سلام
توی ورد 2010 که یه equation میسازم، وقتی موس رو ببرم روش سریع این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه روی اعصابه. چیکارش کنم؟ اصلا این پیغام چی میگه؟
Printable View
سلام
توی ورد 2010 که یه equation میسازم، وقتی موس رو ببرم روش سریع این پیغام میاد:
همیشه روی اعصابه. چیکارش کنم؟ اصلا این پیغام چی میگه؟
براي بار چندم : ابتدا جستجو و بعد ...نقل قول:
اين پيغام به احتمال زياد مربوط به نصب يه add-ins خاص در ورد هستنقل قول:
توي همين تاپيك پاسخ داده شده ؛ جستجو كنيد و اگه حل نشد پيغام بديد
نقل قول:
شرمنده من همین یک بار را جستجو نکردم :31: برای سوالای دیگه اینترنت رو زیر و رو می کردم
سوال اولی راه حل داره؟؟؟؟
مرسی :11:
سلام
اگه ما تعداد زیادی فایل ورد داشته باشیم و بخواهیم همه رو بیاریم تو یه فایل ورد چکار باید کرد؟
سوال اول جواب داده شدهنقل قول:
شما یکم به خودتون فشار بیارید و تلاش کنید کارای به این سادگی رو حداقل خودتون انجام بدید
save as جزء ابتدایی ترین و ساده ترین کارهای هر نرم افزاریه !!!
سلامنقل قول:
به نظر من همیشه دنبال به راه حل خارق العاده بودن جالب و جوابگو نیست و ممکنه کارو سخت تر کنه
بهتره با یه کپی پیست ساده مساله رو حل کنین
نقل قول:
جداً !
ابتدایی ترین و ساده ترین راه رو حتی قبل از اینکه بار اول سوال کنم، امتحان کرده بودم، جواب نداد برای همین دو بار سوال کردم
جواب دادن سوال انقدر کار سنگینی است !!!!
انشااله حلال کنید فشار و تلاش ابتدایی ترین و ساده ترین کارهای نرم افزاری ما بر دوش شما افتاد
من واقعاً شرمنده هستم
به هر جهت ببخشید
سلام
می خواستم این نمودار را رسم کنم
اما متاسفانه هر کدوم از گزینه های Insert shape را می زنم
خانه را اون جایی که می خوام رسم نمی کند
می خوام کنار آن خانه ای که درونش نوشتم (کنار این دو خانه رسم شود) دو خانه کنارش رسم شود
یعنی خانه بالایی اش سه زیرمجموعه داشته باشد
(مثل دست نویسی که با خودکار کشیده شده است)
البته امیدوارم سوالم ابتدایی نباشه
و اگر این طور است اطلاع بدهید
چون دوست ندارم دوستان اذیت بشوند
که اگه نشد یه راه دیگه انتخاب کنم
سلامنقل قول:
به نظرم میاد من یکبار یه این سوال شما و یا مشابهش رو جواب داده بودم !!!
برید به Smaert chart و انتخاب Hierarchy و بعد Labeled Hierarchy ( اون قسمت Text های هایلایت زیرش رو با Delete میتونید حذف کنید)
رو هر خانه که می خواید زیرش یه خانه دیگه اضافه بشه Add shape below رو بزنید.
اگه نتونستید بگید ....
با اجازه صالح عزیز ( wordist ) من به نوبه خودم میگم...نقل قول:
جواب دادن سوال انقدر کار سنگینی است !!!!
انشااله حلال کنید فشار و تلاش ابتدایی ترین و ساده ترین کارهای نرم افزاری ما بر دوش شما افتاد
کار سخت و سنگینی نیست !!! ولی با این همه مشغله هایی که تو زندگی داریم (حالا درس و کار و زندگی و ... )
بدون هیچ توقع و چشمداشتی با کمال میل میایم و سعی می کنیم که با حداقل چیزی که از دستمون برمیاد و اون کمک و راهنمایی به کاربران عزیز هست,بتونیم سهمی در رفع مشکلشون داشته باشیم و این برای ما بسیار خوشایند و لذت بخشه ...
ولی کاربران عزیز هم با رعایت این نکته که می تونن با یه سرچ ساده و یا کمی ازمون و خطا به جواب خودشون برسن میتونن کمکی به ما بکنن و این وقتی که برای چنین سوالهایی گذاشته میشه صرف موارد بهینه دیگه ای بشه ... تا اینکه سوالهای تکراری و ابتدایی جواب داده بشه !!!
امیدورام که قانع شده باشید.:46:
دوستان عزیز یک مشکلی دارم.
هر کار میکنم عددهایی که علامت زدم در نمودار زیر فارسی بشو نیستند.جواب یکی رو باید بدم.کمک!
البته نمودار رو من ننوشتم ولی ازم پرسیدن چکار باید کرد.
سلام.يه سوال داشتم.
من وقتي تو ورد فارسي مينويسيم و بعد از اون مثلا يك كلمه انگليسي ميخوام بنويسم اون كلمه انگليسي مياد اول خط و كل خط رو خراب ميكنه و هر چي هم فارسي بخوام بنويسم ميره قبل از اون كلمه انگليسي.
اگر كسي ميدونه خواهشا كمك كنه مشكل از كجاست
سلامنقل قول:
دوست عزیز یه جا بپرسید کافیه !!! و قبل از دادن پست جستجو کنید...
قبل از تایپ کردن Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد تایپ کنید.
سلامنقل قول:
برید به قسمت Insert>object فلش کنارش رو باز کنید و Text from file رو بزنید و فایلهاتون رو انتخاب کنید و Insert.
نقل قول:
شرمنده امکان جوابگویی به این سوال هست
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
راستش معمولاً نتیجه آخر فرمول را در کادر می گذارند
می خواستم ببینم در فرمول 2003 چطور نتیجه آخر فرمول را در یک کادر بگذاریم
بله یادمه یه چیز مشابهی بود اما باور کنید تمام سوالاتم رو در تایپیک سرچ کردم پیداش نکردم البته همش رو نخوندم فقط نگاه کردمنقل قول:
واقعاً ممنون که جواب دادید
در اون مورد هم من هم حرف های شما رو و هم wordist رو قبول دارم ولی یه کم لحن خوب هم احتیاجه برای اینکه این همه زحمت هدر نره
خدا می دونه من بی نهایت مدیون زحمات شما هستم
ولی با این حال من معذرت می خوام
هرچه باشه شما اساتید بنده هستید
سلام .
از این دست کاراکتر کجا میتونم گیر بیارم ؟>
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ و .... ( بقیش رو ندارم )
شاید اینجا جاش نبودا
سلام.
یه فایل Word 2007 دارم که 33 صفحه است، میخوام از عدد 18 شماره گذاریش کنم یعنی صفحه اولش شمارش بشه 18 و بقیه صفحات همینطوری شمارشون افزایش پیدا کنه تا آخرین صفحه که شمارش بشه 51 .
چطوری باید این کارو توء Word 2007 انجام بدم؟
سلامنقل قول:
برید به page number و از اونجا Format page number
Start at رو بزارید رو 18 و OK.
سلام
چجوری میشه فقط واسه بعضی صفحات Header تعریف کرد مثلا صفحه اول و دوم نداشته باشن ولی از صفحه سوم به بعد داشته باشن
با تشکر
نقل قول:
سلام
باید دوتا سکشن ایجاد کنید,با این کار صفخات از هم تفکیک میشن,Link to previus صفحه سوم رو غیرفعال کنید و از صفحه سوم Header رو بزارید.
تو این پست این کار رو برای شماره صفحات توضیح دادن که مراحل دقیقاً همونه,فقط به جای page number از هدر استفاده کنید.
تو ورد 2007 چه جور میتونم مربع کوچیک ایجاد کنم؟
مثلا یک سوال صحیح و غلط رو در نظر بگیرید که جلو هر کدوم از اینا یه مربع کوچیک هست که باید داخلش تیک بخوره.
چجوری این خطو بالاتر بیارم؟
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
فک کنم از طریق insert/shapes بتونی اینکارو بکنینقل قول:
از گزينه Insert قسمت Symbol استفاده كنيد.نقل قول:
شاد باشيد :40:
مرسی از راهنماییتنقل قول:
اما این قسمت که میرم همه علائم رو داره جز این مربع کوچیک رو:41:
فک کنم تو symbol و از قسمت font باید یکی از wingdings ها رو انتخاب کنینقل قول:
البته شما از قسمت insert/shapes هم میتونی یک مربع بکشی و تو بخش فرمت و از قسمت shape fill گزینه No fill و از قسمتshape outline گزینه no outline رو بزنی
:23:سلام . چگونه میتوان در ستونهای عمودی باریک به صورت عمودی کلمات را تایپ کرد:question: لطفا جواب بدین، ضروریه. خیلی ممنون
سلام
برید به Insert بعد Text box ایجاد کنید,
بعد از قسمت text با انتخاب Text Directionجهت نوشته رو تغییر بدید.
من یه لیبل برای شکل دارم که تو صفحه گم شده، وقتی فهرست شکل ها رو میسازم هستنش، شماره صفحه شو هم میزنه اما تو صفحه اصلا قابل رویت نیست. کمک!
:41:سلام، ممنون از جوابتون همه این کارهارو کردم ولی هیچ متنی داخلtextbox دیده نمیشه . اگه بگید مشکل از کجاست خیلی ممنون میشم.:11:
اول جدول رو بسازید :
1)روی celllی(سلولی از جدول) که میخواهید عمودی بنویسید راست کیلیک کنید وروی text directionکیلیک کنید از بین حالتهایی که داره هرکدومو خواستید انتخاب کنید
یا
2)بعد ساختن جدول منوی layout روی text direction کیلیک کنید
راه دیگه ای هم نداره
با سلام
چطور میشه در ورد 2007 صفحه گذاری کرد بگونه ای که صفحه اول شماره صفحه نداشته باشد و صفحه دوم از شماره 2 شروع شود.
متشکرم
سلامنقل قول:
شما بعد از این که Insert >Page Number رو زدین از همون بالا از تب Design تیک گزینه Different First Page رو بزنین.
سلام.اگه بخوام تو ورد2007 از صفحه 2 تا 5 رو با حروف شماره صفحه بذارم و از صفحه 6 تا آخر رو با عدد و بگونه ای که از شماره 1 شروع بشه،چکار باید بکنم.لطفا راهنماییم کنید.ممنونم
سلامنقل قول:
در ضمن سوال قبلی تون رو چند روز پیش هم پرسیده بودید و دوستان جواب داده بودند.
لطفاً پیگیر جواب سوالهاتون باشید تا سوالات مکرراً پرسیده و پاسخ داده نشن.
ممنون
سلام من توي 2007 هر كاري مي كنم نمي تونم اعدا رو فارسي تايپ كنم بايد چي كار كنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
نمی دونم چرا از جستجو استفاده نمی کنید!!!
سوالی که بارها پرسیده شده ... فکر کنم تعداد دفعاتی که این سوال پرسیده شده دیگه یه عدد 3 رقمی شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من عکس که در برنامه2007 word میارم کنارسمت چپش یه خط میفته !! چیکارش کنم نیفته؟
می خواستم ببینم فایل های برنامه نویسی را با ورد تایپ می کنند یا برنامه خاصی می خواهد
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم راه حلي جديد براي كپي برداري از سايتها و ذخيره سازي اونها در ورد مشخص نشده
كپي برداري از بعضي از سايتها واقعا آزار دهندس و توي يك پاراگراف هزار جور بازي در مياره