مرسی داداش میشه رو این یکی کانال 8401 یه جفت کامپوننت یا یه 718 دیگه انداخت؟و آیا 9105D یا 7205 دو تا ساب 3000 رو ساپورت میکنه؟نقل قول:
مرسی داداش میشه رو این یکی کانال 8401 یه جفت کامپوننت یا یه 718 دیگه انداخت؟و آیا 9105D یا 7205 دو تا ساب 3000 رو ساپورت میکنه؟نقل قول:
من رو ولوم متوسط سمت راست صداش از كار مي افته كم كه مي كنم صدا مياد روي اهنگ هايي كه بيس اون قسمت بيسش زياده اينجوري ميشه باكسم دارم تيوتر هامم وقتي سيم به باند وصل شده از همون تيوتر هامو گرفتم
What?نقل قول:
بله میتونی رو دوکانالش ببندی.نقل قول:
7205 که نه ولی 9105 روی 2 اهم 900 وات میده.اگر خوشبینانه بخواهیم نگاه کنیم . شما دوتا ساب رو موازی کنی و روی 2 اهم ببندی هر کدام 450 وات(900/2) بهشون میرسه.
آقا حمید نیازیم هست برق ماشین تقویت شه؟ من باطریم پوما مدل 55530 هست و فکر میکنم 55 امپر باشهنقل قول:
سلام.قیمت امپkac-x4D چنده.بعد امپ پایینر5400t که یکسال کارکرد چند بفروشم خوبه؟
سلام
من که هنوز تو گیر ودار خرید باند هستم.خواستم بپرسم فرق بین 6994 و 6975 پایونیر در چیست؟
و کدام برای من بدرد بخورتره.من فقط 7150 پایونیر دارم.بدون آمپ و ...
سلامنقل قول:
مسلما باید برق رو هم تقویت کنید.باطری حد اقل 74A
فکر کنم دو یا سه تا از این آمپ رو داشته باشهفشنبه قیمت میگیرم میگم خدمتتون.نقل قول:
5400 هم حدود 85-6 می ارزه نوش رو 120 خریدی؟
فرق تو طراحی و متریال مصرفی هست. 6975 0البته قدیمیها)بهترین اسپیر پایونیر بود.من دارم ماله 7 ساله پیشه .الان اکبندش رو 200-210 فروش میره:46:نقل قول:
آمپ باید تهیه کنی تا صدای واقعیش رو بشنوی
من بین این سه تا هدیونیت موندم ( x303 , 7150 . 7016 ) من نظر خودم رو x303 هست حالا به نظر شما کدوم کیفیت بهتر و صدای متفاوت تری داره ؟
بله 130 خریدم.اگه دو سه نفر داشته باشن قیمتش زیاد:31:نقل قول:
303 بیتره البته تنظیمات خیلی ضعیفه که با تهیه پرسسور یه پخش کامل با تنظیمات عالی و فیس فوقالعاده دارین:20:نقل قول:
بعدش 7016
در اخرم 7150
سلام
علت خراب شدن صدا در ولوم بالا چیه؟؟
هد یونیت 7016
باند کنوود 9272
آمپ ندارم
باندها ضعیفا یا احتیاج به آمپ دارن؟؟؟
صدا روی ولوم 26 27 خراب می شه
باندتون نمیشناسمنقل قول:
ولی امپلی داخلی پخش تقریبا 4 تا 20 وات میده و اگه باند قوی تر از این باشه نمتونه اسپیکرو درایو نکنه و نتیجش میشه دیستورت در صدا یا همون خراب شدن صدا
با اضافه کردن امپ خوب این مشکل حل میشه
سلام خدمت همه اساتید. سوالی دارم که فک می کنم به درد همه آماتورها می خوره. آیا میشه از یک آمپ چهار کانال همزمان برای یک جفت باند با امپدانس 2 اهم و یک جفت دیگه با امپدانس 4 اهم استفاده کرد؟ جواب بدید ممنون میشم.
سلامنقل قول:
اسم باند رو اشتباه نوشتم درستش اینه 6972
امپ بهش می خوره؟؟کد:http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/speakers/regular/KFC-S6972/details/
بله با توجه به Sensitivity 93 با آمپ سبك هم درايو ميشهنقل قول:
با سلام
1-امپلی خور بودن باند رو از کجا میشه فهمید ....2- به چه باندهایی نباید اصلا امپ ببندیم
آمپ سبک به چه آمپ های اطلاق می شه ؟؟نقل قول:
چند مدل پیشنهاد می دین؟
پس این دیسورت شدن صدا حتما از کم آوردنآمپ پخشه؟
سلامنقل قول:
1-از جنس ووفر،توان ورودي RMS
2-به طور كلي هيچ اسپيكري بدون امپليفاير درايو نميشه. حتي خود پخشها هم امپليفاير داخلي دارن ولي با توان پائين. 22 وات
اسپيكرهائي كه توان وروديشون كمتر از 50 وات هستند بهتره با پخش دراو بشن.
با تو جه به اينكه اغلب اتوموبيلهاي ما ايرانيها تو سيتم برقي داراي افت ولتاژ هستندفو براي تامين ولتاژ كافي براي آمپليفايرها قدرت نياز به ولتاژ 14.4V هستيم هميشه توان خروجي امپليفاير رو بيشتر از توان ورودي اسپيكر محاسبه مينمائيم تا در صورت مواجهه با افت ولتاژ پديده كليپ و ديستورشن بوجود نياد و از طرفي درايورها راحت تر بتونن انجام وظيفه نمايند.نقل قول:
ولي يه پارامتر تو درايورها هست به نام SENSITIVITY كه حساسيت وردي اسپيكر به توان رو نشون ميده. اسپيكرهائي كه از اعداد بالا مثل 92-93 دسيبل بهره ميبرن و مثلا توان وروديشون80 وات هست نيازي به امپ مثلا 100 واتي ندارن و يه امپ 80 واتي يا حتي كمتر 60 واتي هم جوابگوشون هست.
اميدوارم موضوع رو كامل براتون جا انداخته باشم.
با سلام به دوستان عزیز
جایی تو مشخصات باندی خوندم که جنس دیافراگمش از فیبر هست یا این باعث بهبود ارتعاش و کیفیت پخش میشه؟
با سپاس از راهنمایی دوستان
پاینده و کامیاب باشید
ممنون متوجه شدمنقل قول:
پس باید دنبال یه آمپی باشم که روی 4 اهم و روی هر کانل 80یا 60 وات توان بده؟؟
جواب ندید هم ممنون هستم ولی اگر افتخار بدید بیشتر ممنون میشم.نقل قول:
سلام دوستان
من نتونستم جواب سوالم را پیدا کنم به همین دلیل دارم مطرح می کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من یک ضبط پایونیر 6350sd خریدم . وقتی تمامی تنظیمات شامل ساعت و اکولایزر و ... را انجام میدهم وقتی ماشین را خاموش کرده و دوباره روشن می کنم تمامی تنظیمات دوباره به حالت اول برمی گرده . بدتر اینکه وقتی از طریق usb فایل صوتی مورد نظر را گوش می کنم با خاموش و روشن شدن ماشین دوباره به اولین فایل صوتی در اولین شاخه usb میره که واقعا زجر آوره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست خوبم.ممنون از محبت شما:11:نقل قول:
متريالهاي مورد استفاده تو cone ها مختلفن.از كاغذ گرفته تا Kevlar كه ازش تو جليقه هاي ضد گلوله استفاده ميشه.
ووفرهاي با جنس كاغذ بهترين متريال براي ميد باسها هستند. وبراي ساب ووفرها و بقيه درايورها Kevlar بهترين پاسخ رو به فركانسهاي پائين داره.اگر ديدي جنس ووفر اسپيكري از Kevlar ساخته شده بدونيد كه ميتوانيد صداي باس بسيار عالي ، Rich&Debth رو گوش كونيد.
كاملا درسته:8:نقل قول:
تعجب ميكنم چرا من اين پست شما رو نديدم. خيلي شرمنده شدم.:11:نقل قول:
پاسخ بلي هست.البته براي اسپيكر استفاده بشه بهتره چون زماني كه امپدانس كم ميشه توان خروجي بالا ميره،لذا تو آمپليفايرها كلاس A/B كه ذاتا داغ ميكنن اگر شما با نصب ساب ووفر روي لود 2 اهم فشار زياد به آمپ بياري ممكنه با پروتكت كردن مكرر مواجهه بشيد.
البته آمپاي با طراحي فوق العاده بالا و پيچيده مثل پايونير GM-944 اين مشكل بوجود نمياد.
كي براتون نصب كرده؟پخشها دو تا سيم برق دارن.يكي قرمز يكي زرد رنگ،اگر سيم زرد رنگ رو وصل نكني اين مشكل پيش مياد. اين سيم وظيفه اش نگهداري از اطلاعات ذخيره شده پخش مثل ساعت،اكولايزرها،كانالهاي ذخيره شده راديو و ...رو به عهده داره زماني كه اتوموبيل خاموشنقل قول:
ممنون بابت راهنماییون.نقل قول:
باید برم بهش نشون بدم . انشاالله که اینطور باشه و مشکلم حل بشه. ناگفته نماند که سوکت برام گذاشت و دیدم که همه سیمها را به سوکت وصل کرد و زد.
البته بعید نیست چون طرف وارد نبود . حتی بهش گفتم چطوری ضبط خاموش میشه نتونست یادم بده. (البته هنوز بلد نیست خاموشش کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.)
یه سوال دیگه داشتم. اگه بخوام با خاموش و روشن شدن ماشین ضبط اصلا قطع نشه چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد و آیا ضرری هم داره و اگر مشکلاتی پیش نیاد باید چه کار کنم که به این صورت بشه ؟
با تشکر فراوان
خواهش ميكنمنقل قول:
اگر كليد جداگونه SRC نداره خود كليد ولوم رو فشار بده و چند ثانيه نگهدار.
نه مشكلي نداره.ولي بهتره قبل از استارت زدن پخش رو خاموش كني:46:
سلام خدمت دوستان متخصص
من چند تا سوال دارم.
1- ضبط و باند تا 250 تومن برای 206 چه چیزی خوبه ؟ ( بهم گفتن 718 خوبه بیشتر دنبال یه ضبط هستم که فقط یو اس بی و aux داشته باشه دیگه هیچ چیز دیگش مهم نیست برام )
2- ضبط که عوض بشه پنل زیر راهنما و نمایشگر بالایی از کار میوفته ؟؟ اگه نه پس بفرمایید با چه ضبطی سازگاری داره
3- سوال آخر و تقریبا مهم تر از همه, تو شیراز یه جا که حرفه ای باشن و بتونن همه چیزش ( پنل و نمایشگر ) رو درست وصل کنن و قیمتاشونم مناسب باشه و جنش تقلبی ندن لطفا بهم معرفی کنید.
با تشکر فراوااااان
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم یه امپ واسه داریو کردن دو جفت اینفینیتی کاپا معرفی بفرمائید که هم کیفیت پخش کاپا رو داشته و هم قیمت مناسبی داشته باشه . البته یک جفت باند عقب رو بعدا اضافه می کنم فعلا قصد خریدباند جلو و امپ رو دارم . پخش هم 7016 هست.
به نظر دوستان اگه واسه استیج جلو کاپا و واسه عقب p953 رو بردارم ترکیب بهتری هست یا دو جفت کاپا(یا دو جفت JBL)؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
حمید جان سلام
ممنون بابت راهنماییتون
مشکل از سیم کشی بود. (البته رنگ سیم قرمز سوکت را به رنگ زرد ضبط و زرد را به قرمز وصل کرد و خوب شد)
یه سوال دارم اینکه توی تنظیمات 6350 قسمت هایی که به قول نصاب میگفت مربوط به ساب و غیره هستش را نباید زیاد کنی وگرنه به باند اصلی پراید ضرر می زنه .
من خودم وقتی این تنظیمات را بالا می برم احساس می کنم صدای باس بهتر و بیشتری داره ولی نصاب می گفت این گزینه ها برای موقعی هستش که آمپلی ببندی و گرنه ممکنه به باندت آسیب برسونه.
آیا این حرف منطقی و درست هستش؟
ممنون
سلام امروز به لطف آقا حمید گل و راهنمایی های خوبشون و انتخابشون:11: :11: رفتم کامپ هرتز سری energy مدل ESK 165 خریدم. اینم عکسشه 1 سالم گارانتی داره واقعا از آقا حمید ممنونم کلی به من لطف کرد :40: :11: :8: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
بودجتون خيلي كمه
چه مدلي از اينفينيتي كاپا رو ميخواهيد بگيريد؟كامپوننت يا كواكسيال؟تا چه مقدار مي خواهيد هزينه كنيد؟نقل قول:
خواهش ميكنم.نقل قول:
اگر شما ساب ووفر رو نصب نكرده باشيد كه نميتونيد استفاده كنيد؟متوجه نميشم؟
به هر حال اگر تو ولومهاي بالاي 30 صداتون ديستورت ميشه نبايد زياد روش زوم كنيد ممكنه صدمه بزنه.
خواهش ميكنم آرش جان.مباركت باشه،من كاري نكردم فقط وظيفه ام رو انجام دادم و خوشحال هستم خدمت كوچكي براي دوست داران صداي با كيفيت انجام دادم.اميدوارم راضي باشي:11::11:نقل قول:
مرسی حمید جان. همونطور که گفتم سیستم خیلی خاصی نمیخوامنقل قول:
سلام دوست من
بودجتون خيلي كمه
امروز یه پخش 3350 پاینر گرفتم و یه جفت باند 718EX گرفتم و یه اینترفیس که پنل زیر راهنمام هم از کار نیفته 240
همه تواناییه هزینه ی بالا رو ندارن اونایی رو که بودجشون کمتر هست رو هم راهنمایی کنید ثواب داره
سلام
من روي ولوم متوسط زياد بالا هم نه بعضي موقع كه بيس اهنگ زياده سمت قسمت سمت راست بعضي موقع هم سمت چپ صدا از كار مي افته
يه جفت S20 هم جلو گذاشتم كه سيمي كه از امپ اومده به باند ها وصل شده همون جا يه اتصال زدم از اون گرفتم كه وقتي سمت
راست يا چپ صداش قطع ميشه مطابق با اون ها هم S20 ها قطع ميشه
S20 ها رو جدا كردم ولي بازم صدا روي ولوم متوسط قطع مي كنه بعضي موقع سمت راست بعضي موقع چپ
بعضي موقع هم افت صدا دارم صدا يهويي كم و بي كيفغيت ميشه
كلا صدا رو كه يه ذره كم مي كنم درست ميشه
چــند؟ این به ریــو هم میــخوره؟:20:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست خوبم . از اینکه همیشه پاسخ گوی سوالتم هستید بی نهایت سپاسگزارم . واسه دو جفت باند حدود 200 تومن در نظر دارم که با این بودجه قطعا گزینه کامپوننت حذف میشه واسه امپ هم حدود 150 تومن . ممنون میشم با این بودجه مختصر گزینه بهتر رو معرفی بفرمایید.
از کمک و راهنمایی شما متشکرم
پاینده و کامیاب باشید
سلام ویکتورجان(اسمتون چیه؟)نقل قول:
خواهش میکنم.من تمام تلاشم این هست که بتونم برای بچه های اینجا متعلقات سیستم رو از بهترین برندها و با بیشترین تخفیف که شاید کمتر کسی میتونه باور کنه تهیه کنم.خدا رو شکر تا به حال هم رو سفید بودم.منتها دیگه باید یه حد اقلی هم باشه وگرنه دیگه گوش دادن موزیک لذتی نداره.همیشه گفتم سعی کنید خورد خورد قطعاتتون رو تهیه کنید من هم اگر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.
مثلا همین قطعاتی که شما گرفتی رو من میتونستم با قیمت کمتر از بازار براتون بگیرم.ولی اگر کمی بیشتر تامل میکردید شاید میشد مثلا به جای 718 (که کوئلش 3 اهمیه و اگر آمپ نبندید ممکنه به پخشتون آسیب برسونه) یه اسپیکر بهتر تهیه کرد با Quality بالاتر و قیمت مناسب.
به هر حال باز هم میگم من دستم تو HERTZ بسیار بازه،تو راکفورد و کن وود و پایونیر به خاطر یکسان بودن قیمتها کمتر میتونم مانور بدم ولی 10000 تومن تو یه قطعه هم شاید بتونه کمکی حتی کوچک به دوستان بکنه.میتونید از آرش جان تو PM قسمت رو سوال کنید.کامپونت بالا 160 تومن قیمت فروشش بود که به خاطر نوسانات دلار شده 170 تومن.ولی من....:46:
با من باشید نمیزارم ضرر کنید:41:
آمپلیفایر،اسپیکرها چیه؟گین روی چه ساعتی ست شده؟احتمال قوی دچار پدیده کلیپینگ میشوید و امپلیتون پروتکت میکنه.گین رو کمی به سمت چپ(بستن گین)برگردون ببین باز هم مشکل داری؟نقل قول:
حتما لولهای باس و لود نس هم روشنه درسته؟
اتفاقا ارش جان هم برای ریو خریدن.البته استیج عقب.قطرش استانداره 16 سانت هست برای جلو هم فکر کنم بتونید استفاده کنیدنقل قول:
سلام علی جان،خواهش میکنم،خوشحال میشم اگر بتونم درسم رو خوب پس بدم.:11:نقل قول:
شما برای استیج جلو هم میخواهید اسپیکر کواکسیال استفاده کنید؟من توصیه میکنم این کار رو انجام ندهید و بجای اون کامپوننت بگیردید.مطمئن باش پشیمون میشی اگر کواکس ببندی
به هر حال برای عقب من با توجه به بودجتون سری Dieci هرتز مدل DCX 690رو پیشنهاد میکنم.اینجاست:
آمپ رو هم مدل 8401،8402،8405 میتونی بگیری.کد:http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
برای کامپوننت هم من از همون سری مدل DSK 165 رو پیشنهاد میکنم:
من در خدمتم.کد:http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
فرزاد هستم.نقل قول:
سلام ویکتورجان(اسمتون چیه؟)
خواهش میکنم.من تمام تلاشم این هست که بتونم برای بچه های اینجا متعلقات سیستم رو از بهترین برندها و با بیشترین تخفیف که شاید کمتر کسی میتونه باور کنه تهیه کنم.خدا رو شکر تا به حال هم رو سفید بودم.منتها دیگه باید یه حد اقلی هم باشه وگرنه دیگه گوش دادن موزیک لذتی نداره.همیشه گفتم سعی کنید خورد خورد قطعاتتون رو تهیه کنید من هم اگر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.
مثلا همین قطعاتی که شما گرفتی رو من میتونستم با قیمت کمتر از بازار براتون بگیرم.ولی اگر کمی بیشتر تامل میکردید شاید میشد مثلا به جای 718 (که کوئلش 3 اهمیه و اگر آمپ نبندید ممکنه به پخشتون آسیب برسونه) یه اسپیکر بهتر تهیه کرد با Quality بالاتر و قیمت مناسب.
به هر حال باز هم میگم من دستم تو HERTZ بسیار بازه،تو راکفورد و کن وود و پایونیر به خاطر یکسان بودن قیمتها کمتر میتونم مانور بدم ولی 10000 تومن تو یه قطعه هم شاید بتونه کمکی حتی کوچک به دوستان بکنه.میتونید از آرش جان تو PM قسمت رو سوال کنید.کامپونت بالا 160 تومن قیمت فروشش بود که به خاطر نوسانات دلار شده 170 تومن.ولی من....
با من باشید نمیزارم ضرر کنید
خب حمید جان شما که اینقدر حرفه ای هستین زودتر یه راهنمایی میکردین تا من سیستم اینجوری نبندم :41:
هنوزم اگه میدونید سیستمم خیلی مزخرفه بیخیال میشم میزارمش رو پیکان داداشم و خودم یکی دیگه میگیرم.
سلام دوست عزیز ممنون از جوابتنقل قول:
امپم 1200 KenWood PS4 دیجیتال و باندم JBL 696 LIMITED قبلا رو ولوم های خیلی بالا هم هیچی نمیشد
قبلا گین هم تا اخر بالا بود ولی الان که دیدم اینجوری شده کمش کردم ولی باز همین جوریه
لولهای باس و لود نس چیه ؟ رو تنضیمات امپ و میگی یا ضبط ؟ من کلا چون امپم دیجیتال تنضیماتش رو دیفالته
در ضمن من امپم 4 کاناله که 2کاناله دیگش کامپونت 1720 پایونیر است فقط کانال باندام اینجوری میشه
ممکن اون کانال امپم خراب باشه ؟ این پدیده ای که گفتی چیه ؟ چیکارش باید بکنم ؟
حمید جان سلام
واقعیت اینه که من نه آمپلی بستم و نه باند . خیلی نمی خوام بودجه بابت ماشین خرج کنم ولی برای پراید با ضبط 6350ُِsd چه باندی خوبه که یه صدای با کیفیت بده. البته من دنبال ولوم بالا نیستم . دوست دارم توی ماشین با صدای نرمال ولی با کیفیت که از صدا لذت ببرم داشته باشم . البته اگه باندی باشه که آمپلی نخواد بهتره ولی اگه نشه جواب خوبی گرفت مجبورم بگیرم.
بعضی از دوستان پیشنهاد 718EX را دادند ولی میگن صدا تیزه. من خیلی با صدا تیز رفیق نیستم بیشتر با باس بالا حال می کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
یه باند می خوام که قیمتش تا حدود 100 تومن باشه
امپلی هم نخواد
کوبشش هم خوب باشه
ممنون اگه راهنمایی کنین
سلامنقل قول:
مبارکه..718 را چند گرفتید؟