من که دیشب ساعت 1.30 اعلام کردم که همه چیز ترکید اما دوستان باور نداشتن:3:
Printable View
من که دیشب ساعت 1.30 اعلام کردم که همه چیز ترکید اما دوستان باور نداشتن:3:
.نقل قول:
چی شده ؟ موضوع چیه ؟ بیشتر توضیح بدید ...:19:
به روزای خاص ملی که نزدیک میشیم وسایل ارتباطی مثل جی میل و مسنجر یاهو و چیزای مثل این یا کند میشن یا باز نمیشن بعد چند روز درست میشه روز قدس هم از اون روزاستنقل قول:
بچه ها فردا تو راهپیمایی میبینمتون :31:
مرگ بر امریکا ... مرگ بر اسرائیل ... مرگ بر اینترنت زیره 10 مگ ... مرگ بر دیال اپ ... مرگ بر پینک بالا ... مرگ بر ترافیک محدود ... مرگ بر افت سرعت ... بعد دوباره ... مرگ بر امریکا ... مرگ بر .....
.
فردا میخام اینارو بگم :31:
گرمای هوا و سرعت پایین اینترنت کلا زده به سر بچه ها.آخه آمریکا و اسرائیل بیچاره چی کار دارن؟:46:نقل قول:
دستت درد نکنه دیگه ... حالا ما زده به سرمون دیگه ...؟!!!:9:... راستی یه جور گفتی بیچاره . دلم سوخت:27:نقل قول:
خب ربط داره دیگه...اگه اینا به فلسطین کاری نداشتن و بعدش مارو تحریم نمیکردن...این چند روزه سرعته اینترنته ما پایین نمیومد!!! و سایت ها مثه آدم باز میشدن :دینقل قول:
گرمای هوا و سرعت پایین اینترنت کلا زده به سر بچه ها.آخه آمریکا و اسرائیل بیچاره چی کار دارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به دل نگیر شوخی کردم.باور کن یادم نبود امروز روز قدسه.نقل قول:
کاملا منظورم همین بود.نقل قول:
بچه ها یه چیز بسیار جالب:
محتوای مخفی: wow....
مگه میشه؟گیریم مرده هیچ وقت پولو نداد اونوقت چی؟یا مرده نخواد ماهه دیگه شاتل داشته باشه.نقل قول:
واسه من که شد و فکر کنم برای همین باشه که قبل از تموم شدن سرویس یک پیش فاکتور میفرستن.نقل قول:
ولی خداییش خیلی باحاله ، من که خیلی فیض بردم. دمشون گرم.
آخه وقتی همه میگن سرعت اندیشه بالاتره شما چرا رفتین شاتل؟واسه همین مورد؟نقل قول:
نه من تا الان نمیدونستم اینجوریه.نقل قول:
درضمن سرعتش به اندازه ی شاتل و گاهی از اونم بیشتره (من از هر دوی این ISP ها سرویس داشتم)
مطمئنا اونجور که شمام میگیم نیست، مگه میشه هر وقت پول داشت بده، حالا شاید واسه یه بازه زمانی خاصی اینطوری باشه ولی حتم یقین بعده یه مدتیه سرویستون قطع میکنن... باس قراردادشو دقیق خوندنقل قول:
مورد دوم اینکه ممکنه تو چند ماهه اول یه سری مزایا برای جذب مشتری بدن باس منتظر موندو دید که ایا از این مزایا میزنن یا نه.. و در اینده سرویسی که یه ISP میتونه به کاربر بده (سرعت شبانه روزی، عدم قطعی و...) چجوریه
هنوز واسه قضاوت زوده
دوستان فکر کنم یه توضیحی باید بدم
من فرم شخصی سرویس شاتل رو دیدم چون خودم دارم رفتم ببینم چقدر مصرف کردم دیدم برای سرویس art 128 که مصرفش 12 گیگ در ماه است نوشته
حداکثر مصرف = 12gig*1.5 برابر با 18 گیگ
زنگ زدم دفترشون ازشون سوال کردم من چرا اینقدر زده واسم گفتن برای سرویس آرت سرویس شما قطع نمی شه و شما می تونین 50% گیگ ماه بعد رو هم استفاده کنین و بعد از اینکه تمدید کردین خودش به صورت خودکار این مقدار مصرف رو کم می کنه
حالا هم که تمام سرویسای آرت نامحدود شده دیگه نگران نباشین هر چقدر دلتون می خواد دانلود کنین
این مطلب رو می خواستم قبلا بگم ولی بعضی از دوستان مطالبی رو گفتن که شاید من دارم واسه شاتل تبلیغ می کنم به خاطر همین موندم سوالی پیش بیاد منم جواب بدم
کجا رو باید امضا کنم ؟؟؟؟؟ (بقول آقای Moz)
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
البته نمی دونم این قضیه واسه سرویسای اکو هم هست یا نه دوستانی که سرویس اکو دارن زنگ بزنن سوال کنن
تازگیا یه برگه تبلیغ شاتل رو تو خونمون انداختند.زده بود art 128 12 gb ماهی 28000 تومان.یعنی الان نامحدوده با همون قیمت؟سرعتش واسه 772 چنده؟
فکر کنم همینطوری باشه آخه من یه سری به سایتشون زدمنقل قول:
نوشتن با توجه به پایین آمدن قیمت اینترنت سرویسای آرت رو نامحدود کردن لیست قیمتش تو سایت هست
سرعت دانلود 128 حداکثر 50 KB واسه سرویس نامحدودش
میخوام تو رشت ای اس پیمو عوض کنم کدوم بهتره؟
1-شاتل
2-دامون نت
3-اندیشه سبز خزر
دوستان کسی نمیدونه کی اندیشه می خواهد قیمت ها را کاهش دهد ؟
1ماه تموم شده باید برم شارژکنم.
ولی نمی خواهم مثل سال پیش 20هزار تومن تو چند روز ضرر کنم.
اقا شرمنده جمع من قرار بود پنج شنبه بپرسم کلا یادم رفته بود خودمم سه شنبه ماهم تموم می شه حتما فردا زنگ می زنم ته قضیه رو در می یارم :11:نقل قول:
کارت چیه ؟ کلا چیکار می کنی با اینترنت ؟نقل قول:
اگه می خوای قطعی کم و سرعت یکسان تو روز و شب داشته باشی برو شاتل
دامون نت سرعتاش کلا پائینه پشتیبانی هم اصلا نداره یکی از دوستام 256 داشت رفتم پیشش دیدم داره با 10KB دانلود می کنه
اندیشه هم باید از دوستان اندیشه بپرسی من نظر نمی دم چون ندارم ، می تونی پست های قبل رو بخونی چون کلی توضیحات دادن
شاتل از این ماه سرویس های آرت خودشو نامحدود کرده 128 نامحدود ماهی 28000 تومن 256 نامحدود ماهی 43000 تومن
اگه هم می خوای قیمتاشو ببینی برو shatel.ir
دوستان نمیشه از اندیشه 128 بالای 8gb گرفت؟
دوستان درخواست adsl و تکمیل مدارکیو که دوشنبه ی هفته ی پیش از شاتل کردم ... الان 3 روزه تو سایتش نوشته ... 76 % کاره شما حل شده ... فقط مونده انجام رانژه ...این یعنی چی ؟!!! کی داره طولش میده ؟ به نظرتون به شاتل بزنگم یا مرکز مخابراتیم ؟ ویا هیچکدوم ...؟!
رانژه بر میگرده به مخابراتنقل قول:
دوستان درخواست adsl و تکمیل مدارکیو که دوشنبه ی هفته ی پیش از شاتل کردم ... الان 3 روزه تو سایتش نوشته ... 76 % کاره شما حل شده ... فقط مونده انجام رانژه ...این یعنی چی ؟!!! کی داره طولش میده ؟ به نظرتون به شاتل بزنگم یا مرکز مخابراتیم ؟ ویا هیچکدوم ...؟!
سلام دوستان
کسی اینجا 256 نامحدود شاتل داره ؟
اگه آره سرعت دانلود چقدره ؟
چون من که تو اندشه ماهی 41200 دارم میدم 128 نامحدود سرعت 25 تا 35
256 نامحدود شاتل 43000 تومانه اگه سرعتش بالاتره من برم شاتل
ویرایش : الان زنگ زدم شاتل گفتم الان سرعت دانلود art 1 تا art 3 چنده ؟ دختره اعصاب نداشت اینجوری گفت
art 1 = 128 / 8 = 16kbs
art 2 = 192 / 8 = 24kbs
art 3 = 256 / 8 = 32kbs
اینجوری باشه به درد نمیخوره که همون سرعت حقیقی رو دارن میدن دیگه
نقل قول:
41200 داری برای 128 میدی؟
خوب یه 512 میگرفتی و مطمئن باش حداقل ماهی 30 گیگ دانلود رایگان هم داشتی
تا ماه پیش سرعت نامحدود 128 خوب بود که رو 150 تا 170 میچرخید که اینا یهو آوردن پایین
هفته پیش رفته بودم پیش ماهانیان تو اندیشه سبز گفت خودتون باعث شدید سرعت ها رو کم کنیم دیگه داشتید خودتونو با دانلود بیش از حد خفه میکردید
من یه بار تبدیل به 512 10gb کردم ولی دیدم در طول روز سرعت 120 که اگه دانلود کنم گیگ تموم میشه ساعت 1 به بعد هم که سرعت میشد 15 تا 30 فایده نداشت
چون من تو کار فیلمم باید سرعت دانلود بالا داشته باشم که سریع فیلم هارو بگیرم
اگه سرعت اینجوری پایین باشه جدیدارو زود نیارم این آرشیو 6 7 هزارتایی هم که دارم میشه الکی
256 نامحدود شاتل روی 512 بسته شده دوست عزیز یعنی متوسط دانلودش روی 65 تا 80 می چرخهنقل قول:
192 هم متوسط دانلودش روی 48 تا 60 می چرخه
اگه راهنمائی خواستی من در خدمتم ، مطمئن باش سرعتش از 128 نامحدود اندیشه بالاتره
چرا اینو نقل قول کردی من ماهی 41200 دارم میدم:31:نقل قول:
اگه واقعا اینجور که شما میگی باشه و الان 256 نامحدود که 43000 تومانه سرعتش 60 تا 80 باشه من قراردادم که با اندیشه تموم شه با سر میام شاتل :8:
در كل اوضاع بد نيست ؛ از صبح ساعت 10 تا الان 200 مگ دانلود شده..
البته هيچ وقت اينترنت پايدار نبوده..
4 ساعت و 45 دقیقه کلا 200 مگ؟:18:نقل قول:
این سرعت عمر آدمو.........:13:
چه خطی داری شما ؟
128 نامحدود اندیشه ؟
نقل قول:
خط 5 ؛ پارس آنلاين ؛ 64 ؛ 8 گيگ...
ماهی چقدر ؟نقل قول:
سرعت دانلود 15 16 آره ؟:41:
من جات بودم جمع آوری میکردم
پارس آنلاین دیگه آخرشه :2:
نقل قول:
ماهي 20 تومن ؛ حد وسطش همونه ديشب كه يه فايل 700 كيلو بايتي رو براش 30 دقيقه تايمر انداخته بود..
در كل زياد تو كاره دانلود نيستم ؛ اگه بودم برام مهم بود..
سلام بچه ها امروز رفتم اندیشه واسه تمدید اولا که بسیار شلوغ بود و تقریبا یه 10 دقیقه منتظر شدم که بتونم با خانم مسوول مشترکین صحبت کنم ازش پرسیدم شما خبر دارین که قراره سرویس ها ارزون شن یا نه گفت زمزمه اش هست ولی اگه اطلاعات بیشتر می خواین باید برین دفتر روبرو از اقای ماهانیان بپرسین که البته از اولم فکر می کردم باید فقط اون مطلع باشه خلاصه پیداش کردم و پرسیدم که داستان قیمتها چیه گفت 100 درصد داره می یاد پایین و نهایتا تو همین هفته هم اعلام می شه گفتم حدودش نمی دونین چقدر می یاد پایین گفت قابل توجهه منم گفتم گناه من چیه که الان سرویسم تموم شده شما چند روز دیگه تخفیف می دین گفت انشالله از ماه دیگه شما هم با قیمت پایین تر تمدید می کنی:13:
سلامنقل قول:
این همه ازش سؤال کردی این هم ازش میپرسیدی که آیا سرعت هم 100 درصد هم میاد پایین یا نه ؟:31:
خب قیمت بیاد پایین خیلی خوبه اما به شرطی که سرعت هم پایین نیاد هر چند که دو ماه هست پایین اومده :41:
انشالله که با شروع فصل پاییز ، مدرسه ، درس و دانشگاه شاهد همون سرعت قبلی باشیم ....
دوستان تا حالا توجه کردین این آقای mailer هرچی گفته درست دراومدهنقل قول:
همیشه فک میکردم مافیا مال ایتالیاست مگه تو ایرانم مافیا داریم
اندیشه 128 خط 2
تا صب فقط 600 مگ دانلود شد، در روز سرعت دانلود بین 100-120
امیدوارم تو فصل جدید سرعتا یه تکونی بخوره
مافیا کجا بود منم کارمند اندیشه باشم همه خبرا رو دارم دیگه مثل آقای mailerنقل قول:
یه زمانی سرعت اندیشه 230 240 بود.دیگه امکان نداره که به اون سرعت برسه؟