardSPL رو اجرا میکنم بعد از دو بار next زدن
اررور زیر رو نشون میده . ویندوزم 7 هست و windows mobile device center رو هم نصب کردم
جمیعا مرسی خودم حلشکردم
احتمال 90 درصد واسه پوشه ای بود که فایل hard SPL توش بود.( باید اسمش رو انگلیسی میکردم )
کسی نبود چواب ما رو بده؟نقل قول:
یعنی هیچکس این کارو نکرده؟؟!!:19:
آقا سلام!نقل قول:
من اینو نصب کردم، ولی بقیه کیبوردهایی که داشتم دیگه نمیاد (مثل Full QWerty HTC)، حالا باید چی کار کنم که جفتشو داشته باشم؟
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
مشکلی که هست اینه که این تک تک کلمه ها رو چپ به راست نشون میده، یعنی باید برعکس خوندشون تا فهمید...چی کار باید کرد؟نقل قول:
آها!فقط تو Opera mini بر عکس می نویسه...این هم حل نمیشه؟
یه سوال دیگه، گوشی من چند وقته یه علامت اسمس خونده نشده توشه، که نمیره، در حالی که هیچ اسمسی ندارم که نخونده باشم...مشکل از چیه؟
در ضمن، مشکل کیبورد هم حل شد!عجله کردم یه کم!
از عمر این تاپیک 623 صفحه می گذره ! بنابراین بیش از 90% سوالات دوستان قبلا پاسخ داده شده . کافیه کمی وقت بذارید جستجو کنید.
چرا از Opera mini استفاده می کنید ؟! اپرا رو واسه ویندوز موبایل بگیرید ، بهتر . برای فارسی ساز هم از فارسی ساز علیرضا استفاده کنید . بسیار سازگار هست .نقل قول:
آها!فقط تو Opera mini بر عکس می نویسه...این هم حل نمیشه؟
متوجه نشدم ، برنامه Radio رو ؟ لینک لطفا.نقل قول:
دوستان من رادیو 7 را دانلود کردم اپ دیت میشه اما همون وژن قبل نمایش داده میشه مشکلش چیه؟
1- اپرای مینی فیلتر نداره!نقل قول:
2-فارسی ساز علیرضا کجاست؟
1 - خب دلیل قانع کننده ای هست ! :31:نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تویه همین تاپیک چندین باره معرفی شده . پست های من رو سرچ کنید تویه همین تاپیک به همراه کیبورد معرفی کردم .
آقا من پیدا نکردم، بس که شما پست داری اینجا ماشالا!!5 صفحه از جستجو رو نگاه کردم!!!نقل قول:
اون مشکل Unread Message های من حل میشه؟تو چند تا پست قبل توضیح دادم.
آپلود کردم مجدد . پسوند رو به cab تغییر بدین .
اون مشکل هم مشکل عجیبیه ! Inbox و حتی ایمیل رو چک کنید چون ممکنه دلیوری چیزی باشه ... حل شدنی هست . نهایتا یه هارد ریست !
ممنون آقا محمد!نقل قول:
حالا دنبالش میگردم...ولی هرد ریست که خیلی دردسر داره...
بازم ممنون!
:)
خواهش می کنم :20:
برای اون مشکلتون هم یه راه حل پیدا کردم ! فایل پیوست شده رو دانلود و نصب کنید و یه بار سافت ریست کنید . ببینید حل میشه یا نه .
مشکل چپ به راست که حل نشد، فک کنم خود اپرا مشکل داره!نقل قول:
اون مشکل هم حل نشد، باید همون هرد ریست کنم فک کنم...
تازه یه مشکل جدید هم پیدا کرده، به وایرلس وصل میشه، اما اینترنتش کار نمیکنه!!!
عجب گوشی عجیبیه!!!
سلام
پنلهای x1 روی x2 اجرا میشه؟
شما که چند وقته استفادش کردین خوبه؟ مشکلی نداره؟نقل قول:
برای دوستانی که اهل عوض کردن رام هستند یه رام فوق العاده و متفاوت معرفی می کنم ! این رام از سری رام های انرژی هست.
تازه نصبش کردم و فعلا سوالی رو نمیشه پاسخ داد در موردش !
برای دوستانی که سرعت بالا می خوان مناسب نیست . سرعت مثل رام های اصلی نیست و حداکثر 40 درصد از رام آزاد هست ولی اینطور نیست که برای جا به جا شدن یا باز کردن یه قسمت 10 ثانیه معطل بشید ! از نظر من سرعتش به نسبت زیبایی و امکاناتش مناسب هست . تنها مشکلش موزیک پلیر خود Sense UI هست که درست کار نمی کنه . ما بقی قسمت ها مشکلی ندارن . با فارسی مشکلی نداره ، پنل نداره و مصرف باتریش هم قابل قبوله .
مشکلش حل نشد...فک کنم باید هارد ریست کنم...نقل قول:
شما ویندوزتون کدوم ورژن هست ؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده قصد خرید X1 رو دارم .
میخواستم مزایا و معایبش رو بخونم ولی دیدم صفحات این تاپیک خیلی زیاده و بنده هم عجله دارم .
اگر براتون مقدوره مزایا و معایب این گوشی رو بطور خلاصه بنویسید
صمیمانه سپاسگزارم...
دوستان یک اکسپریا دست دو تمییز چند می ارزه؟
باتشکر نیما
گوشی های بسیاری بعد از X1 معرفی شدند که شاید گزینه های بهتری باشند دلیل امکانات به روز تری که دارند ...نقل قول:
عمده ترین مشکل X1 ترک خوردن قابش در سری های اول بود که گویا در سری های بعد حل شد !
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
100 تومن زیر قیمت نو بازار !نقل قول:
اگر با منی، همون ورژنی که روش بود، 6.1 فک کنم.نقل قول:
100قیمت نو بازار چند هست؟!نقل قول:
تومن زیر قیمت نو بازار !
چک کنید ببینید نسخه R3A هست یا نه . اگه نباشه با یه آپدیت ( که از نون شبم واجب تر ) به این نسخه مشکلتون حل میشه چون نسخه اولیه خودش مشکلات زیاد داره و در عوض نسخه R3A کمترین مشکل !نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
اگه قیمت بازار رو داشتم که عرض می کردم خدمتتون ! بعدشم شهر تا شهر متفاوته ... باید هر جا هستین همونجا قیمت بگیرید .نقل قول:
من آخرین قیمتی که داشتم 340 بوده ... حالا تویه بازار روز چنده اطلاعی ندارم.